2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938823 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ba önce bize geldi imzaladı sonra biz Göztepe'ye verdik sanmıştım sevinmiştim.Öyle değilmiş.  :iblush:
Bişey olmaz biz demişizdir Git 6 ay Göstepe de oyna bir görelim sonra alırız seni diye :eyes
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bide bana laf eder @tangaz abi :D

arada bir hat trickde sana mı yapmamı istiyorsun gülhan bak yazık olur daha gençsin gol atmaya alışmış açılmış santrafor gibiyim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

offf offf gollere doymuyorum bu da beklediğim ikinci hamlendi çok  sazansın yeminle

silva kasım 95 li ve transfer yaptıgında 1 temmuz 2017 yazıyordu takvim yapraklarında yani 21 yaşındaydı  :steamed:

tangaz vurdu gol oldu tuncaboylu meşin yuvarlağı bir kere daha ağlardan çıkarıyor

ahahaha
Yapma bunu yapma bunu daha kadrolari saymadim abi

Çevrimiçi murat

offf offf gollere doymuyorum bu da beklediğim ikinci hamlendi çok  sazansın yeminle

silva kasım 95 li ve transfer yaptıgında 1 temmuz 2017 yazıyordu takvim yapraklarında yani 21 yaşındaydı  :steamed:

tangaz vurdu gol oldu tuncaboylu meşin yuvarlağı bir kere daha ağlardan çıkarıyor

ahahaha
tangaz sende işine gelen yerden hesap yapıyorsun adamın birinin yaşını geçmişte transfer olduğu zamandan hesaplıyorsun diğerinide 5 ay sonra transfer yapacağı zamandan hesaplıyorsun :lol: oysa abubakar 3-4 gün içinde transfer yapabilir.tuncaboylu abondone oldu buldun yapıştırıyorsun :evillol: :D

Çevrimdışı mylife1903

bide bana laf eder @tangaz abi :D
Senin bombani da cikartacaz da sira gelmiyor

Çevrimdışı Ersoy

Love nerde kaldı acaba?

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

bir kere yalovada aynı anda hem hatalı sollama yaptım hem kırmızıda geçtim hemde radara yakalandım :D
polis çevirdi ben masumum affet beni dedim hangisini affedeyim polislik hayatımda böyle birşeyle karşılaşmadım dedi :evillol:
birini keseyim dedi olmaz üçünüde kes dedim :D polisle tartışdım valla bana kızdı bütün cezaları kesti derim seni
şikayet ederim dedim. kandıramadık tabiki yapıştırdı cezayı :bandit:
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

milletin ayarıyla oynadın.istikbalin parlak ,bakan olup tr saatiyle oynayabilecek yetenektesin :lol:

kimsenin ayarıyla oynadığı yok raat olun ben oltayı attım sazanın teki ısrarla düşüyor kancadan çıkarıp salıyorum serin sulara hooop birdaha takılıyor oltaya  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ahahaha

Yoo sadece kendi çelişkilerini açığa çıkarıyor ve komik duruma düşüyorsun.

2 oyuncu için karşılaştırma yaparken Ya benim yaş ölçümümü referans alacaksın, ya da kendi yaş ölçümünü.

Silva'ya Aboubakar arasında 4 yaş fark bile yok, ama kendi kendine 6 yaşa çıkarmak için uğraşıyorsun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı mylife1903

arada bir hat trickde sana mı yapmamı istiyorsun gülhan bak yazık olur daha gençsin gol atmaya alışmış açılmış santrafor gibiyim  :bandit:

kupada çeker arada kupa var.

Soyle bir sifo mehmet pasi verem abi tavana cak gelisine

elimizde bu kadar çok kanat varken neden santraforu kanada atıyoruz :alala:
Vagner Love Santrafor değil ki Forvet :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

tangaz sende işine gelen yerden hesap yapıyorsun adamın birinin yaşını geçmişte transfer olduğu zamandan hesaplıyorsun diğerinide 5 ay sonra transfer yapacağı zamandan hesaplıyorsun oysa abubakar 3-4 gün içinde transfer yapabilir.tuncaboylu abondone oldu buldun yapıştırıyorsun :evillol: :D
Abandone olduğum falan yok, Aboubakar bu sezon bunun ekürisinin ayarlarıyla oynadı. Kalibre olmaları lazım.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tangaz

tangaz sende işine gelen yerden hesap yapıyorsun adamın birinin yaşını geçmişte transfer olduğu zamandan hesaplıyorsun diğerinide 5 ay sonra transfer yapacağı zamandan hesaplıyorsun :lol: oysa abubakar 3-4 gün içinde transfer yapabilir.tuncaboylu abondone oldu buldun yapıştırıyorsun :evillol: :D

yooo işime gelen yer die bişey yok
birinde andresilvanın geçmişte yaptığı transferi örnek gösterdi tuncaboylu doğal olarak 1 temmuz 2017 yi değerlendirdim
öte tarafta mendez abuşu 80e totnıma kitler dedi bu transferde en yakın bu yaz olacağına göre 2018 yaz aylarını baz aldım.

elimdeki ver neyse o  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Vagner Love Santrafor değil ki Forvet :bandit:
Gol atmasi bizim icin yeterli
Kaliba sokmuyoruz cocugu forvetti defansti santrafordu gibi

Çevrimdışı mylife1903

Abandone olduğum falan yok, Aboubakar bu sezon bunun ekürisinin ayarlarıyla oynadı. Kalibre olmaları lazım.

Ne abusu bizim macta gorduk abuyu, pepe sumuk gibi yapistirdi
Sonra uclu cektirmeler yalaka yalaka hareketler

Çevrimdışı tangaz

Soyle bir sifo mehmet pasi verem abi tavana cak gelisine

ahahaha top gülhana çarpıyor veee çizgiyi geçti hakem golü verdi, gol

Çevrimiçi murat

yooo işime gelen yer die bişey yok
birinde andresilvanın geçmişte yaptığı transferi örnek gösterdi tuncaboylu doğal olarak 1 temmuz 2017 yi değerlendirdim
öte tarafta mendez abuşu 80e totnıma kitler dedi bu transferde en yakın bu yaz olacağına göre 2018 yaz aylarını baz aldım.

elimdeki ver neyse o  :bandit:
niye  transfer sezonu kapanmadan gider belkide bir yere.elde böylede bir veri var :icool:

Çevrimdışı tangaz

Yoo sadece kendi çelişkilerini açığa çıkarıyor ve komik duruma düşüyorsun.

2 oyuncu için karşılaştırma yaparken Ya benim yaş ölçümümü referans alacaksın, ya da kendi yaş ölçümünü.

Silva'ya Aboubakar arasında 4 yaş fark bile yok, ama kendi kendine 6 yaşa çıkarmak için uğraşıyorsun.

iletilerimin hiç bir noktasında aralarında 6 yaş var 5 yaş var vbvb geçmiyor lütfen element uydurma

örnekleri sen verdin andre silva dedin adam 1 temmuz 2017de yaptı transferi neye göre değerlendirecektim hedef 2023 mü diyecektim?

abuş totnım diende sensin totnım abuşu almak için önce harry kane i satacak sonra abuşa bakacak bu da en erken  ağustos 2018 de mümkün o transferide ona göre yorumladım.

ne yapacaktım sen verdin pası ben de çaktım 90a

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Münih 0-2'den 2-2 yaptı Hoffenheim karşısında. Müthiş maç oluyor.

abuş istatistiğindeki adamların piyasası 50den başlıyorsa biz cenk tosunu neden 22+bonuslara sattık ?
Türk olduğu icin :bandit:

2.cı konu Türkiye liginde oynadığı için

Eğer S.L deki üstün performansı olmasa Nah satardık 22 + bonuslara :)

Çevrimdışı tangaz

niye  transfer sezonu kapanmadan gider belkide bir yere.elde böylede bir veri var :icool:

onu giderse masaya yatırırız elimizdeki veri totnıma 80 milyona satışı içerikli  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Türk olduğu icin :bandit:

2.cı konu Türkiye liginde oynadığı için

Eğer S.L deki üstün performansı olmasa Nah satardık 22 + bonuslara :)

portekiz takımlarınında nasıl transfer yaptıgını saatlerdir yazıyoruz hatta forumda liganos transfer (Küfür Yasak)₇ uzmanı da var şu an kendi kalesine attığı golleri çıkarmakla meşgul, liganos demişken lindelöf transferini her fırsatta yazan biri de sensin

son olarak 21:30 21:31  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

onu giderse masaya yatırırız elimizdeki veri totnıma 80 milyona satışı içerikli  :bandit:
Mendes Abou'nun menajeri olsaydı Tottenham'a 80'e satardı dedim, İsveçli stoperi 40'a sattı herif.

Ama şu haliyle bile bir sonraki transferi 45'ten aşağı olmayacak.

O zaman sen ve mylife'ın durumunu da tasvir eden bir portre var aklımda.

@Mylife1903, senin elinde iki şişman adamın birbirini teselli ettiği bir fotoğraf var mı?

Etiketler: