2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626052 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi biz maaş yükü azaltacağız, seni yazdığın 5 adamın alacağı toplam maaş 20 milyon. :)

En az 25 milyonluk bonservisi saymadım bak.

Bak mylife1903'ün yaptığı gibi KDV falan hesaba girmedi.

Oradan bir tek Ospina ile Kagawa gerçekçi, Aboubakar bile çok pahalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 3.5 dan aşağı forvet oynatamazsın bu kadro uefa kupasını kaldırdığında kendi paralarını karşılar
maaş düşürme diye bir felsefe yok benim kitabımda gelirini arttırarakta aynı işi yapmak varken maaşı düşüreceğim diye kaliteyi ve başarıyı neden riske atacaksın 20 alırlar belki ama onlarda birilerinin yerine geliyor giden bedavamı oynuyordu
bu takım maaşını çıkarır.
hesap maaş düşürme olarak yapılmaz bu yanlış ve hatadır şirketler ürün kalitesini düşürerek tasaruf yapamaz
düşük kaliteyle 40 M€ harcayıp  500 M kazanç sağlayıp bunun yüzde 40 ını maaş verirsin
yüksek kalite ile 50 M€  harcayıp 1 milyar kazanırsın maaşın artar ama gelirinin yüzde 25 ini vermiş olursun
hangisi karlı euro kuru yapmayın farazi rakamlarla konuşuyorum
kazanç kalite düşürerek olmaz mesela başkanın dediği gibi küçülmeylede kalite kaybetmezsin
şaka falan değil biz tranfer bittikten sonra böyle iyi bir kadro kurarız ama hala elimizde şl geliri gibi  bir para kalır
30 telkif gelmiş liverpoolden vida için deniyor. 15 i cebe koyduk zaten 30 gibi bir rakama satılırsa
dedikleri gibi quaresma ve negredoda gitse nerdeyse 60 rakamını göreceğiz satışda
bonservissiz ospina bonservissiz kagawa kiralık abou çok uyguna alınacak mario
bir kalıyor rakitsky brahimide dedikleri gibi abou paketi 25 olursa ve bu sene 10 M okey olursa
10 da rakitsky bağlansa elimizde şl geliri gibi bir para kalır mükemmel kadro
ekonomik sıkıntı yok burda uefa türküleri söyleriz hep birlikte

Çevrimdışı underworld

Gelecek kaleci için :
-genç olmalı ( 22, 25)
- milli takım havuzunda olmalı
- ayakları İyi olmalı ( artık bu para ediyor)

Çevrimiçi Necmi

medel ile necip de var çomaklarını saklarlar  :D ama inşallah duyum değil senin temennindir mandzukiç de golcü değil yeterince bence.
iyide zaten o nedenle 4x4x2 ye koydum abouda net golcü değil ama ikisini bir arada düşünsene arkalarındada kagawa olduğunu bu üçlü 55-60 gol bırakır gol kralı çıkaramayız evet ama takım olarak gol olur yağarız iki kanat orta sahasındanda 15 gol temiz gelir daha doğrusu töre brahimi babel üçlüsünden 15 in üstünde gol gelir stoper ve beklerin katkısı bizi 80 golün üstüne çok rahat çıkarır.

Çevrimiçi Necmi

Gelecek kaleci için :
-genç olmalı ( 22, 25)
- milli takım havuzunda olmalı
- ayakları İyi olmalı ( artık bu para ediyor)
yemişim parayı biz 30 luk olandanda para kazanıyoruz Beşiktaşa artık başarı lazım macera değil net transfer olmak zorunda
tutarsa transferi değil. fabriye az yaygara edilmedi burda neler söylendi alındı diye al işde 7 M kazandırıp gitti
gönlümüzede taht kurdu.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

iyide zaten o nedenle 4x4x2 ye koydum abouda net golcü değil ama ikisini bir arada düşünsene arkalarındada kagawa olduğunu bu üçlü 55-60 gol bırakır gol kralı çıkaramayız evet ama takım olarak gol olur yağarız iki kanat orta sahasındanda 15 gol temiz gelir daha doğrusu töre brahimi babel üçlüsünden 15 in üstünde gol gelir stoper ve beklerin katkısı bizi 80 golün üstüne çok rahat çıkarır.
80 bulursak rahat şampiyonuz zaten bu isimler gelecek olursa mecbur 4-4-2 ye dönmek lazım ama her ne kadar pahalı olsa da çift forvet sisteminde negredo da iş yapar negredoyu satıp mandzukiç i daha uygun maliyetle getirirsek o zaman kazançlı çıkarız negredo gitmezse mandzukiç e gerek yok ki zaten almazlar da o zaman. yine de benim tercihim hep 2 li forvette 1 i hava topu hakimiyeti olan duvar olan bir santrafor yanında ise ayağı iyi temiz safkan golcü.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı underworld

yemişim parayı biz 30 luk olandanda para kazanıyoruz Beşiktaşa artık başarı lazım macera değil net transfer olmak zorunda
tutarsa transferi değil. fabriye az yaygara edilmedi burda neler söylendi alındı diye al işde 7 M kazandırıp gitti
gönlümüzede taht kurdu.
Bu yaştaki fabriden 7 kazandıysak genç olanından kaç kazanırız   sen düşün, bu bir... her zaman bir Sambade olmayabilir, bu iki.

Çevrimdışı mylife1903

Kagawa harika olur da...

Dortmund'un küçülme kararı bizim futbol romantiklerini üzecek. Devamlı Dortmund örneği verip duruyorlardı, demek kontrolsüz büyümüşler.

Yakinda para sacan epl takimlarinin da akli basina gelecek. En basta livirpul la 100 100 harciyorsun aldiklarin adamlarla sitiye yetismen mumkun degil, parayi faize koy 3-4 sene sonrasina yatirim yap, bu donem de senin donemin degil

Çevrimdışı mylife1903

Bu sefer Fabri'den iyisinin gelecegine inaniyorum. Hadi lan transfer komitesi. Gidin alin Rajkovic'i sasirtin herkesi.
Rustu gelsin baslasin, senol hocam isterse kendi gecsin kaleye, vakabayasi gibi, zor sasirtir bu komite
Sasirmak istiyorum sasirmak istiyorum

Duymak istiyorum duymak istiyorum
kalemde kaleci gormek istiyorum

Görmek istiyorum görmek istiyorum
Santraforda gol görmek istiyorum

Çevrimdışı mylife1903

ne alakası var?

aklı olan her gurbetçi Alman milli takımından teklif glirse onu seçer.
Türk milli takımında hocaların saçma egosuyla ve kıt futbol bilgisiyle hiç bir şey olamıyorlar.
Valla bana da sec deseler ben de alman milli takimini secerim, ft ile falan mi calisacam
Hatta vatandaslik versinler ilk ucakla bayerndeyim yani

Çevrimdışı mylife1903

Katiliyorum. Turk milli takimini tercih edip de kariyeri yukari giden hic kimse aklima gelmiyor Hakan Calhanoglu'ndan baska. O da zaten oynatilmiyor dogru duzgun. :lol:
Biraz secimlerlede alakasi var
Almanlar yanilmiyor

Ben torede yanildiklarini dusunuyordum, boooom patladi

Bir yildiray da biraz yanildilar bence.

Mesut ilkay emrecan hayatta vermez onlarin sulelesine abunun kabilesini salardi bnd.
Bize boyle elegin alt tarafindan veriyorlar

Çevrimdışı mylife1903

eee tamam işde menfaat olunca türk olduğu aklına gelmiuor şimdi kuyruğu sıkışıncamı türk olduğu aklına geldi
bu güne kadar ne kazandıysa o laf ettiği almanlar sayesinde kazandı. tatlı tatlı yerken iyiydi.
cebine koydumu alman pasaportunu tercihini almanyadan yana kullandımı bitti kendi tercihi ile
alman olmuşdur. Almanlarda kendi milli takım oyuncularına nasıl davranırsa davranır bizi ilgilendiren bir konu yok
bak kalkıp cenke laf etseler hop ne oluyor dersin. Cenke laf ediyorlarmı yok adamlar kendi milli takım oyuncularına tepki
göstermiş bize ne.
Hakli adamlar abi, kendi kopegi adamin, ister besler, ister ceker vurur, ister zincire vurur, isterse gider bakimevine birakir, isterse satar, isterse atar

Ama bu hakli olduklari durum bile bu alamanlarin icten octen irkci nazi sevici oldugu gercegini degistirmez. Ulan hangi almana sorsan hepsinin dedesi hastanede calismis ikinci dunya savasinda. Sanki robotlarla savasti insanlar yemin eidyorim

Ayrica mesutun adi hans muller guteller olaydi yaklasim farkli olurdu

Çevrimdışı underworld

Rustu gelsin baslasin, senol hocam isterse kendi gecsin kaleye, vakabayasi gibi, zor sasirtir bu komite
Sasirmak istiyorum sasirmak istiyorum

Duymak istiyorum duymak istiyorum
kalemde kaleci gormek istiyorum

Görmek istiyorum görmek istiyorum
Santraforda gol görmek istiyorum
Oraya sol bek istiyorum da yaz reyis zira adri de gidiyor diyoğlağğ

Çevrimdışı levitate

Tek stoperle oynayacak takım o zaman iyiymiş kaledede Tolga :D

Olacak ama bir iki isim sekerse de çok dert etmemek lazım. Herkes memnun olsa dahi sezon boyu maç sayfasında 8 numaralarımız konuşulacak.

Devre arasına takviye istenecek boyuta gelecektir , şüphe yok. Çünkü dalgalı performans ve şaşarı yok. Şaşmayan , istikrar sahibi olmamaları :)
şimdi de vida 28'e gitti diyor

ya iyi sallıyor yada kaynağı sağlam göreceğiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Foruma yazdım, kimseden ses çıkmadı.

1.85 üzeri 80 kilo altı adam aradım, benim diyen yok.

Eleştirmeye gelince herkes burada, "stoper lazım, gel oyna" diyince adam yok.

1.85 uzeri 80 kilo adam mi olur, karma olsa hanimi gonderem oynasin
100+ desen tamam

Çevrimiçi Necmi

şimdi de vida 28'e gitti diyor

ya iyi sallıyor yada kaynağı sağlam göreceğiz
liverpool devreye girdi deniyor 30 teklif etmiş
öyle olsa keşke ingilizleri vurdururuz birbirine :evillol:
keyife bak ingilizlere oyuncu satıyorsun almak için birbirlerine giriyorlar heheheh

Çevrimiçi Necmi

Bu yaştaki fabriden 7 kazandıysak genç olanından kaç kazanırız   sen düşün, bu bir... her zaman bir Sambade olmayabilir, bu iki.
kalecide genç olanın tutma şansı ne sence kalecilerin olgun seviyesi 26-27 gibidir
25 altı kaleci riskdir. Fabriden kazanırsın olgunluk seviyesinde geldi alan içinde garanti
kaleci mevkisi yatırım alanı değil ikinci kaleci olarak alacaksan tamam yoksa genç yaşta kaleye geçmiş tutan kaleci sayısı bir elin parmaklarını geçmez

Çevrimdışı underworld

kalecide genç olanın tutma şansı ne sence kalecilerin olgun seviyesi 26-27 gibidir
25 altı kaleci riskdir. Fabriden kazanırsın olgunluk seviyesinde geldi alan içinde garanti
kaleci mevkisi yatırım alanı değil ikinci kaleci olarak alacaksan tamam yoksa genç yaşta kaleye geçmiş tutan kaleci sayısı bir elin parmaklarını geçmez
Genel anlamda dediklerine katılıyorum ama bugünkü Hırvat kaleci haberi biraz daha farklı düşünmemi sağladı.
Şayet mrmiç; bu kaleci tam istediğimiz tipte yetenekli biri, kendisini en yakından tanıyorum bize çok fayda sağlar hemen alalım derse, olumlu karşılarım.

Çevrimiçi Necmi

Genel anlamda dediklerine katılıyorum ama bugünkü Hırvat kaleci haberi biraz daha farklı düşünmemi sağladı.
Şayet mrmiç; bu kaleci tam istediğimiz tipte yetenekli biri, kendisini en yakından tanıyorum bize çok fayda sağlar hemen alalım derse, olumlu karşılarım.
ama hazırmı yetişmeye açıkmı bu önemli bir nüans yetişmeye açıksa ikinci kaleci olur
hazırsa birinci kaleci olur. Beşiktaşın şu anda kaleci yetiştirme lüksü yok malesef.
bu sene büyük ihtimal uefa hedefimiz olacak bu hedefte yürüyecek bir kadro isterler.
Birinci önceliğin uefa kupası olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı underworld

Birinci öncelik lig şampiyonluğu olacaktır.
UEFA falan tatlı bir anı bıraksak yeter

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bas Dost, Sporting ile uzatmış.

O zaman neymiş, "Portekiz takımları istemedikten sora adamlardan tek kıl kopartamazsın"

"Abou ısrarla Beşiktaşı istiyor, başka yere gitmem diyor" diyenlere gelsin.

Çevrimdışı underworld

Yabancı kaynaklı vida haberleri istiyorum.

Çevrimdışı ekrembaser

Kansızlık yapıyor artık medya tamam biz de kızıyoruz ama bu nedir yahu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Abi,

Kendileri çalıp , kendileri oyuyorlar .
Bizim taraftar zaten gelmiyor böyle oyunlara.
En iyisi Okumamak  :D

Çevrimdışı ekrembaser

Günaydın Abi,

Kendileri çalıp , kendileri oyuyorlar .
Bizim taraftar zaten gelmiyor böyle oyunlara.
En iyisi Okumamak  :D

Günaydın 👍🏻

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin taraftarın detayları bilmeden Ferdi Kadıoğlu yüzünden bir bardak suda fırtına koparırsa, bu herifler daha çok cesaret bulur.

Hangi gazete bu?

Etiketler: