2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942370 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sinsi Mehmet Demirkol da hemen algıya başlamış.

Cenk'in yerine 4-5 milyon Euro ayırmak doğru olmazmış, iyi bir adam almak lazımmış. "Parayı kazanmalarını engelleyemedik, bari harcamaya zorlayalım" sinsiliği.

Zaten Negredo var, neden 10  milyon verip bir adam alalım ki?

Kaldı ki Demba Ba, Gomez gibi adamlara ne kadar para verdik ya da Galatasaray Gomis'i kaça aldı da 4-5 milyon ayırmak yanlış olsun? Laf işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Sam Allardyce: Cenk Tosun umarım yarınki maça yetişir.

Şuanda Everton'ın hocası basın toplantısı düzenliyor. Yarın FA Cup maçı var Liverpool ile. Şenol hoca olsa 23.cü haftaya kadar oynatmazdı. Adam daha imza atmamış oyuncuyu 24 saat sonra oynatmaktan bahsediyor.
Adam kovulmamak için çırpınıyor, elinden gelse zamanı geri alıp Manchester United maçında oynatır Cenk'i

Çevrimdışı tuncaboylu

45'te çıkardığı Negredo?
O maçta Quaresma ile tartıştılar çünkü.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

45'te çıkardığı Negredo?
Evet 45 de çıkardığı Negredo

45 de çıkarmasi , iyi oynadığı halde oyundan alması yanlıştı onda hem fikıriz hepimiz

Peki Sene başından beri Negredo oynasa , Cenki bu paraya satabilirmydik ??

Muhtemelen Cenke gelen ciddi teklifler nedeni ile Hem yönetim hemde Hoca tarafından bilinçli olarak sürekli oynatılmiş olması ve Negredoya da biraz sabret , Cenke teklifler var iyi paraya gidecek , devre arasından itibaren Forma senin denmiş olması bence kuvvetle ihtimal :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sam Allardyce: Cenk Tosun umarım yarınki maça yetişir.

Şuanda Everton'ın hocası basın toplantısı düzenliyor. Yarın FA Cup maçı var Liverpool ile. Şenol hoca olsa 23.cü haftaya kadar oynatmazdı. Adam daha imza atmamış oyuncuyu 24 saat sonra oynatmaktan bahsediyor.

:yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:

Çevrimdışı tuncaboylu

45 de çıkarmasi , iyi oynadığı halde oyundan alması yanlıştı onda hem fikıriz hepimiz

Muhtemelen Cenke gelen ciddi teklifler nedeni ile Hem yönetim hemde Hoca tarafından bilinçli olarak sürekli oynatılmiş olması ve Negredoya da biraz sabret , Cenke teklifler var iyi paraya gidecek , devre arasından itibaren Forma senin denmiş olması bence kuvvetle ihtimal :tabe:
Ben de böyle düşünüyorum.

Cenk'i parlatmak yönetim ve hocanın ortak fikriydi. Zaten başkanın son aylardaki youmlarında hep Avrupa'ya oyuncu satarak ekonomiyi düzeltme vurgusu var.

Şampiyonluk değerli, ama bir oyuncu satarak sampiyonluk kadar para kazanmak da mümkün.

Cenk transferi Türk futbolu ve Beşiktaş adına bir milat. Spor Bakanı ve Ekonomi Bakanı bile bu transfer hakkında yorum yaptılar, ben böyle bir şey pek hatırlamıyorum.

Çevrimdışı yoruk

Güzel temenniler.
*Sosa, Ganso falan bişiler dendiğini duydum 10 numaraya. Kesin alınması lazım.
*Forvete de Sturridge tam tarif ettiğiniz oyuncu. Ben şahsen Vagner Love'e bile razıyım.
*Sağ bekin acelesi yok bence ama olursa hayır denmez.

Sağ bek şart değil.Vida geldi zaten o da oynar orada.Şu anda lüks olur bu kısa zamanda
Orta alana adam şart.Sadece orta alana gelsin yeter.Forvet yedek adam zaten Ba bile yeterli olur.Ba'nın da gelip imzalaması 12 saatlik iş  :D :D

Çevrimdışı yoruk

Balotelli sorunlu olmasından çok ihtiyacımız olan bir oyuncu değil.

Çevrimdışı underworld

Oos  + free ba
İşi uzatmanin manası yok

Çevrimdışı Kutay

Sinsi Mehmet Demirkol da hemen algıya başlamış.

Cenk'in yerine 4-5 milyon Euro ayırmak doğru olmazmış, iyi bir adam almak lazımmış. "Parayı kazanmalarını engelleyemedik, bari harcamaya zorlayalım" sinsiliği.

Zaten Negredo var, neden 10  milyon verip bir adam alalım ki?

Kaldı ki Demba Ba, Gomez gibi adamlara ne kadar para verdik ya da Galatasaray Gomis'i kaça aldı da 4-5 milyon ayırmak yanlış olsun? Laf işte.

Bakalım Rıdvan ne diyecek bu transfer hakkında en çok algıyı ondan bekliyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca diyor ki ; Balotelli için hala düşüncelerim aynı benim öğrendiklerime göre sorunlu oyuncu

Ha Yonetim gider alırsa neden aldınız demem elimizden geleni yaparız , oyantiriz ama arıza çıkarırsa kadro dışı bırakırım , bunlar kulüp için maddi zarar ben onun için olumsuz bakıyorum , hal gelir oynar tutar orası ayri konu diyor

Bu da benim görüşüm ; Balotelli aslında çok duygusal bir çocuk, Anne ve babasız büyümüş , hep ırkçılıga maruz kalmış bir nevi Gokhan Töre gibi düşünün , Anne - babasız veya anne babası boşanmış olan çocukların %90 in da görülen bir durum bu , hirçınlik-asabilik-özgüven sorunu vs vs

Onun en çok ihtiyacı olan şey para değil , ilgi-alaka-sevgi ve şefkat , onu da burada fazlasıyla bulur

Şenol Hoca baba şefkati ile yaklaşır taraftarda sevgi gösterirse ki gösterir , ortaya inanılmaz bir Balotelli çıkabilir

Ben kendi adıma bu risk alınmalı diyorum herkesin görüşüne saygım var tabi..

İnşallah gelir. Tam aradığımız sorunlu tip aslında. Yeni Pascal olur gelirse.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bahsettiğin sabret devre arasından sonra forma senin tarzındaki olayı benim de aklıma gelmiş ve dile getirmiştim. Ama bahsedildiği gibi maaşı pahalı bir golcü bakılıyorsa bu ihtimal biraz havada kalır. Yalnız burda bedava gelecek Balotelli'ye hayır demem. Sen de güzel yazmışsın o çocuğun ilacı bizde.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Ben de böyle düşünüyorum.

Cenk'i parlatmak yönetim ve hocanın ortak fikriydi. Zaten başkanın son aylardaki youmlarında hep Avrupa'ya oyuncu satarak ekonomiyi düzeltme vurgusu var.

Şampiyonluk değerli, ama bir oyuncu satarak sampiyonluk kadar para kazanmak da mümkün.

Cenk transferi Türk futbolu ve Beşiktaş adına bir milat. Spor Bakanı ve Ekonomi Bakanı bile bu transfer hakkında yorum yaptılar, ben böyle bir şey pek hatırlamıyorum.

Abi Zaten hocanın bir takintisi var yeni gelen  oyuncuyu en az 3-4 hafta kenarda bekletiyor

Gomezi ilk kez 4.cu haftada sürmüştü sahaya 2 Gol birden Atinca da kesemedi daha da

Keza Aboubakarida da öyle , haftalarca Cenkin arkasında bekledi , Afrika kupasından sonra öyle bir performans gösterdi ki kesilebilmesi mümkün değildi

Bakin görün Vida en az 3 hafta kenarda oturacak kimse yok neden oynamiyor demesin şimdiden söyleyeyim

Çevrimdışı tuncaboylu

Bakalım Rıdvan ne diyecek bu transfer hakkında en çok algıyı ondan bekliyorum
Demiş o da.

"Beşiktaşımızın değeri Cenk Tosun çok ciddi bir değerle yeni bir yolculuğa yelken açtı, hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla 23M€ + 4M€ bonus varmış. Bu transfere çok mutlu oldum. Futbolda bonservis ücretleri tavan yaptı. 27M€ rekor para ama Avrupa'da 20M€ artık zayıf kalacak biz de bunlarla yarışamayacağız, kulüplerin çok borcu var. Haziran'da daha farklı şeyler konuşacağız. Everton, Cenk için bir aşama olacak. Manchester City mesela bir risktir."

Tebrik arasında 27 milyon Euro rekor ama 20 milyon artık zayıf kalacak gibi bir şeyler zırvalamış.

Sanki 20 milyon Euro harcaman lazım başarılı olmak için, Beşiktaş CL'yi lider bitiren şu kadroyu imza parası dahil 20'den ucuza kurdu.

Heriflerin ayarı bozuldu resmen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bahsettiğin sabret devre arasından sonra forma senin tarzındaki olayı benim de aklıma gelmiş ve dile getirmiştim. Ama bahsedildiği gibi maaşı pahalı bir golcü bakılıyorsa bu ihtimal biraz havada kalır. Yalnız burda bedava gelecek Balotelli'ye hayır demem. Sen de güzel yazmışsın o çocuğun ilacı bizde.
Bence öyle bir adam bakılmıyor abi, başkan 25 milyonu repo yapıp 2 milyona 1.5 senelik kiralık adam alıp gelir.

Abi puzzleyi birleştirince ve mantıklı düşününce ortaya bu sonuç çıkıyor

Balotelli içinde aynen öyle diyorum abi paraya değil ilgiye -
 alakaya , sevgiye ve şefkate ihtiyacı var hepsini de bizde bulur , ben Balotelli nin gelmiş geçmiş en çok verim vereceği dönemine ve kariyerinin en iyi istatistiklerine bizde ulaşacagini düşünüyorum eğer gelirse

Oda Pascal gibi ruh hastası manyak bir Beşiktaşlı olup çıkar :D :D

Bence öyle bir adam bakılmıyor abi, başkan 25 milyonu repo yapıp 2 milyona 1.5 senelik kiralık adam alıp gelir.

:D :D

Söyle bir düşünüyorum da Balotelli Fb ye golü atıyor ve formasını çıkarıp Fener tribününe kaslarini gösteriyor falan :halay: :halay:

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi puzzleyi birleştirince ve mantıklı düşününce ortaya bu sonuç çıkıyor

Balotelli içinde aynen öyle diyorum abi paraya değil ilgiye -
 alakaya , sevgiye ve şefkate ihtiyacı var hepsini de bizde bulur , ben Balotelli nin gelmiş geçmiş en çok verim vereceği dönemine ve kariyerinin en iyi istatistiklerine bizde ulaşacagini düşünüyorum eğer gelirse

Oda Pascal gibi ruh hastası manyak bir Beşiktaşlı olup çıkar :D :D
Talisca (oyun anlamında) ve Quaresma (sorun anlamında) gitmezse, Balotelli alınmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Söyle bir düşünüyorum da Balotelli Fb ye golü atıyor ve formasını çıkarıp Fener tribününe kaslarini gösteriyor falan :halay: :halay:
Tribünlerde tepki değil de rahatlama olur, zira Fener zenci sever.

Çevrimdışı underworld

96 milyon dolarlik krediyi cenk ten gelen parayla revize etmek lazım.
60 m $ daha uygun olur

Çevrimiçi levitate

10/10
bipbipbupbup

Giroud mu Gignac mi deseler ben Gignac derim , yıllarca Fransa Milli takımında neden Giroudun arkasında kaldığına anlam veremedim , bence Gignac daha komple ve daha teknik bir santrafor fakat Meksika macerasından sonra ne durumda olduğunu bilmiyoruz o yuzden şuan da Giroud daha mantıklı diye düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 15:39:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Tosic neden gonderilmemeli

Madde 1

Yedek sağ bek yok ! Gökhana bir şey olsa Sağa Adrianoyu çekip sola Caneri koymaktansa

Vida    Pepe    Tosic   Adriano

Yaparsın.

Madde 2

Bugün de bir arkadaş yazmıştı 2 yıl önce ilk 11 Stoperimizin birini satmıştık ve diğer 11 stoperimiz de Çapraz koparmısti , Allahtan 2 stoper birden transfer etmiştik de durumu kotardik  ( Marcelo - Alexis )

Aynı durum bir kez daha olmayacak diye bir garanti yok !

Tosic iyidir ve daima kulübede onun gibi savaşçı ve takım oyuncusuna ihtiyaç vardır :ok:

Tamam Fatih iyi hoş ve benimde beğendiğim bir kardeşimiz fakat Beşiktaş öyle Mitrovic ve Fatihe emanet edilebilecek bir Takım değil arkadaşlar  ( As 2 stoperin sakatalandigini veya birinin cezalı olup diğerinin sakatlandığıni varsayarak yazıyorum )

Etiketler: