2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940048 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

hayal kuruyorsun 80 milyonmuş nah 80 milyon  :D

herifler uefa tarihi gol rekorunu kırdığı sene falcaoyu 40 milyona sattılar hames rodrigez dünya kupasının parlayan yıldızı oldu ki o sene portoda da kamyonla gol asisti vardı reale 65e sattılar şimdi totnım abuşa 80 verecekmiş kargalar bile güler buna

abuşa şimdi verilecek maksimum 15-20 arada mendes olursa 30 onunda 20sini mendes iç  eder.

acaip laf cambazısın işine gelince portekiz takımlarının sattığı rakamların yarıdan çoğu menajere işine gelmeyince deel

öyle bir algı kasıyorsunki 25 gol orda ligde 5 gol şl.de gibi algı oluşturuyorsun bu satırlarını bilmeyen okusa adam ligde yarım devre 25 gol atmış üstüne de şl.de 5 gol atmış sanacak işin gücün algı

iq.su düşük karakteri zayıf sahanın ortasında durup dururken rakibe kafa atan fransızca konuşan yoksa oynamam gidiyorum dien herife 80 milyon vereceklermiş
Falcao 40'a gittiğinde 6 sene mi oluyor, ne anlatıyorsun?

32'lik Dzeko 50 milyon işte.

Porto Milan'a sene başında 38'e mi ne bir adam sattı, adamın gollerinin yarısı penaltı.

Ne anlatıyorsun hala?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ama bizimki maç esnasında oynanan oyuna göre.yani maç başlamıştı iddia yapamazsın ve kimseyi olumsuz yönlendiremezsin :D

birde o maç 2-0 olunca 4-5 olur demiş kolaya kaçmış  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Junior fernandes rezil etti bursa sol kanatını lens'e güvenmek lazim. Bir de bu batalla yoksa bursa cidden takım falan değil bunları yenmemiz şart.

Batalla yok, Agu cezalı duruma düştü. Ben hocanın tercih geçmişini ele alıp Adriano ve Caner ile başlayacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı yoruk

abi sende 4-0 5-0 diyordun :D gerçi bende 2 yi bulursak 5 olur bu maç demiştim ama 2 den sonra bizim oyuncular maç bitti havasına giriyorlar rakip bitmediğini hatırlatıyor.

Artık Love geldi umarım böyle olmayacak.Bu maçı kapatamama sorunu bizim genel sorunumuz olmak ile beraber bizde Babel Talisca dışında net adam yok hücumda.Şut çeken yok ya.

Elin takımları 4-5-6 yapar biz ıkına ıkına.GS kötü diyoruz leş sezonlarında bile 3 kere 5-6 attıkları maçlar oluyor.

İşte Love gelecek rakipleri seveceğiz. :ishock:

Çevrimdışı yoruk

Bu arada arkadaşlar Love eli kulağında geliyor..

Peki nasıl oynamalı bu adam sizce ? Ve hoca nasıl oynatacak ? Tek-çift ? Kanat forvet ? Kimi kesecek ? Sizce ne olacak ve nasıl olmalı ?

Çevrimdışı tangaz

Falcao 40'a gittiğinde 6 sene mi oluyor, ne anlatıyorsun?

32'lik Dzeko 50 milyon işte.

Porto Milan'a sene başında 38'e mi ne bir adam sattı, adamın gollerinin yarısı penaltı.

Ne anlatıyorsun hala?

çinli mallar geldi de o saçma paraları verdi o portekizliye bunu sende biliyorsun daha düne kadar o çinli malların ne saçma paralar saçtıgını sen yazmıyormuydun gene işine geldiği gibi tornistan yapıyorsun

+ o milandaki herifin yaşı nedeni ile en az +1 transferi daha var oyunculara bonservis ödenrken bunun da bir parametre oldugunu pek ala biliyorsun ama işine gelmediği için dile getirmiyorsun 26 yaşındaki oyuncu ile 21 yaşındaki oyuncu bir deel. o portekizli çocuk imza attığında 21di yaşı abuş şuan 26 yaşında.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
19 Aralık 2016, 10:16:07 »
Yüksek skorer kimlikte oyunculara sahip olmadığımızı daha transfer penceresi açılmadan ifade etmiştim. Bu yazılımdır. Tiplemeden doğan oyun içi alışkanlıkların sonucudur. Fakat 09/10 sezonunda Colman'a 11/14; 14/15'de Ozan'a 3/7, Belluschi'ye 4/6, Josue'ye 9/8, Volkan'a 17/8, Bakambu'ya 20/4; 15/16'da Oğuzhan'a 10/8, Sosa'ya 9/14 gibi daha önce kariyerleri boyunca bu rakamları görmemiş oyunculara tabela yaptıran, çalıştırdığı takımlarda 6 kez gol kralı çıkartmasını sağlayan şey tavırdır. Yazılım, tipleme çok önemlidir fakat tavır ve güçlü oyunlar önemli defolarınıza rağmen başka şeyler anlattırabilir. Beşiktaş'ın 1-0'ları oynama tavrı bile değişti. Çünkü bir oyun takımından, oyuncu takımına dönüştü. Sık sık dile getirdiğim gibi oyun dediğiniz şey; bir-iki oyuncunun varlığı ve aldığı rollerden ibaret olmamalı. 

Skorer, şutör gibi ifadeler ile oyuncu değerlendirmeleri yapılınca, belli periyotlar aralığında bunu tekrar paylaşıyorum. Son dönemlerde öyle isimlerin oyun öz güveni elinden alındı ki açıkçası şut atmalarını bile ekstra buluyorum. Fakat herhangi bir tercih, bazı isimleri oyun alışkanlıklarının dışına çıkaramaz. En nihayetinde bu sayılara ulaşamaz. İsim-isim gitmeme gerek yok.

Çevrimdışı kyiv

Batalla yok, Agu cezalı duruma düştü. Ben hocanın tercih geçmişini ele alıp Adriano ve Caner ile başlayacağını düşünüyorum.

2 yeşil beyaz deplasman durumumuzu daha bir netleştirecek. Aman rehavete filan kapılmayalım diyeceğim de biz rehavete kapılacak bir konumda değiliz puan kaybettiğimizde işimiz mucizelere kalacak.Umarım idare ede ede 15 te 15 ile bitiririz.

Talisca'nın durumu nasıl bu arada?

Çevrimdışı sametbagan

golde çalımı GG yememişmiydi  :alala:

pepe ve vida elini dotune koyup ayaklarını bile uzatmadılar die kalmış aklımda  :alala:
Yok pepe yedi önce çalımı yedi  sonra önüne geçti trezegenin

Çevrimdışı mylife1903

Sana bir soru sordum, bırak laf çevirmeyi. Hala bana haciz, İsveçli stoper anlatıyorsun.

Porto'da yarım sezonda 25 gol atan, CL'de 5 maçta 5 gol atan, 25 yaşında ve hareketli santraforun güncel piyasa değeri nedir?

Buna cevap ver önce.

Aboubakar'ın menajeri Mendes olsaydı, 80 milyona Tottenham'daydı.

Portoda attigi belli bir sayidan sonra done olarak kullanilir
Ingilterede bir su kac tl? Sorusu gibi bir algi yapiyorsun
Bize geldigi sene 13 gol mu ne atmisti portoda
Simdi ilkyari 14 atmis ama bu porto o porto degil
Portoda oyuncu ligde 30 gol atarsa falan degerlendirmeye alinabilir

O lig bizim gibi degil adamlar cikiyor topunu iynuyor 4-5 yiyor ayni oyunu oynuyor

Bizim ligde 2-0 olana kadar sana kapaniyorlar deli gibi

Fbli kazma yansen hollanda liginde kac gol atti burda ne yapabiliyor?

Abunun epl fiyati cakis capina bagli dpl degerlendirmeye Alinmaz salak salak adamlara ne paralar veriyorlar
Simdi almanyadan bintakkm istede 10-12 falan verir vermez
Ispanya fiyati dusuk olur

Elestiriler bazen anlasilmiyor.

Abuya ne dedim
Pingi yukse, dusuk mu?
Arpasi cok, az mi?
Bitiriciligi kotu, iyi mi?

Çevrimdışı yoruk

medel niye yok acaba diğerleri gibi boşa kürek çekmediği için mi?
Dün Medel'in bir pozisyonu vardı , faul yaptı hakem avantaja bırakmasın diye adamı indirdi yere.Çok güldüm  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Burda fazla abartılan bişeyler varsa sizin oyuncuları ve hocayı hunharca gömmenizdir.Eleştri iyidir ama gömmek nayn

Siz bu eleştri işini çok fütursuzca yapıyrsunuz anlıyorum tarzınız bu ama bence yanlış

Burda kimse negredoya uçuyor kaçıyor falan çok iyi demiyor.

Ama senin ve saz arkadaşların gibi de kimse bisiklet muamelesi çekmiyor.
Evet bisiklet derken biraz yanlis olmus, tineri fazla kacirinca onun etkisiyle bisiklet demisiz onu kagni olarak duzeltelim

Çevrimdışı mylife1903

Hoca da güvenmiyor ki dk 65 de oyundan alıyor formsuz Babel'i forvet yapıyor. Mylife söyleyince gömücü hoca yapınca başka bişi. Biraz duruma göre de yorum yapın. Canlı izleyin daha iyi anlarsınız ben o taliskanın formsuz zamanlarında 10 numara ya da daha doğru tabirle cenk in arkasında değerlendirirsek daha faydalı olacağını söylemiştim ama şu haliyle bu takımın as forveti olamaz, yavaş, ani hızlanması yok, yavaş olduğu için pozisyon alamıyor ve en ilginci adamın ilk 2 tercihinde direk kale yok yakınına pas açmak var.
Mitroya noldi?
Hadi biz gomuyoz, hoca gonderiyor

Çevrimdışı atalay

Beli kalınlaşmış. Dönüşleri eksisi gibi değil. Fakat oyuncu karakteriyle ilgili tarif ettiğim özelliklerini halen taşıyor. Bunu da bazı anlarda gösterdi. Birçok pozisyonda vücudunu servis yapacak şekilde hazırlıyor. Bu özelliklerinden daha fazla yararlanılmalı. Fakat oyuncu da daha fazla çerçeveyi düşünmeli. Koşu atmalı, denemeli. Bunun için de biraz kaleye yakın noktalarda topla buluşabilmeli. İlk gün dediğim gibi oyun ile oyuncu örtüşmeli. @EMİR EMRE @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Zafer55

Tekrar sorayım. O pozisyonda Negredo yerine Love olsaydı pozisyon nasıl devam eder ve sonuçlanırdı? Negredo zaten kendini sola atarak gol değil asist yapma niyetini ortaya koyuyor. Sorumluk alıp gol atma niyeti olsa çapraz değil dik koşu yapardı Negredo.  Babel'i 3 Kasımpaşalı'nın arasına itiyor aldığı kararla Negredo. Negredo almayınca Babel sorumluk alıp pozisyonu tamamlaması gerektiğini düşünüyor ama vücutta artık laktik asit biriktiği için uzun dribling sonucu da artık bacaklar gitmediğinde, 3 Kasımpaşalı'nın da pozisyonu bitireceğini anladığında Negredo'ya pas vermesi gerektiğini düşünüyor ve bunu da yapıyor. O pozisyonda Negredo yerine Fenerli Fernandao olup aynısını yapsaydı adama denilmedik şey bırakılmazdı.
Çapraz değil düz koşu yapabilirmiş evet.Love u izlemedim bilemiycem ama ben olsam düz koşu yapardım. Bu bir seçenek ancak. Yaptığı çapraz koşuyla da aslında golü düşünmüş olabilir. Zira babeli 3 rakibin kucağına attığını düşünmüyorum babel pas vermek  yerine  önündeki rakibin solundan geçse kaleciyle karşı karşıya kalabilirmiş sağ çaprazda ve sol tarafta bomboş bir negredo olabilirmiş.Ben sadece pası değerlendirdim sen bütün pozisyonu değerlendirmişsin.Pasın kötü olması negredoyu aklamıyor ama..o pası almışsa içeri girmeyi denemeliydi ya şutu yada babele oynamayı..

Çevrimdışı tangaz

Yok pepe yedi önce çalımı yedi  sonra önüne geçti trezegenin

golü bidaa izledim ceza sahası öncesini göstermiyor demekki pepe dışada yemiş sonra içerde birde GG çalımı yiyor

ben günlük hayatımda da söylüyorum bugün burada da yazdım pepede düşüş var gese maçından sonrası başladı düşüş

Çevrimdışı mylife1903

Tekrar sorayım. O pozisyonda Negredo yerine Love olsaydı pozisyon nasıl devam eder ve sonuçlanırdı? Negredo zaten kendini sola atarak gol değil asist yapma niyetini ortaya koyuyor. Sorumluk alıp gol atma niyeti olsa çapraz değil dik koşu yapardı Negredo.  Babel'i 3 Kasımpaşalı'nın arasına itiyor aldığı kararla Negredo. Negredo almayınca Babel sorumluk alıp pozisyonu tamamlaması gerektiğini düşünüyor ama vücutta artık laktik asit biriktiği için uzun dribling sonucu da artık bacaklar gitmediğinde, 3 Kasımpaşalı'nın da pozisyonu bitireceğini anladığında Negredo'ya pas vermesi gerektiğini düşünüyor ve bunu da yapıyor. O pozisyonda Negredo yerine Fenerli Fernandao olup aynısını yapsaydı adama denilmedik şey bırakılmazdı.
Love olsa beraber kosu yapar
Yahu subyan taliskanin attigi golde on direkt feynki var rakip oyuncuya o bile gelisiyor ki akilli bir oyuncu degil.
Mesela cok kritik final paslarini gene geciremedi taliska, azicik daha guclu olsa o paslari da atacak

Çevrimdışı mylife1903

Parası çok tabi şu haliyle. Belini de çeviremiyor o da doğru. Olanı söylüyor insanlar. Neden kimse Pepe'ye defans olmasına rağmen parası çok demiyor?
Pepe bu, parasi da pepe parasi

Negredonun parasi gomez parasi performans pekto

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mitroya noldi?
Hadi biz gomuyoz, hoca gonderiyor
O da bi değişik hamle madem aldın aldığın gibi gönder kiralığa. 1 sene sonra kiralığa gönderiyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Maç özelinde tek pozitif tercih, ilk yarım saatteki saha boşaltarak oynadığımız çok küçük bölümler dışında oyun merkezini geriye çekip yaptığımız direkt hücumlar.

Beşiktaş'ın ön bölgedeki oyuncuları yerleşerek oynanan oyunda yeterince koşu atmıyor. Alan boşaltmıyor. O halde dünkü gibi oyun merkezini geriye çekip kazanılan toplar ile direkt oynamayı tercih etmek makul. Hem topu koşturan, hem de topla koşan oyuncular için alan yaratmış olunabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Neden tüm hakemler kendi evimizde bize deplasman takımı muamelesi çekiyor hiç anlamıyorum. Neredeyse her hakem yapıyor bunu. Kendi evimizde rakiplerden çok daha fazla kart görmüşüzdür adım gibi eminim. Yok öyle sert oynayan bi takım olsak anlarım öyle bi takım da değiliz.
Bizim takim 20 senedir yazarim hakemlerin masturbasyon malzemesidir
Bak buyuk takim kayirmiyiruz
Bak buyuk takimin evinde deplasman takimini ezdirmiyoruz

Yigidim gotun yiyosa kadikoyde yonetsene boyle

Çevrimdışı mylife1903

hayal kuruyorsun 80 milyonmuş nah 80 milyon  :D

herifler uefa tarihi gol rekorunu kırdığı sene falcaoyu 40 milyona sattılar hames rodrigez dünya kupasının parlayan yıldızı oldu ki o sene portoda da kamyonla gol asisti vardı reale 65e sattılar şimdi totnım abuşa 80 verecekmiş kargalar bile güler buna

abuşa şimdi verilecek maksimum 15-20 arada mendes olursa 30 onunda 20sini mendes iç  eder.

acaip laf cambazısın işine gelince portekiz takımlarının sattığı rakamların yarıdan çoğu menajere işine gelmeyince deel

öyle bir algı kasıyorsunki 25 gol orda ligde 5 gol şl.de gibi algı oluşturuyorsun bu satırlarını bilmeyen okusa adam ligde yarım devre 25 gol atmış üstüne de şl.de 5 gol atmış sanacak işin gücün algı

iq.su düşük karakteri zayıf sahanın ortasında durup dururken rakibe kafa atan fransızca konuşan yoksa oynamam gidiyorum dien herife 80 milyon vereceklermiş
Eksisozlukcu ya abi ona mahsuben
Bunlarda boyle cimbiz kulturu var
Once cimbizliyirlar sonra istedikleri gibi egip bukup isliyorlar

Simdi orda 100 aykulu adamlara algi kasmak kolay tabi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim takim 20 senedir yazarim hakemlerin masturbasyon malzemesidir
Bak buyuk takim kayirmiyiruz
Bak buyuk takimin evinde deplasman takimini ezdirmiyoruz

Yigidim gotun yiyosa kadikoyde yonetsene boyle
Sıkar. Ben sayısını unuttum kendi evimizde deplasman takımı muamelesi gördüğümüz maç sayısını.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

O da bi değişik hamle madem aldın aldığın gibi gönder kiralığa. 1 sene sonra kiralığa gönderiyorsun.

Süreç yönetimleri son zamanda berbat, şaşırtmıyor.

Çevrimdışı mylife1903

abi sende 4-0 5-0 diyordun :D gerçi bende 2 yi bulursak 5 olur bu maç demiştim ama 2 den sonra bizim oyuncular maç bitti havasına giriyorlar rakip bitmediğini hatırlatıyor.
Santraforsuz bu oluyor anca

Takimin butun oyuncularinin santaforlar dahil gol problemi var babel ve taliska haric

Takim kisir bi takim
Hep on sevisme hep partnerini de memnun etme gibi romantik seyler
Ugrasmayacaksin grinin ellin tonuyla falan
Koyup koyup gececeksin bunun icin de golcun olacak

Boyle kisir takima gol sansi olan gol aliskanligi olan bir santrafor alacaksin
10 tane stopere bir suru milyon yuro veriyorsun 0-0 bitse mac nolur
Parayi atana vereceksin

Etiketler: