2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931222 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beşiktaş oyuncularını rakip takım oyuncularıyla mukayese etmeyin
kimöe göre iyi sana göremi?  Burakın Beşiktaşda ne yapacağını nerden biliyorsun
şartlar aynımı.
Sartlar ayni degil elbette bizdeki sartlar trabzondan daha iyi. Burak bizde coşardı.  Zaten negredo burak tan iyi diyen varsa da bilmiyorum yani neye dayanarak bunu söyler? 
Ayrıca sampiyonluk yolunda ki rakiplerimizin futbolcularıyla bizim futbolcuları mukayese etmek kötü bisey mi?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Eleştirenlerin yüzde 90 ı ilk yarıdaki halini eleştirdi adam 3 gol mü ne atmıştı ama Avrupa'da baya etkiliydi. Yaşı ve ilk yarıdaki performansı nedeniyle 3.3 ün çok olduğunu söylüyorlardı. Kariyeri Abou'yu 5 e katlayan adam alıyorsun 4.3 maaş veriyorsun ve ligin en çok gol atan 6. veya 7. takımısın ve bu golcün ligde sadece 4 golde. Hadi asist masist diyoruz 1 asist var sadece. Koca Beşiktaş yönetimi güvenmeyip Love u aldı ki herkes Love'un 11 olacağı konusunda hemfikir. Çok fazla da adamı yüceltmeye gerek yok bence. Hocanın kasımpaşa maçında bile dk 70 olmadan adamı oyundan çıkarıp Babel'i forveye koyması Negroya olanın güvenini gösteriyor zaten. Ben de ümitliydim kariyeri nedeniyle Negredo'dan ama cidden fiziki açıdan çok ama çok yetersiz bu takım için. Daha küçük bi takımda iyi bi rol oyuncusu olabilir ama asla büyük takım forveti olamaz.
Beşiktaş'ta oynayacak olan santraforun baskın olması, oyuna ağırlığını koyması, ciddi bir fark yaratması gerekiyor. Negredo böyle bir sorumluluğu taşıyabilecek yapıda bir santrafor değil. Daha çok yardımcı rolü görebilir. Gelecek olan Love ise sahip olduğu özelliklerle ciddi fark yaratacak olan oyuncu. Özellikle deplasmanlarda bize kapanan  karşı takımın kilidini açacak özelliklere haiz bir oyuncu Love. Şampiyon olmak istiyorsak deplasman maçlarında üst düzey bir performans sergilemek zorundayız özellikle de hücum hattında. Bize şampiyonluk yolunu açacak  Love için 1-2 milyon avronun hesabının yapılması, 4 küsur milyon avro maaş alan Negredo'nun savunulması ise fıkra gibi bir konu.

Çevrimdışı mylife1903

Seneye 25 maç oynatma, sözleşmesi uzamaz işte.

Ekürinin omuzunda sevinç gözyaşları dökmeye devam et.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye derken 1 ocaktan 2019 mu alacaz 31 araliktan 3018 mi obur seneden 31 aralik 2019 mu
Seneyeymis
He seneye bitiyo demek

Çevrimiçi tolga1903

Burak negredo' dan daha iyi oyuncu. :bandit:
Fernandao rotasyon icin bence iyi bir oyuncu. Gomis zaten tam ihtiyacimız olan leblebici forvet. Negredo da abartılacak ne var ben hâlâ anlamadım. Ben güzel paslar atmasını istemiyorum negredo nun gol atmasını istiyorum. Ama rakip kalede pozisyona giriyoruz negredo ortalarda yok

Arttırıyorum stancu falan da negredo'dan iyi oyuncu. Hatta negredo dünyanın en kötü forveti. Man city sevilla valencia gibi gerizekalı takımlar eşşek yüküyle para verip oynattılar yıllarca keşke gelip bi sana sorsalardı kimi alalım diye şimdi burak laliga gol krallığında messiyle yarışırdı.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Negredo'yu eleştirirken ilk sezon her maça sürekli ilk 11 çıkmış gibi eleştiriyorsunuz ya bitiyorum  :bandit:

Şu an ilk 3'te bile değilsek bunun sebebi Negredo değil, Cenk'in verimsiz oyununa rağmen onu sürekli 11'de başlatan Şenol Hocadır.

Ben Marsilya - Monaco maçına kaçar, iyi tartışmalar  :D

Çevrimdışı tangaz

aslında burda yaptıkları abouyu değil pepeyi aşağılamak onun bile farkında değiller.
pepenin sahadan silmediği forvet varmış gibi pepe tek başına portekizi avrupa şampiyonu
yaptı hep maçları beraberlikle bitti. pepe bile sildi gibi konuşuyorlar aslında.
Abou kimmiş pepe bile top göstermedi ona abouyu gömeceğim diye kendi oyuncumuza geçiriyorlar çaktırmadan

veeee iki algıcı polyanna kavuşurlarrrr

şu koyulaştırdığım yer bildiğin düzmece uyduruyorsun kimse "pepe bile" demedi "pepe karşısında gördük abuşunuzu eline verdi top göstermedi" dedik element uydurup durmayın algı kasacam diye.

pepenin sahadan silemediği forvetlerde var ilk akla gelen kasımpaşalı trezeqe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kuntz

Arttırıyorum stancu falan da negredo'dan iyi oyuncu. Hatta negredo dünyanın en kötü forveti. Man city sevilla valencia gibi gerizekalı takımlar eşşek yüküyle para verip oynattılar yıllarca keşke gelip bi sana sorsalardı kimi alalım diye şimdi burak laliga gol krallığında messiyle yarışırdı.

Bence seneye Ronaldo kalksa dese ki, para mühim değil kankalarımla top oynamak için Beşiktaş'a gidiyorum. Arkasından 3-4 maç gol atmasa Ronalda kazmalar kralı ilan edilebilir. Bizim taraftarın kantarı hiç bir zaman olmadı topuzu anında sallar  :evillol:

Çevrimdışı Kuntz

aslında burda yaptıkları abouyu değil pepeyi aşağılamak onun bile farkında değiller.
pepenin sahadan silmediği forvet varmış gibi pepe tek başına portekizi avrupa şampiyonu
yaptı hep maçları beraberlikle bitti. pepe bile sildi gibi konuşuyorlar aslında.
Abou kimmiş pepe bile top göstermedi ona abouyu gömeceğim diye kendi oyuncumuza geçiriyorlar çaktırmadan

Abi kendi topçusunu değersizleştirme konusunda bizim taraftar kadar mahir olanı yok. Fenerbahçe taraftarı kazmalarına star muamelesi yapar bizimkiler Pepe, Negredo gibi adamları gömer. Belki totem yapıyorlardır bilemeyeceğim  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Sözleşmede opsiyon var diyorum.

Bir tanesi opsiyonlu metni kopyalayıp gol attığını iddia ediyor, öteki de gol sevinciyle yanağına öpücük konduruyor.

Acayip bir çiftsiniz, bence biraz az görüşün

Kac gundur kullanmayacagin opsiyonu koydurma adam yerine koysunlar yaziyoruz

Besiktas oyle kucuk hesaplarin yeri degil. Opsiyonu var iki sene sonra sozlesmesi bitsin diye adami oynatmayalim
Mantiga bak
Seneye bitiyor soZlesmesi demek, seneye yani 2018/19 sezonunda burada olmayacak demek

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Madem bunu yazdın merak ediyorum. Bana negredo nun burak' tan ve gomis'ten daha iyi olan yönünü söyle. Negredi şunları bu 2 oyuncudan daha iyi yapiyor de.
Bır sey yazıyoruz hemen abartıp dalgaya aliyorsunuz.

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene Bakar şimdi Negredo forumun bütün enerjisi ileri uç atışmalarına gidiyor  :evillol: Bakalım seneye kimle uğraşacağız şimdiden onu merak etmeye başladım. Ben yine tarafımı belli edeyim de ne olur ne olmaz Negredo candır :evillol:
Besiktas gibi buyuk takimin santraforu her sene degismez
Solbeki degisir sagbeki degisir bir stoperi degisir
5 senedir farkli adam oynuyor yahu

Çevrimdışı tuncaboylu

Onlar haksız çıktıklarını kabul etmemek için her şeyi gömerler.

Egoları el vermiyor.

Çevrimdışı underworld

Bırakın  Negro  yu  larinin faksı noldu?
Sigdursun, groskoys olayını biz  de  yaşamayalım.

Çevrimdışı tangaz

hiç biri oynatmadı işte yakan top mu istop mu ne bir oyun vardı alan sene sonu hoop şutladı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kuntz

Besiktas gibi buyuk takimin santraforu her sene degismez
Solbeki degisir sagbeki degisir bir stoperi degisir
5 senedir farkli adam oynuyor yahu

Mevcut şartlar bunu gerektiriyor ne yapalım dostum. Ohen'leri falan hatırlayınca şükretmek lazım. Ba, Gomez, Bakar, Negredo bu adamların hepsi birbirinden farklı özellikleri olan kaliteli adamlar. Nerelerden nerelere geldik. O kısım da oturacak biraz sabır lazım  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Bu saydığın adamlardan Gomis hem imza parası aldı, hem de maaş.

Öteki Burak salağı 3.3 alıyor ve bonservisi de 4.5.

Fernandao ve Kweuke'ye hiç değinmek istemiyorum. Birini Fenerbahçe 1.5 senedir satamıyor, diğeri 2. ligde.

Bu anlattiklarinin hepsi masal

Bu 4 oyuncu da negredodan cok gol atar bizde
4.35 luk kazigi soktular bu kazigi cikartmak icin hala yonetim haril haril santrafor ariyir son haberlere gore 1 degil 2 degil 3 tane aliyor

Siz bana negredo anlatiyonuz

Dembayi da alip goztepeye cakmislar dedikodulara gore
Negredo gitse onu cakarlardi goztepeye ki goztepe istemez herhalde

15 milyonluk taahhutun altina sokmuslar kulubu o mal patlayinca hemen baska mallara yonelmisler 1.8 larin 3.5 love
Eeeee dedik belese adebayoru alin diye
Ne anladik bu sevismeden

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bırakın  Negro  yu  larinin faksı noldu?
Sigdursun, groskoys olayını biz  de  yaşamayalım.
Ben de daha once yazmıstım bunu. Larin mevzusu benim de aklimda. Ne durumda, ne olacak?.. belirsizlik devam ediyor.  Adam mac izlemeye falan geliyor ama simdiye kadar halledilmesi lazimdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kac gundur kullanmayacagin opsiyonu koydurma adam yerine koysunlar yaziyoruz

Besiktas oyle kucuk hesaplarin yeri degil. Opsiyonu var iki sene sonra sozlesmesi bitsin diye adami oynatmayalim
Mantiga bak
Seneye bitiyor soZlesmesi demek, seneye yani 2018/19 sezonunda burada olmayacak demek
Ya neden manipülasyon yapıyorsunuz, cidden soruyorum çünkü yoruldum.

Adam önümüzdeki sezon Türkiye kupası hariç 25 resmi maç oynatmazsa 2019 yazında sözleşmesi bitecek işte. Seneye faydalı olmazsa oynayacağın 40 maç ın 25'inde şans vermezsin işte.

Çevrimdışı tangaz

Negredo'yu eleştirirken ilk sezon her maça sürekli ilk 11 çıkmış gibi eleştiriyorsunuz ya bitiyorum  :bandit:

Şu an ilk 3'te bile değilsek bunun sebebi Negredo değil, Cenk'in verimsiz oyununa rağmen onu sürekli 11'de başlatan Şenol Hocadır.

Ben Marsilya - Monaco maçına kaçar, iyi tartışmalar  :D

çıksaydı nie ilk 11 çıkamadı ? hocayı eleştirdik hepimiz ama oynatmıyor ahh vahh dediğimiz adamlar oynayınca hepimiz başımızı önümüze eğdik defalarca. 4,35 maaş alan adam gelecek sökecek alacak formayı. forma verilmez alınır şunu bir anlayalım artık.

negredo burayı katar sandı daha ilk maç o samsunda süper kupa mı ne oyuna girdi ilk topu topuk pasıydı sonra hanyayı konyayı gördü bidaa da denemedi öle bişey.

Çevrimdışı cursedofdragon

Brezilyalı model Vanessa Crippa, Beşiktaş formasıyla

Çevrimdışı underworld

Brezilyalı model Vanessa Crippa, Beşiktaş formasıyla

Sukatlarımız çalışıyor

Çevrimiçi Necmi

Eleştirenlerin yüzde 90 ı ilk yarıdaki halini eleştirdi adam 3 gol mü ne atmıştı ama Avrupa'da baya etkiliydi. Yaşı ve ilk yarıdaki performansı nedeniyle 3.3 ün çok olduğunu söylüyorlardı. Kariyeri Abou'yu 5 e katlayan adam alıyorsun 4.3 maaş veriyorsun ve ligin en çok gol atan 6. veya 7. takımısın ve bu golcün ligde sadece 4 golde. Hadi asist masist diyoruz 1 asist var sadece. Koca Beşiktaş yönetimi güvenmeyip Love u aldı ki herkes Love'un 11 olacağı konusunda hemfikir. Çok fazla da adamı yüceltmeye gerek yok bence. Hocanın kasımpaşa maçında bile dk 70 olmadan adamı oyundan çıkarıp Babel'i forveye koyması Negroya olanın güvenini gösteriyor zaten. Ben de ümitliydim kariyeri nedeniyle Negredo'dan ama cidden fiziki açıdan çok ama çok yetersiz bu takım için. Daha küçük bi takımda iyi bi rol oyuncusu olabilir ama asla büyük takım forveti olamaz.
iyide ligde 4-5 gol atmış olanıda 23 M ye ingiltereye sattık gerisi penaltı attıklarının akan oyunda cenk 4mü attı 5 mi
attı eğer bu ölçüyse ingilizlerde anlamıyor bu işden. sorun abounun ilk yarı az gol atması değildi oyuna verdiği katkıydı
savunanlar Beşiktaşın hücumdaki herşeyi diye savundu hep. herkes attığı atamadığı gollere baktı oyuna verdiği katkıya bakmadı
maçı kazanıyorsan kimin attığının önemi yok kim ne kadar katkı vermiş bu önemli
ilk yarı konuşurlarken ne diyordum negredo talisca gömülüyordu negredo oynasın talisca lenlebi gibi atar diyordum
al işde iki maç oynadı negredo talisca ile talisca 4 gol attı. Ben negredo oynasın derken hiç bir zaman şu kadar atar bu kadar atar demedim
her zaman söylediğim kutuda çoğalırız negredo stoperleri felç eder ve kenarda babel ortada talisca çok gol atar
bizim gol atamamamızın tek nedeni cenkin sol açığa kaçması stoperlere hiç baskı yapmaması
iki maçtada söylediklerim bire bir çıktı. Biz on dakika seyredip bir oyuncuya kötü demiyoruz yada gol atmadı diye tukaka ilan etmiyorum
bakıyorum takıma katkısına. Kendi sahamızda kasımpaşa karşısında negredo çıktıktan sonra topu ilerde tutamadık
iki oyuncuyla gelen takım o çıktıktan sonra 5-6 oyuncuyla geldi üstümüze golüde yedik işde
bunuda göreceksiniz önemli olan takımın atması kimin attığı değil birileri atar birileride onlra alan açar işlerini
kolaylaştırır. cenk olsa biz şu oynadığımız iki maçtada puan bırakırdık. biz şampiyon olursak milat cenkin gidişi olur.
17 maç iki stoperle boğuşan talisca nasıl olduda iki maç bomboş kalabildi. babel biraz düşük yoksa daha oda devreye girecek
ilerde sorun negredonun oynamaması değil cenkin oynuyor olmasıydı yoksa negredo olmuş love olmuş
farketmez elbet love çok daha fazla katkı verir onu oynatmak için topu mecbur yere indirecek takım
yoksa aynı kafada giderse love da bir şey yapamaz. gol atan forvet elbette önemlidir ama esas rakip savunma dengesini bozan oyuncu değerlidir. yoksa bir oyuncu gol atmış hiç önemi yok biz gomezin attıklarıyla şampiyon olmadık kanatlardan ve orta sahadan çok gol katkısı geldide şampiyon olduk ilk yarı negredo oynasaydı bu katkıyı orta saha oyuncularından alırdık negredoda
4-5 tane daha atardı. şu anki puan durumundan çak daha iyi olurduk bizim anlatmak istediğimiz
ilk yarı boyunca buydu.

Çevrimdışı Librarius

anlaşılmayan bir detay da bu alvaronun oyunculuğuna karakterine tek kelime eden yok ki hatta iyi diyoruz eleştiriler golcülüğüne

abuş konusunda da böyleydiniz ne dediysek çıktı abuş hakkında ama ısrarla görmezden geliyorsunuz hatta yaptıgımız abuş eleştirilerine karakter yoksunu eklemesini de kendisi yaptı abuş efendi.

Yahu bizde diyoruz ki tamam golculugu iyi degil (ki adama gol pesi da gelmiyor pek) ama adam skora etki ediyor bir sekilde. Talisca Negredo varken cok daha etkili oynuyor. Cenk Talisca'yi cope çevirmişti. Talisca'ya alan acmasinin disinda son maçta 2 tane %100 lüks gol pasi etti.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Sukatlarımız çalışıyor
Metin albayrak izleyip begenmis olabilir bu konuda kendisini destekliyorum, boyle kesifler yapalim besiktas gq gibi dergiler cikartalim, borcu daha rahat oderiz.

Forma yakismis, guzel bir canli

Etiketler: