2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946405 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beck satılacak sanırım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pektemek satılmadan veya maaşıyla kiralık gönderilmeden Ba alınırsa baya ağzımı bozarım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pektemek satılmadan veya maaşıyla kiralık gönderilmeden Ba alınırsa baya ağzımı bozarım..
Burada odaklanmamız gereken Pektemek'in gitmesi değil, Ba'nın geliş koşulları.

Ba geçen seneki gibi para vermeden ya da 300-500 gibi cüzi bir para vererek alınacaksa, Pektemek'in gitmesine ya da kalmasına baglamam alınışını.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada aklıma gelmişken, bu ülkede geniş kadro kurmamak lazım bence. :tabe:

Kadro birbirine yakın oyuncularla dolu olunca, ülkede 70 milyon teknik direktör olduğu için, her kafadan ses çıkıyor.

Bakın 2015-16 sezonunda puan kayıpları sonrası kimse ağzını açıp şu oynamalı falan diyemiyordu, şimdi öyle mi?

Çevrimdışı tangaz

Ya bu çocuk hani bizde kalmak için yanıp tutuşuyordu? Bonservisini alıp gelecekti? :) her gün porto güzellemesi yapıyor biz de halen vay babam gitti güzelim çocuk diye ağlıyoruz :)

ne çok ölü sevici varmış herif 7 milyon maliyetle düşük kalibre katkı yaptı üstüne çok kritik kırmızı ile olası uefa şampiyonluğu ihtimalini gömdü sonra gidip orda ahh porto vah porto ne çok özledim seni porto güzellemeleri yapıp hasbelkader bi üçleme yapınca millet mantar gibi türemiş "ben daha çok seviyordum, otur aşağı sende nereden çıktın ben daha çok seviyordum" die hoplayıp zıplıyor herkes  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mahmut

Çünkü bu taktikle Avrupa'da başarı gelmiyor kardeşim. Örnek 15-16 sezonu. Geçen sene ise Abu mal gibi kendini attırmasaydı finale yürüyorduk. Ayrıca Talisca varken pivot santraforun verimli olamayacağını düşünüyorum. Set hücumunda şut için boş alan bulamıyor. Klasik 10 numara özellikleri zaten sıkıntılı. Pivot santrafor için içeri daha çok kateden kanatlar ve Sosa tarzı bir adam lazım. İstediğim tip santrafor sence belli değil mi? Çocukken Madida'yı, Amokachi'yi severdim. Ben santraforun suya inen öküz gibi ceza sahasına girenini seviyorum. Modern futbolun gereklerine daha çok uyduğunu düşünüyorum. Ayrıca benim aklıma pivot diyince Gomez değil Almeida, Guiza filan geliyor. Gomez şahsına münhasır bir adamdı. Büyük golcüydü.
Kusura bakma yaptigin degerlendirmeler bastan asagi yanlis geldi bana. Abu bir pivot-leblebici dedigimiz tipten daha cok pozisyona girer belki ama bir o kadar da kacirma ihtimali yuksektir. Bence Talisca ile gayet uyumlu olacak mantiken, su an Negredonun indirip Taliscanin caktigi sutlari, Negredonun duvar olusunu ve Negredonun bos kosulariyla bosalttigi alanlara Taliscanin girisini hayal ediyorum . Ayrica Q7 ve Canerin ortalarina on direkte  kafayla tiklattigi, olmadi kendini gecen toplara Babel'in tikladigini dusunuyorum. Senin sevdigin tarz farkli olabilir ona karismam da soyle hayal dunyamda tartinca bize uyacak oyuncu pivot-leblebici tarzidir Negredo'da ona bence gayet iyi uyuyor.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 12:07:33 Mahmut ]

Çevrimdışı Zafer55

Vida yada herhangi bir stoperin geleceğini varsayarsak bu medya nasıl hergün hergün dembaba haberi yazıyor? Bilmediğimiz bir ekstra yabancı kontenjanımız mı var ?
Vida gelir mitrovic gider demba ya yer açılır gibi geliyor bana.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Burada odaklanmamız gereken Pektemek'in gitmesi değil, Ba'nın geliş koşulları.

Ba geçen seneki gibi para vermeden ya da 300-500 gibi cüzi bir para vererek alınacaksa, Pektemek'in gitmesine ya da kalmasına baglamam alınışını.

Ba geldiğinde gelme koşulundan bağımsız olarak Pektemek kalmakta inat edecekse sorgulanır . İsmail, Pektemek gibi sadece para söz konusu olduğunda birden aşırı profesyonel olan futbolculara ihtiyacımız yok.

Çevrimdışı Mahmut

Bu arada gecen sene fisi cekememe sorunu mu vardi, her mac 3-4 fark falan mi bekliyoruz anlamadim ki. Gecen sene bence gayette fisi cektik, cogu macin son 30 dk sini rahat rahat izledigimi hatirliyorum su an.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne çok ölü sevici varmış herif 7 milyon maliyetle düşük kalibre katkı yaptı üstüne çok kritik kırmızı ile olası uefa şampiyonluğu ihtimalini gömdü sonra gidip orda ahh porto vah porto ne çok özledim seni porto güzellemeleri yapıp hasbelkader bi üçleme yapınca millet mantar gibi türemiş "ben daha çok seviyordum, otur aşağı sende nereden çıktın ben daha çok seviyordum" die hoplayıp zıplıyor herkes  :D
Gören de dünya starı filan sanır. Bize gelmeden önce adını bilmiyordu çoğu :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada gecen sene fisi cekememe sorunu mu vardi, her mac 3-4 fark falan mi bekliyoruz anlamadim ki. Gecen sene bence gayette fisi cektik, cogu macin son 30 dk sini rahat rahat izledigimi hatirliyorum su an.
Buradaki Kiev Napoli maçları. Yine kendi evimizdeki 1-1 lik fener maçı ilk aklıma gelen büyük maçlar. Daha araştırsam çıkar bolca.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kutay

Ba geldiğinde gelme koşulundan bağımsız olarak Pektemek kalmakta inat edecekse sorgulanır . İsmail, Pektemek gibi sadece para söz konusu olduğunda birden aşırı profesyonel olan futbolculara ihtiyacımız yok.
:claps: veli de bunlara dahil
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz hala bu adamlara güzelleme çekmeye devam edelim. Benim için Beşiktaş'ın sırtına binmiş birer habis ur hepsi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kartal Ç

Beck satılacak sanırım.

Beckin misyonunu doldurduğu ve sözleşmesinin son yılı olduğu için 3 5 kuruş kazandırıp gitmesi taraftarıyım ama gökhanla birlikte sağ bekte oynayacak oyuncunun devşirme olmaması gerektiği görüşündeyim. Adriano sağ bekte belki lig ve avr liginde işimizi görür ama şliginde sıkıntı yaşatabilir gibi geliyor.
Mitroviç giderse de pepe vida tosic medelle 3.5 stoper rotasyonu 3 kulvar için yeterli mi?
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 12:59:58 Kartal Ç ]

Çevrimdışı tangaz

kontratının son senesi olması sebebi ile olası beck satışı mantıksız değil ama GGnin durumu bu hamleyi yaparken insanı tedirgin etmiyor değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hem Beşiktaş hem de Veli için en hayırlısı Veli'nin oynayabileceği bir takıma transfer olması ve belki Veli halen bunu kabullenmek istemiyor . Yine de Veli'ye bir İsmail, Pektemek muamelesi yapmak haksızlık olur. Kulüp hakkı olanı fazlasıyla verdi Veli'ye ama Veli de omuzu sakat iken çekilemez hale gelinceye kadar acısını şiddetlendireceğini bile bile maçlarda antrenmanlarda ikili mücadeleye girmekten kaçmadı.

Çevrimdışı Zafer55

GG den iyisi gelecekse,beck gidebilir.Yada  Beckten iyi bir yerli  gelecekse de beck gidebilir.Beck gitsin orada gerektiğinde adriano oynar diye düşüneceksek beck gitmesin.

Çevrimdışı uğur07

Son iki şampiyonluğumuzda fb ve başakşehir ile yarıştık ve kazandık. İkiside çok değerliydik. Bu sene muhtemelen gs ile çekişeceğiz ve Orta yaşlı bir beşiktaşlı olarak, bu sene onlara kaybedersek inanılmaz üzülürüm. Ve bunun müsebbibini affetmem. Çünkü gs bizim beşiktaş için akıttığımız çocukluk gözyaşlarının bir numaralı müsebbibidir. Sinsidirler ve her bağlantıyı kullanırlar. Ne olduğunu bile anlamazsın. Sen burada kendi oyuncunu gömerken bir bakmışşsın, şampiyonluk gs nin hakkı diye tüm ülke birleşmiş. Zaten bjk haketmiyordu olmuş, hakemler takdir haklarını bu yönde kullanmaya başlamış. Fb aynı değil öyle olsa fener o kadar para harcayıp stadsız beşiktaşa şampiyonluğu bırakırmıydı. Onlar bu kadar üç kağıtçı değil. O yüzden gs ile yarışıyorsan gözünü dört açıcaksın. Gözünü falan kollayacaksın.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Son iki şampiyonluğumuzda fb ve başakşehir ile yarıştık ve kazandık. İkiside çok değerliydik. Bu sene muhtemelen gs ile çekişeceğiz ve Orta yaşlı bir beşiktaşlı olarak, bu sene onlara kaybedersek inanılmaz üzülürüm. Ve bunun müsebbibini affetmem. Çünkü gs bizim beşiktaş için akıttığımız çocukluk gözyaşlarının bir numaralı müsebbibidir. Sinsidirler ve her bağlantıyı kullanırlar. Ne olduğunu bile anlamazsın. Sen burada kendi oyuncunu gömerken bir bakmışşsın, şampiyonluk gs nin hakkı diye tüm ülke birleşmiş. Zaten bjk haketmiyordu olmuş, hakemler takdir haklarını bu yönde kullanmaya başlamış. Fb aynı değil öyle olsa fener o kadar para harcayıp stadsız beşiktaşa şampiyonluğu bırakırmıydı. Onlar bu kadar üç kağıtçı değil. O yüzden gs ile yarışıyorsan gözünü dört açıcaksın. Gözünü falan kollayacaksın.

35 yaş üstü abilerimiz bunların ne b.ok olduğunu cok cok iyi biliyor ama 90lı yıllarda doğan kardesılerımız biraz bilgisi yok gibi bu himmetçiler₁ hakkında.
Unutmayın bunlar bu ülkeye şikeyi getiren ilk takım.  :s20:
ve % 100 eminim tff yapısındaki fetö ve bağlantılı gs lobisi hala çürümedi ilk fırsatta yine bu lağım farelerini koruyacaklar.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 13:55:32 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Mahmut

Buradaki Kiev Napoli maçları. Yine kendi evimizdeki 1-1 lik fener maçı ilk aklıma gelen büyük maçlar. Daha araştırsam çıkar bolca.
Ben de onu diyorum zaten her maci 3 farkla yenmeyi mi bekliyorsun, Real falan oldugumuzu dusunuyorsun.
Ayrica Napoli macini yazman ilginc, o maci erken koparmayi beklemek hakkaten ilginc, iki macta da mutlak ustunluk rakipteydi ama biraz da futbol sansiyla 4 puan alabildik.

Çevrimdışı tangaz

35 yaş üstü abilerimiz bunların ne b.ok olduğunu cok cok iyi biliyor ama 90lı yıllarda doğan kardesılerımız biraz bilgisi yok gibi bu himmetçiler₁ hakkında.
Unutmayın bunlar bu ülkeye şikeyi getiren ilk takım.  :s20:
ve % 100 eminim tff yapısındaki fetö ve bağlantılı gs lobisi hala çürümedi ilk fırsatta yine bu lağım farelerini koruyacaklar.

mektebi sultani hiçleri işte mason kavşaklar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben de onu diyorum zaten her maci 3 farkla yenmeyi mi bekliyorsun, Real falan oldugumuzu dusunuyorsun.
Ayrica Napoli macini yazman ilginc, o maci erken koparmayi beklemek hakkaten ilginc, iki macta da mutlak ustunluk rakipteydi ama biraz da futbol sansiyla 4 puan alabildik.
Bu ligin en üst düzey takımıyız en azından ligde bunu beklemek normal değil mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Beyler bu sene bence transferlerde bizim yönetim tesisi yanlış koydu 1.5 yıldır orta sahada suren sıkıntımızı göremiyorlar çok ilginç belki de bir hataları yüzünden şampiyonluk yarışı riske girecek. Kasımpaşa maçında 90 dk top bizdeydi kaç pozisyona gire bildik bu maç bile yaratıcı orta saha eksikliğimizi gösteriyor. Maalesef talisca büyük maçlarda olmaz çünkü koşuyor ama çok az top kazanıyor ve bence çok kolay top kaybediyor ,pas alışverişlerinde dağıtıcı rolü oynayamıyor ara pası çok az uzaktan şut çekecek diye oyuncu oynatıyoruz tamam maçta gözükmüyor bir anda forvet gibi gol  atıyor ama o zaman da maçlara çift forvet çıksak bence daha iyi çenk ve negredo ile inanın ilerde daha iyi basarız ve daha fazla gol atarız.

Valla Nasri Antalya'ya Sosa Trabzona gittiğine göre bence biz isteseydik ikisini de çok rahat alırdık işte en büyük yanlışı burada yaptık.
Kızabilirsiniz ama Lens ve medel bence gereksiz transferler ikisi yerine ihtiyacımız olan bölgeye sadece bir topçu alsaydık ikisinin vereceği katkıdan daha çoğunu verirdi bana göre.Neden böyle dediğimi de kısaca açıklayayım sol kanat babel sakatlandı mı caner adriano çok rahat götürürdü Sağ kanat Q7,Orkan,Talisca, sosa veya nasriyi alsaydık onlarda yeri geldi mi sağ kanatta oynaya bilirlerdi yani lense gerek yoktu bence medel transferi de joker olmasına rağmen atiba dan daha fazla katkı vereceğini sanmıyorum atiba necip tolgay la o bölgeyi idare edebilirdik.Ama makine düzeninin işlemesi için bence sosa ve nasri den birini almamız lazımdı şuan bu transfer döneminde tüm hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum.Yönetim yedeği olmayan sadece talisca ya güvenip o bölgeye nasıl transfer yapmaz bir türlü anlamıyorum.
Bir ezbere konuşma daha hadi maçları düzgün izlemiyorsunuz hiç istatistikleredemi bakmıyorsunuz. Talisca en fazla top kapma konusunda çoğunlukla ilk üçte oluyor. Her zaman takımın en fazla koşan oyuncuları içinde atak yönü değiştirme konusunda lider en fazla şut atan oyuncu ikili müzadelede kolay kolay top kaptırmaz en çok faul yapılan oyunculardan biri ve hızlı dikine oynamayı seven bir oyuncu ama ilk haftalar ceza sahasında durup ayağına geleni kaleye gönderdiği için birileri üstüne yapıştırdı şut atmaktan başka bir şey yapmıyor diye kasımpaşa maçında kaç şut attı kasımpaşa maçında orta sahadaki en iyi oyuncuydu hatta yazmıştım 8 gibi oynadı diye bu arada kutuya girdiğinde hava hakimiyeti en iyi olan oyuncularımızdan biri.
hayatında maç izlemeyen birileri sürekli sosyal medyada talisca şut atmaktan başka bir şey yapmıyor diye yazdıkları için sizde koyun gibi onların peşine takılıyorsunuz geldiği sene bu gömme atibayada yapıldı abouyada yapıldı. Bu adamın görevi orta sahada oyun kurmak değil o iş ozinin işi ne bekliyorsunuz ozinin işinide mi yapsın sosayı gözünüzde ne kadar büyütmüşsünüz. renkliler yanından geçen topa bile müdahale etmeyen alexi sırf asist ve gol sayısına bakarak tanrı yaptı ondan iki gömlek daha kaliteli ve oyun içinde olan taliscayı gömmek için bahane arıyorsunuz. Allahtan hoca sizin gibi değil görüyor o nedenle talisca kadrodaysa tahtaya ilk onun adını yazıyor.
Elinde tabelayı hiç olmadık anda değiştirebilen sıkışan oyunu ters paslarla kolayca açabilen sadece golü ve kazanmayı düşünen bir oyuncu var gömmek için bahane arıyorsunuz. Bu arada sosa elimizde olsa tabelaya gene ilk taliscanın adı yazılır. sosa iki yıl oynadı bizde performans verdiği sadece yarım sezon var. talisca yarım sezon oynadı diğer yarıyı sakat geçirdi ama yarım sezonda verdiği katkı nerdeyse sosanın iki sezonuna denk.
Tartışmasız süper ligde oynayan en kaliteli yabancı oyuncu bildiğim kadarıylada en değerlisi keşke seneye elimizde tutabilsek sözleşmesini aldığımız anda bütün takım onun üzerine kurulur.

Çevrimdışı Mahmut

Bilicli sezonlar icin soyledigin dogru da, ligin cogu macinda erken kopardik zaten, oranini bilmiyorum ama yuzde 70 falandir ki gayet yeterli.
Ayrica son donem de koparamadigimiz icin puan kaybettigimiz bu haftaki k.pasa ve son fener maci var, fener macinda da geriye yaslanmadik, cok pozisyon kacirdik ve sacma bir gol yedik. Demem o ki son bolumlerde iyi kapanip gol yemiyorsan bu da bir taktiktir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

The Guardian'ın açıkladığı 'Dünya'nın En İyi 100 Futbolcusu' listesinde Beşiktaş'tan Pepe 30. sırada yer aldı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Profesyonel futbolcularımızdan Oğuzhan Aydoğan, Almanya'nın Karlsruher SC kulübüne 1 yıllığına kiralandı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: