2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931828 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı almanci

öncelikle hoşgeldin @almanci

şuan sağ bek alma şansımız yok zira kontenjan yok 16 yabancımız var mitro gittiyse daha aras ve boykoyu gönderirsek anca kontenjanı tutturuyoruz. vida sağ bekte çok iyi maçlar çıkarmış biri özellikle milli maçlarda en son dünya kupası bileti aldıkları ukrayna play off maçında sağ bekte efsane oynadı.

doğru planlama dewre arası yamadan ziyade sene sonu GGyi yedeğe gönderecek taşş bir sağ bek almak olacaktır

bence sampiyonlar ligini düsünerek alinmaliydi. hatta sol bek de alinmaliydi. kontenjan bir sekilde yaratilirdi. ama gördügüm kadariyla hic kimsenin sampiyonlar liginden ümidi yok. bunun sebebi sadece ligde bir kac umulmadik puan kaybi. aslinda cok komik bir durum bu. yillardir buralara gelmek icin mücadele ediyoruz ve sonunda gelince yine gelecekteki sorunlari düsünmekten ani yasayamiyoruz. aslinda rakibimiz kendimiziz. önceligimiz sampiyonlar ligi olmaliydi ama ne yazik ki kendimizi kücümsüyoruz. bu sekilde büyüyemezsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlasilmiyor
Elestirince cop olmuyor adam kimse de cop demiyor

Pahali, agir, ihtiyacimizi karsilayacagi tartismali, kisir oyuncu

Ustelik yeni diye adama torpil geciliyir
Once takimi sampiyonluga suruklesin, seneye sampiyon takimin oyuncusu olarak ona kol kanat gererim, yastigini kabartirim

Once 4.2nin karsiligini verecek

Baskan yedi yetim hakki falan diye Konusuyor sonra sacma sapan para saciyir
Sende ciddi bir komşunun tavuğu hastalığı var sanırım.

Bize methettiğin adamlar Burak, Fernandao, Gomis ve Kweuke.

Şu adamlardan Gomis dışındakiler ilk 18'e giremez bizde, Negredo da oyun zekası ve kariyeri ile hepsini donunda sallar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

yoo aslında espiri değildi ben görmek istemem burda renkli oyuncu fotosu kimsede görmek istemez

+1903

Çevrimdışı Berat

yoo aslında espiri değildi ben görmek istemem burda renkli oyuncu fotosu kimsede görmek istemez

Silersin abi o zaman, eyvallah. Espri anlayışımız uymuyor demek ki.

@cursedofdragon Senin gibi kıt bir tipe laf anlatmaya çalışmak hataydı.

Çevrimdışı tangaz

Yahu ne elde patlayacak, seneye sözleşmesi bitiyor zaten. (Opsiyon var)

Adamı kiralasan ne olacaktı, zaten maaşı aynı olacaktı. Valencia'ya da 2.5 değil de 1.5 verecektin.

Geçen sene de doldurdunuz forumu Aboubakar çok para alıyor mesajlarıyla, şimdi herkes arkasından ağıt yakıyor.

gene işine geldiği gibi nasıl evirip çeviriyorsun pesss

2 gün önce vagner love için 3,2-3,7 çok oldu off istemezük maaşı en fazla 1,5 olmalı deyip elinde abaküs hesap yapıyordun konu alvaro olunca gayet makul demeye getiriyorsun bir tek kelepir sudan ucuz demediğin kaldı.  oysa alvaro maliyeti 11 vagner maliyeti 6-6,5

algıcı seniii
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2018, 22:26:41 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Adamı kiralasan ne olacaktı, zaten maaşı aynı olacaktı. Valencia'ya da 2.5 değil de 1.5 verecektin.

Geçen sene de doldurdunuz forumu Aboubakar çok para alıyor mesajlarıyla, şimdi herkes arkasından ağıt yakıyor.

Nereye seneye bitiyor ya
Basladin algiya gene

Eksisozluk gerzegi mi saniyon bizi eyyy @tuncaboylu
Aykumla dalga gecilmesini sevmem
Beşiktaş yeni transferi Alvaro Negredo'yu KAP'a bildirdi. siyah-beyazlılar, transfer için Valencia'ya 2.5 milyon euro ödeyecek.

2+1 yıllık sözleşme imzalayan Negredo, sezon başına 4 milyon 350 bin euro garanti ücret alacak.

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;

"Alvaro Negredo Sanchez'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Valencia ile anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme fesih bedeli olarak şirketimiz tarafından Valencia kulübüne net 2.500.000 Avro ödenecektir.

Oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 Sezonu için 4.350.000 Avro

2018-2019 Sezonu için 4.350.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Oyuncu 2018-2019 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (Türkiye Kupası hariç) oynadığı takdirde sözleşme 2019-2020 yılına uzayacak olup,

2019-2020 Sezonu için 4.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Okuz alinir bu paraya okuz
1 hektar bosaltilan alanda tarim yapilir
O tarimla
Negredonun cikartacagi angora davsanlari beslenir
O davsanlar negredonun attigi gollerde traslanir
Yun yapilir
Yunlerden hirka yapilir
Hirkalar satilir
Borclar odenir
Negredo bi gol daha atar bu surecte
Gol atinca tras sekmesinden sirkulasyona devam

Bu da mi gol degil @tangaz reyiz bu da mi gol degil

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu adamlardan Gomis dışındakiler ilk 18'e giremez bizde, Negredo da oyun zekası ve kariyeri ile hepsini donunda sallar.

Burak negredo' dan daha iyi oyuncu. :bandit:
Fernandao rotasyon icin bence iyi bir oyuncu. Gomis zaten tam ihtiyacimız olan leblebici forvet. Negredo da abartılacak ne var ben hâlâ anlamadım. Ben güzel paslar atmasını istemiyorum negredo nun gol atmasını istiyorum. Ama rakip kalede pozisyona giriyoruz negredo ortalarda yok

Çevrimdışı mylife1903

O zaman haklısın abi bişey diyemiyorum ama yine de love geldi larin var hani tek değil en azından fazla mı uğraşıyosunuz acaba takıntı mı oldu adam abi :)
UgrasmiyoruZ zaten cok golcu adam olsa yolu buralara dusmezdi
Yonetimdeki futboldan ve futbolcudan cok anlayanlara soruyoruZ, burayi okuyorlar ona mahsuben

Çevrimdışı mylife1903

aslında daha fazlasını yaparda golcü yok kime yapacak :D
Kendini seetsin abi asistlesin falan yani donup vursun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eleştirenlerin yüzde 90 ı ilk yarıdaki halini eleştirdi adam 3 gol mü ne atmıştı ama Avrupa'da baya etkiliydi. Yaşı ve ilk yarıdaki performansı nedeniyle 3.3 ün çok olduğunu söylüyorlardı. Kariyeri Abou'yu 5 e katlayan adam alıyorsun 4.3 maaş veriyorsun ve ligin en çok gol atan 6. veya 7. takımısın ve bu golcün ligde sadece 4 golde. Hadi asist masist diyoruz 1 asist var sadece. Koca Beşiktaş yönetimi güvenmeyip Love u aldı ki herkes Love'un 11 olacağı konusunda hemfikir. Çok fazla da adamı yüceltmeye gerek yok bence. Hocanın kasımpaşa maçında bile dk 70 olmadan adamı oyundan çıkarıp Babel'i forveye koyması Negroya olanın güvenini gösteriyor zaten. Ben de ümitliydim kariyeri nedeniyle Negredo'dan ama cidden fiziki açıdan çok ama çok yetersiz bu takım için. Daha küçük bi takımda iyi bi rol oyuncusu olabilir ama asla büyük takım forveti olamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nereye seneye bitiyor ya
Basladin algiya gene

Beşiktaş yeni transferi Alvaro Negredo'yu KAP'a bildirdi. siyah-beyazlılar, transfer için Valencia'ya 2.5 milyon euro ödeyecek.

2+1 yıllık sözleşme imzalayan Negredo, sezon başına 4 milyon 350 bin euro garanti ücret alacak.

"Alvaro Negredo Sanchez'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Valencia ile anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme fesih bedeli olarak şirketimiz tarafından Valencia kulübüne net 2.500.000 Avro ödenecektir.

Oyuncu 2018-2019 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (Türkiye Kupası hariç) oynadığı takdirde sözleşme 2019-2020 yılına uzayacak olup,

O tarimla
Yun yapilir
Yunlerden hirka yapilir
Hirkalar satilir
Borclar odenir

Seneye 25 maç oynatma, sözleşmesi uzamaz işte.

Ekürinin omuzunda sevinç gözyaşları dökmeye devam et.

Çevrimdışı tangaz

Nereye seneye bitiyor ya
Basladin algiya gene

O tarimla
Yun yapilir
Yunlerden hirka yapilir
Hirkalar satilir
Borclar odenir

sağlı sollu çakıyoruz reis golün ağababası hemde

bu arada kaç zamandır burada herkes 4,2 yazıyordu bir tek ben  4,35 deyip duruyordum bunu da belgelendirdiğin ve hafızamı onore ettiğin için teşekkür ederim reis.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Zafer55

Turk Havayollarının AKHİSAR isimli TC-JUE uçağı ile gelecek Love. Uçak 22:10 da İstanbul'dan kalktı Alanya Gazipasa'ya gidiyor. https://t.co/8qX04fM0iA

hala konuşuyor ya bi türlü büyümedin gitti @Berat :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Eleştirenlerin yüzde 90 ı ilk yarıdaki halini eleştirdi adam 3 gol mü ne atmıştı ama Avrupa'da baya etkiliydi. Yaşı ve ilk yarıdaki performansı nedeniyle 3.3 ün çok olduğunu söylüyorlardı. Kariyeri Abou'yu 5 e katlayan adam alıyorsun 4.3 maaş veriyorsun ve ligin en çok gol atan 6. veya 7. takımısın ve bu golcün ligde sadece 4 golde. Hadi asist masist diyoruz 1 asist var sadece. Koca Beşiktaş yönetimi güvenmeyip Love u aldı ki herkes Love'un 11 olacağı konusunda hemfikir. Çok fazla da adamı yüceltmeye gerek yok bence. Hocanın kasımpaşa maçında bile dk 70 olmadan adamı oyundan çıkarıp Babel'i forveye koyması Negroya olanın güvenini gösteriyor zaten. Ben de ümitliydim kariyeri nedeniyle Negredo'dan ama cidden fiziki açıdan çok ama çok yetersiz bu takım için. Daha küçük bi takımda iyi bi rol oyuncusu olabilir ama asla büyük takım forveti olamaz.
Bu ikisi hala Aboubakar'ı eleştirmeye devam ediyor, dik kafalı bunlar.

Neymiş, Pepe sahadan silmiş. Pepe'nin iyi gününde sahadan silemeyeceği santrafor 5'i geçmez.

Çevrimiçi Necmi

Burak negredo' dan daha iyi oyuncu. :bandit:
Fernandao rotasyon icin bence iyi bir oyuncu. Gomis zaten tam ihtiyacimız olan leblebici forvet. Negredo da abartılacak ne var ben hâlâ anlamadım. Ben güzel paslar atmasını istemiyorum negredo nun gol atmasını istiyorum. Ama rakip kalede pozisyona giriyoruz negredo ortalarda yok
Beşiktaş oyuncularını rakip takım oyuncularıyla mukayese etmeyin
kimöe göre iyi sana göremi?  Burakın Beşiktaşda ne yapacağını nerden biliyorsun
şartlar aynımı.

Çevrimdışı mylife1903

Yo bende oyle bi hastalik yok
Metheiyorum anlayista problem var sizde
Burak fernandao gomis kuveke bunun yaptigi birim isi daha dusuk birim fiyata daha dusuk zamanda yapar diyorum.
Fernandao dedigin adam senol gunesin adami gol krali
Burak yilmaz dedigin sahtekar bir Osmanlı torunu janim evladimiz besiktasli ama 4 buyuk kulupte de top oynamis gol krali
Gomis desen daha gecen sene 20 ustu gol atmis
Kuveke desen rizede ucuncu bacagi ile bile gol atmis adam

Negredo rizeye gitsin o takimda kuvekenin yarisi kadar gol atsin tanga giyerim tanga

Çevrimdışı tangaz

Seneye 25 maç oynatma, sözleşmesi uzamaz işte.

Ekürinin omuzunda sevinç gözyaşları dökmeye devam et.

4,35 milyon yuro  çakıl taşı oluyor tabii bu zihniyet batırdı işte bizi 4,35 milyon ver opsiyon otomatik devreye girmesin die oynatma mantığa bak  :ebebe:

Çevrimdışı tuncaboylu

sağlı sollu çakıyoruz reis golün ağababası hemde

bu arada kaç zamandır burada herkes 4,2 yazıyordu bir tek ben  4,35 deyip duruyordum bunu da belgelendirdiğin ve hafızamı onore ettiğin için teşekkür ederim reis.
Sözleşmede opsiyon var diyorum.

Bir tanesi opsiyonlu metni kopyalayıp gol attığını iddia ediyor, öteki de gol sevinciyle yanağına öpücük konduruyor.

Acayip bir çiftsiniz, bence biraz az görüşün

Çevrimiçi Necmi

Bu ikisi hala Aboubakar'ı eleştirmeye devam ediyor, dik kafalı bunlar.

Neymiş, Pepe sahadan silmiş. Pepe'nin iyi gününde sahadan silemeyeceği santrafor 5'i geçmez.

aslında burda yaptıkları abouyu değil pepeyi aşağılamak onun bile farkında değiller.
pepenin sahadan silmediği forvet varmış gibi pepe tek başına portekizi avrupa şampiyonu
yaptı hep maçları beraberlikle bitti. pepe bile sildi gibi konuşuyorlar aslında.
Abou kimmiş pepe bile top göstermedi ona abouyu gömeceğim diye kendi oyuncumuza geçiriyorlar çaktırmadan

Çevrimdışı Dr.Zeck

Biraz yavasla kardesim bu kadar sinir iyi değil..

Hakaret etmeden tartisamiyormusun?

Çevrimdışı tuncaboylu

Yo bende oyle bi hastalik yok
Metheiyorum anlayista problem var sizde
Burak fernandao gomis kuveke bunun yaptigi birim isi daha dusuk birim fiyata daha dusuk zamanda yapar diyorum.
Fernandao dedigin adam senol gunesin adami gol krali
Burak yilmaz dedigin sahtekar bir Osmanlı torunu janim evladimiz besiktasli ama 4 buyuk kulupte de top oynamis gol krali
Gomis desen daha gecen sene 20 ustu gol atmis
Kuveke desen rizede ucuncu bacagi ile bile gol atmis adam

Negredo rizeye gitsin o takimda kuvekenin yarisi kadar gol atsin tanga giyerim tanga
Bu saydığın adamlardan Gomis hem imza parası aldı, hem de maaş.

Öteki Burak salağı 3.3 alıyor ve bonservisi de 4.5.

Fernandao ve Kweuke'ye hiç değinmek istemiyorum. Birini Fenerbahçe 1.5 senedir satamıyor, diğeri 2. ligde.

Çevrimdışı Kuntz

Geçen sene Bakar şimdi Negredo forumun bütün enerjisi ileri uç atışmalarına gidiyor  :evillol: Bakalım seneye kimle uğraşacağız şimdiden onu merak etmeye başladım. Ben yine tarafımı belli edeyim de ne olur ne olmaz Negredo candır :evillol:

Etiketler: