2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927735 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi kendi topçusunu değersizleştirme konusunda bizim taraftar kadar mahir olanı yok. Fenerbahçe taraftarı kazmalarına star muamelesi yapar bizimkiler Pepe, Negredo gibi adamları gömer. Belki totem yapıyorlardır bilemeyeceğim  :evillol:

oyuncuyu değerli ya da değersiz kılan oyuncunun ta kendisidir sahada yaptıklarıdır taraftara eleştirince adı değersizleştirmek oluyor bu da sanırım ülkenin alıştığı bir şey zam değil fiyat güncellemesi gibi güncelleme deyince iyi zam deyince tukaka
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Onlar haksız çıktıklarını kabul etmemek için her şeyi gömerler.

Egoları el vermiyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bozacı ve şıracı

algıcı polyannalar sizi

yalnız her platformda demirören dönemini eleştiren sen kalkmış 11 milyon yuroyu çöpe atmak için seneye yedek bırakalım opsiyondan yırtalım diyorsun ne farkın kaldı demirörenden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ProjectOrigin

çıksaydı nie ilk 11 çıkamadı ? hocayı eleştirdik hepimiz ama oynatmıyor ahh vahh dediğimiz adamlar oynayınca hepimiz başımızı önümüze eğdik defalarca. 4,35 maaş alan adam gelecek sökecek alacak formayı. forma verilmez alınır şunu bir anlayalım artık.

negredo burayı katar sandı daha ilk maç o samsunda süper kupa mı ne oyuna girdi ilk topu topuk pasıydı sonra hanyayı konyayı gördü bidaa da denemedi öle bişey.

İlk 11 çıkıp çıkmaması ne kadar oyuncunun elindeyse hocanın da elinde. Bu kadar hafta Cenk'e sabredilen bir yerde Negredo her halükarda denenirdi.Adamı son 1-2 dakika ala ala bitirdi resmen.Belki toparlayabilirdi 2. sezon ancak yine 70'de çıkartıp yerine Babel'i forvete koyuyor.İçeride yemediğimiz baskıyı yedik ligde Kasımpaşa'dan. Psikolojisi en sağlam, tabiri caizse robot olan bir adam bile anlar istenmediğini.

Çevrimdışı Kutay

negredo tam anlamıyla beklediğim gibi çıkmadı ama adam kesinlikle derbi golcüsü fb'ye gol attı sayılmadı , girdiği gibi gs'ye de sapladı ben vodafone parktaki fener maçında ilk 11 oynarsa gene saplayacağını düşünüyorum aynı şekilde toki arenada'da saplayacaktır.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Ya neden manipülasyon yapıyorsunuz, cidden soruyorum çünkü yoruldum.

Adam önümüzdeki sezon Türkiye kupası hariç 25 resmi maç oynatmazsa 2019 yazında sözleşmesi bitecek işte. Seneye faydalı olmazsa oynayacağın 40 maç ın 25'inde şans vermezsin işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dingonun ahiri mi burasi
Nerede marka degeri
Nerede guvenilirlik

Yiyemeyecegin falakanin altina yatmayacaksin

Sonra off yandim anam cigerimi soktun demeyeceksin

Ne demek oynatma adami yahu

Sakatlanmis veliyi atmiyoruz bi kenara

Adimlarini dikkatli atacaksin boyle mallara yatirim yaparsan yedigin falakalar kicini tirmalar sonra

Çevrimdışı cursedofdragon

🔥🔥🔥SON DAKİKA! Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, İstanbul'a geliyor!

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/futbolarena/status/957702765479956482

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

çıksaydı nie ilk 11 çıkamadı ? hocayı eleştirdik hepimiz ama oynatmıyor ahh vahh dediğimiz adamlar oynayınca hepimiz başımızı önümüze eğdik defalarca. 4,35 maaş alan adam gelecek sökecek alacak formayı. forma verilmez alınır şunu bir anlayalım artık.

negredo burayı katar sandı daha ilk maç o samsunda süper kupa mı ne oyuna girdi ilk topu topuk pasıydı sonra hanyayı konyayı gördü bidaa da denemedi öle bişey.
Sanki adam maradonaydi da hoca oynatmadi

Yahu bakti senol gunes bunun kafa falan vuracagi yok, orta gol klasiginden bile vazgecti adam
Bak abi fbye tal biri cikiyor koyuyor kafayii

Çevrimdışı ProjectOrigin

Neyse ki Love geliyor, hepimiz kurtulacağız bu sığ tartışmalardan  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

negredo tam anlamıyla beklediğim gibi çıkmadı ama adam kesinlikle derbi golcüsü fb'ye gol attı sayılmadı , girdiği gibi gs'ye de sapladı ben vodafone parktaki fener maçında ilk 11 oynarsa gene saplayacağını düşünüyorum aynı şekilde toki arenada'da saplayacaktır.
Insallah saplar insallah
Fbye ya da gsye asirtma gol bekliyorum zaten kendisinden

Neyse ki Love geliyor, hepimiz kurtulacağız bu sığ tartışmalardan  :bandit:

L0VE
Larin
Negredo

and

pektemek :D

Çevrimiçi murat

Besiktas gibi buyuk takimin santraforu her sene degismez
Solbeki degisir sagbeki degisir bir stoperi degisir
5 senedir farkli adam oynuyor yahu

pektemek var :D

Çevrimdışı tangaz

İlk 11 çıkıp çıkmaması ne kadar oyuncunun elindeyse hocanın da elinde. Bu kadar hafta Cenk'e sabredilen bir yerde Negredo her halükarda denenirdi.Adamı son 1-2 dakika ala ala bitirdi resmen.Belki toparlayabilirdi 2. sezon ancak yine 70'de çıkartıp yerine Babel'i forvete koyuyor.İçeride yemediğimiz baskıyı yedik ligde Kasımpaşa'dan. Psikolojisi en sağlam, tabiri caizse robot olan bir adam bile anlar istenmediğini.

hocanın da elinde kısmına katılmıyorum (ki hocayı en çok eleştiren kişilerden biriyim)

hoca kimi oynatmadıysa bir süre sonra hak verdik adama, cenke sabredilen yerde diyoruzda hangimiz idmanda cenki ya da negredoyu izliyoruz belki hoca negredonun kağnılığını idmanda görüyordur o nedenle böyle yapıyordur. daha evvel oynatmıyor die hocayı eleştirdiğimiz ne kadar oyuncu varsa oynadıgında hepimiz mahcup olduk.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

hocanın da elinde kısmına katılmıyorum (ki hocayı en çok eleştiren kişilerden biriyim)

hoca kimi oynatmadıysa bir süre sonra hak verdik adama, cenke sabredilen yerde diyoruzda hangimiz idmanda cenki ya da negredoyu izliyoruz belki hoca negredonun kağnılığını idmanda görüyordur o nedenle böyle yapıyordur. daha evvel oynatmıyor die hocayı eleştirdiğimiz ne kadar oyuncu varsa oynadıgında hepimiz mahcup olduk.
Ben hocaya bulasmayi biraktim aras mevzusundan sonra

Çevrimdışı tangaz

inşallah hele şu bursaya 3 tane soksun da göbeğimizi kaşıyıp biramızı içelim güzel güzel inşallah  :pray:

Çevrimdışı tangaz

pektemek demeden önce haber ver bidaaa gülhan bak çok fena oluyorum :boom:

Çevrimiçi tolga1903

Madem bunu yazdın merak ediyorum. Bana negredo nun burak' tan ve gomis'ten daha iyi olan yönünü söyle. Negredi şunları bu 2 oyuncudan daha iyi yapiyor de.
Bır sey yazıyoruz hemen abartıp dalgaya aliyorsunuz.

Öncelikle bu sene gördüğün negredo burak gomisi mi kıyaslıyorsun yoksa kariyer ve genel meziyetlerini mi tartışıcaz? Bu sene için bile ikisinden de daha takım oyununa yatkın, arkadaşlarını daha iyi pozisyona sokuyor, kafa toplarında daha iyi, eğer pozisyona sokabilsek daha iyi bitirici; mesela sadece onlar için çalışan kanat oyuncuları varken garry rodriguezi yasini olcayı abdulkadiri onlara gol attırmak için yırtınırken bizim kanat oyuncumuz negredo boştayken bile pas vermemeye özen gösteriyor, adamların penaltıcısı gomisle burak bizim oğuzhan quaresma falan ayrıca. Ha bir de gs'ye attığı gol gibi gol atabilen biri varsa da videosunu burada paylaşırsın, hani şu 15m euroluk iki stoperi birbirine çarptırıp kainat kalecisi muslerayı bakkala gönderdiği.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Abi tabi haklısın ancak ne kadar idman yaparsa yapsın çoğu futbolcu maçlarda oynaya oynaya form tutar.Bağlandık kaldık Cenk'e. Zaten kontra arayan bir takım değiliz, koy Negredo'yu 3 4 maç kesmeden 11'e ne kaybederdik. 10 kişilik takıma oyun üstünlüğünü bile alamadık uzun zamandır böyle görmemiştim bu takımı.

Etiketler: