2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946445 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Birkaç sene öncesine kadar gelir açısından Machester Uni ve Liverpool zirvedeydiler. Hatta Chelsea' nin ilk palazlanmaya başladığı zamanlar Arsenal Kulübünden yetkili birisinin Chelsea'nin en çok kazanan kulüpler arasına girmesi o kadar kolay değil biz bile Liverpool ve Manchesterin gerisindeyiz daha bizi geçmeleri lazım diye açıklamalarını okumuştum.
Abramovich alana kadar Chelsea hiç bir şeydi. Biraz Zola'nın  oyunculuğu döneminde yükselmiş, vasat bir takımdı, tarihi de zayıftı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

şl gelirlerimiz 50 M civarı 30 gibide ligden şampiyonluk primlerini alacağız 80 m ediyor
hiçte oyuncu satmak şu anda şampiyonluk kadar önemli olmuyor. oyuncu satmak için şlde
pazarlaman gerekiyor. bunun içinde şampiyon olman gerekiyor herşeyin başı şampiyon olmaktan geçiyor.
spor bakanı ekonomi bakanı konuşur tabiki bu bir milat. Beşiktaş türk futbolunda bir devrim yaptı bugün
bir olguyu kırdı sadece Beşiktaş için değil tüm türk futbolu için çok büyük bir adım hele birde cenk
tutarsa çünkü bunun içinde en doğru oyuncu gitti çalışkan kendini geliştiren dinamik bir oyuncu
Beşiktaş sadece ismini dünyada parlatmıyor. Türk futbolunuda dünyada ön plana çıkarıyor.
rtenkliler yıllardır bunu yapamadı Beşiktaş iki senede çok büyük şeyler başardı. Türk futbolunun
liderliğini aldık.
Besiktasin sampiyonlugu turkiye pisliginde abse drenajidir

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tuncaboylu

şl gelirlerimiz 50 M civarı 30 gibide ligden şampiyonluk primlerini alacağız 80 m ediyor
hiçte oyuncu satmak şu anda şampiyonluk kadar önemli olmuyor. oyuncu satmak için şlde
pazarlaman gerekiyor. bunun içinde şampiyon olman gerekiyor herşeyin başı şampiyon olmaktan geçiyor.
spor bakanı ekonomi bakanı konuşur tabiki bu bir milat. Beşiktaş türk futbolunda bir devrim yaptı bugün
bir olguyu kırdı sadece Beşiktaş için değil tüm türk futbolu için çok büyük bir adım hele birde cenk
tutarsa çünkü bunun içinde en doğru oyuncu gitti çalışkan kendini geliştiren dinamik bir oyuncu
Beşiktaş sadece ismini dünyada parlatmıyor. Türk futbolunuda dünyada ön plana çıkarıyor.
rtenkliler yıllardır bunu yapamadı Beşiktaş iki senede çok büyük şeyler başardı. Türk futbolunun
liderliğini aldık.
Şansı bol olsun Cenk'in. Baskının ve beklentinin çok fazla olduğu, eleştirinin ve övgünün abartıldığı bir ülke. (Bu açıdan bize benziyor)

Cenk öncelikle gol atmalı, çünkü ilk ona bakacaklar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

everton olsa olsa ts 1461 olur
Yok Siirt jetpa spor dalgamı geçiyorsunuz siz abi insanlarla :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

yalnız cenk için çerçeveden çok uzak bu nasıl forvet falan derlerse ingilizler... oturur hem güler hem ağlarım  :D

bence italya... inter-milan bizim ukala kendini beğenmişler... juve mağrur, gururlu, gözlerinden ateş çıkartabilen biz...

roma-ts... lazio- rize  :evillol:

torino-ibb...
Lazıo - Rize :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Senol hocam guzel hocam gel bu isrardan vazgec
Alalim balojani eti senin kemigi benim
Bu herif patlama yapar bizde, taraftarin sevgilisi rakibin korkusu olur
Deplasmanlarda bayernle falan oynarken de sinmez, savasir, geleni de saplar

Cok duzeldi kendisi, sevimli bir vebstir oldu,
Fransada cok fena irkcilik yapiyorlar cocuga
Koparsin zincirini gelsin

Abi bu ne böyle yaa sandalyeden düştüm yeminle  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı kyiv

Gary Lineker, Trevor Steven, Peter Reid'lı kadrosuyla Howard Kendall'in estirdiği yıllar. Bu dönemle ilgili güzel bir belgesel izlemiştim ama ismini unuttum. @tuncaboylu

Süt kupası maçları aklıma geldi. John Barnes, Ian Rush, John Aldridge.

Çevrimdışı celiker1

Giroud,Gicnac isterim tabii ki ama minumum kontratları 4 milyon eurodan başlar.Negredo ile böyle bir kontrat içindeyken olabilir mi bilmem.23 yaşında Nawcastle oyuncusu Alexander Mitroviç en aklıma yatan isim şu an.Forvetlere değer katan Şenol hocamız varken Mitroviç iyi bir yatırım olur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman cenk'i satan geleceğimizi satar
Bak hala anlayamadın sen.

Cenk için 27 milyon Euro harika bir teklif ve bir milat. Bu takımda o ebatta bir teklif geldiğinde satılmayacak bir oyuncu yok, hem de teklif ne zaman gelirse gelsin.

Ama Tosic gibi bir adam için 2 milyon euro her zaman alınabilecek bir para, şimdi satmak saçmalık olur. Sen Tosic'i illa satmak istesen, sene sonunda en kötü ihtimalle Trabzonspor'a satarsın ona yakın fiyata.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu resmin kaç farklı varyasyoni var sende?

Çevrimdışı tuncaboylu

Giroud,Gicnac isterim tabii ki ama minumum kontratları 4 milyon eurodan başlar.Negredo ile böyle bir kontrat içindeyken olabilir mi bilmem.23 yaşında Nawcastle oyuncusu Alexander Mitroviç en aklıma yatan isim şu an.Forvetlere değer katan Şenol hocamız varken Mitroviç iyi bir yatırım olur
Aynen, iyi tercih.

Tercihen Premier League'de tutunamamış bir genç olması önemli, satın alma opsiyonu da en fazla 10 olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Bu resmin kaç farklı varyasyoni var sende?

Zamanina gore egip bukup cikariyoz hepsini arsivden

Senol hocam gel birak bu inadi, kurtaralim fakiri
Bak cok ilimli uyumlu son zamanlarda kendisi

Bizim ligi langirt diye oynar yarim sezonda 15 tane sallar
Zaten 5-6 mac ceza alir onlarda da negredoyu kullanirsin iste

Çevrimdışı tangaz

Yok Siirt jetpa spor dalgamı geçiyorsunuz siz abi insanlarla :alala:

yoo
liverpool şehrinin küçük takımı
ts.ye benzetince bende öle dedim liverpoolun altyapısı everton teseninde 1461
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Süt kupası maçları aklıma geldi. John Barnes, Ian Rush, John Aldridge.

Geçenlerde bir spor kanalı 86 kupa finalini veriyordu. Peter Beardsley'i atlama. Rush gittikten sonra esas üçlü bunlar oluyor.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 17:33:49 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

İngiliz basınında Everton Cenk transferini Oğuzhan'ı alacak desteklemeli tarzında haberler görüyorum

Başkan oradayken bir de onu satmasın

Balotelli için büyük para cezalarının bulunduğu bir sözleşme düşünüyoruz . Güneş bu durumda Balotelli'den en yüksek verimi alacağını düşünüyor.

Besiktas transfer Nöbeti isimli bir sayfadan alıntı..

Via Fikret Başkan sayfasi :kop: :kop: :kop:

Everton başkanı aradı evrakları yolla da yarınki maça yetistirelim Cenki dedi. 2 milyon euro daha at hemen yollayayim yoksa yarın gönderirim acelesi yok dedim. Yatacak yerin yok başkan diyor. Ne alakası var kardeş ticaret yapıyoruz

Çevrimdışı underworld

Bak hala anlayamadın sen.

Cenk için 27 milyon Euro harika bir teklif ve bir milat. Bu takımda o ebatta bir teklif geldiğinde satılmayacak bir oyuncu yok, hem de teklif ne zaman gelirse gelsin.

Ama Tosic gibi bir adam için 2 milyon euro her zaman alınabilecek bir para, şimdi satmak saçmalık olur. Sen Tosic'i illa satmak istesen, sene sonunda en kötü ihtimalle Trabzonspor'a satarsın ona yakın fiyata.

Ts de kapıda bekliyor ya !

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Şenol Güneş: “Kupa maçını gündüz oynamak istedik..20.30’a koydular..Kar,kış olursa maç günü gideriz,maç saati gideriz..Elenirsek yapacak birşey yok..”

Bu açıklama ciddi mi? Koskoca Beşiktaş'ın Osmanlı'ya 0-3 yenilip elenme ihtimali bu kadar yüksek olmamalı. Kupayı almalıyız bu sene.

Çevrimdışı BORAN

Ts de kapıda bekliyor ya !

tosic i satıyorum diye haber sal aç kurt gibi sıraya girer bizim lig takımları  :evillol:

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

BBC 27m pound (=30m euro) haberi geçti en son. İyi para, hele ki bizim gibi Türk takımları için.

Ama Sigurdson'un falan 40'a gittiği piyasada insan biraz da iç geçirmiyor değil. Yarın bence 10-15 dk süre alabilir Cenk Liverpool karşısında.

Çevrimiçi Necmi

gece yolda yürürken karşıma çıksa yeminle korkarım koy sahaya hiç oynamasın
o suratla rakip defansları bitirir

Etiketler: