dediğim bu işde çıkarın varken yapış almanlara çıkarın bitince bıdı bıdı et.
buna destek vermek saygı göstermek hakan gibi cenk gibi insanlara saygısızlık demek
oluyor onlar neden türk milli takımını seçti.
Cenk'i zaten cagiran yoktu Alman Milli Takimi'na. Hakan'i da zaten cocukluktan devsirmisler bizimkiler U16'dan beri Turk Milli Takimi'nda cagrilsa belki Almanya'yi tercih edecekti. Bizim milli takim boyle surunurken niye Almanya yerine tercih etsinler? O mantikla Cenk'in de omrunun sonuna kadar Besiktas'ta oynamasi lazim cunku Besiktasli. Fakat firsat olunca ortalama bir Premier Lig takimini tercih etti. Herkes kendi kariyerine bakiyor, ben Besiktasli'yim, ben Turk'um diye karar vermiyorlar.
Yani arada bu kadar seviye farki varken, bir de ustune sacma sapan olaylarin dondugu bir Turk Milli Takimi varken adamlarin Almanya'yi tercih etmesinden dogal ne var? Sanki Turk Milli Takimi'nda oynayip hem de Turkiye'de yetisip oynayanlar daha yeni aldiklari primlere burun kivirmiyordu, teknik direktoru verin lan parami diye federasyonunun yakasina yapismiyor da gonul bagindan yapiyorlar gibi davranmanin manasi yok.
Bana da kalirsa asil sorunlular orada yetisip de Alman Milli Takimi'ni secenler degil, asil sorunlular Turkiye'de yetisip Turk Milli Takimi'nda oynamak icin prim bekleyen yuzsuzler.