2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940499 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sebebe bak Ozan ile değişik bir taktikte oynayacaklarmış ama Oğuzhan bu taktiğe uymuyormuş  :ebebe:

Tayfur Havutçu: "Yaptığımız analizler neticesinde 2 maçta farklı taktik anlayışlar ile oynayacağımızdan dolayı Oğuzhan'ı çağırmadık. Hocamız Oğuzhan'ı beğeniyor. Kaliteli bir oyuncu olduğunu söylüyor. Bundan sonra Oğuzhan yine bizimle olacaktır." (HT Spor)
Ne diyecekler arda istemediği için alamadıkmı.
Böylesi daha iyi oldu o milli takıma hiç bir Beşiktaşlı oyuncunun gitmemesi lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne diyecekler arda istemediği için alamadıkmı.
Böylesi daha iyi oldu o milli takıma hiç bir Beşiktaşlı oyuncunun gitmemesi lazım.
Ben gitmediğine sevindim. Milli takım arasında hazırlanmamız açısından çok iyi olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Abi Bayadir foruma uğramıyordum tweeter de cinnet aşamasına geldim Q sevdalıları yuzunden. Demem o kı umudu kestim artık taraftar hocayla oyuncu arasında tercih yapmaz insallah.

Maclarda tribüne ilk cagirilan adam hala o
Oyundan cikarken hangi topcunun arkasindan bas bas bagiriliyor bir tek quaresma için
O da gidip tribini atiyor haliyle
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Ben gitmediğine sevindim. Milli takım arasında hazırlanmamız açısından çok iyi olacak  :tabe:
Evet orta saha uyumu için önemliydi. Medel gittimi acaba milli takım maçı varmı birde atiba gittimi acaba
pepe quaresma gitmiştir. Tosic gitmişdir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Maclarda tribüne ilk cagirilan adam hala o
Oyundan cikarken hangi topcunun arkasindan bas bas bagiriliyor bir tek quaresma için
O da gidip tribini atiyor haliyle
Bir hafta önce Kasımpaşa maçında daha farklı , pozitif işler yapmaya çalışan Quaresma bu hafta Bursaspor maçında geçen seneki  Quaresma varsa burada Quaresma'dan önce Hoca sorgulanır. Hoca'dan sonra Quaresma sorgulanır. Bursaspor maçında  oyuncuların görev dağılımı , sorumlukları hakkında sahada süregelen yanlışlar sadece Quaresma'dan ibaret değildi  .

Çevrimdışı İhsan

işte bu sene sabır çekmek zorunda değil quaresma kendine bakmak zorunda kulübede 10 tane koltuk var
lensin koltuğuda sıcak

Kendisine en iyi bakan en çok çalışan Q7 değil mi?  :alala:
Q7 böyle devam ederse imkanı yok yedek oynamaz. Takım kötü oynadığında onun sayesinde ataklar geliştirebiliyoruz.  :ok:

Bizde oyuncu harcama hevesi her zaman var.
Ozzi Atiba göndermek istiyorduk.
Pektemek, Tolga, Olcay, Tosic te bu hastalıktan nasibini aldılar

Bizde maalesef sempati mantıktan daha önde geliyor.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

yıllar önce (2010 başları) hoca teseyi çalıştırırken teseli bir dostumla sohbet ediyorduk transferleri sordu daha görmedik bi bakalım şenol güneş onları 6. haftadan önce oynatmaz messi gelse 4. haftayı bekler demiştim  :D hoca fazla muhafazakar bu konuda ve bence de hatalı.

hocayla alakalı bir yorumuma yanıt veren arkadaşlar olmuş. ben hocanın büyük bir hoca olduğunu düşünmüyorum. teknik taktik varyasyonunu da  çok zayıf buluyorum. ülke futbolu ve lig için mantıklı bir formülü var ve hücum futbolunun önünde sonunda skoru almaya yeteceğini biliyor ve bunu sahaya sürüyor ama bunu sahaya sürerken hücum çeşitliliğidir sahaya yayılmada b c d planlarıdır vb gibi değişimler sunamıyor. bir şablonla gidiyor bunu da oyuncu çeşitliliği belirliyor hoca değil 1 kilo pirzoladan mükellef bi yemekde yapabilirsin etleri kemikten sıyırıp kıyma yapıp köfte de hoca köfteyi seçiyor etin makbul bi yerinden yapıldığı içinde köfte lezzetli oluyor ama aslında ne yemekler çıkacak ortaya bunu hoca da bilmiyor çünkü köfte iyi bir yemek hoca için. hocanın özeti budur.

diğer taraftan hoca büyük ve güçlü bir karakterdir bunu da kimseyle tartışmam tartışmak da kimsenin haddi değil bence.

hocanın hatalı oldugu bir diğer hususda lig şl ayırımı olup biraz sabırsız davranıyor mevzuda bizim şl için esas senemiz gelecek sene olmalı bakın ilk şampiyonlukda 70 milyon harcayan feneri ligde ekarte ederek tekmeyi kıçlarına bastık uçurumun dibine gönderdik debelenip duruyorlar ve nah çıkarlar şimdi sıra gesede bu yıl yaptıkları transferleri boşa çıkartmak zorundayız olsaı gese şampiyonlugu totoşlara nefes aldırır şl gelirleri nedeniyle bu yıl onların kıçına tekmeyi basıp fenerin yanına gönderme senesi olup bunu hoca kaçırmamalı. seneye şl.de dilediği gibi takılsın hoca. herşeyin bir yeri ve zamanı var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet orta saha uyumu için önemliydi. Medel gittimi acaba milli takım maçı varmı birde atiba gittimi acaba
pepe quaresma gitmiştir. Tosic gitmişdir.
Medel gitti. Atiba da çağrıldı, büyük ihtimalle o da gidecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 böyle devam ederse imkanı yok yedek oynamaz. Takım kötü oynadığında onun sayesinde ataklar geliştirebiliyoruz.  :ok:

Abi istediğini yapsin ama su frikiklere dokunmasın ya :busted_cop:

Cinnet geçirdim Cumartesi günü :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Taliscanin başında 1 tane bela vardi simdi 2 oldu

Bide Caner cikti çocuğun basina Serbest vurus olmaya dursun ikisi de bitiyor topun dibinde

Cocugu yaklastirmiyorlar topun başına o anlarda Taliscanin surat ifadesine bir bakın hayata küsüyor resmen

Hoca tahtaya yazacak !!

Kaleyi cepheden görecek frikikler Taliscanin

Orta açılacak serbestl vuruslar Q7 ve Canerin diye

Çevrimdışı furkankaya1903

fake mi bu :)

Muhtemelen sezonun ikinci yarısından itibaren geçerli olacak ön protokol olabilir

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Hoca tahtaya yazacak !!

Kaleyi cepheden görecek frikikler Taliscanin

Orta açılacak serbestl vuruslar Q7 ve Canerin diye
sadece frikik mi adam canere bir tane korner attırmadı
her kornerde 68 metre koştu atmak için orda canerde kalıyor bir eksik kalıyoruz
onamı yanayım her kornerde gidene kadar geçirdiği zamanamı yanayım
birde soldan çok korner oldu adam telef oldu korner atmaya gitmek için
yakında caner onu döver benden söylemesi.
Ama suç onun değil hadi geçen sene mecburdun oynatmaya bu sene ne mecburiyetin var.
adamın ne Beşiktaşa saygısı var nede kendi takım arkadaşlarına her duran topu senmi kullanmak
zorundasın

Çevrimdışı tangaz

Ama suç onun değil hadi geçen sene mecburdun oynatmaya bu sene ne mecburiyetin var.
adamın ne Beşiktaşa saygısı var nede kendi takım arkadaşlarına her duran topu senmi kullanmak
zorundasın

bu hocanın disiplin zaafiyeti şeklinde yorumlanmalı mı sence? @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Doğukan E.

zorundasın
@Necmi  abi Şenol Güneş quaresmanın vereceği tepkiyle karşılaşmamak için devrede falan oyundan almıyor olabilir mi? veya hiç yedek başlatmamasına sebep olabilir mi bu?

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi  abi Şenol Güneş quaresmanın vereceği tepkiyle karşılaşmamak için devrede falan oyundan almıyor olabilir mi? veya hiç yedek başlatmamasına sebep olabilir mi bu?
Yok artik, senol gunes degil quaresma messi gelse agzina krampon sokacak bir adamdir soyunma odasinda. Futbolcuyu tek kalemde cizen bir karakteri vardir. Aleksizi, kerimi, toreyi, olcayi tak diye silen adam. Quaresmayi mi gonderemeyecek saniyorsunuz.

Su konunun tartisilmasi bile bizim camianin hocayi hala tanimadigi ve saygi duymadigi anlamina gelir.

Boyle bir olay olabilir mi?

Mantik cercevisinde dusunmek lazim burasi kazma fb takimi degil solbek caner gelip korner kullanacak. Taliska korner kullansin diyenle zaten futbol degil, araba motoru konusmam.
Deve gibi boyuyle korner mi kullanacak, icerde kafa vursun.

Beklerin gorevi dunyanin her yerinde gorece hizli ve hamleli olduklari icin korner sonrasi rakibi karsilamaktir, canerin korner kullanmasi sacma bir dusuncedir zaten. Gidip rakibe karsilayacka ortasahada o sagbek arkadasi ile beraber.

Atiba  iki stoper santrafor zaten icerde yer tutuyor taliska ile beraber. Oguzhan ve babel cezasahasinda ustunde dururlar sekene vurmak ve atak surekliligi icin. Kornerden seken topa quaresma mi sut atsin yani gitsin kullansin. Zaten kornere salca olsan quaresma degil canerdir.

Senol gunesi yetersiz₁ teknik adam sanmayin, quaresma dinlemese adami iki dakika sahada tutmaz. Hocanin taktigini demode futbol aklini bilmemnesini tartisirim ama karakterini, tercihini ve besiktasa yakismasini tartismam, dingonun ahiri sanmayin burayi, burasi besiktas.

Hep genc arkadaslarda boyle bir saplanti var, bu kulupten feyyaz gitti, sergen postalandi, iki sefer nouma gonderildi, metin gonderildi, ali gitti

Çevrimdışı MUSTAFA_

:D
Bunu senin gibi bir Q7 fanın paylaşması olayın ne boyuta geldiğini gösteriyor. Sanırım Q7 ile vedalaşma zamanımız geldi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

bu hocanın disiplin zaafiyeti şeklinde yorumlanmalı mı sence? @Necmi
Adami abi hocanin adami ayni tosic gibi. Zamaninda buyuk orhan falan vardi ayagi kirik olsa bandajla sahaya cikardi o hesap

Çevrimdışı Egos

şu anda takım iyi değil görünen hocada iyi değil ben Şenol hocanın şl maçlarına hazıralndığını
ve kafayı oraya yorduğunu düşünüyorum. Ligi önemsemiyor nasılsa bir şekilde götürürüz mantığında
belki haklı Beşiktaş için şampiyonluk çok önemli ama iki senedir Hoca için şl daha önemli gibi
görünüyor. Bütün planlarını şl takvimine göre yapıyor.
Bu sürede kayıp yaşamazsak sıkıntı yok yaşarsak büyük sıkıntı ama nihayetinde Beşiktaşın geleceğinden çok
hoca kendisi için kısa dönemli başarıyı düşünür bu normal bir durum.
Beşiktaş ligi domine etmiş fenerden sonra gs yide taca atıp gelecek 5-6 yılı domine eden bir Beşiktaş ortaya
çıkmış bu Hocayı pek ilgilendirmez Hoca ne başkan gibi düşünür nede taraftar gibi onun için önemli olan
dönemlik başarıdır uzun vadeli kulüp başarısı değil. Hoca yerine başka hocada gelse büyük takımlarda bu hep böyledir.
Gelen hocada Beşiktaşın geleceğine değil kendinin o anki başarısına odaklanacak.

ağabey öncelik ile ilgili değil, hocanın düşünceleri, karakteri ile yaptığın tespitlere şaşırdığım için cevap yazdım. o yüzden ilk söylediklerini buraya iliştiriyorum.

...bunu aralık ayına kadar oynadığımız grup maçlarında süspanse edebildik geçen sene ama gruptan çıkmak demek ikinci yarınında yarısını yemek demek çünkü o zamanda önceliğimiz ucl olacak. uel öyle değil ama onu açık açığa önceliğimiz değil diyor hoca ben demiyorum.

geçen sene çeyrek finale çıktık, rahat kazanacağımız ligi riske attık, üstelik hoca sırf bu yüzden bir ton eleştiri aldı; 12 puan farkla şampiyon olsak son dönemde bu kadar fazla şenol güneş düşmanı görmezdik. sen diyorsun ki "uefa'yı kazanmayı hedef seçelim, çünkü şampiyonlar ligi'ni hedef seçersek ikinci yarının yarısı yenir.". uefa'yı kazanmayı seçmek tüm sezonu yemek demek, onu söylemiyorsun. uefa finali aralık ayında değilse, bu karşılaştırmanın bir anlamı yok.

ikincisi hocanın kişisel olarak başarıyı düşünmesi bizim aleyhimize bir durum değilki. Düşünsün Beşiktaş başarılı olmadan hocada olamayacağına göre hiç bir sakıncası yok.

iddia ettiğin şey ve bana göre olmayan, kişisel başarısını daha üstün tutması. tutanları gördük zamanında. hakikaten merak ediyorum, şenol güneş'in beşiktaş'tan daha yüksek hedefi ne olabilir? özgeçmişine burada kazanacağı başarılardan daha fazlasını nerede koyabilir? neden kısa dönemlik başarı istesin ki? bunu mümkün olduğu kadar uzatmak isteyecektir. beşiktaş ile birlikte anılması onun için büyük şans ve bu şansı çok iyi kullandı şimdiye kadar. trabzonspor'a tekrar dönmek için yapmadı herhalde bunu. zaten bize imza atmayıp sezonun yarısını boşta beklese trabzonspor'un başında olurdu.

üçüncüsü evet uel den alacağımız fazla puanları önemli buluyorum çünkü biz şu anda bir şey yapamıyoruz bari bunu avrupadaki sıralamayı yükselterek geçirelim ben bu günü değil yarını düşünüyorum. Böyle giderse Türk takımları ön eleme oynamadan ucl ye katılamayacak puanımız iyi olsunki ön elemede büyük takımlarla oynayıp yol kazasına uğramayalım. Torba yükseltmek her zaman gelecek başarılarda yolun bir kısmını katetmek yönünden önem taşıyor.

doğru, yüksek puan almamızı ben de istiyorum. uefa'da mücadele için doğru zaman bu sene değil diyorum. uefa kupası bizim için avrupa'da aksiliklerle dolu bir yılın mutlu sonu olmalı.

paranın ana pastasını zaten gruplara kalarak alıyoruz Sevilla takım sıralamasında 6. sırada ve bunu uefada yürüyerek kazandı. ucl de 16 ya kalınca ne kazanıyorsun hiç bir şey emin olun marka değerinde artmıyor geçen sene kimler kaldı kimin aklında final karşılaşmalarınan önce ara geçiş uel bile öyle çeyrek görene kadar kimsenin umrunda olmuyor sonrasında ciddiye alınıyor. kimse napoli yada Benficanın 16 ya kaldığını hatırlamaz ama herkes manunun uel i
kaldırdığını hatırlar sen ueli kaldırdığında her grup seçmelerinde seni uefa şampiyonu ünvanıyla sunacaklar. sadece final gruplarına kaldığında bunu başarı olarak görüyorlar. Bizi çektiklerinde ne dediler bir kez ucl çeyrek finali oynadı yarın uel şampiyonu diyecekler.
ikinciler her zaman kaybedenlerdir. birinci olda nerde olursan ol.

uefa'da yarı finalin getirdiği finansal gelir, şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkmaya eşit. napoli ve benfica'nın hangi sene ne yaptığını bilmenin önemi yok, burada tarih bilgisini sınamıyoruz, ismin bilinirliğini sınıyoruz. sen sürekli kupa kazanmaktan bahsediyorsun, ya finalde kaybedersek, sor bakalım dnipro'yu kaç kişi hatırlıyor? her maçı kazanmak üzerine bir plan yapılmaz, bunu eleriz, şunu beşleriz, o da sakatlanırsa... şampiyonlar ligi kupası müzede. bak bu da benim planım. şimdi uefa kupasını kazanan mı, şampiyonlar ligi'ni kazanan mı daha çok bilinir, demek ki hedefi iyi seçen benmişim.

Beşiktaş başkanı duysa sözlerimi keşke, ben Beşiktaşın oynadığı bir yerde ikinci olmasına bile tahammül edemem
Başkanında edebileceğini sanmıyorum. amaç kupayı almaktır amaç şampiyon olmaktır Beşiktaş için nerde olursa olsun
daha alt hedefler başarısızlıktır.
Gruptan çıkmayı başarı gören insanlara inanamıyorum. Beşiktaş için kupa kalkmadıysa başarı yoktur. Bırakın küçük takımlar
gruptan çıktıkları için sevinsin. ne yani çeyrek oynadık diye uel de sevinelimmi biz kupayı alabilirdik. yeterli kalitede
yedek oyuncumuz olmadığı için abounun cezalı olması marcelonun sakat olması bizi kupadan etti.

beşiktaş başkanı gruplardan çıkmayı arzuladığını söyledi, artık aranızda çözersiniz mevzuyu. gruptan çıkmanın değerini birilerinin sevinip sevinmemesi ile ölçülmez. biz gruptan çıkalım da sevinmek eksik kalsın. biraz el çırparız, sonra kura çekimini bekleriz. yorumlar da hep başarı üzerinden yapılmaz, "gruptan çıkmamak başarısızlık" dediğimiz zaman zaten ne kadar yol aldığımızı fark edeceğiz. ayrıca gruptan çıkmanın alternatifi de uefa kupasını almak değildir, iki seçenek yok ortada.

ayrıca ağabey sen kendini bazen çok kaptırıyorsun, marcelo sakat mıydı gerçekten?

Bunların hepsi başka konular bizim bu sene öncelikli hedefimiz Türkiye şampiyonluğu olmalı bıçak sırtında gidiyoruz
hem rakipsiz kalmak hemde önümüzdeki seneki ve ondan sonraki senelerdeki ana parayı kapıp rakiplerle aramızdaki
farkı iyice açmak için bu gerekli çok büyük bir önem taşıyor bu seneyi değil geleceği düşününce yemişim uclde gruptan
çıkmayı yemişim uel de ilerlemeyi ucl ye hiç bakmam 3. olabiliyorsak iyidir. sonrada alabildiğin kadar puan al ama şampiyonluğu asla riske atma

rakipsiz kalmak nasıl olur, arap sermayesi bu kulüplere dadanır mı? bilmem, ama görünen köy üzerinden bir değerlendirme yapmamız gerekirse lig şampiyonluğu bizim için her zamanki gibi asıl hedef olmalı ve bence öyle. şu anda sıkıntısını çektiğimiz şey beşiktaş'ın türkiye'deki büyüklüğüyle alakalı değil, avrupa'da kalıcı olmak için elimizde fırsat var ve bunu nasıl iyi şekilde değerlendirebiliriz, onu tartışıyoruz. kimseyi merkeze almadan da sürdürülebilecek bir tartışma bu, neticede ortaya çıkacak eser iyi de olsa, kötü de olsa tek bir insanın çabasından çok daha fazlasıyla oluşturulacak.

Çevrimiçi Necmi

kendisine iyi bakıyor diye bir oyuncu oynatılmaz oynamadığı hangi maç hücum yapamadık
maçın başında oyundan çıktığı ts maçımı yoksa ligin sonlarına doğru 4 er atarak yendiğimiz maçlarmı hücum yapamadık
bizim kötü oynadığımız quaresmasız tek bir maç var oda vodafone daki berabere kaldığımız kayseri maçıydı sanırım
2-2 berabere kalmıştık ordaki performans quaresmayla alakalı değildi takım hepten kötüydü. Genede bir çok gollük pozisyondan
faydalanamadık genede 2 tane attık. hemen puan kaybını quaresmaya yazdı quaresma seven arkadaşlar
takımı quaresma üzerine kurarsan oynamadığında takım kime topu atacağını şaşırır.
quaresmanın oynamadığı maçlar
ilk yarı karabük 3-1 kazandık
ilk yarı Bursa 2-1 kazandık
ikinci yarı kayseri 2-2 berabere kaldık
ikinci yarı ts  4-3 kazandık maçın ilk yarısında çıktı 33 dakikada o zamana kadar vasat altı oynadı
ikinci yarı antep 4-0 kazandık
ikinci yarı osmanlı 4-0 kazandık
göründüğü gibi olmadığı maçlar bayağı gollü geçmiş bir puan kaybettiğimiz maç kayseri hemen quaresmasız hücum yapamıyoruz
algısı yaratıldı. Aslında berabere kaldığımız 7 yenildiğimiz 3 maçtada quaresma sahadaydı oynarken bu kadar
puan kaybettiğimiz oynamadığı 6 maçın sadece birinde puan kaybı yaşadığımız oda iki gol atarak buna
ramen oynamadıysa hücum edemiyoruz oluyor. Aslında tam tersi oynamadığı zaman rakibe çöküyoruz
ceza sahası çevresine pas trafiği başlıyor attığımızdan fazlasını kaçırmış oluyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Adami abi hocanin adami ayni tosic gibi. Zamaninda buyuk orhan falan vardi ayagi kirik olsa bandajla sahaya cikardi o hesap

hoca bence görev dağılımını bu duran top hususunda netleştirmeli git gide sevimsiz bir hal almaya başladı mevzu.

Çevrimdışı mylife1903

kendisine iyi bakıyor diye bir oyuncu oynatılmaz oynamadığı hangi maç hücum yapamadık
maçın başında oyundan çıktığı ts maçımı yoksa ligin sonlarına doğru 4 er atarak yendiğimiz maçlarmı hücum yapamadık
bizim kötü oynadığımız quaresmasız tek bir maç var oda vodafone daki berabere kaldığımız kayseri maçıydı sanırım
2-2 berabere kalmıştık ordaki performans quaresmayla alakalı değildi takım hepten kötüydü. Genede bir çok gollük pozisyondan
faydalanamadık genede 2 tane attık. hemen puan kaybını quaresmaya yazdı quaresma seven arkadaşlar
takımı quaresma üzerine kurarsan oynamadığında takım kime topu atacağını şaşırır.
quaresmanın oynamadığı maçlar
ilk yarı karabük 3-1 kazandık
ilk yarı Bursa 2-1 kazandık
ikinci yarı kayseri 2-2 berabere kaldık
ikinci yarı ts  4-3 kazandık maçın ilk yarısında çıktı 33 dakikada o zamana kadar vasat altı oynadı
ikinci yarı antep 4-0 kazandık
ikinci yarı osmanlı 4-0 kazandık
göründüğü gibi olmadığı maçlar bayağı gollü geçmiş bir puan kaybettiğimiz maç kayseri hemen quaresmasız hücum yapamıyoruz
algısı yaratıldı. Aslında berabere kaldığımız 7 yenildiğimiz 3 maçtada quaresma sahadaydı oynarken bu kadar
puan kaybettiğimiz oynamadığı 6 maçın sadece birinde puan kaybı yaşadığımız oda iki gol atarak buna
ramen oynamadıysa hücum edemiyoruz oluyor. Aslında tam tersi oynamadığı zaman rakibe çöküyoruz
ceza sahası çevresine pas trafiği başlıyor attığımızdan fazlasını kaçırmış oluyoruz.
Cok farazi verilerle elestiri getiriyorsun abi, sonra savunma pozisyonundan kontra cikartiyorum.

Boyle oyun elestirisi olmaz, ts macinda ona bakarsan karijma cikinca sag kanadi delik desik ettiler, maglup duruma dustuk.
Bursa maci diyorsun iki tane orta sekerli penalti
Antep macini diyorsun o kaleciye karijma bile gol atardi kendisi uzulmustur

Avrupada oynamadigi tek macta tek maglubiyetini almissin, simdi liyon macinda oynasaydi atibanin verdigi pas olmazdi o karijmaya oynardi o da orda top tutup faul alirdi desem nasil verecen?

Kayseri maci ise aslinda oyunu kanada yikamadigimiz bir mac icin iyi bir ornek, huni acilmadi iceri girenler boguldu savunmaya enlemesine genislik veremedik o mac. Abunun ustun gayreti ve kabiliyeti olmasa zordu o maci cevirmek.

Superligin 3 haftasi geri kaldi, acip butun maclari tekrardan izleyin, gollerin neredeyse hepsi kanattan oluyor bizim ligde savunmalar cizgiden gelen yan topa pozisyon alamiyor, hocanin turk futbolunda buldugu baglardan biri bu. Dun fb macina bakalim en son macti, ozanin golu sag kanattan, genclerbirliginin kendi kalesine attigi sol kanattan sag ayak ortasi
Bizim urk futbolu savunmasi gobekten falan fazla acik vermiyor, her takimda vasat ve vasat ustu 1 tane yabanci stoper var, cikip cikip aliyorlar cephe ataklarini, diyorum ya herkes kopyalamaya basladi oyunu degistrelim bu yuzden. Bizim takim antremanlarda da buyuk ihtimal kanattan gittigi icin savunan da aliskin fazla duran top ve yandan gol yemiyoruz. Ayni baskette akan savunmasini iyi yapanin alan savunmasina iyi hucum etmesi gibi

Çevrimdışı mylife1903

hoca bence görev dağılımını bu duran top hususunda netleştirmeli git gide sevimsiz bir hal almaya başladı mevzu.
Abi cok nettir bence, takimda boyle oyuncular varken hoca bu konuyu oyuncuya birakmaz.

Gecen sene herkes penalti konusunda quaresmaya kizmisti hatirliyor musun? Oguzhan ziplamisti ya penaltiya, sonra kacirmisti. Hah o pozisyon cok sevimsizdi iste. Halbuki quaresma buyuk ihtimal anlatiyordu oguzhana yiginim yapma etme ver cenke atsin bak sonra hoca fena yapiyor, agzina burnuna krampon sokuyor, biliyorumda soyluyorum sen beni dinle...

Çevrimiçi Necmi

bursa maçı caner quaresma ikilisinden 30 orta gelmiş bunların 10 civarı kutuya düşmüş
ortalama 3 dakikada bir orta bu tüm hücum gücüdür. işte bu bizim forvetlerin gol atmasına
engel olan şey takımı hücuma taşımıyorlar hücumu yiyorlar. boşa giden 20 orta yirmi atak demektir ve maçın 60 dakikasının
çöpe atılmasıdır. 3 dakikada bir yapılan orta bir kere orta sahayı tamamen devreden çıkartmak demektir.
sonra diyoruz ozi kötü cenk kötü babel kötü talisca kötü nasıl iyi olacaklar topla buluşamıyorlarki
ceza sahasına girmeyen bir forvetimiz var ve biz sağlı sollu orta açıyoruz sonrada atiba tosic pepe gol atıyor
komik durum defans oyuncularıyla maç kazanıyoruz akan oyunda onlarda olmayınca talisca ile babelin
kutuya yaptıkları hamlelere kalıyor iş çünkü orta açıyorsun ama oyuncularımızın kutuya girecek zamanı kalmıyorki
anca kornerden atabiliyorsun işte yada duran toptan akan oyunda talisca atmıştı o sırada bakın kutuda kaç adam vardı
quaresmadan şikayet ederken şimdi birde caner çıktı başımıza.
30 orta ne ya takım hiç oynamıyor demek oluyor bu orta sahanın oyundan düşmesi gayet normal başkada bir şey oynamayınca
avrupa maçlarında o ortaları attırmıyorlar o nedenle pozisyonumuzda olmuyor. buna karşın sahada olduğu sürece başka bir oyun şeklide
geliştiremiyoruz. Bakmayın kutuya düşen ortalarda gol getirecek tarzda ortalar değil dan dun vurulmuş
boşa harcanan hücumlar. orta sahada kimin ayağına top deyse iki pas yapamıyor quaresmanın eli havada

Etiketler: