çıksaydı nie ilk 11 çıkamadı ? hocayı eleştirdik hepimiz ama oynatmıyor ahh vahh dediğimiz adamlar oynayınca hepimiz başımızı önümüze eğdik defalarca. 4,35 maaş alan adam gelecek sökecek alacak formayı. forma verilmez alınır şunu bir anlayalım artık.
negredo burayı katar sandı daha ilk maç o samsunda süper kupa mı ne oyuna girdi ilk topu topuk pasıydı sonra hanyayı konyayı gördü bidaa da denemedi öle bişey.
niye daha geçen hafta attığımız golde talisca ya verdiği topuk pası değilmiydi sanki
öyleydi diye hatırlıyorum dediğine katılıyorum bu formatta gelen oyuncu kulübede beklemez
cenk iyi oynuyor ben sıramı bekliyorum demez. ama buda oyuna girdiğinde katkı vermedi anlamı taşımaz
kesinlikle cenkden daha faydalı oyuncu onun oynaması lazımdı. oyuncuyu global eleştirebilirsin
ama eldeki kadroda kim daha katkı verir dendiğinde o forma cenkin değil negredonun hakkıydı.
hoca orda adil olmadı. medel konusundada adil değildi. Ben atibayı herkesden fazla savunurum ama
takımında medel varsa o formayı atiba giyemez. Atiba iyi oyuncu ama hoca pestilini çıkarttı genede medele formayı vermedi
hala yama tamamlatıyor. Bu sene gelen oyuncuların hiç birine forma adaleti güveni veremedi hoca
quaresmada hiç bir şey yapmadı hadi şl de oynatıyorsun ama ligde lensi hazırlayabilirdin senin elinde geçen
senenin en iyilerinden biri var rotasyon yapabileceğin ama yapmıyorsun nerde kaldı forma adaleti.
oynatmaya cesaret edemedi iyi oynarsa taraftarın oynat baskısından çekindi başka bir açıklaması yok.
olmadık anlarda soktu ezdi oyuncuyu. bunu negredoyada yaptı gene en şanslı medeldi bir hırladı
aldı formayı. demek böyle yapmak gerekiyor. yanlış kadro tercihleri eldeki zengin kadroyu değerlendirememek
ilk yarı 30 puanda kalmamıza sebep oldu şanslıydık rakiplerde çok kötüydüde kopmadık ama bıçak sırtındayız
erken alacağımız bir malubiyet direk şampiyonluktan eder bizi. rakipler kesinlikle bizden önce kaybetmeli
bir şansımız başak bizden önce oynuyor zor maçları ama onlar yenincede bizim işimiz zorlaşıyor