Sana bir soru sordum, bırak laf çevirmeyi. Hala bana haciz, İsveçli stoper anlatıyorsun.
Porto'da yarım sezonda 25 gol atan, CL'de 5 maçta 5 gol atan, 25 yaşında ve hareketli santraforun güncel piyasa değeri nedir?
Buna cevap ver önce.
Aboubakar'ın menajeri Mendes olsaydı, 80 milyona Tottenham'daydı.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayal kuruyorsun 80 milyonmuş nah 80 milyon

herifler uefa tarihi gol rekorunu kırdığı sene falcaoyu 40 milyona sattılar hames rodrigez dünya kupasının parlayan yıldızı oldu ki o sene portoda da kamyonla gol asisti vardı reale 65e sattılar şimdi totnım abuşa 80 verecekmiş kargalar bile güler buna
abuşa şimdi verilecek maksimum 15-20 arada mendes olursa 30 onunda 20sini mendes iç eder.
acaip laf cambazısın işine gelince portekiz takımlarının sattığı rakamların yarıdan çoğu menajere işine gelmeyince deel
öyle bir algı kasıyorsunki 25 gol orda ligde 5 gol şl.de gibi algı oluşturuyorsun bu satırlarını bilmeyen okusa adam ligde yarım devre 25 gol atmış üstüne de şl.de 5 gol atmış sanacak işin gücün algı
iq.su düşük karakteri zayıf sahanın ortasında durup dururken rakibe kafa atan fransızca konuşan yoksa oynamam gidiyorum dien herife 80 milyon vereceklermiş