2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947575 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

önce şu kalın bölümü bi açalım biz şimdi merkezden mi oynuyoruz  :alala: talisca merkezden mi deliyor :alala: attığı son 3 golü yandan gelen ortayla atmadı mı  :alala:

sonra siz siz diyorsunda ben taliscayı eleştirmeyen hatta gol attığı için kıymetli bulanlardanm ben gol atmayana kayıyorum abi mesela negredo örneğini verebilirim abuş örneğini verebilirim.

dün negredo öncesi ve negredo sonrasını negredonun kıymetini anlamak için mukayese ediyorsun ama doğru bir kıyaslama değil zira negredo çıkınca yerine kim girdi? bir santrafor mu girdi yoksa en kötü günündeki babel mi? yerine santrafor girmedi ki mukayese edelim. sonraaa negredo çıkmadan evvelki 15 dakikalık dilimde sahada hiç yoktu tümüyle düşmüştü oyundan çünkü 90 dakikalık enerjisi yok gibi duruyor dolayısı ile son 20 dk negredo sahada olsa belki de daha kötü durumda olacaktık bunu bilemeyiz.
Turkiye liginde gollerin yuzde kaci yandan oluyor acaba?
Sanki merkezden oynayinca delip gececen de biz yandan oynuyoruz.

Isimize gelince renkliler algi yapiyor, belki biz yandan oynamayalim bugun olmadi goller yarin cok fena delerler yandan yandan diyip algi kasiyor renkliler, nerden bilecez

Santafor aliyorsun essek yukuyle para oduyorsun, kosu yapacakmis duvar olacakmis pas vercekmis
Ona gore mangir verecen o halde

Çevrimiçi Necmi

Biz atmıyoruz hoca atıyor . Sistemi değiştimeyeceğini bildiğimiz için biz de atmış oluyoruz  :D Hem kanatlardan gezgin olacak adam.İçeri girecek falan öyle.Ataklarda forveti çift yapacağız sonra Talisca zaten maç içinde çoğu yeri tamamlıyor oyun olarak aktif olduğu zaman.
Talisca kendini kanatlara atar Love içeri girer falan böyle..
dün oyunda kaldığında talisca çokca sağ kanada yöneldi ordan quaresmayı içe doğru püskürttü :D
adam çok iyi yerlere deplase oluyor iki gol attı bu sefer rakip stoperler onu hedef alınca hemen geri çekilip
kanada doğru aktı stoperleri kendine çekmeye çalışdı. burda quaremanın negredoyla oynamama inadı olmasa başka
gollerde bulurduk. merkezde oyunu çeşitlendiremedik babelde tatsız olunca maç sadece taliscanın kişisel becerisine kaldı
oda sakatlanınca çöktük. maçın adamı medel diyorlarda bence talisca maçın adamıydı medel savunmada evet iyiydi
bunun nedenide pepe ağırlığını koyamadı iş medele kaldı. vidayı olumsuz eleştiriyorlar ama birazda bu pepenin pasifize olmasından kaynaklıydı
golü pepenin tarafından yedik quaresma gene rakibe pas yaptı pepe kapatamadı gg ilerde atağa çıktığımız için
kötü yakalandı quaresma eskiden ceza sahasında boş pas atardı kimsenin olmadığı yere
şimdi kendini aştı artık kendi yarı alanımızda yapıyor bunu :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

elimizde bu kadar çok kanat varken neden santraforu kanada atıyoruz :alala:
Onu hocaya sormak isterdim ben
Hoca da kanat derken kimi kastediyorsun diye bana gelisine cakabilirdi tabi

Çevrimdışı tangaz

:alala: hangi kutudan bahsediyorsun dün attığımız ilk gol kornerden ikinci golde ise quaresma ortayı yan hakemin yanından yapıyor ve sen bu toplar kutudan kesilen toplar diyorsun öyle mi? ve bu goller senin gözünün önünde oldu yeminle burda farların kapalı die boşuna denmiyor sana hemen editle şu mesajını attığımız gollerde ortalar kutudan kesilmişmiş. ilk satırı okudum gerisini okumadım  şaka gibi yoksa sen kutu derken dünyayı mı kastediyordun sonuçta dünyada bir kutu küresel formda bir kutu  :D

@mylife1903 reis koş koş fıkraya koş quaresma dün ortaları kutudan yapmış  :kop: :kop: :kop:
kornerden taç izgisinin ordan yapılan ortaları kutudan yapılan ortalar olarak görüyorsan acilen göz doktoruna görünmelisin abi @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Peki negredo kaç tane bu da kaçarmı ya dediğimiz posizyon kaçırdı bi deyiver hele yada şöyle sorayom adama ceza sahasında kaç kez top geldi

Ok yavaş ama adam gençken de rodronner değildi ki gençkende yavaş bi oyuncuydu ama son vuruşları ve final aksiyonları kötü değil

Al mesela babel adama öyle bi top atıyor ki pozisyon ölüyor.Resmen stoper gibi pas attı negredonun  önüne doğru atsa adam kaleciyle karşı karşıya kalacak

İşte ondan sonra negredo iyi mi kötü mü anlayacağız ama bi türlü pozisyona giremiyor adam daha çok pozisyona sokuyor.

Dün eleştrileceği iki nokta var 1 kaleyi düşünmemesi  2 yavaş olması top kontrolü hava hakimiyeti pas istasyonu görevi öndirek koşuları (biraz yavaş olsa da)

Hangisini yapamadı bu adam 2 konu hariç
Pozisyona giremiyor adam diger oyunculardan bagimsiz
Duzgun pozisyon alsa dogru kosu yapsa pozisyona girer
Yanlis yerden bakiyorsun olaya

Negredo kotu oldugu icin bizim gol ve pozisyon sayimiz az
Yok oyuncular top vermiyormis bilmem ne hikaye bunlar
Babel verdi iste adam ne yapti

Çevrimiçi Necmi

:alala: hangi kutudan bahsediyorsun dün attığımız ilk gol kornerden ikinci golde ise quaresma ortayı yan hakemin yanından yapıyor ve sen bu toplar kutudan kesilen toplar diyorsun öyle mi? ve bu goller senin gözünün önünde oldu yeminle burda farların kapalı die boşuna denmiyor sana hemen editle şu mesajını attığımız gollerde ortalar kutudan kesilmişmiş. ilk satırı okudum gerisini okumadım  şaka gibi yoksa sen kutu derken dünyayı mı kastediyordun sonuçta dünyada bir kutu küresel formda bir kutu  :D
sen hala ortaya bakıyorsun kardeş takım merkezden oynuyor artık buda rakip stoperlerin dağılmasına
neden oluyor bütüne bak hep bundan kaybediyorsun maçta 40 orta yapan takımdan üç dört orta yapan takıma dönüşdük
iki maçta 40 orta yapmak demek topu sürekli kanatlara atmak demektir bunun yerine maç boyu top rakip ceza sahasında dönüyor
quaresma içe merkeze yöneliyor. iki haftadır kanatlara orta sahadan top atıldığını görüyormusun
akşam maça gelirsek ben totem yapmakla meşguldüm aha maça gidenlere sorun bakalım muratla ben olmasam maçı kazanabilecekmiyiz
artık millet bakıyor gol gelmiyor hemen bize dönüyorlar yapın bir şeyler golü atalım diye mylife büyüsü gibide değil yüzde yüz etkili

Çevrimdışı sametbagan

gömü yok tespit var yapıcı eleştiri var

bir gömü kelimesi bellemişsiniz sakız gibi çiğne dur
Evet çok güzel tespitler yapıyorsunuz toçuları aldığı paraya göre değerlendirmek çok güzel tespitler maşallah.
Gol atamıyor o zaman çok para almasın çok orta yapıyor beleş oynasın
Şut atamıyor 3-5 e bakmayın satın gitsin.Pingi yüksek opsiyonu çok deymez elimizde patlar.
Valla bravo çok güzel tespitler yapıyorsunuz oyna devam.

Çevrimdışı onurturan

Babel bu maç kötüydü  ancak bir maçla kendisini gömemem tıpkı ikinci maçında Negredo yu gömemeyeceğim gibi..

Quaresma genetik yapımızı çözmüş her maça kendi hayranlarını biraz daha mest edecek ve sevmeyenlerinin biraz daha kendinden nefret etmelerini sağlayacak şeyleri sığdırabiliyor akşamları çok haber izliyor galiba yalnız bu  yol yol değil kendisine tavsiyem Beşiktaş taraftarını daha fazla kutuplaştrmasin..

Negredo olayları karışık sürekli topa baktığımda hiç beğenmiyorum kendisini top ayağına geldiği anda raptiyeyle çime  sabitliyor ve pas atacağı adam arıyor böyle santrfor mu olur diye düşünürken top ayağında değilken yazdığı şiirleri görünce de çok beğeniyorum. . Ancak dediğim gibi Alvaronun daha ikinci maçı onu unutmayalım. .

Medel : üç tane daha olsa da alsak dediğim adam yiğidim benim ..

Talisca: ne kadar özel ve kreatif olduğu cenk gittikten sonra gerçekten ortaya çıktı (attığı gollerden müstesna )

Fabri: Topu ileriye dikmedikçe çok iyi

Pepe: Topu ileriye dikmedikçe ellerinden öperim. .

Lens: Aklerasyonuna hayranlık duyduğum oyuncumuz medel kadar profesyonel ve çalışkan olmasını tavsiye ediyorum onu bizim hayal ettiğimiz seviye kendi potansiyelinin altında aslında  Şenol hocaya kafayı takmasın medel ile bol sohbet etsin inansın ve kazansın. .

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi quaresma standart ortasini yapti iste
Gidip biri vurdu gol oldu
Her mac geliyor bu toplar atan atiyor atamayan bakiyor abuk sabuk hareketler yApiyir sonra
Sanki dogru kosu yapmis da top gelmemis
Babel nasi atiyor ayni toplarda
Taliska nasil atiyor
Yemin ediyorum insanlar santrafor seyretmemis diyecem gomez seyrettiler demekki anlamamislar

Adam 40mden orta yapiyor hep yaptifi ortalar clde de yapiyor ligde de yapiyor gol olunca guzel gol olmayinca sikinti. 100 sefer yazdik azicik orta olayini azaltin su is tek tercih olmasin diye

Dar goruslu insan quaresma kafasina gore atiyor bu ortalari saniyordu tabi
Merkez oyunculari sorumluluk almiyor yana oynuyor diye tespit yaptik
Hoca da aynisini dusundu hepsini kesti medel atiba bile denedi
Dar gorusluler anlamadi tabi

Oguzhan azicik kipirdandi, taliska form turmaya basladi olayin ozetidir. Oguzhan biraz daha kendine gelip guclenince ortadan da delecek bu takim, yandan delmeye de devam edecek.

Senol gunesin de silkelenip kendisine gelmesi gerek biraz calismasi lazim tembellestikce futbol sansimizi kaybediyoruz

Çevrimdışı İhsan

elimizde bu kadar çok kanat varken neden santraforu kanada atıyoruz :alala:
Lens ten verim alamadığımız için böyle oldu.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reis koş koş fıkraya koş quaresma dün ortaları kutudan yapmış  :kop: :kop: :kop:
kornerden taç izgisinin ordan yapılan ortaları kutudan yapılan ortalar olarak görüyorsan acilen göz doktoruna görünmelisin abi @Necmi
Soguktan akusu bitti herhalde

Çevrimdışı tangaz

sen hala ortaya bakıyorsun kardeş takım merkezden oynuyor artık buda rakip stoperlerin dağılmasına
neden oluyor bütüne bak hep bundan kaybediyorsun maçta 40 orta yapan takımdan üç dört orta yapan takıma dönüşdük
iki maçta 40 orta yapmak demek topu sürekli kanatlara atmak demektir bunun yerine maç boyu top rakip ceza sahasında dönüyor
quaresma içe merkeze yöneliyor. iki haftadır kanatlara orta sahadan top atıldığını görüyormusun
akşam maça gelirsek ben totem yapmakla meşguldüm aha maça gidenlere sorun bakalım muratla ben olmasam maçı kazanabilecekmiyiz
artık millet bakıyor gol gelmiyor hemen bize dönüyorlar yapın bir şeyler golü atalım diye mylife büyüsü gibide değil yüzde yüz etkili

bırak abi yaa atılan gollerden biri korner öteki taç çizgisinin az içinden yapılan ortalar hangi kutudan bahsediyorsun sen daha bir önceki iletinde quaresma kutuya girdi ortaladı onlar orta sayılmaz pastır ne zaman kutuya girse verdiği paslar gol oluyor demedin mi? adamın kornerden yaptıgı ortaya kutudan dedin daha ne diyim sana şaka gibisin yeminle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Pozisyona giremiyor adam diger oyunculardan bagimsiz
Duzgun pozisyon alsa dogru kosu yapsa pozisyona girer
Yanlis yerden bakiyorsun olaya

Negredo kotu oldugu icin bizim gol ve pozisyon sayimiz az
Yok oyuncular top vermiyormis bilmem ne hikaye bunlar
Babel verdi iste adam ne yapti
Babel nereye verdi stoper gibi topu adamın gerisine attı topu önüne doğru atsa kaleciyle karşı karşıya kalacak nasıl izliyorsunuz pozisyonları valla anlamıyoru
Maç 2-0 yine bir uzun top Q7 topu gevelemeyip tekte kafa ile veya ayak içi ile negredoya atsa yine kaleciyle karşı karşıya gerçekten anlamıyorum sizi
Tekrar söylüyorum negredonun 2 eksiği dışında defosu yok son vuruşda önceki gollerine bakarsak bitirici diyebilirim.
Demek doğru yere koşabiliyormuş doğru pozisyon alabiliyormuş yeter ki doğru yerde topla buluşturabilelim.
Ha golle sonuçlandıramazsa posizyonu o zaman sana katılırım hatta gömücülüğe başlarım bende ama bunları yaparsa son vuruşları gole çevirirse sen gömücülüğü bırakacakmısın
Geçen sene ekürün iddayı kaybettiği halde gömücülükten vazgeçmemişti belki sen kaybedersen vazgeçersi bizim için 1 kişi 1 kişidir.

Çevrimdışı tangaz

Evet çok güzel tespitler yapıyorsunuz toçuları aldığı paraya göre değerlendirmek çok güzel tespitler maşallah.
Gol atamıyor o zaman çok para almasın çok orta yapıyor beleş oynasın
Şut atamıyor 3-5 e bakmayın satın gitsin.Pingi yüksek opsiyonu çok deymez elimizde patlar.
Valla bravo çok güzel tespitler yapıyorsunuz oyna devam.

sende de mi ekşicilik var cımbızlıyorsun sadece para kısmını şeediyorsun
herifin duvarını pasını alan boşaltmasını da söylüyoruz iyi die bunları nie dışarı atıyorsun?
adam bırak gol atmayı şut atmıyor nasıl gol atacak diyoruz bunu sende diyorsun
ağır diyoruz sende diyorsun
tek santrafor oynayamaz diyoruz sende diyorsun
aslında gömünün kıralını yapıyorsun böle bakınca biz ne dediysek aynılarını sende demişsin ama cümle arasına ama ben gömücüler gibi şeetmem deyince sıyırmış mı oluyorsun?

otur sıfır...

Çevrimdışı tuncaboylu

işine geldiği gibi tornistan yapıyor işte şimdi onla rolleri değiştirseydik o portekizli silvamıdır nedir çocuk portekiz milli, portekiz futbolunun geleceği, yakışıklı kızlara bile forma aldırır üstelik yaşı da 21 die överken abuşa gelince hiç biyerde tutunamamış bir varoş fransadan ayrılmış porto geçen sene kovmaktan beter etti uyumsuz türkler bonservisini almadılar yaşı 26 ama malum afrikalı yaşına bir en az 3 koy sen onun die dewam ederdi satırları...

işi gücü algı be yaw
Ya Allah aşkına, tornistan yapan ben miyim? Ben başta ne diyorsam hala aynıyım.

Son bir ayda forumda "Abou'yu bir tek ben savundum" diyen 20 kişi var, ben geçen sene kimlerin savunduğunu iyi biliyorum.

Ha sen de tornistan yapmıyorsun, hakkını veririm. Yanıldığını kabul etmeye cesaret edemeyen devasa bir egon var, yanlış olduğunu bile bile aynı şeyi savunmaya devam ediyorsun.

Silva'ya Çinliler para vermiş, ne fark eder? Piyasa yükseldi işte, Aboibakt kalitesinde ve istatistiklerinde adamların değeri 50'den başlıyor. Kendini de parçalasan, ekürinden destek de alsan bu gerçek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Babel nereye verdi stoper gibi topu adamın gerisine attı topu önüne doğru atsa kaleciyle karşı karşıya kalacak nasıl izliyorsunuz pozisyonları valla anlamıyoru
Maç 2-0 yine bir uzun top Q7 topu gevelemeyip tekte kafa ile veya ayak içi ile negredoya atsa yine kaleciyle karşı karşıya gerçekten anlamıyorum sizi
Tekrar söylüyorum negredonun 2 eksiği dışında defosu yok son vuruşda önceki gollerine bakarsak bitirici diyebilirim.
Demek doğru yere koşabiliyormuş doğru pozisyon alabiliyormuş yeter ki doğru yerde topla buluşturabilelim.
Ha golle sonuçlandıramazsa posizyonu o zaman sana katılırım hatta gömücülüğe başlarım bende ama bunları yaparsa son vuruşları gole çevirirse sen gömücülüğü bırakacakmısın
Geçen sene ekürün iddayı kaybettiği halde gömücülükten vazgeçmemişti belki sen kaybedersen vazgeçersi bizim için 1 kişi 1 kişidir.

bak kendin sölemişsin işte -mişli geçmiş  zaman, adam hangi golünde pozisyonu alıp bitirmeye örnek teşkil etti ki  vaay bitiriciliğe bak dedirtti :alala: sevilla günlerinden mi bahsediyorsun?

burda ben gömücü değilim diyorsunda  çaktırmadan alttan alttan vuruyorsun hiç mertçe değil hatta çok kurnazca, boş zamanlarınızda burdan bir kaç kişi bir araya gelip egzersiz de yapıyormusunuz çaktırmadan nasıl gömülür konulu ?

Çevrimdışı mylife1903

Son bir ayda forumda "Abou'yu bir tek ben savundum" diyen 20 kişi var, ben geçen sene kimlerin savunduğunu iyi biliyorum.

Ha sen de tornistan yapmıyorsun, hakkını veririm. Yanıldığını kabul etmeye cesaret edemeyen devasa bir egon var, yanlış olduğunu bile bile aynı şeyi savunmaya devam ediyorsun.

Silva'ya Çinliler para vermiş, ne fark eder? Piyasa yükseldi işte, Aboibakt kalitesinde ve istatistiklerinde adamların değeri 50'den başlıyor. Kendini de parçalasan, ekürinden destek de alsan bu gerçek.

Kimse 50 falan vermez abuya
Eplye cikan takima falan cakarlar abuyu
Sen portoda 30 gol atsa adam onu 30mu gorecek saniyorsun
Katsayisi vardir portekiz liginin 0.6 onla carpacak

Çevrimdışı tangaz

abuş istatistiğindeki adamların piyasası 50den başlıyorsa biz cenk tosunu neden 22+bonuslara sattık ?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Love olsa beraber kosu yapar
Yahu subyan taliskanin attigi golde on direkt feynki var rakip oyuncuya o bile gelisiyor ki akilli bir oyuncu degil.
Mesela cok kritik final paslarini gene geciremedi taliska, azicik daha guclu olsa o paslari da atacak
O pozisyonda Love olsa dediğin gibi Babel ile beraber Babel'in yanına çok sokulmayacak biçimde koşu yapar, Kasımpaşa defansı Babel'in etrafına kümelendiği kendisine boş alan yaratıldığı zaman kendini gösterir deparını atar, Babel'den pası alır, kaleci ile karşı karşıya kalacak biçimde pozisyona sokardı kendisini. Negredo ise zaten en baştan gol atmayı değil attırmayı düşünerek, Babel'in yakınında kalarak Kasımpaşa defansının Babel etrafında kümelenmesini sağladı. Takımda Quaresma bile gol atmayı Negredo'dan daha fazla düşünüyor.

Bir şeyin net anlaşılması lazım. Bu takım sezon sonu ilk 2'de olacaksa bu en başta fark yaratan oyuncular sayesinde olacak, fark yaratan teknik direktör sayesinde değil. O fark yaratan oyuncular da en başta santrafor olmak üzere hücum hattında yer alan oyuncular olacak.

Çevrimdışı mylife1903

abuş istatistiğindeki adamların piyasası 50den başlıyorsa biz cenk tosunu neden 22+bonuslara sattık ?
Gol olur bu

Çevrimdışı tangaz

Kimse 50 falan vermez abuya
Eplye cikan takima falan cakarlar abuyu
Sen portoda 30 gol atsa adam onu 30mu gorecek saniyorsun
Katsayisi vardir portekiz liginin 0.6 onla carpacak

birde yazın yaşı 27 olacak üstelik afrikalı koy bi 2-3 daha üstüne kamerun milli adam portekiz falan yani avrupalı deel uluslarrası turnuvalarda naapmış hıh diyecekler. portekizde çok gol atanlarda son yıllarda sadece falcao dışarı çıkınca iş yaptı gerisi çöp çıktı diyecekler. etcetcetc....

Çevrimdışı sametbagan

sende de mi ekşicilik var cımbızlıyorsun sadece para kısmını şeediyorsun
herifin duvarını pasını alan boşaltmasını da söylüyoruz iyi die bunları nie dışarı atıyorsun?
adam bırak gol atmayı şut atmıyor nasıl gol atacak diyoruz bunu sende diyorsun
ağır diyoruz sende diyorsun
tek santrafor oynayamaz diyoruz sende diyorsun
aslında gömünün kıralını yapıyorsun böle bakınca biz ne dediysek aynılarını sende demişsin ama cümle arasına ama ben gömücüler gibi şeetmem deyince sıyırmış mı oluyorsun?

otur sıfır...
Kusura bakma daha yeni söylüyorsunuz yaptığı olumlu şeyleri evet bende yavaş olduğunu kaleyi düşünmediğini söylüyorum ama yaptığı iyi işleri sizin gibi gözardı etmiyorum
Hemen maaşından girip kağnılığından çıkmıyorum.Ekirüne de söyledim adam pozisyon alıyor bu sefer de top gelmiyor.Top geldiğinde kaçırırsa gömelim hep beraber eyvallah da
Ya sezon başı bu adamın leblebici olmadığını herkes biliyordu şimdi mi aklınıza geldi negerdonun yavaşlığı kağnılığı sanki adam daha önce çılgın atıyordu bize geldi tıs oldu.
Eğer Negredonun gol atmasını istiyorsanız onu ceza sahasında yüzü kaleye dönük topla buluşturmalısınız.Negredo topu alıp uçup gidemez defans arkasına hızlı koşu atamaz.
Ama sırtı dönük oynar mobil olur servis yapar yan toplara çıkar vurur ceza sahasında buldumu affetmez pozisyon almasını bilir kolay kolay ofsayta düşmez.
Zaten yapamadığı şeyleri yapsa klasik olacaka ama burda ne işi var adamın.

Çevrimdışı Orhan_

Cenk'in 22'ye gittiği bir lige Aboubakar, Portekiz damgasıyla, bir de üstüne attığı gollerle beraber en az 40-50 bandında alıcı bulur. Fazlası pazarlığa bakar. Aboubakar iyi bir oyuncu. Tek başına gole gidebilen, çalım atabilen, gol atabilen, güçlü bir forvet. Daha ne olacağıdı? :D.

Çevrimdışı mylife1903

O pozisyonda Love olsa dediğin gibi Babel ile beraber Babel'in yanına çok sokulmayacak biçimde koşu yapar, Kasımpaşa defansı Babel'in etrafına kümelendiği kendisine boş alan yaratıldığı zaman kendini gösterir deparını atar, Babel'den pası alır, kaleci ile karşı karşıya kalacak biçimde pozisyona sokardı kendisini. Negredo ise zaten en baştan gol atmayı değil attırmayı düşünerek, Babel'in yakınında kalarak Kasımpaşa defansının Babel etrafında kümelenmesini sağladı. Takımda Quaresma bile gol atmayı Negredo'dan daha fazla düşünüyor.

Bir şeyin net anlaşılması lazım. Bu takım sezon sonu ilk 2'de olacaksa bu en başta fark yaratan oyuncular sayesinde olacak, fark yaratan teknik direktör sayesinde değil. O fark yaratan oyuncular da en başta santrafor olmak üzere hücum hattında yer alan oyuncular olacak.
Hoca burak yilmazi istedi yakin paraya yonetim negredoyu aldi
@Necmi abi de
Burda yaZiyordu yonetim oynanan futboldan memnun degilmis hocayA degisik adamlar veriyormus ki hoca dogru oyunu oynasin falan diye

Yahu yonetimdekilerin futbol topu gormuslugu kadar senol gunesin penalti kurtarmisligi vardir neyi kime ogretiyor yonetim. Cok futbol biliyor yonetim. Futboldan futbolcudan insandan anlayam adam pekto ile sozlesme kmzalamaz kalan mantar
Transferleri siralamayim simdi gene

Cok futboldan anliyor senol gunese dikte edecekmis ne oynatacagini
Sen sahaya in yonet takimi cok biliyorsan

Hoca burak yilmaz yonetkm negredo dedi
Babelin verdigi pasi burak yilmaz alsa tak diye onune kontrol eder tik diye sokar o topu kaleye

Neyin tartismasi oluyor anlamiyorum, yonetim belirleyecek de senol gunes oymatacak da

Gorduk

Çevrimdışı tangaz

Kusura bakma daha yeni söylüyorsunuz yaptığı olumlu şeyleri evet bende yavaş olduğunu kaleyi düşünmediğini söylüyorum ama yaptığı iyi işleri sizin gibi gözardı etmiyorum
Hemen maaşından girip kağnılığından çıkmıyorum.Ekirüne de söyledim adam pozisyon alıyor bu sefer de top gelmiyor.Top geldiğinde kaçırırsa gömelim hep beraber eyvallah da
Ya sezon başı bu adamın leblebici olmadığını herkes biliyordu şimdi mi aklınıza geldi negerdonun yavaşlığı kağnılığı sanki adam daha önce çılgın atıyordu bize geldi tıs oldu.
Eğer Negredonun gol atmasını istiyorsanız onu ceza sahasında yüzü kaleye dönük topla buluşturmalısınız.Negredo topu alıp uçup gidemez defans arkasına hızlı koşu atamaz.
Ama sırtı dönük oynar mobil olur servis yapar yan toplara çıkar vurur ceza sahasında buldumu affetmez pozisyon almasını bilir kolay kolay ofsayta düşmez.
Zaten yapamadığı şeyleri yapsa klasik olacaka ama burda ne işi var adamın.

yoo hiç dikkatli okumamışsın negredoyu ilk defa bugün bu denli eleştiriyoruz onu da birincil önceliği gol değil ne biçim santrafor die yapıyoruz ilk devre fazla şans bulamadı die hep sustuk oyuna girdiği anlarda da takımın geri kalanı o kadar kötüydü ki en öndeki adamı eleştirecek tek parametre yoktu elimizde bugün var ve eleştiriyoruz.

Etiketler: