2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946395 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Oğuzhan aydoğanı karlsuher e kiralamışız.(almanya 3.lig )

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sanırım eldeki adamların çoğunu maaşlarını biz vermek şartıyla kiralık göndereceğiz. şurada 2 hafta kaldı ama halen bi hareket yok. Bu transfer döneminde yönetim çok iyi işler yaptı ama işe yaramayan adamları satma, sözleşmesini feshetme veya kiralık gönderme konusunda sınıfta kaldı.

Boyko
Utku (Kiralık gönderilmeli. MAdem sözleşme uzattık ilk 18 e bile girmeyen bir adamdan ilerde nasıl fayda sağlayacağız?)
Milosevic
Pedro
Aras
Orkan (Bu sene bu rotasyonla kadroya girmesi bence çok zor bir an önce süper ligde bir takıma kiralık gönderilmeli)
Pektemek (3.forvet olarak Ba gelecekse kiralık gönderilmeli maaşının yarısını filan ödeyip, adamın takımda durması bile uğursuzluk yaratıyor :) )
Veli (Bir şekilde bişiler verilip sözleşmesi feshedilmeli) 
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 14:22:32 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Bu ligin en üst düzey takımıyız en azından ligde bunu beklemek normal değil mi?

Atabildiğin kadar atacaksın. Biz bunu yapmıyoruz geçen seneden beridir. 3 fark olmuş, 1 farkla kazanmışsın önemli değil. Anlamsız top çevirmek, tempo düşürmek vs yaramıyor bize. Geçen sene hemen hemen her maçta gol yemişiz. İsimler değişse de mevcut problemler hala ortada. Bu yüzden atabildiğimiz kadar atmaktan başka bir beklentimiz olamamalı. Ha bir gün takımın sistemi çatır çatır işler o zaman kedi fare oyununa çeviririz istediğimiz maçları. O kadro ve güç var bizde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha dün Nusret de sevgilisi ile Negredo'nun doğum günü kutluyordu. Bu nasıl bir kafadır

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atabildiğin kadar atacaksın. Biz bunu yapmıyoruz geçen seneden beridir. 3 fark olmuş, 1 farkla kazanmışsın önemli değil. Anlamsız top çevirmek, tempo düşürmek vs yaramıyor bize. Geçen sene hemen hemen her maçta gol yemişiz. İsimler değişse de mevcut problemler hala ortada. Bu yüzden atabildiğimiz kadar atmaktan başka bir beklentimiz olamamalı. Ha bir gün takımın sistemi çatır çatır işler o zaman kedi fare oyununa çeviririz istediğimiz maçları. O kadro ve güç var bizde.
Gol sayımız düşük evet. Bu hücum gücü ve kadroyla çok daha efektif olabilmeliyiz. Bu hem bu tarz olası puan kayıplarını azaltır hem de rakiplere büyük korku salar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

tolga bu hafta kalede mi yoksa :nerd:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

bolusporun 1 milyon attıgı yerde almanları en az 3 paklar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haberler çıkmaya başladı yavaş yavaş. Winter is coming!!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın basınlığını yapıyor. Fabri kalede olur yine.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

3-4 senedir devam eden fişi çekememe sorununu bu sene yine Kasımpaşa maçı ile görmüş olduk. Bir tek Gomez zamanında Derbilerde fişi çekme olayını iyi yapmıştık onun haricinde halen bu konuda bi arpa boyu kadar yol alamadık. Çok iyi takım ile çok büyük takım arasında fark da bu bence. Bir an önce fişi çekmeyi öğrenmeliyiz, oyunu rolantiye almamalıyız, maç 2-1 ken takımdaki en yaratıcı adamı kenara almamalıyız. Şenol Hoca'nın geçen seneden süre gelen bazı sorunları bu senede devam ediyor umarım yine zamanla toparlar. Maç içerisinde takımın konsantrasyonu ya oyuncu değişiklikleri ile veya farklı sebeplerle bir anda yok oluyor. Bu düzeyde bunu yapamazsın. Elinde belkide Beşiktaş tarihinin en değerli ve iyi kadrolarından birisi var. Bundan sonraki tüm top Şenol Hoca'da. Yönetim elinden geleni fazlasıyla yaptı bence..
acımasız değiliz oyunu keyf almak için oynuyorlar ama fişi çekememe konusuna katılmıyorum
dediğin türde maç sezonda toplasan bir elin parmaklarını geçmez bu takım iki senedir pozisyon vermiyor rakibe
birazda bunun rahatlığıyla oynuyorlar iki maç verdiğimiz pozisyon nerdeyse bir yada birbuçuk diyebiliriz
ama şutlarada çözüm üretmek lazım giremediklerinde şut deniyorlar.
Bu takım yapamayacak durumda değil hoca iki senedir bu şekilde oynatmıyor. kontrollü oyun oynatıyor
birde cenkde ısrar etmemek lazım adam yeminli kutuya girmiyor. senin forvetin girmezse birşey yapamazsın ne kadar
iyi olursan ol kasımpaşa maçında orta açamadı hiç quaresma caner bir iki tane denedi ondada kutuda az adam vardı
neden açamadılar kutuya giren yok. Golde bile bakın caner ortayı açtığında kutuda kaç Beşiktaşlı var.
bizim ana sorunumuz bu oynayan çok gol atmak isteyen az oyuncumuz var aklı kutuda olan bir talisca birazda babel var
ozi kutuya girmez quaresma girmez tolgay girmez cenk girmez pepe maç içinde bunlardan fazla giriyor :alala:
kiminle atacaksın golü. Gomez diyoruzda adam her atakta kutunun içinde pozisyonunu alıyordu. Negredoda öyle olacak
neyse o kadroya girdiğinde ben ümitliyim.
bu arada caner beni yanıltıyor iki maçtır savunmadada hücumdada çok beğendim. Fişi çekmek için cenki 11 e almamak lazım sıkıntı ondan kaynaklı
adam bu takımın forveti olduğunu unutuyor maç içinde. dört gol attık forvetimiz bu dört golden birini oda penaltıdan attı
işte iki haftanın özeti. onuda geçtim kaç pozisyona girdi.

Çevrimdışı Zafer55

Sanırım eldeki adamların çoğunu maaşlarını biz vermek şartıyla kiralık göndereceğiz. şurada 2 hafta kaldı ama halen bi hareket yok. Bu transfer döneminde yönetim çok iyi işler yaptı ama işe yaramayan adamları satma, sözleşmesini feshetme veya kiralık gönderme konusunda sınıfta kaldı.

Boyko
Utku (Kiralık gönderilmeli. MAdem sözleşme uzattık ilk 18 e bile girmeyen bir adamdan ilerde nasıl fayda sağlayacağız?)
Milosevic
Pedro
Aras
Orkan (Bu sene bu rotasyonla kadroya girmesi bence çok zor bir an önce süper ligde bir takıma kiralık gönderilmeli)
Pektemek (3.forvet olarak Ba gelecekse kiralık gönderilmeli maaşının yarısını filan ödeyip, adamın takımda durması bile uğursuzluk yaratıyor :) )
Daha 2 hafta var.Gelenlerin geç gelmesi olumsuz bir durum ama gidecek olanların geç gitmesi çok problem değil.Gitsinler de isterlerse son gün gitsinler  :) tabi ffp açısından önümüzü görmek ve olası vida transferi konusunda  ne verebileceğimizi bilmek açısından bir sıkıntı yaratmıyorda değildir orası ayrı.

Çevrimdışı Zafer55

İlave olarak orkan kadroda kalmalı iki kanat için Q7 lens ve babel var orkan dışında..utku için ise görüşüm 3.kaleci pozisyonu istisna bir pozisyon, fabri yada tolgadan birine bişey olsa yedek kalecimiz olacak.Bir de hüseyin var altyapıdan onun durumuna göre değerlendirilmeli utkunun durumu..hüseyin yada utkudan biri kiralanıp diğeri kadroda tutulmalı.

Çevrimdışı Mahmut

acımasız değiliz oyunu keyf almak için oynuyorlar ama fişi çekememe konusuna katılmıyorum
dediğin türde maç sezonda toplasan bir elin parmaklarını geçmez bu takım iki senedir pozisyon vermiyor rakibe
birazda bunun rahatlığıyla oynuyorlar iki maç verdiğimiz pozisyon nerdeyse bir yada birbuçuk diyebiliriz
Bu takım yapamayacak durumda değil hoca iki senedir bu şekilde oynatmıyor. kontrollü oyun oynatıyor
birde cenkde ısrar etmemek lazım adam yeminli kutuya girmiyor. senin forvetin girmezse birşey yapamazsın ne kadar
iyi olursan ol kasımpaşa maçında orta açamadı hiç quaresma caner bir iki tane denedi ondada kutuda az adam vardı
neden açamadılar kutuya giren yok. Golde bile bakın caner ortayı açtığında kutuda kaç Beşiktaşlı var.
bizim ana sorunumuz bu oynayan çok gol atmak isteyen az oyuncumuz var aklı kutuda olan bir talisca birazda babel var
ozi kutuya girmez quaresma girmez tolgay girmez cenk girmez pepe maç içinde bunlardan fazla giriyor :alala:
kiminle atacaksın golü. Gomez diyoruzda adam her atakta kutunun içinde pozisyonunu alıyordu. Negredoda öyle olacak
bu arada caner beni yanıltıyor iki maçtır savunmadada hücumdada çok beğendim. Fişi çekmek için cenki 11 e almamak lazım sıkıntı ondan kaynaklı
adam bu takımın forveti olduğunu unutuyor maç içinde. dört gol attık forvetimiz bu dört golden birini oda penaltıdan attı
Attigimiz 4 golun 3unun icinde Cenk yok muydu yoksa ben mi yanlis hatirliyorum. Ilki antalya maci penalti pozisyonu, 2.si Babele asist, 3.su taliscanin golunde on direk kosusu. Su 2 macta en iyi oynayan oyuncular basinda bence Cenk geliyor, tabi herkesin fikri kendine.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 14:52:29 Mahmut ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fişi çekmekten kastım bu zaten abi, oyunu rolantide oynuyoruz rakip sahaya giremiyoruz gol pozisyonuna girmekte zorlanıyoruz bunun sebebi de dediğin gibi ceza alanına giren oyuncu sayısının azlığı. Cenk bazen orta sahada top alıyor kimsede oğlum senin ne işin var burada demiyor? Hani driblingi olan adam geçebilen birisi olsa anlarım alsın geçsin çalımlasın ama o da yok. Q7 zaten içeri girmemeye yeminli bi tek Talisca ve Babel gibi adamlar kalıyor.. Şenol Hoca'nın ilk senesinde oyunu daha daraltarak oynuyorduk şimdi daha geniş alanda oynmaya çalışınca o çoğalma işini de yapamıyoruz doğal olarak, hocanın biraz daha oyunun şekliyle ilgili kararlar vermesi gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 14:55:57 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

bolusporun 1 milyon attıgı yerde almanları en az 3 paklar  :bandit:
Lütfen kendi futbolcumuz diye hemen abartmayalım.bolunun yaptığı bir proje transferiydi ertuğrul kardeşimiz büyük istikbal vadeden daha 27 yaşında pırıl pırıl bir yavrumuzdur.ahmet bulut devre arasında at.madride 7-8 arası bir fiyata satacakmış onu.Transfer yasağı var diye bolu almış.Yorulmasın diye de yedek oturtuyolarmış boluda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha 2 hafta var.Gelenlerin geç gelmesi olumsuz bir durum ama gidecek olanların geç gitmesi çok problem değil.Gitsinler de isterlerse son gün gitsinler  :) tabi ffp açısından önümüzü görmek ve olası vida transferi konusunda  ne verebileceğimizi bilmek açısından bir sıkıntı yaratmıyorda değildir orası ayrı.
Son güne kalırsa maaşlarını sen ödemek zorunda kalırsın diyorum zaten :) Yoksa son gün gitsinler önemli değil ama senin istediğin şartlarda olmaz o anlaşmalar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Attigimiz 4 golun 3unun icinde Cenk yok muydu yoksa ben mi yanlis hatirliyorum. Ilki antalya maci penalti pozisyonu, 2.si Babele asist, 3.su taliscanin golunde on direk kosusu. Su 2 macta en iyi oynayan oyuncular basinda bence Cenk geliyor, tabi herkesin fikri kendine.

katılıyorum, bence cenk 2 maç için üstüne düşeni yapanlar arasındaydı. şimdi cenk 1 gol kaçırdı die gömenler geçen sene başları abuş rize maçında birsürü kaçırırken koruma kalkanına alanlardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Vida nın menejeri Uğur Avadan demiş ki:
"Futbolcu adına Beşiktaş Kulübü ile görüşmeleri ben yürütüyorum. Vida ya Türkiye'den Beşiktaş dışında , İspanya dan ve Premier Lig'den çok ciddi teklifler var. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan oyuncuyu ikna etmek ve almak kolay değil. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay dan daha az bir süre var ve kurallara göre oyuncu ile görüşmek serbest. Bu transferi hangi kulüp ve yönetim yaparsa büyük iş başarmış olur ve bence yılın transferini yapmış olur. Şu an Beşiktaş için her şey olumlu ama kulüp bazında daha bir görüşme Yok. Umarım her şey olumlu sonuçlanır."

Çevrimdışı Mahmut

Ayrica bana kalirsa su 2 macta hayal kirikligi Q7'dir, asil silahi olan birebirlerde genel olarak adamini gecemeyip topu kaptirdi, ortalarinda da isabet bulamadi, tabi bunlar da olmayinca Q7 nin ilerde top tutmak disinda bir katkisi olmadi. Bu durumda tabii ki de onun da fizik olarak hazir olmamasi var ama Lens'in formayi almasini bekliyorum. Medel'de genel olarak top ayagindayken iyi isler yapti, Atiba'nin durumuna gore yine ilk 11e yazilabilir, ortasahamiza gerekli olan dinamizm ve sertligi boylece saglayabiliriz belki. Negredo ne durumda bilemiyorum ama Senol hocayi az bucuk taniyorsam su 2 mactaki oyunundan sonra Cenk'i kesmez, eger kesiyorsa Negredo gercekten iyi durumdadir. Oyuncu secimlerinde hocaya guvenim tam, bircok kere bu konuda kendini ispatladi bkz. Gokhan Inler, Aras, Kerim Frei.

Çevrimdışı Egos

Son güne kalırsa maaşlarını sen ödemek zorunda kalırsın diyorum zaten :) Yoksa son gün gitsinler önemli değil ama senin istediğin şartlarda olmaz o anlaşmalar.

satıcı biz olduğumuzda mı değişiyor bu kural? evvelki transferler dönemi için de "son güne kaldı, istediklerini vermek zorundaydık" fırtınası esiyordu. önemli olan oyuncuya ne kadar ihtiyaç olduğu, stopersiz sezona girmek üzere olan bir takım pepe ile franco'yu ayırt edemez, maaşlarını biz ödeyeceksek kalsınlar. 2016-17 sezonunda yönetimin düştüğü hata tok alıcı illüzyonuna kendini fazla kaptırmasıydı.

kasımpaşa ve antalya maçlarında ileride çoğalmamızda kusurlar oldu, geçen sene problem fırsatları değerlendirememekten kaynaklanıyordu, yoksa kutuya en az 3 oyuncuyla giriyorduk. yakın zamanda o alışkanlığımıza döneriz.

Çevrimiçi Necmi

Boyko
Milosevic
Pedro
Aras
utku üçüncü kaleci :alala: kiralarsak kim üçüncü kaleci olacak bu sefer başka birini üçüncü kaleci yapacağız
üçüncü olduğu üçün kadroya giremeyecek sen çıkıp onuda neden kiralamıyoruz zaten kadroya giremiyor diyeceksin
bu takıma üçüncü kaleci lazım ve onlar zaten kadroya giremez :D
orkanı daha yeni aldık müneccimmisin oynamayacağını tahmin ediyorsun
Veliye birşeyler verip sözleşmesini nasıl fesih edelim bakalım kendisi kabul edecekmi
bu kadar basitmi adam sözleşmeli oyuncumuz sakatlandı diye sözleşme fesih edemezsin
bitmesini beklemeye mecbursun sözleşmeler bu nedenle yapılıyor zaten sözleşmesi bittiğinde yeni sözleşme
yapmazsın. hayat sizin için bu kadar kolaymı.
pektemek ba nın alternatifi değil kadrodaki 4. yerli gönderilmeli elbet ama mutlaka bir yerli katılmalı kadroya
bu olmadan gönderilmesi çok zor birde yarısını verip bir başka takıma göndermekte abes yurt dışına gönderiyorsan
tamam ama içerde sana sorun oluyor geçen sene Başaksporun en fazla gol atan oyuncusuydu.
parasını ödediğimiz oyuncu bizi azkalsın şampiyonluktan edecekti son dakika attığı gollerle kaç
puan kazandırdı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

satıcı biz olduğumuzda mı değişiyor bu kural? evvelki transferler dönemi için de "son güne kaldı, istediklerini vermek zorundaydık" fırtınası esiyordu. önemli olan oyuncuya ne kadar ihtiyaç olduğu, stopersiz sezona girmek üzere olan bir takım pepe ile franco'yu ayırt edemez, maaşlarını biz ödeyeceksek kalsınlar. 2016-17 sezonunda yönetimin düştüğü hata tok alıcı illüzyonuna kendini fazla kaptırmasıydı.

kasımpaşa ve antalya maçlarında ileride çoğalmamızda kusurlar oldu, geçen sene problem fırsatları değerlendirememekten kaynaklanıyordu, yoksa kutuya en az 3 oyuncuyla giriyorduk. yakın zamanda o alışkanlığımıza döneriz.
Ülkedeki yabancı sınırından haberiniz olmamasına mı üzüleyim? Yoksa bahsettiğim şeyin aslında senin bahsettiğin şeyle aynı olmasına ama senin yanlış anlamana mı? :) Senin oyuncularına bir talip yok, gelenleri de elden çıkarmak için haraç mezat satmak veya göndermek zorundasın ama sen geçen sene elinde golcü yokken haldır haldır golcü arıyordun ve rakipler bunu biliyordu bunu kullandılar diyorum ben.

Yani işin özü satıcı sen olduğunda değişmiyor kural oyuncunun değeri ve alıcıların ne kadar çok istediğiyle alakalı değişiyor. Bu adamların hangileri değerli veya piyasada çok aranıyor orasını anlatmaya bile gerek yok sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

cenk kötü oynuyor demedim ama bu oyun lazım değil forvetse önce asli görevini yapacak
senin bahsettiklerini forvet yapmaz forvete yaparlar sorun burda işte eleştirdiğim bu cenk gol bölgesine girmiyor
kontra yapıldığında en uçta cenkin bitmesi lazım bakın nerde oluyor. forvet değil orta saha gibi oynuyor
top süremez adam geçemez tek yaptığı ya faul yapmak yada kendini yere atmak sayın bakın orta sahada bu şekilde kaç atağı bitiriyor
cenk bu takımın birinci forveti olarak çıkıyorsa her pozisyonda kutuda bitecek atar atamaz onu eleştirmem o zaman
ama kutuya girecek bu adam girmiyor. sıkıntı orda bu sene geçen seneden daha haraketli eyvallah ama onun haraketi yetmiyor
ne diyorum hep oyuncu önce mevkisinin gereklerini yerine getirecek cenkin asıl işi gol atmak başkalarına pozisyon yaratmak değil
bunu yaptıktan sonra ikinci işi yapabiliyorsa yapsın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

utku üçüncü kaleci :alala: kiralarsak kim üçüncü kaleci olacak bu sefer başka birini üçüncü kaleci yapacağız
üçüncü olduğu üçün kadroya giremeyecek sen çıkıp onuda neden kiralamıyoruz zaten kadroya giremiyor diyeceksin
bu takıma üçüncü kaleci lazım ve onlar zaten kadroya giremez :D
orkanı daha yeni aldık müneccimmisin oynamayacağını tahmin ediyorsun
Veliye birşeyler verip sözleşmesini nasıl fesih edelim bakalım kendisi kabul edecekmi
bu kadar basitmi adam sözleşmeli oyuncumuz sakatlandı diye sözleşme fesih edemezsin
bitmesini beklemeye mecbursun sözleşmeler bu nedenle yapılıyor zaten sözleşmesi bittiğinde yeni sözleşme
yapmazsın. hayat sizin için bu kadar kolaymı.
pektemek ba nın alternatifi değil kadrodaki 4. yerli gönderilmeli elbet ama mutlaka bir yerli katılmalı kadroya
bu olmadan gönderilmesi çok zor birde yarısını verip bir başka takıma göndermekte abes yurt dışına gönderiyorsan
tamam ama içerde sana sorun oluyor geçen sene Başaksporun en fazla gol atan oyuncusuydu.
parasını ödediğimiz oyuncu bizi azkalsın şampiyonluktan edecekti son dakika attığı gollerle kaç
puan kazandırdı
Utku üçüncü kaleci olacak bir oyuncu değil. Potansiyeli olduğu için alınan bir kaleci ben de sezon boyunca idmanlarda bile kadroya giremeyerek nasıl geliştirecek kendini diyorum? Altyapıdan bir adamı alıp koyarsın kaleye Utku'yu da seneye Tolga'nın yerine hazırlarsın.
Lens'i Negrodo'yu Medel'i bile zar zor oynatan hoca Orkan'ı oynatmak için Babel'i mi Q7 mi Lens i mi kesecek? Geçen sene aynı muhabbeti Mitrovic için yapıyorduk şimdi Mitrovic yerine haldır haldır defans arıyorlar halen Tosic banko oynuyor, ilk 18 kuralı 21-22 olmasa ve Atınç sağlam olsa kadroya bile giremeyecekti Mitrovic.
Pektemek konusunda haklısın ama o konuyla ilgili devamlı yazıyorum 1 tane genç gelecek vaad eden forvet alınmadı yerli vveya yabancı devamlı defansa yatırım yaptık şu an onun acısını çekiyoruz biraz da hem Pektemek'e mecbur kalıyoruz hem de yerli kontenjanından dolayı sıkıntı yaşıyoruz.

Veli olayı ise bence tamamen çığrından çıktı artık 3 senedir yok yarım sezonluk maaşı verilip bonservisi eline verilebilir. ARtık takıma dönemeyeceği netleşti.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: