2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927752 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

pektemek demeden önce haber ver bidaaa gülhan bak çok fena oluyorum :boom:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Öncelikle bu sene gördüğün negredo burak gomisi mi kıyaslıyorsun yoksa kariyer ve genel meziyetlerini mi tartışıcaz? Bu sene için bile ikisinden de daha takım oyununa yatkın, arkadaşlarını daha iyi pozisyona sokuyor, kafa toplarında daha iyi, eğer pozisyona sokabilsek daha iyi bitirici; mesela sadece onlar için çalışan kanat oyuncuları varken garry rodriguezi yasini olcayı abdulkadiri onlara gol attırmak için yırtınırken bizim kanat oyuncumuz negredo boştayken bile pas vermemeye özen gösteriyor, adamların penaltıcısı gomisle burak bizim oğuzhan quaresma falan ayrıca. Ha bir de gs'ye attığı gol gibi gol atabilen biri varsa da videosunu burada paylaşırsın, hani şu 15m euroluk iki stoperi birbirine çarptırıp kainat kalecisi muslerayı bakkala gönderdiği.
Ben hicbir sey demiyorum. Herkesin kendi görüsü ve saygı duyuyorum..

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kutay

negredo ve love çift forvet oynar mı acaba ya da hoca oynatır mı yıllardır tek forvet oynuyoruz en azından vodafone parktaki anadolu maçlarında çift forvet çıkalım sahaya
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Eleştiri doğru. Fakat Young Boys, Paok, BATE, Vardar, Plzen'e karşı güçlü oyunlar oynayamayan, bir tane CL ekibine karşı oyunu ya da skoru kazanamayan biri söyleyince işin pratik kısmı çalışmıyor. Bir de bunu söyleyerek özellikle iki ismi eleştiriyor ama eleştirdiği kişiler tüm kusurlarına rağmen pratikte bunu başaran isimler.
https://twitter.com/futbolarena/status/957690362138644480

Çevrimiçi Necmi

çıksaydı nie ilk 11 çıkamadı ? hocayı eleştirdik hepimiz ama oynatmıyor ahh vahh dediğimiz adamlar oynayınca hepimiz başımızı önümüze eğdik defalarca. 4,35 maaş alan adam gelecek sökecek alacak formayı. forma verilmez alınır şunu bir anlayalım artık.

negredo burayı katar sandı daha ilk maç o samsunda süper kupa mı ne oyuna girdi ilk topu topuk pasıydı sonra hanyayı konyayı gördü bidaa da denemedi öle bişey.
niye daha geçen hafta attığımız golde talisca ya verdiği topuk pası değilmiydi sanki
öyleydi diye hatırlıyorum dediğine katılıyorum bu formatta gelen oyuncu kulübede beklemez
cenk iyi oynuyor ben sıramı bekliyorum demez. ama buda oyuna girdiğinde katkı vermedi anlamı taşımaz
kesinlikle cenkden daha faydalı oyuncu onun oynaması lazımdı. oyuncuyu global eleştirebilirsin
ama eldeki kadroda kim daha katkı verir dendiğinde o forma cenkin değil negredonun hakkıydı.
hoca orda adil olmadı. medel konusundada adil değildi. Ben atibayı herkesden fazla savunurum ama
takımında medel varsa o formayı atiba giyemez. Atiba iyi oyuncu ama hoca pestilini çıkarttı genede medele formayı vermedi
hala yama tamamlatıyor. Bu sene gelen oyuncuların hiç birine forma adaleti güveni veremedi hoca
quaresmada hiç bir şey yapmadı hadi şl de oynatıyorsun ama ligde lensi hazırlayabilirdin senin elinde geçen
senenin en iyilerinden biri var rotasyon yapabileceğin ama yapmıyorsun nerde kaldı forma adaleti.
oynatmaya cesaret edemedi iyi oynarsa taraftarın oynat baskısından çekindi başka bir açıklaması yok.
olmadık anlarda soktu ezdi oyuncuyu. bunu negredoyada yaptı gene en şanslı medeldi bir hırladı
aldı formayı. demek böyle yapmak gerekiyor. yanlış kadro tercihleri eldeki zengin kadroyu değerlendirememek
ilk yarı 30 puanda kalmamıza sebep oldu şanslıydık rakiplerde çok kötüydüde kopmadık ama bıçak sırtındayız
erken alacağımız bir malubiyet direk şampiyonluktan eder bizi. rakipler kesinlikle bizden önce kaybetmeli
bir şansımız başak bizden önce oynuyor zor maçları ama onlar yenincede bizim işimiz zorlaşıyor

Çevrimiçi Necmi

Vagner Love uçağa binmiş deniyor gece 00:50 de Atatürkde olacak

Çevrimiçi Necmi

negredo ve love çift forvet oynar mı acaba ya da hoca oynatır mı yıllardır tek forvet oynuyoruz en azından vodafone parktaki anadolu maçlarında çift forvet çıkalım sahaya
negredo asist kıralı olur :)

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunes maglup duruma dusmeden cok zor oynatir iki forvetli

Bazi sitelerden tsnin sampiyon oldugu 2011 yilinin goruntulerine bah

Sen gencsin eski zamanlarini hatirlamazsin senol gunesin

Vagner Love uçağa binmiş deniyor gece 00:50 de Atatürkde olacak

ucak bu deniyor.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

niye daha geçen hafta attığımız golde talisca ya verdiği topuk pası değilmiydi sanki
öyleydi diye hatırlıyorum dediğine katılıyorum bu formatta gelen oyuncu kulübede beklemez
cenk iyi oynuyor ben sıramı bekliyorum demez. ama buda oyuna girdiğinde katkı vermedi anlamı taşımaz
kesinlikle cenkden daha faydalı oyuncu onun oynaması lazımdı. oyuncuyu global eleştirebilirsin
ama eldeki kadroda kim daha katkı verir dendiğinde o forma cenkin değil negredonun hakkıydı.
hoca orda adil olmadı. medel konusundada adil değildi. Ben atibayı herkesden fazla savunurum ama
takımında medel varsa o formayı atiba giyemez. Atiba iyi oyuncu ama hoca pestilini çıkarttı genede medele formayı vermedi
hala yama tamamlatıyor. Bu sene gelen oyuncuların hiç birine forma adaleti güveni veremedi hoca
quaresmada hiç bir şey yapmadı hadi şl de oynatıyorsun ama ligde lensi hazırlayabilirdin senin elinde geçen
senenin en iyilerinden biri var rotasyon yapabileceğin ama yapmıyorsun nerde kaldı forma adaleti.
oynatmaya cesaret edemedi iyi oynarsa taraftarın oynat baskısından çekindi başka bir açıklaması yok.
olmadık anlarda soktu ezdi oyuncuyu. bunu negredoyada yaptı gene en şanslı medeldi bir hırladı
aldı formayı. demek böyle yapmak gerekiyor. yanlış kadro tercihleri eldeki zengin kadroyu değerlendirememek
ilk yarı 30 puanda kalmamıza sebep oldu şanslıydık rakiplerde çok kötüydüde kopmadık ama bıçak sırtındayız
erken alacağımız bir malubiyet direk şampiyonluktan eder bizi. rakipler kesinlikle bizden önce kaybetmeli
bir şansımız başak bizden önce oynuyor zor maçları ama onlar yenincede bizim işimiz zorlaşıyor
Oynamayan hazir ve hoca oynatmiyor, birak abi gozjnu sevem
Medelin gobegi aZiz yoldirim gobehi gibiydi kosamiyordu adam
Kendi beyani medelin 6kg mi ne vermis iyi calismis oynamaya basladi
Defil atibayi tolgayi oguzhani kesti medel
Negredo daha biraz zayiflasin biraz hareketlensin o da daha faZla sans bulur
Lens zaten dolma gibi iyi calismis biraz zayiflamis daha da hazirlanirsa oynayacaktir

Oyle bi algi yapiyorsun bu adamlar sanki ilk11 baslamamis gibi

Bunlarin ilk11 basladigi maclara baksak baslamadiklarindan daha fazla puan kaybetmisizdir.
Medel diyorsun ilk kasimpasa macinda 2m yanindaki adama basamadi herif vurdu gol oldu
Bir ornek yani

Hemen hocayi suclamaya gerek yok

Senol gunesin takiminda oynayamayan hatayi once kendisinde arayacak

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Oynamayan hazir ve hoca oynatmiyor, birak abi gozjnu sevem
Medelin gobegi aZiz yoldirim gobehi gibiydi kosamiyordu adam
Kendi beyani medelin 6kg mi ne vermis iyi calismis oynamaya basladi
Defil atibayi tolgayi oguzhani kesti medel
Negredo daha biraz zayiflasin biraz hareketlensin o da daha faZla sans bulur
Lens zaten dolma gibi iyi calismis biraz zayiflamis daha da hazirlanirsa oynayacaktir

Oyle bi algi yapiyorsun bu adamlar sanki ilk11 baslamamis gibi

Bunlarin ilk11 basladigi maclara baksak baslamadiklarindan daha fazla puan kaybetmisizdir.
Medel diyorsun ilk kasimpasa macinda 2m yanindaki adama basamadi herif vurdu gol oldu
Bir ornek yani

Hemen hocayi suclamaya gerek yok

Senol gunesin takiminda oynayamayan hatayi once kendisinde arayacak
bu kadroyla 30 puanı kime yazayım kimi suçlayayım oynamayan oyuncuyumu oynayan oyuncuyumu hocayımı

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Brezilyalı model Vanessa Crippa, Beşiktaş formasıyla

Yahu sağolasın.  İyi oldu gerçekten. Ferahladık biraz. Bu @mylife1903 ile @tangaz içimizi kurutmuştu. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Savaş

Brezilyalı model Vanessa Crippa, Beşiktaş formasıyla

Bana bunlarla gelin ya. Içim kurudu günlerdir yeminle birbirinizi gömüp duruyonuz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftar gidicek mi karşılamaya love'u :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Love'ın 200 bin euro alacağı kalmış içerde. Feragat etmiş o paradan.

Çevrimdışı mylife1903

bu kadroyla 30 puanı kime yazayım kimi suçlayayım oynamayan oyuncuyumu oynayan oyuncuyumu hocayımı
Once yazmadigini suclayacaksin
Yonetimi

Bisi bildigini sanip hocanin isine karisan
2 sene sampiyon olan adamin bir tane oyuncu istegini dinlemeyen
Aldigi bombalari hocaya sormadan alan
Gidip oyuncu izleyen metin albayrak gibi tipleri suclayacaksin

Negredoyu hocaya sordular mi diye soracaksin once
Lensi hocaya sorup mu aldilar diye soracaksin

Yonetim hocanin oynattigini begenmiyor, kendi istedigini oynattirmak icin transfer kovaliyor diyen sen degil misin abi?

Top gorse karakola goturecek tipler bayern yonetimi havasinda hocaya karisiyir boyle carpiklik olur mu?
Hani marka degeri
Hani kurumsallasma

Çevrimdışı mylife1903

Yahu sağolasın.  İyi oldu gerçekten. Ferahladık biraz. Bu @mylife1903 ile @tangaz içimizi kurutmuştu. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erken kuraklik kisirlik uyarisi yapiyoruz

Gol istiyoruz gol

Çevrimdışı Türkay

Come to Beşiktaş videosu gelir mi acabaa
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: