2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942374 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi terapati

Bize devre arası lazım olan reçete;

- Bir adet eli ayağı düzgün ofansif orta saha (olmazsa olmaz  :busted_cop: ) : Talisca'nın yerine takıma monte edilsin, oyun sistemimiz değişsin, atak varyasyonları artsın, sürekli orta gol yaptırmaya çalışmaktan Hoca'mızı esirgesin... Amin...

- Bir adet atletik özellikleri güçlü ve gezici (tercihen zenci  :biggrinking: ) forvet : Amokachi'den beri özlem duyduğumuz şekilde sırtına adam alıp rakipten daha hızlı koşabilsin, yeri geldiğinde Babel'i veya Quaresma'yı kesebilsin ya da hep birlikte oynayabilsin, takım oyununu becersin. Negredo'yu yedekleyebileceği gibi, onunla da birlikte oynayabilsin... Amin...

- Bir adet sağ bek (tercihen potansiyeli yüksek ve genç) : Gökhan Gönül'ü yedeklesin, önümüzdeki yıllarda vazgeçilmez olsun... Amin...

Reçeteden çok dua gibi oldu ama olsun idare edin  :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Biraz da gülelim:
Ahmet Bulut Ozan Tufan menajerliğinde sözleşme yenilenmemiş, artık menajeri Ahmet Bulut değil yani.

Bugün de kampa götürülmemiş.

Bence bu herif kesin bir haltlar yedi, açığa çıkarılmıyor.

Ahmet Bulut'la devam etmiyorsa yurt dışında takım da bulamaz, Fenerbahçe'nin elinde patladı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babası falan olur artık menejeri.

Alalım bu çocuğu beleşe fenere de sonraki satıştan %15 yok fala olur %10 pay verelim zararlarını çıkarırlar.

Kendisine de orkana ne veriyorsak aynı maaşı verelim geliştirsin Başkanım zam yapar zaten maaşına win win  :biggrinking:

Çevrimdışı underworld

''Geçen sezon Oğuzhan ve Talisca gol atıyorlardı, bu sezon ilk yarıda atamadılar. Quaresma zaten gol atamıyordu, orta yapıyordu. Oyun olarak iyiyiz ama gol sayımız düşüyor.  Oyun olarak Beşiktaş'taki ilk senemden daha iyi durumdayız. ''
Via Ş.Güneş

Neden acaba ?

Çevrimdışı tangaz

Biraz da gülelim:
Ahmet Bulut Ozan Tufan menajerliğinde sözleşme yenilenmemiş, artık menajeri Ahmet Bulut değil yani.

Ahmet Bulut'la devam etmiyorsa yurt dışında takım da bulamaz, Fenerbahçe'nin elinde patladı.

alper potukla hovardalık yapmaktan başka ne halt ediyorlar ki

fenerin kıçında patlayan 20 milyon avro ikisinin bonservisi, maaşları menajerleri derken zarar 30u bulur hatta geçer.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Biraz da gülelim:

kim bilir ne halt yedi..
ne zaman zap yaparken magazin programına denk gelsem suratını sağa sola çevirip saklamaya çalışıyo yanındaki kızlar da taksiye kaçıyo..
tam bir türk profosyoneli..
kazandığı parayı en sevdiği şeye yatırıyor..
hiv bile kapmış olabilir ..

Çevrimdışı Fikret

Tıpkı bilicin ilk sezonunda desteklediğimiz gibi pozitif enerjimizi verip cenki 2 sezona chelseye 70 milyon pounda sattırrız.
Biliç hakkında hep olumsuz düşüncelerimi yolladım. İlk sezon etki edemedim heralde.
Biliç İngiltere'ye gitmek için şampiyonluğu satmıştı. Manifestocular falan vardı ama onlar hep adamın gitarcılığına, saçına beresine aşık olanlardı.
Antrenör olarak Beşiktaş'taki son sezonu faciaydı. Pektemek>Tosun.
L'pool elemek için Balıkesir-Eses maçlarını vermeler vs...

Çevrimdışı tuncaboylu

alper potukla hovardalık yapmaktan başka ne halt ediyorlar ki

fenerin kıçında patlayan 20 milyon avro ikisinin bonservisi, maaşları menajerleri derken zarar 30u bulur hatta geçer.
Ortaya çıktı sanırım.

Fanatik gazetesinde çıtlatmış biraz, Aykut Kocaman'a beklenmedik şekilde karşılık vermiş.

Muhtemelen Aykut kovulacak diye Osmanlı maçından sonra saydırdı kendisini uyaran Aykut'a; ondan beri forma da giyemiyor zaten.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı underworld

Şenol Güneş: Tosic topu rakibe atıp atıp, sonra gidip kapıyor..Bi gün dedim “oğlum bilerek mi yapıyorsun..”

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoca bir kez daha Balotelliyi VETO etti unutun Balotelliyi :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fikret

Bize devre arası lazım olan reçete;

- Bir adet eli ayağı düzgün ofansif orta saha (olmazsa olmaz  :busted_cop: ) : Talisca'nın yerine takıma monte edilsin, oyun sistemimiz değişsin, atak varyasyonları artsın, sürekli orta gol yaptırmaya çalışmaktan Hoca'mızı esirgesin... Amin...

- Bir adet atletik özellikleri güçlü ve gezici (tercihen zenci  :biggrinking: ) forvet : Amokachi'den beri özlem duyduğumuz şekilde sırtına adam alıp rakipten daha hızlı koşabilsin, yeri geldiğinde Babel'i veya Quaresma'yı kesebilsin ya da hep birlikte oynayabilsin, takım oyununu becersin. Negredo'yu yedekleyebileceği gibi, onunla da birlikte oynayabilsin... Amin...

- Bir adet sağ bek (tercihen potansiyeli yüksek ve genç) : Gökhan Gönül'ü yedeklesin, önümüzdeki yıllarda vazgeçilmez olsun... Amin...

Reçeteden çok dua gibi oldu ama olsun idare edin  :bandit:
Güzel temenniler.
*Sosa, Ganso falan bişiler dendiğini duydum 10 numaraya. Kesin alınması lazım.
*Forvete de Sturridge tam tarif ettiğiniz oyuncu. Ben şahsen Vagner Love'e bile razıyım.
*Sağ bekin acelesi yok bence ama olursa hayır denmez.

Şenol Güneş: Tosic topu rakibe atıp atıp, sonra gidip kapıyor..Bi gün dedim “oğlum bilerek mi yapıyorsun..”
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

''Geçen sezon Oğuzhan ve Talisca gol atıyorlardı, bu sezon ilk yarıda atamadılar. Quaresma zaten gol atamıyordu, orta yapıyordu. Oyun olarak iyiyiz ama gol sayımız düşüyor.  Oyun olarak Beşiktaş'taki ilk senemden daha iyi durumdayız. ''
Via Ş.Güneş

Neden acaba ?
Neden olacak şansızlık işte. :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

:bandit:
Doğru demiş.

İlk sene Avrupa Ligi'nde 3. olduk, bu sene CL'de lider.

Hocanın lig için alternatif planlar da üretimesi gerekiyor.

Neyse ki artık Cenk gittiğine göre Negredo'yu oynatacak. O bu oyuna daha uygun.

Çevrimdışı underworld

Neden olacak şansızlık işte. :steamed:
işi şansa bırakırsak tarihimiz en pahalı kadrosuyla 4 . hesabı yapar dururuz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Espiriyle karışık Balotelli gelse burda iki güne kalmaz Q7'ye artık oran buran oynamasın yer misin yemez misin durumu olurdu. O yüzden istemiyordur hoca.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredo varken gerek yok zaten. Balotelli gelirse Negredo 88'de de giremez oyuna, çıkarken trip falan atar çünkü.

Negredo'ya yedek genç alınsın ya da opsiyonu ile 1.5 sene kiralansın yeter.

Çevrimdışı Liquidator

Everton Menajeri Sam Allardyce, Beşiktaşlı Cenk Tosun ile anlaştıklarını açıkladı. Deneyimli teknik adam, milli oyuncuyu resmi işlemlerin yetişmesi halinde Liverpool maçında kadroya dahil edebileceğini söyledi.

http://tr.beinsports.com/haber/evertondan-resmi-cenk-tosun-aciklamasi
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı 38life

Sam Allardyce: Cenk Tosun umarım yarınki maça yetişir.

Şuanda Everton'ın hocası basın toplantısı düzenliyor. Yarın FA Cup maçı var Liverpool ile. Şenol hoca olsa 23.cü haftaya kadar oynatmazdı. Adam daha imza atmamış oyuncuyu 24 saat sonra oynatmaktan bahsediyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

HOCA gibisi 10 sene daha gelmez.
Ben insanları ilahlaştırmam. İlahlaştıran varsa o kişinin bileceğidir. Doğruları ve yanlışlarıyla bir bütün olarak ele alırım insanları. Hocayı veya başka bir insanı ilahlaştırmak o insanın hatalarını, yanlışlarını yok varsaymaya yol açıyor. Sorunlar da bunları yok varsaymayla başlıyor ve büyüyor. Hocanın yol açtığı, çözemediği sorunlara dışarıdan el atılıp bu sorunlar çözülmek zorunda.

Hoca gibisi 10 sene içinde de gelebilir . Hiç gelmeyebilir de.

Hoca diyor ki ; Balotelli için hala düşüncelerim aynı benim öğrendiklerime göre sorunlu oyuncu

Ha Yonetim gider alırsa neden aldınız demem elimizden geleni yaparız , oyantiriz ama arıza çıkarırsa kadro dışı bırakırım , bunlar kulüp için maddi zarar ben onun için olumsuz bakıyorum , hal gelir oynar tutar orası ayri konu diyor

Bu da benim görüşüm ; Balotelli aslında çok duygusal bir çocuk, Anne ve babasız büyümüş , hep ırkçılıga maruz kalmış bir nevi Gokhan Töre gibi düşünün , Anne - babasız veya anne babası boşanmış olan çocukların %90 in da görülen bir durum bu , hirçınlik-asabilik-özgüven sorunu vs vs

Onun en çok ihtiyacı olan şey para değil , ilgi-alaka-sevgi ve şefkat , onu da burada fazlasıyla bulur

Şenol Hoca baba şefkati ile yaklaşır taraftarda sevgi gösterirse ki gösterir , ortaya inanılmaz bir Balotelli çıkabilir

Ben kendi adıma bu risk alınmalı diyorum herkesin görüşüne saygım var tabi..

Çevrimiçi levitate

Hoca diyor ki ; Balotelli için hala düşüncelerim aynı benim öğrendiklerime göre sorunlu oyuncu

Ha Yonetim gider alırsa neden aldınız demem elimizden geleni yaparız , oyantiriz ama arıza çıkarırsa kadro dışı bırakırım , bunlar kulüp için maddi zarar ben onun için olumsuz bakıyorum , hal gelir oynar tutar orası ayri konu diyor

Bu da benim görüşüm ; Balotelli aslında çok duygusal bir çocuk, Anne ve babasız büyümüş , hep ırkçılıga maruz kalmış bir nevi Gokhan Töre gibi düşünün , Anne - babasız veya anne babası boşanmış olan çocukların %90 in da görülen bir durum bu , hirçınlik-asabilik-özgüven sorunu vs vs

Onun en çok ihtiyacı olan şey para değil , ilgi-alaka-sevgi ve şefkat , onu da burada fazlasıyla bulur

Şenol Hoca baba şefkati ile yaklaşır taraftarda sevgi gösterirse ki gösterir , ortaya inanılmaz bir Balotelli çıkabilir

Ben kendi adıma bu risk alınmalı diyorum herkesin görüşüne saygım var tabi..
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

https://twitter.com/firatgunayer/status/948870603964067840
Hadi bakalım inş

Her zaman dediğimiz gibi iş asilinda oyuncuda bitiyor , oyuncu önce kendi isteyecek

Hoca Lens içine kapanık bir oyuncu diyordu

Çalışmaya başlamış ve istekli ise işler değişebilir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Doğru demiş.

İlk sene Avrupa Ligi'nde 3. olduk, bu sene CL'de lider.

Hocanın lig için alternatif planlar da üretimesi gerekiyor.

Neyse ki artık Cenk gittiğine göre Negredo'yu oynatacak. O bu oyuna daha uygun.

45'te çıkardığı Negredo?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: