Eleştirenlerin yüzde 90 ı ilk yarıdaki halini eleştirdi adam 3 gol mü ne atmıştı ama Avrupa'da baya etkiliydi. Yaşı ve ilk yarıdaki performansı nedeniyle 3.3 ün çok olduğunu söylüyorlardı. Kariyeri Abou'yu 5 e katlayan adam alıyorsun 4.3 maaş veriyorsun ve ligin en çok gol atan 6. veya 7. takımısın ve bu golcün ligde sadece 4 golde. Hadi asist masist diyoruz 1 asist var sadece. Koca Beşiktaş yönetimi güvenmeyip Love u aldı ki herkes Love'un 11 olacağı konusunda hemfikir. Çok fazla da adamı yüceltmeye gerek yok bence. Hocanın kasımpaşa maçında bile dk 70 olmadan adamı oyundan çıkarıp Babel'i forveye koyması Negroya olanın güvenini gösteriyor zaten. Ben de ümitliydim kariyeri nedeniyle Negredo'dan ama cidden fiziki açıdan çok ama çok yetersiz bu takım için. Daha küçük bi takımda iyi bi rol oyuncusu olabilir ama asla büyük takım forveti olamaz.
iyide ligde 4-5 gol atmış olanıda 23 M ye ingiltereye sattık gerisi penaltı attıklarının akan oyunda cenk 4mü attı 5 mi
attı eğer bu ölçüyse ingilizlerde anlamıyor bu işden. sorun abounun ilk yarı az gol atması değildi oyuna verdiği katkıydı
savunanlar Beşiktaşın hücumdaki herşeyi diye savundu hep. herkes attığı atamadığı gollere baktı oyuna verdiği katkıya bakmadı
maçı kazanıyorsan kimin attığının önemi yok kim ne kadar katkı vermiş bu önemli
ilk yarı konuşurlarken ne diyordum negredo talisca gömülüyordu negredo oynasın talisca lenlebi gibi atar diyordum
al işde iki maç oynadı negredo talisca ile talisca 4 gol attı. Ben negredo oynasın derken hiç bir zaman şu kadar atar bu kadar atar demedim
her zaman söylediğim kutuda çoğalırız negredo stoperleri felç eder ve kenarda babel ortada talisca çok gol atar
bizim gol atamamamızın tek nedeni cenkin sol açığa kaçması stoperlere hiç baskı yapmaması
iki maçtada söylediklerim bire bir çıktı. Biz on dakika seyredip bir oyuncuya kötü demiyoruz yada gol atmadı diye tukaka ilan etmiyorum
bakıyorum takıma katkısına. Kendi sahamızda kasımpaşa karşısında negredo çıktıktan sonra topu ilerde tutamadık
iki oyuncuyla gelen takım o çıktıktan sonra 5-6 oyuncuyla geldi üstümüze golüde yedik işde
bunuda göreceksiniz önemli olan takımın atması kimin attığı değil birileri atar birileride onlra alan açar işlerini
kolaylaştırır. cenk olsa biz şu oynadığımız iki maçtada puan bırakırdık. biz şampiyon olursak milat cenkin gidişi olur.
17 maç iki stoperle boğuşan talisca nasıl olduda iki maç bomboş kalabildi. babel biraz düşük yoksa daha oda devreye girecek
ilerde sorun negredonun oynamaması değil cenkin oynuyor olmasıydı yoksa negredo olmuş love olmuş
farketmez elbet love çok daha fazla katkı verir onu oynatmak için topu mecbur yere indirecek takım
yoksa aynı kafada giderse love da bir şey yapamaz. gol atan forvet elbette önemlidir ama esas rakip savunma dengesini bozan oyuncu değerlidir. yoksa bir oyuncu gol atmış hiç önemi yok biz gomezin attıklarıyla şampiyon olmadık kanatlardan ve orta sahadan çok gol katkısı geldide şampiyon olduk ilk yarı negredo oynasaydı bu katkıyı orta saha oyuncularından alırdık negredoda
4-5 tane daha atardı. şu anki puan durumundan çak daha iyi olurduk bizim anlatmak istediğimiz
ilk yarı boyunca buydu.