2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953118 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Abuo değil fenere bize bile gelmez artık

Çevrimiçi murat

20 verseler ne olur 30 verseler ne olur abou gidermi bunlara
hayal satıyorlar. 35 yaşındaki adamımı alıyor parayı bastırsın alsın
abou porto ile bile imzalamıyor. Önümüzdeki 5 yıl şl oynamayacak bir takıma neden gelsin :D
sanki bonservis ödeyince olyor bu işler aboununda çok umrunda porto 20 kazanmış
abu portoyla imzalamıyorsa para yüzünden imzalamaz.3.3 beşiktaştan en az 4 fenerden alır. porto 1.5 bile vermez.

Çevrimdışı mellfred

Gs çok konuşulmuş. Arkadaşlar bırakın bunlar iyice havaya girsinler böbürlendikce böbürlensinler. Efsane kadromuz var rakipsiziz desinler, desinler ki iki senedir fenerle biz kötüydük Beşiktaş oradan sıyrıldı mazeretleri olmasın
İki yıl önce 180m avroluk takım kuran feneri nasıl kanırttıysak bu sene de bunları ağır marizleyelim.
Baba kimmiş görsünler yerlerini bilsinler

Çevrimdışı Kalyoncu

Içimden bir his Gustavo Gomez'i kiralik alacağiz diyor.

Umarım içinizdeki his ciddi değildir  Öylesine bir gelip gitmiştir. Milosevic,Mitrovic oynasın daha mantıklı.

Çevrimdışı Zafer55

Şunu bırakayım buraya.olay taze sanırım  :)

Kaming tu besiktas der gibi gülmüş  :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hangi parayı bassaydı ?

Marcelo'nun parasını tabii ki. Ne kadar teklif ettiğini bilmiyoruz ama ben başkanın 3-4 milyonun üzerine çıkmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı mellfred

Marcelo'nun parasını tabii ki. Ne kadar teklif ettiğini bilmiyoruz ama ben başkanın 3-4 milyonun üzerine çıkmadığını düşünüyorum.
Adamlar 6'ya bile vermediler
Lorient'le kırışacaklarından abuo'nun maliyetini bile karşılamıyordu bu para.
Öarcelodan gelen diyorsun ama biz o parayla koca takım kurduk
Talisca medel  lens negredo orkan...
bunlar ağaçtan dökülmedi

Çevrimdışı Egos

bunlar ağaçtan dökülmedi

kardeşim "add manager" yapacaksın diyor, illa açık açık söylemesi mi lazım? az anlayışlı ol.

2015-16 sezonunda avrupa'da başarısızlığı pivot santrafora bağlamış, ardından "gomez pivot değildi, büyük golcüydü" diye eklemiş.

haklı çıkmak için böyle çabalamaya gerek yok ki: bildiğin şeyleri yazıyorsun, bilmediğin şeyleri yazmıyorsun, o kadar.

yalnız transfer başlığının hali içler acısı, aboubakar'ı savunan birine çok yüklenmek de içimden gelmiyor. analiz diye kahve falı yorumları yapılmaya başlanmış: "kartal uçarak aslanı pençeler ve kazanır, çünkü biz iki sene şampiyon olduk! en az üç vakit daha kısmet var."

hep necmi ağabey yüzünden, biraz şaşırana "beşiktaşlı mısın, değil misin emin olamadım" diye etiketi yapıştırıyor, gazı alan da başlıyor destana. konu, rakip takımı övenler ile yerenlerin beşiktaşlılık savaşına döndü.

Çevrimdışı mylife1903

kardeşim "add manager" yapacaksın diyor, illa açık açık söylemesi mi lazım? az anlayışlı ol.

2015-16 sezonunda avrupa'da başarısızlığı pivot santrafora bağlamış, ardından "gomez pivot değildi, büyük golcüydü" diye eklemiş.

haklı çıkmak için böyle çabalamaya gerek yok ki: bildiğin şeyleri yazıyorsun, bilmediğin şeyleri yazmıyorsun, o kadar.

yalnız transfer başlığının hali içler acısı, aboubakar'ı savunan birine çok yüklenmek de içimden gelmiyor. analiz diye kahve falı yorumları yapılmaya başlanmış: "kartal uçarak aslanı pençeler ve kazanır, çünkü biz iki sene şampiyon olduk! en az üç vakit daha kısmet var."

hep necmi ağabey yüzünden, biraz şaşırana "beşiktaşlı mısın, değil misin emin olamadım" diye etiketi yapıştırıyor, gazı alan da başlıyor destana. konu, rakip takımı övenler ile yerenlerin beşiktaşlılık savaşına döndü.
Bize uc vakte boyle yuzu koyu renk kel bir adam gozukuyor
Ayrica muslerenin hanesinde 3
Tane yuk goruyorum
Taliska quaresma negredo

Çevrimdışı underworld

IQ testini gecemeyen gelmesin ( abu)

Evet Gomez'le bile başarı gelmedi Avrupa'da. Çakmasıyla da gelmeyeceğini düşünüyorum yanlış mıyım? Zaten Avrupa'dan filan geçtim bu yıl. Ligi alalım yeter bana. Haklı çıkmaya ihtiyacım yok. Haklı çıkmak da istemiyorum Negredo gol kralı olsun istiyorum aksine. Forumdaki egoistler gibi gücüme gitmez yanılmak. 

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

bunlar ağaçtan dökülmedi

Başkanın 6 milyon seviyesine çıktığını düşünmüyorum. Benim için isimler önemli değildir oyun karakteri önemlidir. Geçen yil ikinci devredeki oyundan çok memnundum. Bana kalsa sadece Marcelo Pepe değişikliği yeterliydi (Abou'nun bonservisini alabilmek için o da). Santraforun golleri dizmediği sürece kurduğun takım pek bir işe yaramıyor malesef. Risk aldık performans bekliyoruz şimdi.

Çevrimiçi Necmi

biraz şaşırana bir şey demem. Kelimelerin içini iyi okuyun.
Biraz şaşırmakla yolunu kaybetmiş olmak aynı şey değildir.

Çevrimiçi Necmi

Evet Gomez'le bile başarı gelmedi Avrupa'da. Çakmasıyla da gelmeyeceğini düşünüyorum yanlış mıyım? Zaten Avrupa'dan filan geçtim bu yıl. Ligi alalım yeter bana. Haklı çıkmaya ihtiyacım yok. Haklı çıkmak da istemiyorum Negredo gol kralı olsun istiyorum aksine. Forumdaki egoistler gibi gücüme gitmez yanılmak. 

çakma kim oluyor negredomu Beşiktaş oyuncusundan bahsederken
kullandığın kelimelere dikkat et böyle bir kelime seni burdan attırır. bunu uyarı kabul et.

Çevrimdışı Egos

tereddütlerini anlıyorum, doğruluk payın var; fakat hep yan yollara sapmışsın. aboubakar'a tüm transfer bütçesini ayırmak, avrupa'da başarısızlığı salt santrafor performansına bağlamak gibi. bahsettiğin 2015-2016 sezonunda avrupa'dan elenmemize neyin sebep olduğunu sorsam bir kişi dahi forvetten bahsetmez sanıyordum, ben de bu konuda haksız çıktım mesela.

belki babel/lens performansı eksikliğini dert ettiğin noktaları karşılar bu yıl için, seneye de maaşı dolgun bir aboubakar'ımız olur.

çakma kim oluyor negredomu Beşiktaş oyuncusundan bahsederken
kullandığın kelimelere dikkat et böyle bir kelime seni burdan attırır. bunu uyarı kabul et.

Ettim. Atarsan da canın sağ olsun abi. Biraz doluyum Abu konusunda, bazen sapıtıyorum. Sen en iyisi mod ver bence. Hak geçmesin.

tereddütlerini anlıyorum, doğruluk payın var; fakat hep yan yollara sapmışsın. aboubakar'a tüm transfer bütçesini ayırmak, avrupa'da başarısızlığı salt santrafor performansına bağlamak gibi. bahsettiğin 2015-2016 sezonunda avrupa'dan elenmemize neyin sebep olduğunu sorsam bir kişi dahi forvetten bahsetmez sanıyordum, ben de bu konuda haksız çıktım mesela.

belki babel/lens performansı eksikliğini dert ettiğin noktaları karşılar bu yıl için, seneye de maaşı dolgun bir aboubakar'ımız olur.

Umarım dediğin gibi olur dostum. Negredo ilk 11 başlasın golünü atsın başka bir şey istemiyorum.
Herkese iyi geceler.

Çevrimdışı Egos

Ettim. Atarsan da canın sağ olsun abi. Biraz doluyum Abu konusunda, bazen sapıtıyorum. Sen en iyisi mod ver bence. Hak geçmesin.

kardeşim gardını biraz yüksek tut, "negredo için demedim, gökhan töre'ye dedim" diye savunacaksın böyle atakları, yoksa necmi ağabeyin uyarısı süründürür, "mod"u öldürür.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Trabzon Sosa yı almış Bugün açıklayacakmış Beinsports un haberi

Çevrimdışı Librarius

kardeş sen gsyi ne kadar çok yalıyorsun öyle
şöyle geçmişe dönük mesajlarına bakayım dedim kendimi gs forumunda sandım.

Abi GS'liler cok iyi olu taklidi yapiyormus, bu surecte anladim. Lan hic GS'li yok falan diye dusunurken bir baktim daha once "GS'ye sempatim var ama futbola pek ilgim" yok diyen kim varsa cosmus, fanatik futbol duskunu olmuslar.  :D

Bu foruma da sizanlar var anlasilan. Bir kac haftaya Gs'liler yine olu taklidi yapmaya baslar, veya kis uykusuna dalar.  :lol:

Bu ligin agasi Besiktastir. Insallah bu sene de ipi gogusleyip iki renkli kulubu krizlrin kucagina oturtucaz.  :boxin:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mellfred

Haklı  çıkmaya uğraş vermiyorum  duyduğumu bildiğimi yazıyorum
Sen çok yetkili bir abiye benziyorsun
Sen yaz biz okuyalım gönlün olsun

Çevrimdışı Librarius

Yav ben kendimi anlatamıyorum heraldi.Avantaj bizde zaten.Fikstürleri iyi ligin ilk yarısını lider götürebilirler diyorum bunun üstündende algı yürütürler diyorum kısaca bu

Yahu ayni takimlarla Besiktas'ta oynayacak. GS lider goturebilir demek ne demek? Besiktas mevcut kadrosu ve tecrubesiyle GS'ye biner, binmekler kalmaz yarar gecer. Besiktasliysan boyle bos yorumlarla burayi mesgul etme, Yok eger kripto GS'liysen bence sansini fazla zorlama.

Çevrimdışı mellfred

Başkanın 6 milyon seviyesine çıktığını düşünmüyorum. Benim için isimler önemli değildir oyun karakteri önemlidir. Geçen yil ikinci devredeki oyundan çok memnundum. Bana kalsa sadece Marcelo Pepe değişikliği yeterliydi (Abou'nun bonservisini alabilmek için o da). Santraforun golleri dizmediği sürece kurduğun takım pek bir işe yaramıyor malesef. Risk aldık performans bekliyoruz şimdi.

Biz bu riski gomez'de de aldık hatırlarsan İtalya'dan adamı 1000avroya paketlediler. O kadar faydasızdı. Keza bugün övgüler  diZdiğimiz abuo geldiğinde tombaladan çıkmıştı adını yarımız bilmiyordu.
Negredo'yu hafife alıyorsunuz "çakma" diyerek. Adam Real Sevilla city gibi 3 ciddi transfer yapmış. bu kadarı tesadüf olmamalı.
geçen sezon totalde 27 gol atan takımın  %60 skor yükünü çekmiş halihazırda

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Librarius

hadi leynnn benim dışımda savunanı hatırlamıyorum
tek başıma duruyordum @tangaz elebaşıydi  :bandit:

Necmi abi benim yorumlari unutmana sasirdim. Abou'ya hep cok deger vermis biriyimdir.

Etiketler: