Ben de böyle düşünüyorum.
Cenk'i parlatmak yönetim ve hocanın ortak fikriydi. Zaten başkanın son aylardaki youmlarında hep Avrupa'ya oyuncu satarak ekonomiyi düzeltme vurgusu var.
Şampiyonluk değerli, ama bir oyuncu satarak sampiyonluk kadar para kazanmak da mümkün.
Cenk transferi Türk futbolu ve Beşiktaş adına bir milat. Spor Bakanı ve Ekonomi Bakanı bile bu transfer hakkında yorum yaptılar, ben böyle bir şey pek hatırlamıyorum.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şl gelirlerimiz 50 M civarı 30 gibide ligden şampiyonluk primlerini alacağız 80 m ediyor
hiçte oyuncu satmak şu anda şampiyonluk kadar önemli olmuyor. oyuncu satmak için şlde
pazarlaman gerekiyor. bunun içinde şampiyon olman gerekiyor herşeyin başı şampiyon olmaktan geçiyor.
spor bakanı ekonomi bakanı konuşur tabiki bu bir milat. Beşiktaş türk futbolunda bir devrim yaptı bugün
bir olguyu kırdı sadece Beşiktaş için değil tüm türk futbolu için çok büyük bir adım hele birde cenk
tutarsa çünkü bunun içinde en doğru oyuncu gitti çalışkan kendini geliştiren dinamik bir oyuncu
Beşiktaş sadece ismini dünyada parlatmıyor. Türk futbolunuda dünyada ön plana çıkarıyor.
rtenkliler yıllardır bunu yapamadı Beşiktaş iki senede çok büyük şeyler başardı. Türk futbolunun
liderliğini aldık.