2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926984 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

:busted_cop:  :busted_cop:  :busted_cop:

şunu yerleştireyim yavaş yavaş

Hocam bunu koyup gidiyorsun bari bide isim koyaydın :D :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Aboubakar'ın Porto ile sözleşme uzattığı haberleri dolaşıyor. Şöyle bir Porto tarafındaki haberlere bakındım da sanki Aboubakar'ı elden çıkartmak yerine bu sezon takımda düşünecekler gibi. Bu durumda Aboubakar seçeneğini elememiz söz konusu.

Dün Fikret başkan söyledi,Aboubakarı alamamızın sebebi Lorient ve Portonun arasındaki ihtilaf
vereceğimiz paranın tamamını lorient istiyor dedi,sebebide hatırlarsanız Aboubakarın satılsın veya kiraya verilsin
Lorientin alacağı yüzde 66lik miktar dı.ama portodan 7 talep ediyor belki eski borçlar falan
zira biz kiraladığımızda 2.2 milyon Euro vermiştik porto bundan loriente odeme yapmamış anlaşılan

Yani alamamzın sebebi Lorientle portonun ihtilafı dedi,benmi çözeceğim dedi
Bu şu demek oluyor,Aboubakar talibi olsada bonservisle satışı zor,zira 1 yılı kaldı diye kimse 10milyon Euro vermeyecek
7-8 verdiğindede paranın tamamı lorient talep ettiğinden satış kilitleniyor.

Gazetenin yazdığı sözleşme uzatma talebi Portodan geliyor,ama aboubakarın teklifi kabul etmesi için önüne 3milyon Euro
maaş garantisi koymak zorunda,Porto ise 2 civarında vermek istiyor.Birde sözleşme uzayınca Porto ile lorient arasındaki anlaşma ne olacak
Porto 7 milyon Euro ödemek zorundamı?yoksa yüzde 66 sı gene Lorientemi kalacak
her 2 ihtimaldede kazık Portoya girecek?

Transferin son günleri loeient 4e razı olursa 2de porto alır Aboubakarı bırakırlar
Aksi takdirde Aboubakar direnir 1 yıl daha takılırsa boşa çıkacak iyi bir imza parasıyla iyi bir maaşdaa alır
transferini kendi yapar

saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 15:13:47
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Söylediğin mantık doğru ama benim demek istediğim şu: Elde 1 tane kaliteli stoper var o da sakatlansa 2 tane yetersiz stopere kalırız. 2 tane kaliteli stoper olsa en azından bir sakatlık durumunda sahada güvenebileceğimiz bir stoper olur. Yani ilk 11 tam olsa eyvallah ozaman kimsenin sakatlanmasına göre senaryo kuramayız ama şuan zaten ilk 11i oluşturamıyoruz. Cenkin yedeği yok. Birşey olsa sahaya forvetsiz çıkıcaz. Kanatta da aynı şey geçerli. Orkan var ama şuan için ne düzeyde olduğunu bilmiyoruz.
iyide kimse transferi bitirdik demedi başkan daha yeni iki oyuncu alacağız kesin bu üçde olabilir dedi
yani transfer devam ediyor dizi dövmeye gerek yok. Diğer taraftan sen güvenmezsin ben güvenirim iki şampiyonluktada
pay sahibi olan stoperimiz kadroda iki sene şampiyon yapan kadroda neden güvenmeyim diğer taraftan mitrovicede
güveniyorum sağ stoper olarak oynayıpda kötü maç çıkardığı olmadıki birilerine güveneceksinki kazanasın.
yoksa yeni alacağın oyuncuya ne kadar güveneceksin. Şu anda bas bayağıda ilk onbiri oluştururuz. sadece bir eksik var
geçen seneki kadrodan oda abou onun yerinide bir kaç maç cenk zaten doldurur olmadı talisca forvet oynar olmadı babel oynar
ucunda ölüm yok. marcelonun yerine daha iyisi geldiği için onu eksik saymadım.
orkanın ne düzeyde olduğunu söyleyeyim yeni gelecek forvet veya kanat yada stoper düzeyinde. ötesi oynadıkça belli olur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

F.o stoper ve santraforun yanı sıra bir de kaleci almalı.Bana göre Itandje olmalı. Adam boşta şu an.

Bein Sports'taki geçen ve bu sezon STSL maç özetlerini izliyordum. Adanaspor, Rize ve Gaziantepte iken çoğu maçlarda baya kritik kurtarışlar yaptı.

Konya'daki performansı da iyiydi. Bu adamın refleksleri gayet mükemmel. İyi de pozisyon alıyor.

Eğer Fabri sakatlanırsa, Tolga veya Boyko başımızı çok ağrıtır.

Itandje:

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/15/caykur-rizespor-3-0-trabzonspor-mac-ozeti

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2016-2017/17/fenerbahce-2-2-adanaspor-mac-ozeti
ilk 18 de 2 yabanci kaleci bulunduramiyorsun yedek kaleci yerli olmak zorunda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

yoo bence gayet normal açıklamalar.. ben hiç rahatsız olmadım mesela..adamlar kulüp yönetiyor.. başkan isticek, hoca isticek eee taraftar istemedi diye alınmayacak.. böyle saçma şey olurmu.. taraftarın işi transfer yapmak değil.. herkes işine baksa çok güzel olacak..

Geriden geliyorum da şu düşünce için bir iki kelam etmek istedim. Bazen bir futbol kulübünün var olma amacını unutuyoruz. Bu paralar bu stadlar bu yatımlar ne için var af buyur? Bal gibi de taraftarın bu kadar istemediği futbolcu alınmayacak daha ağırı da var ceza yerim. Başkana hocaya kalsa burak çok iyi çocuk çok efendi çocuk öyle mi gerçekten katiliyo musun? Yıllarca emre belözoglu pohpohlandı bu ülkede ama saha dışında pırlanta gibi çocuk diye gerçekten öyle miydi? Banane başkanla hocanın ikili ilişkisi iyi diye gs forması altında bize gol attıktan sonra arma öpen sahtekar 32 yaşındaki burak yilmazi kabullenmek zorunda mıyım? Biz dekoder almazsak biz forma kombine almazsak kısacası biz olmazsak bu kulüpte olmaz olamaz olma amacı kalmaz. Yönetici 3 yıllığına gelir taraftar yüz yıldır arkasında bu kulübün. Öyle onlar takım yonetiyo sanane sana mı kaldı hisse sahibi misin demek taraftara hakarettir kusura bakma köyün marabasindan bahsetmiyosun gayette bu kulübün çevrilmesinde cebinden para ödemesine muhtaç olduğun insanlardan bahsediyorsun. Bu zihniyetin tıpa tıp aynısı devlet yonetimindekiler için de geçerli ama oraya girmeyeceğim tabiki. Kısacası taraftar yoksa Beşiktaş da yok. İyi forumlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geriden geliyorum da şu düşünce için bir iki kelam etmek istedim. Bazen bir futbol kulübünün var olma amacını unutuyoruz. Bu paralar bu stadlar bu yatımlar ne için var af buyur? Bal gibi de taraftarın bu kadar istemediği futbolcu alınmayacak daha ağırı da var ceza yerim. Başkana hocaya kalsa burak çok iyi çocuk çok efendi çocuk öyle mi gerçekten katiliyo musun? Yıllarca emre belözoglu pohpohlandı bu ülkede ama saha dışında pırlanta gibi çocuk diye gerçekten öyle miydi? Banane başkanla hocanın ikili ilişkisi iyi diye gs forması altında bize gol attıktan sonra arma öpen sahtekar 32 yaşındaki burak yilmazi kabullenmek zorunda mıyım? Biz dekoder almazsak biz forma kombine almazsak kısacası biz olmazsak bu kulüpte olmaz olamaz olma amacı kalmaz. Yönetici 3 yıllığına gelir taraftar yüz yıldır arkasında bu kulübün. Öyle onlar takım yonetiyo sanane sana mı kaldı hisse sahibi misin demek taraftara hakarettir kusura bakma köyün marabasindan bahsetmiyosun gayette bu kulübün çevrilmesinde cebinden para ödemesine muhtaç olduğun insanlardan bahsediyorsun. Bu zihniyetin tıpa tıp aynısı devlet yonetimindekiler için de geçerli ama oraya girmeyeceğim tabiki. Kısacası taraftar yoksa Beşiktaş da yok. İyi forumlar.
Yukarıda yazdım zaten kâr amacı güden şirket yönetmiyor bu adamlar milyonlarca taraftarı olan bir sivil toplum kuruluşunu yönetiyor. Taraftara herkes işine baksın demek biraz nahoş, avrupanın en pahalı kombilerinden birini satarken "canım taraftarım", burak yılmaz ı istemeyince "herkes işine baksın".. yorum yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yukarıda yazdım zaten kâr amacı güden şirket yönetmiyor bu adamlar milyonlarca taraftarı olan bir sivil toplum kuruluşunu yönetiyor. Taraftara herkes işine baksın demek biraz nahoş, avrupanın en pahalı kombilerinden birini satarken "canım taraftarım", burak yılmaz ı istemeyince "herkes işine baksın".. yorum yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı matias_27

Hocam bunu koyup gidiyorsun bari bide isim koyaydın :D :bandit:

isim koyduğum an transfer bitmiştir demektir . uğraşılıyor :ok:
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı matias_27

bu arada bi imza attım ''4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek'' diye değiştirebilmem için 2 seneyi daha bekleyecem :))
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

@Serhat Akkaya nın haklı olduğu nokta var yalnız @Necmi abi, onu gözden kaçırıyorsun:

Biz Gomez'ld şöyle bir sözleşme yapmış olabiliriz:
Garanti para 3.5 milyon, 10 maç oynayınca 2 milyon daha.
Borsa ciddi bir kurum, ama yaptığın KAP bildiriminde tüm sözleşme detaylarını bildirme zorunluluğu yok. 3.5 milyonu bile bildirmeyebilirsin. Mesela Orkan'ın hiç bir rakamı bildirilmedi.

Gomez'in bence de 5.5 almış olması yüksek ihtimal, adam bizden önce 5.5 alıyordu ve bizden sonra da 5.5 alıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

almıştır yada almamışdır sonuçta bu varsayım kapa bildirim bir kere yapılmıyor
detaylı bildirimde var o belge adı üzerinde kamuoyu aydınlatma platformu orda kamuoyuna bilgi veriyorsun
ana hatlarıyla. diğer şeyleri öyle açık açığa vermek zorunda değilsin ticari sırlara girer
oyuncuyla nasıl sözleşme yaptığını neden açık edesinki sözleşme dediğin şey iki kişinin özelinde olan bir şey
sen zaten mali tabloda detaylarıyla gösteriyorsun kuruşuna kadar. kamu oyuna 3,5 maliyet gösterip hesaplarda 5,5 gösteremezsin
arada 2 milyon oynuyor. bunların hiç bir önemi yok burda söylemek istediğim kap bildirisi 3,5 diyor
ötesi benim için farazidir. biri 5,5 demiş diğeri 7 demiş ağızdan çıkanla belge arasındaki farkı işaret ediyorum.
pepe içinde açıklandı totelde 9 M verilmiş şimdi bunu 13 e kadar çıkardı soytarılar bu sezon bitene kadar 15 e çıkar
sonra bizde burda 15 i tartışırız. yok canım pepe bu illaki imza parası verilmiştir söylenmiyordur.
tezde bu. Beşiktaş resmi bir kurumdur ve bu kurumun resmi açıklamasıdır önemli olan Beşiktaşın açıklamasına
yalandır ya demenin doğru bir yanı yok. Bunu başkanda söylese ağır ol derim. Kimse Beşiktaşın resmi açıklamasını yalanlayamaz
öyle bir had yok kimsede. Beşiktaş adına bir açıklamamı yapıldı herkes o açıklamayı doğru kabul etmek zorundadır.
Beşiktaşı kimse yalancılıkla suçlayamaz böyle bir durumada sokamaz. Çebi öyle söylemiş burda nasıl bir bakış açısı var
ben söyleyeyim kötü niyetli bir bakış açısı var. Ben diyorum Çebi söylemişdir söyleminde belki menejer ücretleri primler vs toplamı vardır.
buna bir açıklama getiriyorum doğru yanlış ama çebinin ağzından çıkan ve detaylandıramadığım bir söz nedeniyle Beşiktaşı
yalancılıkla itham etmiyorum. ne kadar kolay bir şey Beşiktaşın resmi bildiriminin yalan olduğunu söylemek bunu söyleyen Beşiktaşlı
olunca hiçde sıcak bakamıyorum.
Burda sırf kendileri haklı çıkmak için Beşiktaşı yalancılıkla suçlamaktan çekinmiyor insanlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

almıştır yada almamışdır sonuçta bu varsayım kapa bildirim bir kere yapılmıyor
detaylı bildirimde var o belge adı üzerinde kamuoyu aydınlatma platformu orda kamuoyuna bilgi veriyorsun
ana hatlarıyla. diğer şeyleri öyle açık açığa vermek zorunda değilsin ticari sırlara girer
oyuncuyla nasıl sözleşme yaptığını neden açık edesinki sözleşme dediğin şey iki kişinin özelinde olan bir şey
sen zaten mali tabloda detaylarıyla gösteriyorsun kuruşuna kadar. kamu oyuna 3,5 maliyet gösterip hesaplarda 5,5 gösteremezsin
arada 2 milyon oynuyor. bunların hiç bir önemi yok burda söylemek istediğim kap bildirisi 3,5 diyor
ötesi benim için farazidir. biri 5,5 demiş diğeri 7 demiş ağızdan çıkanla belge arasındaki farkı işaret ediyorum.
pepe içinde açıklandı totelde 9 M verilmiş şimdi bunu 13 e kadar çıkardı soytarılar bu sezon bitene kadar 15 e çıkar
sonra bizde burda 15 i tartışırız. yok canım pepe bu illaki imza parası verilmiştir söylenmiyordur.
tezde bu. Beşiktaş resmi bir kurumdur ve bu kurumun resmi açıklamasıdır önemli olan Beşiktaşın açıklamasına
yalandır ya demenin doğru bir yanı yok. Bunu başkanda söylese ağır ol derim. Kimse Beşiktaşın resmi açıklamasını yalanlayamaz
öyle bir had yok kimsede. Beşiktaş adına bir açıklamamı yapıldı herkes o açıklamayı doğru kabul etmek zorundadır.
Beşiktaşı kimse yalancılıkla suçlayamaz böyle bir durumada sokamaz. Çebi öyle söylemiş burda nasıl bir bakış açısı var
ben söyleyeyim kötü niyetli bir bakış açısı var. Ben diyorum Çebi söylemişdir söyleminde belki menejer ücretleri primler vs toplamı vardır.
buna bir açıklama getiriyorum doğru yanlış ama çebinin ağzından çıkan ve detaylandıramadığım bir söz nedeniyle Beşiktaşı
yalancılıkla itham etmiyorum. ne kadar kolay bir şey Beşiktaşın resmi bildiriminin yalan olduğunu söylemek bunu söyleyen Beşiktaşlı
olunca hiçde sıcak bakamıyorum.
Burda sırf kendileri haklı çıkmak için Beşiktaşı yalancılıkla suçlamaktan çekinmiyor insanlar.
Yahu yalan mı atmış diyorum hemen algı yapıyorsun. ANÇ diyor 5.5 verdik diye açık açık söylemiş halen farklı amaçlar peşindesin alt metni okuyamıyorsun. Ne güzel iş yalancılıkla suçla komik oluyorsunuz diyince böyle diyemezsiniz de. Git ANÇ'yi suçla yalancılıkla suçlayacaksan bana laf atma. Tuncaboylu nun dediği gibi detaylar bildirilmeyebiliyor borsa bildirimlerinde, halen bu yazıyı yazman gerçekten art niyetli.
Her futbolcuya puan başı para verilirken Gomez'in ki niye yazmıyordu mesela? Daha böyle onlarca örnek çıkartırım. Şu dikta rejimini biraz yumuşat kimseye yalan söyledi demiyorum ANÇ'nin açıklamasını atıyorum buraya sen onuda evirip çeviriyorsun sen yalan atıyorsun diyorsun daha ne diyim ki?
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 15:47:40 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Ların i almışız

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Akil Emre

:busted_cop:  :busted_cop:  :busted_cop:

şunu yerleştireyim yavaş yavaş

Ntvsporun haber yaptığı kanadalı forvet mi?

Çevrimdışı Koa_lAA

Ların i almışız

videolarına baktım..bildiğin burun vuruyo bu topa... pis buruncu  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

videolarına baktım..bildiğin burun vuruyo bu topa... pis buruncu  :D
Aynen benim de o dikkatimi çekti  :tabe: Halı sahada yaşlı göbekli amcalar gibi pis burun kullanıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Yahu yalan mı atmış diyorum hemen algı yapıyorsun. ANÇ diyor 5.5 verdik diye açık açık söylemiş halen farklı amaçlar peşindesin alt metni okuyamıyorsun. Ne güzel iş yalancılık suçla komik oluyorsunuz diyince böyle diyemezsiniz de. Git ANÇ'yi suçla yalancılıkla suçlayacaksan bana laf atma. Tuncaboylu nun dediği gibi detaylar bildirilmeyebiliyor borsa bildirimlerinde, halen bu yazıyı yazman gerçekten art niyetli.
ben çebi söylememiştir demiyorum nasıl detaylar diyorsun çebinin sözlerininde detaylarını bilmiyorsun
borsaya menejer ücreti bildirilmedi primlerde bildirilmedi maç başıları sanırım bildirilmişti.
bende sana bahsettiğimiz maaş diyorum menejer ücreti prim vs değil oda borsaya 3,5 olarak bildirildi
onu bildiren Kurum Beşiktaşdır ve biz o maaş ücretini direk doğru kabul ederiz gomezin maaşı 3,5 dur. ha dersenki bizden cebine 5,5 koyup gitti
ona bir şey diyemem primleri ne tutuyor bilmiyorum. ama direk maaşı 5,5 dediğinde Beşiktaşın kap bildirimini
yalanlamış oluyorsun. maliyeti 5,5 dur sözüm yok ama maaşı 5,5 dediğinde maliyeti 7,5-8 gibi bir rakamı buluyor.
burdaki ufak bir farkla algı yarattığında yarın bu yerleşir birileri onun üstüne giderleri koyar 8 telafuz eder bunu yaşamadık değil.
Beşiktaşı bu tip algılardan ve algılar üzerinden zarar vermek istyeyenlerden önce bizim korumamız gerekiyor.
hala savunduğum şeyde Çebi o lafı söylerken bizden çıkan totel parayı kastetmiştir. Bize toplam maliyeti 5,5dur

Çevrimdışı tuncaboylu

Ların i almışız

Doğruysa çok güzel, artık santrafor transferinde de elimiz güçlü ve rahat.

Bir de bakarsınız Demba sağlam çıkar, santrafor transferini kapatırız.

Çevrimiçi Necmi

bu arada bi imza attım ''4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek'' diye değiştirebilmem için 2 seneyi daha bekleyecem :))
yanlış yapmışsın en az 5 yazman gerekiyordu dört yaptıktan sonra o rekoru kırmadan bırakırmıyız. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Doğruysa çok güzel, artık santrafor transferinde de elimiz güçlü ve rahat.

Bir de bakarsınız Demba sağlam çıkar, santrafor transferini kapatırız.

bu saatten sonra dembayı almak mantıklı olmaz, çok uzun süredir futbol oynamıyor.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Birde abu gelsin forvet tamam olur

Çevrimdışı Koa_lAA

larin i alırlarsa daha da forvet almazlar sanırım...

Çevrimdışı abdusta

Fikret Başkanın söyleşisinin tamamı üzerinden eleştiri yapılmıyor
bir kısmını alıp eleştiriyoruz bu adilane olmuyor
kaldiki bunları ilk kez dün söylemedi hep söyledi

Ben taraftar istedi diye hareket etmem diyor,işimize karışmayın diyor ki yöneticinin bunu demesi çok degerli ama akabinde bende traftarın içinden geldim
onlara kulak veriyoruz talepleri ve istekleri veya istemediklerinide kaale alıp değerlendiriyoruz diyor
Bir yorumda benden Burak için
Burak hiçbir zaman Beşiktaşın gündeminde degilki,belki Şenol hocanın gönlü kaymış olabilir
yakıştırma tamamen basınındı,zaten taraftar tepkisini koydu.
sorun şurada idi Biz şenol hoca ve Fikret Başkandan Burak kötü çocuktur biz istemiyoruz gibi cümleler duymak istedik
halbuki onlar basiretli ve Türk futbolunun güzellikleri adına sorumlulukları çerçevesinde Buragı küçültmeyen laflar ettiler
anlaşılmayan çelişki buydu,ama dogrusuda buydu.zaten
kaldıki neden Buragı alalım elimizde daha iyisi ve genci Cenk varken.
zaten Burak Trabzonla anlaştı gidiyor.

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuana kadar 60 bin forma satışı gerçekleşmiş, bu sayı geçen senenin 2.5 katıymış, sezon sonuna kadar 500 bini geçeriz umarım.

Çevrimiçi COB

şuana kadar 60 bin forma satışı gerçekleşmiş, bu sayı geçen senenin 2.5 katıymış, sezon sonuna kadar 500 bini geçeriz umarım.

500.000 formadan kulübe net nekadar gelir kaliyor?

Etiketler: