Beyler bu sene bence transferlerde bizim yönetim tesisi yanlış koydu 1.5 yıldır orta sahada suren sıkıntımızı göremiyorlar çok ilginç belki de bir hataları yüzünden şampiyonluk yarışı riske girecek. Kasımpaşa maçında 90 dk top bizdeydi kaç pozisyona gire bildik bu maç bile yaratıcı orta saha eksikliğimizi gösteriyor. Maalesef talisca büyük maçlarda olmaz çünkü koşuyor ama çok az top kazanıyor ve bence çok kolay top kaybediyor ,pas alışverişlerinde dağıtıcı rolü oynayamıyor ara pası çok az uzaktan şut çekecek diye oyuncu oynatıyoruz tamam maçta gözükmüyor bir anda forvet gibi gol atıyor ama o zaman da maçlara çift forvet çıksak bence daha iyi çenk ve negredo ile inanın ilerde daha iyi basarız ve daha fazla gol atarız.
Valla Nasri Antalya'ya Sosa Trabzona gittiğine göre bence biz isteseydik ikisini de çok rahat alırdık işte en büyük yanlışı burada yaptık.
Kızabilirsiniz ama Lens ve medel bence gereksiz transferler ikisi yerine ihtiyacımız olan bölgeye sadece bir topçu alsaydık ikisinin vereceği katkıdan daha çoğunu verirdi bana göre.Neden böyle dediğimi de kısaca açıklayayım sol kanat babel sakatlandı mı caner adriano çok rahat götürürdü Sağ kanat Q7,Orkan,Talisca, sosa veya nasriyi alsaydık onlarda yeri geldi mi sağ kanatta oynaya bilirlerdi yani lense gerek yoktu bence medel transferi de joker olmasına rağmen atiba dan daha fazla katkı vereceğini sanmıyorum atiba necip tolgay la o bölgeyi idare edebilirdik.Ama makine düzeninin işlemesi için bence sosa ve nasri den birini almamız lazımdı şuan bu transfer döneminde tüm hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum.Yönetim yedeği olmayan sadece talisca ya güvenip o bölgeye nasıl transfer yapmaz bir türlü anlamıyorum.