2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4627118 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Nayır transferi tamamiyle skandaldır. elinde 4 tane forvet varken Üstelik bir tane daha as arıyorken gidip de 3. golcü diye 25 yaşındaki oyuncuyu almak  başlı başına akıl tutulmasıdır.

As 1
Larin 2
Nayir 3
Love 4
Negro 5
Pekto 6

2 kulvarda 3 forvete bile gerek yok.
3-4-3 oynayacaz yahu

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Birde niye 1+1 değilde 4 yıllık?

4 yıl yapmazsak Bayern mi elimizden kapar

Çevrimdışı mylife1903

İleri üçlü
Love, negro, pekto
Super uclu
Arkalarina da lens ozzi babel koyariz

4-3-3 gibin dusun yani

Gg pepe medel adri
   Lens ozzi babel
  Love negro pekto

Pekto o bolgede bi feyenord maci oynamisti ysni oyle boyle degil, hep haksizlik yapildi cocuga

Çevrimdışı mylife1903

2 sezonluk ödemesini nasıl yapmayacaktık, adam alacağını bırakıp gitmek istemiyor ki? :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pektoya 3 sene maas odeme, parami alamiyorum diye sozlesmesini fesih etmez.

Çevrimiçi yaço58

enzo rocoyu almışız stopere bilen varmı nasıl bir stoperdir meksika liginden geliyormuş

Çevrimdışı mylife1903

Fbye gidecekti ayni ismael gibi
Yahu su kulubun ismael pekto ferrari delbokse delgado binde tabatadam ettigi zarar borcun yuzde 20si falandir.
Diger transferleri de kurcalamadim daha bismillah ispanyol solbek slmisti yd 3.5 verip. Haha milletede ufluyorlsrdi isoanyada buna beyaz roberto karlos deniyor diye

Çevrimdışı mylife1903

enzo rocoyu almışız stopere bilen varmı nasıl bir stoperdir meksika liginden geliyormuş
Ooo superdir bu
Ramosun meksika subesidir

Ayrica ismi guzel
Muaazzez ersoy gibi
Muaazzez abacinin muazzesi bulend ersoyun ersoyu

Bu cocukta da enzo sifonun enzosu film yildizi rokkonun rokosu
Gelsin baslasin
Rakipler dusunsun

Çevrimdışı terapati

vidadan gelen bonservisin büyük bir bölümü aboubakar transferi için kullanılacak vida satıldığı gün aboubakar için saatleri saymaya başlayabilirsiniz porto ile yazılı olmayan bir anlaşmamız var
Stoperde de Negredo oynar bu iş gerçekleşirse artık. Sol ayaklı sol pivot stoper, duran toplarda ileri falan da çıkar. Pepe ile aralarında lisan sorunu da olmaz.

Lens'i de sağ bek yaptık mı verim alamadığımız oyunculardan verim almaya başlarız. Bir de Mustafa Pektemek'i kalede denemek lazım sonrasında ama bana çok umut vermiyor fiziğinden ötürü.

Çevrimiçi Samet Demir

Böyle adamlarla gelin bize.. Aynı performansı sağ bek orta saha ve forvet içinde bekliyoruz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Böyle adamlarla gelin bize.. Aynı performansı sağ bek orta saha ve forvet içinde bekliyoruz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanıyorsan biraz bilgi verir misin?

Çevrimiçi yaço58

Ooo superdir bu
Ramosun meksika subesidir

Ayrica ismi guzel
Muaazzez ersoy gibi
Muaazzez abacinin muazzesi bulend ersoyun ersoyu

Bu cocukta da enzo sifonun enzosu film yildizi rokkonun rokosu
Gelsin baslasin
Rakipler dusunsun

bir insan herşeydemi olumsuz olur oyuncuyu tanıyormusun yok gelmiş burda dalga geçion amacın nedir senin 

Çevrimdışı underworld

coman deyvisi kaybettik diye meydanları  boş bırakmayın.
Serkan reçberin önerisi Nana Opoku ampomah dahala alınbilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

8-10 maç sonradan girip 4-5 gol atarsa, sözleşme yenilemek için 700-800 bin Euro vermen gerekir.

Alt tarafı 300 bin Euro maaş alacak, onu  da TL cinsinden alacak. Bu şartlarda ne kadar uzun sözleşme imzalarsan, kulüp için o kadar avantajlıdır.

Çevrimdışı tuncaboylu

bir insan herşeydemi olumsuz olur oyuncuyu tanıyormusun yok gelmiş burda dalga geçion amacın nedir senin
Rahat ol, o bir transferi överse daha kötü,

Övdüğü bir transferden fayda gördüğümüzü görmedim daha. Aras ve Love'dan kurtulmaya çalışıyoruz hala.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

nayire mayire para vericeklerine gitsinler çalışanların 2 aylık maaşlarını ödesinler.

Çevrimdışı f_madida

İleri üçlü
Love, negro, pekto

3. kopruden mi atlayacagiz, ona gore gelecegim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservis ödenmeyecekmiş Enzo Roco için.

Başkan buldu yine beleşi.

Çevrimdışı underworld

enzo roco 3+1
bu akşam istanbula geliyormuş

(yasaklı elma)

Çevrimdışı yoruk

Yine aynı taktik.Bilinmeyen transfer gelir taraftar oww bu ne ya ıykk der sonra bas bas paraları.. :halay:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Enzo roco fm de az is yapmazdi :D reelde nasi acaba bilgisi olan var mi futbolcuyla ilgili? Bu aksam geliyormus ist.e
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kartalbayt

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=NKJ6hdXRE3E

enzo roco
Bu tip videolar çok referans olma ama ilk bakışta bana Marcelo'yu hatırlattı. 2 sezon La Liga'da oynamış, birisinde Elche'de birisinde Espanyol'da kiralık olarak. Şilili ve Medel sayesinde uyum sorunu yaşamaz diye umut ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Yazida olumsuz ne gordum guzel kardesim, iki gundur cok olumlu yaziyorum.
Ac bak iletilerime mesela babel icin neler yaziliyordu burda, git oku neler yazmisim
Tosic icin neler deniyordu git oku neler yazmisiz
Beck icin oku
Aleksiz delgado icin oku

Ha sonra en bastan basla ismael icin oku pekto icin oku negredo lens icin oku

Çevrimdışı underworld

''her sene 3 stoper alıyoruz yine stoper eksiğimiz oluyor *** ''
alıntı  :lol: :lol:

Etiketler: