2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625492 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

TRANSFER- West Ham United Adriano İçin Yaptığı 6 Milyon Euroluk Teklifi 7 Milyon Euroya Yükseltti. Yönetimimiz Fiyatı dahada yukarılara taşımaya çalışıyor...
keşke onlardan aaron cresswell'i alabilsek
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Sağ bekte Andy Najar' dan başka basında çıkan kimse yok sanırım. Bir ara da Rafael vardı Lyon' dan ama ondan da ses seda yok. Stoper için hele Sadık falan yazılıyor allahım lütfen gerçek olmasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sağ bekte Andy Najar' dan başka basında çıkan kimse yok sanırım. Bir ara da Rafael vardı Lyon' dan ama ondan da ses seda yok. Stoper için hele Sadık falan yazılıyor allahım lütfen gerçek olmasın.

ne sadığı ya :D

30 milyon € vidayı satıp pepe'nin yanına sadık mı olur :D

inanmayın şöyle her habere :D

Çevrimdışı murat

Sadık transfer olmadımı?

Çevrimdışı worns

Adriano ve quaresma'da giderse artık tamamen revize bir kadroyla sezona başlayacağız diyebiliriz. Kadronun yaşından dolayı böyle bir ihtiyaç gözüküyordu, iyi bonservisler kazanarak bunun gerçekleşecek olması da sevindirici ama bu kadar geç ve radikal değişimlerden sonra önümüzdeki sezon kimi tökezlemeler yaşanabilir. Geçen sezon kaçan şampiyonluk bu senenin sabır eşiğini düşürdü. Eleştiriler bu sene teknik kadroya yönlenir ve Şenol Hocayı kaybedersek dönemsel olarak yakaladığımız ivmeyi kaybedebilir, dağınık bir döneme girebiliriz en büyük korkum bu. Umarım hazır ve uyumlu transferler yapılır ve hızlıca verim verebilecek bir yapıya ulaşabiliriz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sadık transfer olmadımı?
Malatyaya gitmiş çok şükür. Umarım medeli orada kullanırız diye stoper almamazlık yapmayız. Vidanın gittiğini varsayarsak Pepe ve Fatihten başka stoper kalmadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Malatyaya gitmiş çok şükür. Umarım medeli orada kullanırız diye stoper almamazlık yapmayız. Vidanın gittiğini varsayarsak Pepe ve Fatihten başka stoper kalmadı.
Sadık Malatya'da değil miydi zaten? :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Cenk'i zaten cagiran yoktu Alman Milli Takimi'na. Hakan'i da zaten cocukluktan devsirmisler bizimkiler U16'dan beri Turk Milli Takimi'nda cagrilsa belki Almanya'yi tercih edecekti. Bizim milli takim boyle surunurken niye Almanya yerine tercih etsinler? O mantikla Cenk'in de omrunun sonuna kadar Besiktas'ta oynamasi lazim cunku Besiktasli. Fakat firsat olunca ortalama bir Premier Lig takimini tercih etti. Herkes kendi kariyerine bakiyor, ben Besiktasli'yim, ben Turk'um diye karar vermiyorlar.

Yani arada bu kadar seviye farki varken, bir de ustune sacma sapan olaylarin dondugu bir Turk Milli Takimi varken adamlarin Almanya'yi tercih etmesinden dogal ne var? Sanki Turk Milli Takimi'nda oynayip hem de Turkiye'de yetisip oynayanlar daha yeni aldiklari primlere burun kivirmiyordu, teknik direktoru verin lan parami diye federasyonunun yakasina yapismiyor da gonul bagindan yapiyorlar gibi davranmanin manasi yok.

Bana da kalirsa asil sorunlular orada yetisip de Alman Milli Takimi'ni secenler degil, asil sorunlular Turkiye'de yetisip Turk Milli Takimi'nda oynamak icin prim bekleyen yuzsuzler.
ben alman milli takımını seçtikleri için eleştirmiyorum bu bir tercihdir zamanında bu tercihi yapmışsın
menfaatlerin için alman milli takımını seçmişsin eee işde tatlı tatlı yerken almandın şimdi çıkartma zamanı gelincemi türk olduğun aklına geldi
almanlar açısından bak olaya kendi ülkeleri kendi milli takımları ve kendi milli takım oyuncuları istediklerini söylerler bize ne.
burda bizi ilgilendiren birşey yok diyorum. biri alman vatandaşı olur milli takımda oynar diğeri alman vatandaşı olur alman ordusunda görev yapar almanla savaşırken sana ateş ettiğinde en azından türk tarafındanmı vuruldum diyeceksin.

Çevrimdışı worns

Sadık zaten Malatyada oynuyordu.

+Sadık maliyeti düşük olursa kulübe için fena oyuncu değil. Niye bu kadar gömüldüğünü anlamadım. En azından Atınç, Ersan gibi futbola yıllardır yabancı değil. Atletik özellikleri iyi bir oyuncu. Pepe'nin yanı için düşünülmüyordur zaten ama Mitrovic, Tosic ve Vida'nın ayrıldığını düşünürsek elimizde Fatih dahil sadece 2 stoper olduğunu da unutmayalım. Fatih'in bu seviyede rotasyona girip giremeyeceğini de bilmiyoruz.

Medel'i bu sene stoper rotasyonunda düşünmemeli. Atiba ayrıldı ve zaten birincil bi rolü olacak kadroda.

Çevrimiçi Necmi

bu arada yasinide bursa elimizdenmi kapmış :D  burda o kadar laf edildi yasini alacağız diye
hepsi menejer oyunları burda yöneticiler suçlandı.

Çevrimiçi sefaköykartali

Mitrovic 3.5
Tosic 4.5
Quaresma 7
Fabri 7
Adriano 8 (?)
Vida 20+
Babel(?)
Negredo(?)

4. bitirdiğimiz sezonda 40 milyondan fazla satış yapacağız gibi. Gerçekten muazzam olay. Tabii ki hepsinin transfere harcanmasını beklemiyorum malum borçlar çok fazla ama bu sene güzel bir revizyonla gelecek senelerde daha fazla miktarda satış yapabileceğimiz bir kadro kurabiliriz. Ospina, Kagawa, Aboubakar gibi isimleri alırsak zorlanmadan satarız. Gerçi başkanın zorla oyuncu sattığını hiç düşünmüyorum maşallah herkese teklif yağıyor  :claps:
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 01:24:09 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Necmi

merak ettiğim B36 karşısına kimle çıkacağız pepede yok :D
necip fatih olur herhalde

:D

medel-necip olur abi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Öyle gerçekten nedense bi an kayserideymiş gibi geldi  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Foruma yazdım, kimseden ses çıkmadı.

1.85 üzeri 80 kilo altı adam aradım, benim diyen yok.

Eleştirmeye gelince herkes burada, "stoper lazım, gel oyna" diyince adam yok.

Çevrimiçi sefaköykartali

Medel - Oğuzhan
X - Kagawa - Babel
Aboubakar.

:super: :super:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

babıl yeni video

Get out of my ship = Aras   :lol:

Babel'in kafası esmeye başlamış. Sevindim. Yeni sezon kurbanını seçmiş , Yaşlı çocuk  :D

Larin sade adam. Neyse o..

Çevrimdışı savaş altay

Bunu yazan adam bizle kafa buluyor herhalde.

Başkan 25 milyon euro verse, Porto şehrinin yarısını ister.

Sorun şehirin yarısını istemesi zaten.

Çevrimiçi sefaköykartali

marlos deniyor
15/16 sezonundan beri düzenli istatistik yapıyor ama Ukrayna Ligi ne kadar iyi bir ölçüt bilemiyorum. Yaşı da 30.

Çevrimdışı yoruk

babıl yeni video
Caner yine  :lol:

Beybil'ın videoları da olmasa Aras diye biri vardı demeyeceğiz bile. :D Adam oynamıyor,oraya buraya gidiyor falan ama bayağı iç içe takım ile oyuncular ile.

Çevrimdışı savaş altay

Yok. O zaman Medel kaysın , laf etmem. Medel, Necip bir dayak atsınlar  :lol:

Çevrimdışı underworld

Stopere önce Fatih yazılır sonra diğerleri diye devam eder.
Saygılar

Çevrimdışı savaş altay

bu arada yasinide bursa elimizdenmi kapmış :D  burda o kadar laf edildi yasini alacağız diye
hepsi menejer oyunları burda yöneticiler suçlandı.
Yacine diyince aklıma sadece Brahimi geliyor , aa yazmışım da  :lol:

Etiketler: