2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952334 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi benim yorumlari unutmana sasirdim. Abou'ya hep cok deger vermis biriyimdir.
:alala:  doğru yaşlılığıma ver :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

fabri (29)- gg(32)-pepe(34)-medel(30)-adriano(32)-atiba(34)-ozi(24)-talisca(23)-lens(29)-babel(30)-negredo(32)

29.9 yaş ortalamasına sahip bir 11'imiz var.

Yedeklerden şans bulabilecekler ve yaşları :
Tolgay(27), Cenk(26), Q7(33), Tosic(32), Beck(30), Caner(28)

Takımın yavaş başlaması bizim hayrımıza. Ama yine de bu yaş ortalması sonu getirebilir mi soru işareti.

Tekrar tekrar tekrar soyluyorum. Bunlar hep menajerlik oyunlarindan dolayi milletin kafasina dolan sacma sapan dusunceler. 20-22 tecrubesiz oluyor 28-29 dedi mi yasli diyorsunuz. Bu hesapla topu topu 6 sene omru var futbolcularin. Dino Zoff 43 yasinda Dunya Kupasi kazandi. Buffon, Totti, Del Piero, Desailly, Blanc, Zanetti, Tony Adams say say bitmez 40 civarlarina kadar en ust duzeyde oynayan futbolcular. Ustelik bunlarin cogu 90'larda kariyerlerini gecirdiler. Simdi tip ilerledi, teknik ve fitness bilimi ilerledi atletler kendilerini iyi bakip sanssizlik yasamadikca daha uzun sureli kariyer yapabiliyorlar kolayca. Ne zannediyorsunuz anlamiyorum hakikaten. Ustelik 28-32 yaslar arasi cogu futbolcu icin oyunlarinin zirve yaptigi donemdir. Hem mental hem fiziksel olarak tam olgunluk donemi. Ayrica kadro yas ortalamasi olarak en yasli takim Basaksehir, bizim kadro yasimiz GS'yle ayni. Fakat nedense GS kadrosu da cok yaslandi dediklerini duymuyoruz. Burada kasit da var. Iki mac kaybedersek iste Besiktas yasli cokuse gectiler diye sacmalamak firsati medya icin.

Kadromuz yasli falan degil. Gecin bunlari.

Çevrimdışı Egos

Haklı  çıkmaya uğraş vermiyorum  duyduğumu bildiğimi yazıyorum
Sen çok yetkili bir abiye benziyorsun
Sen yaz biz okuyalım gönlün olsun

eh işte, he-man'den az, prens adam'dan halliceyim; ayrıca o cümlede senden bahsetmiyorum.

Bize uc vakte boyle yuzu koyu renk kel bir adam gozukuyor
Ayrica muslerenin hanesinde 3
Tane yuk goruyorum
Taliska quaresma negredo

gelsin, en azından bir köşede otursun ağabey. yalnız üç vakte kadar gelecekse vida da olabilir bahsettiğin adam, kahve falında herkes koyu renk çıkıyor, saçları da bağlıysa belki.

Çevrimdışı simocan

:alala:  doğru yaşlılığıma ver :D

Necmi abinin ki sayılmaz kimseyi gömmuyorki herkese olur diyor onun ki hep destek tam destek 😀😀😀

Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Günaydın!

Vainquir 18 e girememiş.
Gonalons' un bile yedek kaldığı takımda 18 görememesi normal.

Tam fırsat transferi değerlendirelim derim.

Çevrimiçi LORDBJK

Beyler bu sene bence transferlerde bizim yönetim tesisi yanlış koydu 1.5 yıldır orta sahada suren sıkıntımızı göremiyorlar çok ilginç belki de bir hataları yüzünden şampiyonluk yarışı riske girecek. Kasımpaşa maçında 90 dk top bizdeydi kaç pozisyona gire bildik bu maç bile yaratıcı orta saha eksikliğimizi gösteriyor. Maalesef talisca büyük maçlarda olmaz çünkü koşuyor ama çok az top kazanıyor ve bence çok kolay top kaybediyor ,pas alışverişlerinde dağıtıcı rolü oynayamıyor ara pası çok az uzaktan şut çekecek diye oyuncu oynatıyoruz tamam maçta gözükmüyor bir anda forvet gibi gol  atıyor ama o zaman da maçlara çift forvet çıksak bence daha iyi çenk ve negredo ile inanın ilerde daha iyi basarız ve daha fazla gol atarız.

Valla Nasri Antalya'ya Sosa Trabzona gittiğine göre bence biz isteseydik ikisini de çok rahat alırdık işte en büyük yanlışı burada yaptık.
Kızabilirsiniz ama Lens ve medel bence gereksiz transferler ikisi yerine ihtiyacımız olan bölgeye sadece bir topçu alsaydık ikisinin vereceği katkıdan daha çoğunu verirdi bana göre.Neden böyle dediğimi de kısaca açıklayayım sol kanat babel sakatlandı mı caner adriano çok rahat götürürdü Sağ kanat Q7,Orkan,Talisca, sosa veya nasriyi alsaydık onlarda yeri geldi mi sağ kanatta oynaya bilirlerdi yani lense gerek yoktu bence medel transferi de joker olmasına rağmen atiba dan daha fazla katkı vereceğini sanmıyorum atiba necip tolgay la o bölgeyi idare edebilirdik.Ama makine düzeninin işlemesi için bence sosa ve nasri den birini almamız lazımdı şuan bu transfer döneminde tüm hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum.Yönetim yedeği olmayan sadece talisca ya güvenip o bölgeye nasıl transfer yapmaz bir türlü anlamıyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sosa-Trabzon işi oldu gibi.
Üzülmedim desem yalan olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3-4 senedir devam eden fişi çekememe sorununu bu sene yine Kasımpaşa maçı ile görmüş olduk. Bir tek Gomez zamanında Derbilerde fişi çekme olayını iyi yapmıştık onun haricinde halen bu konuda bi arpa boyu kadar yol alamadık. Çok iyi takım ile çok büyük takım arasında fark da bu bence. Bir an önce fişi çekmeyi öğrenmeliyiz, oyunu rolantiye almamalıyız, maç 2-1 ken takımdaki en yaratıcı adamı kenara almamalıyız. Şenol Hoca'nın geçen seneden süre gelen bazı sorunları bu senede devam ediyor umarım yine zamanla toparlar. Maç içerisinde takımın konsantrasyonu ya oyuncu değişiklikleri ile veya farklı sebeplerle bir anda yok oluyor. Bu düzeyde bunu yapamazsın. Elinde belkide Beşiktaş tarihinin en değerli ve iyi kadrolarından birisi var. Bundan sonraki tüm top Şenol Hoca'da. Yönetim elinden geleni fazlasıyla yaptı bence..
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 09:55:28 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

3-4 senedir devam eden fişi çekememe sorununu bu sene yine Kasımpaşa maçı ile görmüş olduk. Bir tek Gomez zamanında Derbilerde fişi çekme olayını iyi yapmıştık onun haricinde halen bu konuda bi arpa boyu kadar yol alamadık. Çok iyi takım ile çok büyük takım arasında fark da bu bence. Bir an önce fişi çekmeyi öğrenmeliyiz, oyunu rolantiye almamalıyız, maç 2-1 ken takımdaki en yaratıcı adamı kenara almamalıyız. Şenol Hoca'nın geçen seneden süre gelen bazı sorunları bu senede devam ediyor umarım yine zamanla toparlar. Maç içerisinde takımın konsantrasyonu ya oyuncu değişiklikleri ile veya farklı sebeplerle bir anda yok oluyor. Bu düzeyde bunu yapamazsın. Elinde belkide Beşiktaş tarihinin en değerli ve iyi kadrolarından birisi var. Bundan sonraki tüm top Şenol Hoca'da. Yönetim elinden geleni fazlasıyla yaptı bence..

Kasımpaşa maçında daha tam form tutmamışken, tahminimden çok daha iyi oyun oynadık. Birkaç net pozisyonu değerlendiremedik, top hep bizdeydi. Adamlara %100 fırsat vermedik. Uzaktan çok iyi 2 gol attılar. Burada bir sıkıntı yok. Fakat şu an GS daha avantajlı konumda, tek odak noktaları lig olacak. Başakşehir de keza öyle. İlk yarı biterken eşit veya yakın puanlarla götürürsek 2. devre daha rahat oluruz.

Çevrimiçi Koa_lAA

hoca birazda avrupayı düşünerek daha dengeli oynatmaya çalışıyor bence takımı... sadece lig olsa eminimki hoca ençok pozisyon yakalayan takım yapar bizi.. savunma falan yapmaz... ama şimdi izlediğim kadarıyla daha dengeli oynamak istiyor. ölümüne hücum falan yapmıyor.. bence en büyük etken avrupa.. çünkü avrupada daha dengeli oynamak şart..

Çevrimdışı Kartal Ç

Vida yada herhangi bir stoperin geleceğini varsayarsak bu medya nasıl hergün hergün dembaba haberi yazıyor? Bilmediğimiz bir ekstra yabancı kontenjanımız mı var ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hoca birazda avrupayı düşünerek daha dengeli oynatmaya çalışıyor bence takımı... sadece lig olsa eminimki hoca ençok pozisyon yakalayan takım yapar bizi.. savunma falan yapmaz... ama şimdi izlediğim kadarıyla daha dengeli oynamak istiyor. ölümüne hücum falan yapmıyor.. bence en büyük etken avrupa.. çünkü avrupada daha dengeli oynamak şart..
Elinde yeterince geniş bi kadro var, maça göre daha hücum yapılabilir Kasımpaşa maçıda böyle bir maçtı. Daha önce konuşuldu belki ama Oğuzhan bu takımda çıkacak en son adam, tüm yaratıcılığın büyük oranda düşüyor Oğuzhan çıkınca, Tolgay koşuyor vs filan ama bal yapmayan arı modunda çoğu zaman.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 10:18:56 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onur_U

Kasımpaşa maçında daha tam form tutmamışken, tahminimden çok daha iyi oyun oynadık. Birkaç net pozisyonu değerlendiremedik, top hep bizdeydi. Adamlara %100 fırsat vermedik. Uzaktan çok iyi 2 gol attılar. Burada bir sıkıntı yok. Fakat şu an GS daha avantajlı konumda, tek odak noktaları lig olacak. Başakşehir de keza öyle. İlk yarı biterken eşit veya yakın puanlarla götürürsek 2. devre daha rahat oluruz.

Serhat'ın demek istediği maç özelinde değil...özellikle öne geçtiğimiz maçlarda iştahı daha da arttırmalıyız..kadro buna çok müsait..tabiri caizse parçalamalıyız..
konya, antalya ve paşa maçlarında çok pozisyon vermesekte eskisi gibi pozisyona da giremedik, topun bizde çok olması skor getirmiyor..ama çok daha iyi olacağız bu konuda şüphem yok..bu hafta yeniler taraftar ile buluşsun bakalım önce..bursa'ya patlayabiliriz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

3-4 senedir devam eden fişi çekememe sorununu bu sene yine Kasımpaşa maçı ile görmüş olduk. Bir tek Gomez zamanında Derbilerde fişi çekme olayını iyi yapmıştık onun haricinde halen bu konuda bi arpa boyu kadar yol alamadık. Çok iyi takım ile çok büyük takım arasında fark da bu bence. Bir an önce fişi çekmeyi öğrenmeliyiz, oyunu rolantiye almamalıyız, maç 2-1 ken takımdaki en yaratıcı adamı kenara almamalıyız. Şenol Hoca'nın geçen seneden süre gelen bazı sorunları bu senede devam ediyor umarım yine zamanla toparlar.
Fişi çeken takım olmak için takım olarak işleri düzgün yapmamız gerekir. Birbiriyle uyumlu neyi ne zaman nasıl yapması gerektiğini bilen futbolcular topluluğu ve bunları doğru yönlendirebilecek bir ekip lazım . Çok büyük takım olmak için eksik kaldığımız noktaların üstüne gidip çözmemiz gerekecek ve çözdüğümüzde  Mario Gomez gibi bireysel ekstra performans katkısını çok fazla aramıyor olacağız.
Takım fiziksel olarak hazır değil. Fiziksel olarak hazır olduğunda takımın hücum anlamında daha fazla iş ortaya koyabileceğini görüyoruz ama Hoca ve ekibi gerekli düzenlemeleri yapmazsa özellikle savunma anlamında kırılganlığımızın da devam edeceği görülüyor. Hoca takım olarak düzgün yapılmayan işleri bireysel performanslar ile düzeltmeye çalışıyor Atiba'nın gerektiğinde sağ bek , 8 numara ve stoper olup ekstra katkı sunması gibi. Atiba bu işleri çok sık yapmaya başladığında sorun çözüldü demek yerine Hoca kendine sormalıydı oyuncular ve takım bazında bazı işlerin düzgün gidip gitmediğini. Hoca kendi inandığı gibi çoğu insanın da kafasına soktu çabuk , hamleli stoper geldiğinde savunma sorunlarımızın sona ereceğine . Çözümün bu kadar basit olmadığını görmek zorunda. Bütün sorunlar ekstra bireysel performanslar ile çözülmez.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 10:27:14 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Koa_lAA

Elinde yeterince geniş bi kadro var, maça göre daha hücum yapılabilir Kasımpaşa maçıda böyle bir maçtı. Daha önce konuşuldu belki ama Oğuzhan bu takımda çıkacak en son adam, tüm yaratıcılığın büyük oranda düşüyor Oğuzhan çıkınca, Tolgay koşuyor vs filan ama bal yapmayan arı modunda çoğu zaman.

ben aynı görüşte değilim oğuzhan konusunda... sezona kötü başladı. fizik olarak hazır değil sanırım pek. talisca da savunma yapmadığı için tolgay yada atiba çok yalnız kalıyor savunma yaparken yada geçiş oyunlarında.. o yüzden oraya direnç katmak için çıkarıyor ki bana pek mantıksız gelmiyor. oğuzhan talisca hangisi sahada kalsın dersen ben talisca derim şuan için..

Çevrimdışı benyv-

ŞL'de Medel-Atiba-Talisca olur mu sizce?

Çevrimdışı Orhan_

Fişi çeken takım olmak için takım olarak işleri düzgün yapmamız gerekir. Birbiriyle uyumlu neyi ne zaman nasıl yapması gerektiğini bilen futbolcular topluluğu ve bunları doğru yönlendirebilecek bir ekip lazım . Çok büyük takım olmak için eksik kaldığımız noktaların üstüne gidip çözmemiz gerekecek ve çözdüğümüzde  Mario Gomez gibi bireysel ekstra performans katkısını çok fazla aramıyor olacağız.
Takım fiziksel olarak hazır değil. Fiziksel olarak hazır olduğunda takımın hücum anlamında daha fazla iş ortaya koyabileceğini görüyoruz ama Hoca ve ekibi gerekli düzenlemeleri yapmazsa özellikle savunma anlamında kırılganlığımızın da devam edeceği görülüyor. Hoca takım olarak düzgün yapılmayan işleri bireysel performanslar ile düzeltmeye çalışıyor Atiba'nın gerektiğinde sağ bek , 8 numara ve stoper olup ekstra katkı sunması gibi. Atiba bu işleri çok sık yapmaya başladığında sorun çözüldü demek yerine Hoca kendine sormalıydı oyuncular ve takım bazında bazı işlerin düzgün gidip gitmediğini. Hoca kendi inandığı gibi çoğu insanın da kafasına soktu çabuk , hamleli stoper geldiğinde savunma sorunlarımızın sona ereceğine . Çözümün bu kadar basit olmadığını görmek zorunda. Bütün sorunlar ekstra bireysel performanslar ile çözülmez.

Sonuna kadar katılıyorum. Problemi ve çözümü oyuncu tiplemesinde aramak hocanın genel hatası. Bundan sıyrıldığı takdirde takım asıl potansiyeline çıkar ve o zaman lig için konuşacak pek bir şey kalmaz. Oyuncular geri geri koşup oynasa bile şampiyonluğun en büyük adayı oluruz =).

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben aynı görüşte değilim oğuzhan konusunda... sezona kötü başladı. fizik olarak hazır değil sanırım pek. talisca da savunma yapmadığı için tolgay yada atiba çok yalnız kalıyor savunma yaparken yada geçiş oyunlarında.. o yüzden oraya direnç katmak için çıkarıyor ki bana pek mantıksız gelmiyor. oğuzhan talisca hangisi sahada kalsın dersen ben talisca derim şuan için..
Oğuzhan ın olayı savunma değil ki zaten onuda yaparsa bizde durmaz gider. Tolgay savunma yapıyormuş gibi gözüküyor ama takımın en çok faul yapan top kaybeden adamı, Atiba çok daha verimliydi bu açılardan ve tolgay ın kritik pasları çok daha az Oğuzhan'a göre. 2-1 öndesin neden direnç katmak isteyesin ki daha fazla yüklenmek istersin. Biz Beşiktaş'ız 2-1 öndeyiz diye savunma almamalıyız sonra sonuçları bu oluyor ki bunu defalarca kez yaşadık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonuna kadar katılıyorum. Problemi ve çözümü oyuncu tiplemesinde aramak hocanın genel hatası. Bundan sıyrıldığı takdirde takım asıl potansiyeline çıkar ve o zaman lig için konuşacak pek bir şey kalmaz. Oyuncular geri geri koşup oynasa bile şampiyonluğun en büyük adayı oluruz =).
Yukarıda ilk iletimde de yazdım hocanın elinde belkide Beşiktaş ve ülke tarihinin en değerli ve iyi takımlarından birisi var, bunu çok iyi şekilde işlemek elinde. Tek bi oyun pratiğine bağlı kalırsa (Ver Q7 ye ortala, Taliscanın şapkadan tavşan çıkartmasını bekle) geçen seneki gibi oyun anlamında zorlanırız.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 10:55:21 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kievin baskani para kazandirmadan gidersen ayaklarini kirarim, olene kadar mokoko yaptiririm, mertenzin havuzuna atarim seni dediyse cocuk ne yapsin

Ukraynadan falan oyuncu almak oyle kolay degil.

Fb aldi mesela zenitten adami, zenitin sartlarinda aldi

Zenit istemese futbolcusunu falan degil formasini alamazsin, fbyi satin alip kapayacak kadar mangiri olan insanlarin kulupleri bunlar.

Kievin sartlarini yumusatmak icin oraya gidip araya adam koyup madaya oturup 3-4lt vodka icmek lazim iyi icersen sana vidayi belese verirler ustune 1-2 milyona da boyko cocugu alirlar.

Lan beni gonderin kieve icmeye donus ucagina yarmolenkoyunfalan da yuklerim
Kiev ciddi bir ekonomik krizde, Rus takımlarından ve Shaktar'dan farklı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

hadi leynnn benim dışımda savunanı hatırlamıyorum
tek başıma duruyordum @tangaz elebaşıydi  :bandit:
Öhö öhö...

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez zamanında hangi derbide fişi çektik? :alala:

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O ping ming falan diyordu...  :icool:
Ya bu çocuk hani bizde kalmak için yanıp tutuşuyordu? Bonservisini alıp gelecekti? :) her gün porto güzellemesi yapıyor biz de halen vay babam gitti güzelim çocuk diye ağlıyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida yada herhangi bir stoperin geleceğini varsayarsak bu medya nasıl hergün hergün dembaba haberi yazıyor? Bilmediğimiz bir ekstra yabancı kontenjanımız mı var ?
Beck satılacak sanırım.

Etiketler: