hangi kutudan bahsediyorsun dün attığımız ilk gol kornerden ikinci golde ise quaresma ortayı yan hakemin yanından yapıyor ve sen bu toplar kutudan kesilen toplar diyorsun öyle mi? ve bu goller senin gözünün önünde oldu yeminle burda farların kapalı die boşuna denmiyor sana hemen editle şu mesajını attığımız gollerde ortalar kutudan kesilmişmiş. ilk satırı okudum gerisini okumadım şaka gibi yoksa sen kutu derken dünyayı mı kastediyordun sonuçta dünyada bir kutu küresel formda bir kutu 
Ya abi quaresma standart ortasini yapti iste
Gidip biri vurdu gol oldu
Her mac geliyor bu toplar atan atiyor atamayan bakiyor abuk sabuk hareketler yApiyir sonra
Sanki dogru kosu yapmis da top gelmemis
Babel nasi atiyor ayni toplarda
Taliska nasil atiyor
Yemin ediyorum insanlar santrafor seyretmemis diyecem gomez seyrettiler demekki anlamamislar
Adam 40mden orta yapiyor hep yaptifi ortalar clde de yapiyor ligde de yapiyor gol olunca guzel gol olmayinca sikinti. 100 sefer yazdik azicik orta olayini azaltin su is tek tercih olmasin diye
Dar goruslu insan quaresma kafasina gore atiyor bu ortalari saniyordu tabi
Merkez oyunculari sorumluluk almiyor yana oynuyor diye tespit yaptik
Hoca da aynisini dusundu hepsini kesti medel atiba bile denedi
Dar gorusluler anlamadi tabi
Oguzhan azicik kipirdandi, taliska form turmaya basladi olayin ozetidir. Oguzhan biraz daha kendine gelip guclenince ortadan da delecek bu takim, yandan delmeye de devam edecek.
Senol gunesin de silkelenip kendisine gelmesi gerek biraz calismasi lazim tembellestikce futbol sansimizi kaybediyoruz