Evet 45 de çıkardığı Negredo
45 de çıkarmasi , iyi oynadığı halde oyundan alması yanlıştı onda hem fikıriz hepimiz
Peki Sene başından beri Negredo oynasa , Cenki bu paraya satabilirmydik ??
Muhtemelen Cenke gelen ciddi teklifler nedeni ile Hem yönetim hemde Hoca tarafından bilinçli olarak sürekli oynatılmiş olması ve Negredoya da biraz sabret , Cenke teklifler var iyi paraya gidecek , devre arasından itibaren Forma senin denmiş olması bence kuvvetle ihtimal 
Yunus , bu konuyu defalarca yazdım ama kimse oralı bile olmadı. Cenk'in gidişine bence en çok sevinen Şenol Hocadır sonra da ben

Düşünsene Başkan Şenol Hocaya diyor ki , Cenk'i oynatacaksın ayrıca kutuya girmeyecek, kanat forvet vs gibi ingiliz sistemine uygun oynayacak. Çünkü biliyoruz ki ingilizler Cenk'in peşinde. Sezon başında Crystal Palace ile New Castle United ve şimdi ise Everton. Bu durumda Leblebi gibi gol atacak olan Negredo son dakikalarda giriyor, yedek kalıyor.
Tamam Negredo ingiliz sistemine uygun değil ama bizim ligde büyük işler yapar. Adamın attığı golleri geçtim, girdiği pozisyonlar ve hatta attığı gol pasları bile yeterli bence. Bununla ilgili bir üyemiz sanırım 11 civarı video paylaşmıştı, eline sağlık.
Şu anda Gignac ve Giroud isimleri geçiyor. Bunlar Negredo ile aynı tarz isimler. Buradan iddia ediyorum bunlar kesinlikle alınmayacak. Ba gelir bu iş biter.