2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948137 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Tamam Fatih iyi hoş ve benimde beğendiğim bir kardeşimiz fakat Beşiktaş öyle Mitrovic ve Fatihe emanet edilebilecek bir Takım değil arkadaşlar  ( As 2 stoperin sakatalandigini veya birinin cezalı olup diğerinin sakatlandığıni varsayarak yazıyorum )
Mitro ya emanet edemiyeceksek ne diye 4 verdik.
İş yoksa satın gitsin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mitro ya emanet edemiyeceksek ne diye 4 verdik.
İş yoksa satın gitsin
Yanında Fatihle birlikte olmaz ! Çok tecrübesiz kalırlar , yanlış hatırlamıyorsam Malatya maçında Birlikte oynayıp iyi iş cikarmislardi fakat her zaman aynı durum olmaz

Mitrovic kötü oyuncu değil verilen 4 milyon da çok değil , Pepe nin yanına koyarsan veya Vidanin yanına koyarsan bişey olmaz ama Fatihin yanına koyarsan elek olursun @underworld

Mitrovicten daha yetersizine 35 milyon verdi Manu :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@underworld

Ben Fatihin orijinal mevki sağbek diye hatırlıyorum yani devşirme stoper yoksa yanlış mı hatırlıyorum :alala:

Yada tam tersi Sağbek de oynayabilen orijinal stoper mi Fatih öyle sorayım ?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bence öyle bir adam bakılmıyor abi, başkan 25 milyonu repo yapıp 2 milyona 1.5 senelik kiralık adam alıp gelir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bedava işi varsa ben ciddi ciddi beklerim bu Balotelli'yi, sırf daha sonra satarım diye alabilir başkan.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanında Fatihle birlikte olmaz ! Çok tecrübesiz kalırlar , yanlış hatırlamıyorsam Malatya maçında Birlikte oynayıp iyi iş cikarmislardi fakat her zaman aynı durum olmaz

Mitrovic kötü oyuncu değil verilen 4 milyon da çok değil , Pepe nin yanına koyarsan veya Vidanin yanına koyarsan bişey olmaz ama Fatihin yanına koyarsan elek olursun @underworld

Mitrovic'i 2 sene düzenli oynatalım, 10+ bir ücretle Premier League'e satarız.

Ama henüz erken, Tosic'e eğer 5-6 milyonluk bir teklif gelmezse yaza kadar tutmak lazım.

Mitrovic'i 2 sene düzenli oynatalım, 10+ bir ücretle Premier League'e satarız.

Ama henüz erken, Tosic'e eğer 5-6 milyonluk bir teklif gelmezse yaza kadar tutmak lazım.

Aynen öyle abi

En azından sene sonuna kadar kadroda tutulmalı Tosic

Mitrovic için söylediklerine de katılıyorum , Pepe ve Vida dan çok şey öğrenecek kesinlikle kiraya falan verilmemeli sırf bu yüzden

Zaten soğukkanlı ve teknik bir oyuncu biraz daha Hava topu ve alan savunmasını geliştirirse çok iyi stoper olacak

Az oncede yazdığım gibi bence Mitroviçten daha yetersiz olanına Manu 35 milyon verdi..
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 16:05:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Portekiz ligi senelerdir aynı, değişen bir şey yok.

Sadece sen haksız olduğunu kabul etmemek için çırpınıyorsun.

Portekiz liginde portoda oynayip 30dan asagi atan adam kazmadir
Quaresma bile 3-4 tane gol atiyor o ligde

Burda iletiler vardir. Portodan bize gelirken 12-13 gol atarak gelmisti burda 15 atamaz dedik.

Hollanda liginden de getir orda 30 atani burda 15 anca atar

Azicik yanlis anlasilmalar oluyor. Rusya liginden getir mesela 20 atani burda rahat rahat 20sini birakir

Anlatamadim gene

Burda iletiler vardir. Portodan bize gelirken 12-13 gol atarak gelmisti burda 15 atamaz dedik.

Azicik yanlis anlasilmalar oluyor. Rusya liginden getir mesela 20 atani burda rahat rahat 20sini birakir

Anlatamadim gene
Anlattın abi anlattın :D

Quaresma 10-13 tane atıyordu Porto da

Hollanda ligi için söylediklerine katılıyorum ve bunu bende sürekli dile getiriyorum ben kesinlikle Hollanda liginde attığı Gol sayisini baz almam oyuncu için

Çünkü eredivisie dünyanın en açık futbolunun oynandığı ve dünyanın en çok Gol atılan ligi açık ara , o yuzden orada 20 atan Golcü benim için çok çok iyi Golcü değildir yani tam referans degildir , o ligde forvete kimi koyarsan koy 15 tane atar zaten

Savunma yapılmayan , çok fiziksel mücadele olmayan tamamen tekniğe ve taktiğe dayalı bir lig Eredivisie yani Brezilya seri A liginin , Avrupa versiyonu olan bir lig..
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 16:14:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı sozkul

Bence öyle bir adam bakılmıyor abi, başkan 25 milyonu repo yapıp 2 milyona 1.5 senelik kiralık adam alıp gelir.

Her sene bir Cenk satsak ve paraya dokunmasak,  borç 1.800M TL  , 15,7 senede borçsuz hale geliyoruz.  :)

Çevrimdışı tangaz

Anlattın abi anlattın :D

Quaresma 10-13 tane atıyordu Porto da

Hollanda ligi için söylediklerine katılıyorum ve bunu bende sürekli dile getiriyorum ben kesinlikle Hollanda liginde attığı Gol sayisini baz almam oyuncu için

Çünkü eredivisie dünyanın en açık futbolunun oynandığı ve dünyanın en çok Gol atılan ligi açık ara oyuzden orada 20 atan Golcü benim için çok çok iyi Golcü değildir yani tam referans degildir , o ligde forvete kimi koyarsan koy 15 tane atar zaten

portekiz ligi de hollandadan farklı değil üç büyük takım hollandanın bir tık üstü, mesela bas dost, gol attığı tek yer hollanda ve portekiz. mitroglu portekizde bi şekil oynuyordu fransya gitti noldi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

atleticonun santrafor hazırlayıcısı portodur mesela, o vasat ligde santraforlar gol ata ata gol atma alışkanlığı kazanırlar gol işi biraz da böledir. şenol hoca ile bizde santrafor yetiştiricisi bir takıma evrilmeliyiz malum en yüksek bonservisler santraforlara ödeniyor...
Atletiko porto dedin aklima adriyan lopez geldi gene

Çevrimdışı mylife1903

Biraz da gülelim:
Ahmet Bulut Ozan Tufan menajerliğinde sözleşme yenilenmemiş, artık menajeri Ahmet Bulut değil yani.

Bugün de kampa götürülmemiş.

Bence bu herif kesin bir haltlar yedi, açığa çıkarılmıyor.

Ahmet Bulut'la devam etmiyorsa yurt dışında takım da bulamaz, Fenerbahçe'nin elinde patladı.

Bursali degil mi bu
Beyazla yesil

Çevrimdışı mylife1903

Sam Allardyce: Cenk Tosun umarım yarınki maça yetişir.

Şuanda Everton'ın hocası basın toplantısı düzenliyor. Yarın FA Cup maçı var Liverpool ile. Şenol hoca olsa 23.cü haftaya kadar oynatmazdı. Adam daha imza atmamış oyuncuyu 24 saat sonra oynatmaktan bahsediyor.
Evertonla besiktas bir mi
Senol gunes ile sam allardyce bir mi

Everton bizim sariyersporun ingiltere subesi iste, fazlasi degil. Hocalari da salagin teki

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlatamadim gene
Yok anlıyoruz seni, ama bu herifin sampiyonlar ligi performansı da cok iyi. Bizde de iyiydi, 6 maçta 3 gol attı bir penaltı yaptırdı. Avrupa Ligi'nde de 4 maçta epey gol attı.

portekiz ligi de hollandadan farklı değil üç büyük takım hollandanın bir tık üstü, mesela bas dost, gol attığı tek yer hollanda ve portekiz. mitroglu portekizde bi şekil oynuyordu fransya gitti noldi?
Abi bu açıdan bakarsak bütün ligler oyle :D

Her ligde kafaya oynayan en fazla 5 takım vardır zaten :tabe:

Ama Eredivisie hiç savunma yapılmayan bir lig , bütün takımlar açık futbol oynuyor , kapanan takım yok açık ara Dünyanın en çok Gol atılan ligi

Bu yüzden çok fazla Golcü cikariyor kimisi patlıyor kimisi çok büyük yerlere geliyor  ( Suarez - Rvp - Zlatan ) ilk aklıma gelenler

@mylife1903 abinin de dediği gibi Golcü yetiştirmek veya vasat bir Golcüye Lebebici özelliği kazandırmak için çok ideal bir lig
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 16:21:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı kyiv

İhracatçılar Birliğine üye miyiz? Değilsek ne zaman üye olacağız? Çok önemli bir konu atlanmasın  :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Evet 45 de çıkardığı Negredo

45 de çıkarmasi , iyi oynadığı halde oyundan alması yanlıştı onda hem fikıriz hepimiz

Peki Sene başından beri Negredo oynasa , Cenki bu paraya satabilirmydik ??

Muhtemelen Cenke gelen ciddi teklifler nedeni ile Hem yönetim hemde Hoca tarafından bilinçli olarak sürekli oynatılmiş olması ve Negredoya da biraz sabret , Cenke teklifler var iyi paraya gidecek , devre arasından itibaren Forma senin denmiş olması bence kuvvetle ihtimal :tabe:
Yunus , bu konuyu defalarca yazdım ama kimse oralı bile olmadı. Cenk'in gidişine bence en çok sevinen Şenol Hocadır sonra da ben  :) Düşünsene Başkan Şenol Hocaya diyor ki , Cenk'i oynatacaksın ayrıca kutuya girmeyecek, kanat forvet vs gibi ingiliz sistemine uygun oynayacak. Çünkü biliyoruz ki ingilizler Cenk'in peşinde. Sezon başında Crystal Palace ile New Castle United ve şimdi ise Everton. Bu durumda Leblebi gibi gol atacak olan Negredo son dakikalarda giriyor, yedek kalıyor.
Tamam Negredo ingiliz sistemine uygun değil ama bizim ligde büyük işler yapar. Adamın attığı golleri geçtim, girdiği pozisyonlar ve hatta attığı gol pasları bile yeterli bence. Bununla ilgili bir üyemiz sanırım 11 civarı video paylaşmıştı, eline sağlık.
Şu anda Gignac ve Giroud isimleri geçiyor. Bunlar Negredo ile aynı tarz isimler. Buradan iddia ediyorum  bunlar kesinlikle alınmayacak. Ba gelir bu iş biter.
Tek Büyük Beşiktaş

Evertonla besiktas bir mi
Senol gunes ile sam allardyce bir mi

Everton bizim sariyersporun ingiltere subesi iste, fazlasi degil. Hocalari da salagin teki
Abi sende abartma istersen Evertonu itin g.tüne soktun

Everton İngilterenin en köklü ve prestijli kulüplerinden bir tanesi ve kalbur üstü bir takımı

Tabiki bir City - Chelsea- Arsenal değil fakat bir Cristal palas veya Burnley falan da değil yani

Çevrimdışı mylife1903

Ama Eredivisie hiç savunma yapılmayan bir lig , bütün takımlar açık futbol oynuyor , kapanan takım yok açık ara Dünyanın en çok Gol atılan ligi

Bu yüzden çok fazla Golcü cikariyor kimisi patlıyor kimisi çok büyük yerlere geliyor  ( Suarez - Rvp - Zlatan ) ilk aklıma gelenler

@mylife1903 abinin de dediği gibi Golcü yetiştirmek veya vasat bir Golcüye Lebebici özelliği kazandırmak için çok ideal bir lig
Gol aliskanligi onemlidir, vampir gibi olacak golcu, kopekbaligi gibi olacak
Gomeze bak mesela
Bi bakista atagin nerede nasil sekillenecegini anlayip stoperleri zarfliyordu sonra kan kokusu almis kopekbaligi gibi daliyordu havuza palamutu veriyordu hemen kaleciye

Çevrimdışı tangaz

mesele kafaya oynamak değil ki
gol üzerinden gidiyoruz oynanan oyun üzerinden gidiyoruz
mesela fransa kısır bir lig hollandada portekizde golleri sıralayan bas dost fransada çift hane dahi yapamaz abuş marsilyaya gitmedi teklifi reddetti şimdi marsilyada olsa yerden yere vuruluyordu belki de hayatında yaptıgı tek IQ göstergesi hamlesi budur. bir de portekizdekiler de karakter üç beş istisnayı (pepe ronaldo simao vb) saymazsak yerlerde sürünüyor. ölürümde portoda oynamam bidaa diyen abuşun karakterini de gördük  :bandit:
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 16:29:15 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Şaka maka Evertonun 9 İngiltere şampiyonluğu varmış. Gerçi çoğu milattan önce ama olsun

Çevrimdışı underworld

Niye fatihi yanına koyuyoz ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Her sene bir Cenk satsak ve paraya dokunmasak,  borç 1.800M TL  , 15,7 senede borçsuz hale geliyoruz.  :)
Şimdi Cenk'i 25'e satarsın abi, 2 sene sonra başkasını 50'ye satarsın. :)

Monaco sırf bu sene bizim borç kadar adam sattı abi.

Çevrimdışı scarfright

Orkan düzenli oynayabileceği bir takıma kiralanmalı.
bu sene oynayıp maç eksğini kapatsın.
Daha hiç biri gitmedi ki beşiktaştan kiralık, gelişip geri dönsün çatır çatır oynasın, ya da ben hatırlamıyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: