2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4634484 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Forumdan biraz uzak kaldım.

Son gelişmeler neler. Gelen var mı?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

Verin gazı verin gazı...Lig başlamadan Fenerbahçe müthiş, elif müthiş, abuzer müthiş, abdülrezzak müthiş...Biz bu lige hiç başlamasak mı? :alala: Quality turkish media şimdiden şampiyonU ilan etti. Psikolojik üstünlükte yine adamlarda.Acayip tırstım joseph ve mehmet topalla duman edecekelr bizi  :isad:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

🇩🇪 Mesut Özil'in Almanya karnesi;

🏟 92 Maç
🅰️ 40 Asist (Alman Rekoru)
⚽ 23 Gol
🏆 Dünya Kupası - 1
🏆 Almanya'da yılın futbolcusu - 5
👕 Euro 2012 Yılın Takımı oyuncusu

💎 Irkçıların içinden doğan bir mücevher...

Mesut Özil :

Kazanınca Alman, kaybedince göçmen oluyorum. Arkadaşlarım Podolski ve Klose hiçbir zaman Polonyalı-Alman olarak görülmedi. Ben niye Türk-Alman olarak görüldüm ? Türkiye olduğu için mi ? Müslüman olduğum için mi ?

Mesut, Alman Milli takımını bu sözlerin ardından bıraktı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yaço58

kagawa beni çok heycanlandırdı sizce olma ihtimali nedir

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar+Brahimi konusu:

Porto ile kıran kırana bir pazarlık söz konusu.

Kulübümü bu iki isim için tüm şartlarını zorladı. Son teklifimizi sunduk ve fiyatı daha fazla artıramayacağımızı söyledik.

Teklifimiz şu:

10milyon€ nakit
Ocak ayında 5milyon€
Gelecek sezon 5milyon€
Gelecek sezonunun ocak ayında 5milyon€

Toplamda 25milyon€ bonservis teklifi ile son teklifimizi Porto’ya sunduk.

Brahimi’nin kontratı seneye son bulacak.
Aboubakar Porto’da kalmak istemiyor ve her fırsatta Porto yönetimine Beşiktaş’a dönmek istediğini söylüyor. Kendisine diğer kulüplerden gelen teklifleri sürekli reddediyor. Porto iki oyuncuya’da istediği bonservis tekliflerini bulamıyor.

O yüzden bize indirim yapmak zorundalar.

İki oyuncu için talepleri 35 milyon€

Biz ise 25’e kadar çıktık. Artık düşeceklerini düşünüyorum. Sabredin az kaldı herşey çok güzel olacak!
Bunu yazan adam bizle kafa buluyor herhalde.

Başkan 25 milyon euro verse, Porto şehrinin yarısını ister.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kagawa'ya yazıyorlar.

Dormund küçülmeye gideceğini acıkladıgı için maasının tamamını karsılamak kosuluyla istemişiz.

2.5- 3 M dıyorlar ama inş yararlı olur.
Kagawa harika olur da...

Dortmund'un küçülme kararı bizim futbol romantiklerini üzecek. Devamlı Dortmund örneği verip duruyorlardı, demek kontrolsüz büyümüşler.

Çevrimdışı KAP

Chealse ile olan iyi iliskileri kullanmanin zamani
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi yaço58

ve en çok ağrıma gidende cem dizdarın geçen sene atınç transferiyle ilgili bize şaibe imasında bulunmuştu klüp kapıyı açmıştı gelsin incelesin diye ne geldi ne gitti işte bu kadar kolay yorumculuk ama bizim son yıllarda fikret başkan ile 80m gibi bir futbolcu satışını görmezden geldi bide buna vida q7 falan eklenirse 100m geçiyor siz düşünün iftira atmak bu kadar kolay son yıllardaki bu transfer başarılarına ayrıyetten cenk ve vidayı 10 a alıp 22 ye satmıyoruz bonservissiz alıp o fiyatlara satmak büyük iş ama fbnin boluya yaptığı satış ve bunun hiç konuşulmaması nasıl bir ikiyüzlülük ve bu adam hala tvye çıkıp para kazanıyor insan deli oluyor inşallah bu gibilerinde son gelir

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Necmi

🇩🇪 Mesut Özil'in Almanya karnesi;

🏟 92 Maç
🅰️ 40 Asist (Alman Rekoru)
⚽ 23 Gol
🏆 Dünya Kupası - 1
🏆 Almanya'da yılın futbolcusu - 5
👕 Euro 2012 Yılın Takımı oyuncusu

💎 Irkçıların içinden doğan bir mücevher...

Mesut Özil :

Kazanınca Alman, kaybedince göçmen oluyorum. Arkadaşlarım Podolski ve Klose hiçbir zaman Polonyalı-Alman olarak görülmedi. Ben niye Türk-Alman olarak görüldüm ? Türkiye olduğu için mi ? Müslüman olduğum için mi ?

Mesut, Alman Milli takımını bu sözlerin ardından bıraktı.
Bize ne mesuttan Türk olduğunu şimdi malı götürdükten sonra değil
Alman milli takımını seçmeden düşünseydi.

Çevrimdışı levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu sefer Fabri'den iyisinin gelecegine inaniyorum. Hadi lan transfer komitesi. Gidin alin Rajkovic'i sasirtin herkesi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ne alakası var?

aklı olan her gurbetçi Alman milli takımından teklif glirse onu seçer.
Türk milli takımında hocaların saçma egosuyla ve kıt futbol bilgisiyle hiç bir şey olamıyorlar.

Kagawa harika olur da...

Dortmund'un küçülme kararı bizim futbol romantiklerini üzecek. Devamlı Dortmund örneği verip duruyorlardı, demek kontrolsüz büyümüşler.

Bayern o ligde tekel durumunda oldugundan. Sonucta yine 2. olacaksan onlarca milyon euro fazladan masraf etmenin manasi yok. Almanlar boyle dusunuyordur. Biz zaten Dortmund olabilsek bu ligin Bayern'i oluruz.

ne alakası var?

Türk milli takımında hocaların saçma egosuyla ve kıt futbol bilgisiyle hiç bir şey olamıyorlar.

Katiliyorum. Turk milli takimini tercih edip de kariyeri yukari giden hic kimse aklima gelmiyor Hakan Calhanoglu'ndan baska. O da zaten oynatilmiyor dogru duzgun. :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bayern o ligde tekel durumunda oldugundan. Sonucta yine 2. olacaksan onlarca milyon euro fazladan masraf etmenin manasi yok. Almanlar boyle dusunuyordur. Biz zaten Dortmund olabilsek bu ligin Bayern'i oluruz.
Öyle düşündüklerini sanmıyorum.

Dortmund çok küçük bir şehir ve o büyüklüğü finansal olarak idare edemedikleri için bu yola girdiler sanırım.

Çevrimdışı Necmi

ne alakası var?

eee tamam işde menfaat olunca türk olduğu aklına gelmiuor şimdi kuyruğu sıkışıncamı türk olduğu aklına geldi
bu güne kadar ne kazandıysa o laf ettiği almanlar sayesinde kazandı. tatlı tatlı yerken iyiydi.
cebine koydumu alman pasaportunu tercihini almanyadan yana kullandımı bitti kendi tercihi ile
alman olmuşdur. Almanlarda kendi milli takım oyuncularına nasıl davranırsa davranır bizi ilgilendiren bir konu yok
bak kalkıp cenke laf etseler hop ne oluyor dersin. Cenke laf ediyorlarmı yok adamlar kendi milli takım oyuncularına tepki
göstermiş bize ne.

Çevrimdışı tuncaboylu

Chealse ile olan iyi iliskileri kullanmanin zamani
Duyum var mı duyum?

Çevrimdışı murat

Aslında en güzel örnek tolgay.bunlar genç adamlar kafaları karışabiliyor.özellikle babaları veya dedeleri türk ama almanyada yaşıyor ve bu çocuklarda orada doğup büyüyor iki arada bir derede kalıyorlar.çok kabahat bulamıyorum hangi tarafı seçecekleri konusunda.bir laf vardır ya doğduğun yermi doyduğun yermi diye hem doğmuş hem doymuş olduğu yeri seçmeleride doğal.milli takımı bırakırkenki yaptığı açıklamalarda bence orda yaşayan türkler için iyi olmuştur ama işi tam tersine çevirsek biz bu kadar müsamaha gösterirmiydik yoksa biryere sokar sokar çıkarırmıydık.

Çevrimdışı Necmi

Katiliyorum. Turk milli takimini tercih edip de kariyeri yukari giden hic kimse aklima gelmiyor Hakan Calhanoglu'ndan baska. O da zaten oynatilmiyor dogru duzgun. :lol:
dediğim bu işde çıkarın varken yapış almanlara çıkarın bitince bıdı bıdı et.
buna destek vermek saygı göstermek hakan gibi cenk gibi insanlara saygısızlık demek
oluyor onlar neden türk milli takımını seçti.

Çevrimdışı cursedofdragon

TRANSFER- West Ham United Adriano İçin Yaptığı 6 Milyon Euroluk Teklifi 7 Milyon Euroya Yükseltti. Yönetimimiz Fiyatı dahada yukarılara taşımaya çalışıyor...

Çevrimdışı murat

Öyle düşündüklerini sanmıyorum.

Dortmund çok küçük bir şehir ve o büyüklüğü finansal olarak idare edemedikleri için bu yola girdiler sanırım.

Almanya ölçeğinde bakarsak dordmund küçük şehir tanımına pek uymaz.ama almanyada büyük şehir olmakta büyük takım olmayı gerektirmiyor.bizden örnek vermek gerekirse mesela ankara büyük şehir izmir öyle adana öyle ama büyük takımları yok ama trabzon küçük şehir ama büyük takımdır.

Çevrimdışı Necmi

Aslında en güzel örnek tolgay.bunlar genç adamlar kafaları karışabiliyor.özellikle babaları veya dedeleri türk ama almanyada yaşıyor ve bu çocuklarda orada doğup büyüyor iki arada bir derede kalıyorlar.çok kabahat bulamıyorum hangi tarafı seçecekleri konusunda.bir laf vardır ya doğduğun yermi doyduğun yermi diye hem doğmuş hem doymuş olduğu yeri seçmeleride doğal.milli takımı bırakırkenki yaptığı açıklamalarda bence orda yaşayan türkler için iyi olmuştur ama işi tam tersine çevirsek biz bu kadar müsamaha gösterirmiydik yoksa biryere sokar sokar çıkarırmıydık.
sözüm yok tercihine bu kendi tercihiydi gitti alman oldu bunun kaymağını yıllarca yedi.
şimdi tepki görünce ama ben türküm diye girmeyecek konuya konuda bizi ilgilendiren bir durum
yok zamanında alman milli takımını seçmiş hatta hafızam yanıltmıyorsa kendimi alman gibi hissediyorum demişdi
bunu yaparken türk olduğu aklına gelmemişdi insanların ne olduğu seçtiği tercihlerle alakalı
zamanında yapmış tercihini

dediğim bu işde çıkarın varken yapış almanlara çıkarın bitince bıdı bıdı et.
buna destek vermek saygı göstermek hakan gibi cenk gibi insanlara saygısızlık demek
oluyor onlar neden türk milli takımını seçti.

Cenk'i zaten cagiran yoktu Alman Milli Takimi'na. Hakan'i da zaten cocukluktan devsirmisler bizimkiler U16'dan beri Turk Milli Takimi'nda cagrilsa belki Almanya'yi tercih edecekti. Bizim milli takim boyle surunurken niye Almanya yerine tercih etsinler? O mantikla Cenk'in de omrunun sonuna kadar Besiktas'ta oynamasi lazim cunku Besiktasli. Fakat firsat olunca ortalama bir Premier Lig takimini tercih etti. Herkes kendi kariyerine bakiyor, ben Besiktasli'yim, ben Turk'um diye karar vermiyorlar.

Yani arada bu kadar seviye farki varken, bir de ustune sacma sapan olaylarin dondugu bir Turk Milli Takimi varken adamlarin Almanya'yi tercih etmesinden dogal ne var? Sanki Turk Milli Takimi'nda oynayip hem de Turkiye'de yetisip oynayanlar daha yeni aldiklari primlere burun kivirmiyordu, teknik direktoru verin lan parami diye federasyonunun yakasina yapismiyor da gonul bagindan yapiyorlar gibi davranmanin manasi yok.

Bana da kalirsa asil sorunlular orada yetisip de Alman Milli Takimi'ni secenler degil, asil sorunlular Turkiye'de yetisip Turk Milli Takimi'nda oynamak icin prim bekleyen yuzsuzler.

Etiketler: