2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926591 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Battı balık yan gider diyip koyverelim diyorsun yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok tabiki abartı şeylerden kaçalım ama aşağıda yazdığım gibi son dakikaya kalıp abou gibi bi adama 7-8 milyona bir seneye almak da var işin sonunda. kiralık bir adam için 1 sene 7-8 milyon abartı değilde nedir? Gomez'i 5.5 a oynatmışız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkanın açıklamaları gerçekten rahatsız edici, taraftarı önemsemem ne demek ya koskoca Beşiktaş taraftarı ciddi anlamda bir oyuncuyu istemiyor. Yanlış açıklamalar dünyada ondan başka adam mı kalmadı yani dönüp dolaşıp Burak'a geliyor mevzu ts bir an önce alsında rahatlayalım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok tabiki abartı şeylerden kaçalım ama aşağıda yazdığım gibi son dakikaya kalıp abou gibi bi adama 7-8 milyona bir seneye almak da var işin sonunda. kiralık bir adam için 1 sene 7-8 milyon abartı değilde nedir? Gomez'i 5.5 a oynatmışız.
Başkan şimdi bizim şartlarımıza uyan gelir diyor yoksa forvet almayız diyor. Tamam strateji amaçlı olduğunu biliyorum bu konuşmanın ama geçen sene Abou transferinde kim kimin şartlarına uydu acaba?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

Dunku macta siz tribünki Pepe olsaydanız mactaki performansa gore yanınıza mitroviçimi tosiçimi yoksa atıncımı isterdiniz

???

Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar da 5.8'e mal oldu.

Eğer yedek bir opsiyonu garantilediysek ve onu bekletiyorsak, diğer hedefleri bir iki hafta daha kovalamaya değer.

Lig başlamadan santrafor işi netleşir bence.

Çevrimdışı Koa_lAA

Başkanın açıklamaları gerçekten rahatsız edici, taraftarı önemsemem ne demek ya koskoca Beşiktaş taraftarı ciddi anlamda bir oyuncuyu istemiyor. Yanlış açıklamalar dünyada ondan başka adam mı kalmadı yani dönüp dolaşıp Burak'a geliyor mevzu ts bir an önce alsında rahatlayalım.

yoo bence gayet normal açıklamalar.. ben hiç rahatsız olmadım mesela..adamlar kulüp yönetiyor.. başkan isticek, hoca isticek eee taraftar istemedi diye alınmayacak.. böyle saçma şey olurmu.. taraftarın işi transfer yapmak değil.. herkes işine baksa çok güzel olacak..

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo bence gayet normal açıklamalar.. ben hiç rahatsız olmadım mesela..adamlar kulüp yönetiyor.. başkan isticek, hoca isticek eee taraftar istemedi diye alınmayacak.. böyle saçma şey olurmu.. taraftarın işi transfer yapmak değil.. herkes işine baksa çok güzel olacak..
Taraftarı önemsemeye kalksan, dünkü hazırlık maçı sonrası 10 kişinin sözleşmesini feshetmen gerekir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Eğer yedek bir opsiyonu garantilediysek ve onu bekletiyorsak, diğer hedefleri bir iki hafta daha kovalamaya değer.

kulüp de onun peşinde gibi... bukadar para harcadık bari alalım diyemi düşünüyorlar nedir.. daha sonra parlatıp satacak büyük ihtimalle.. zararı çıkartır o adam ama alabilirsek tabi..

Çevrimdışı tuncaboylu

F.o stoper ve santraforun yanı sıra bir de kaleci almalı.Bana göre Itandje olmalı. Adam boşta şu an.

Bein Sports'taki geçen ve bu sezon STSL maç özetlerini izliyordum. Adanaspor, Rize ve Gaziantepte iken çoğu maçlarda baya kritik kurtarışlar yaptı.

Konya'daki performansı da iyiydi. Bu adamın refleksleri gayet mükemmel. İyi de pozisyon alıyor.

Eğer Fabri sakatlanırsa, Tolga veya Boyko başımızı çok ağrıtır.

Itandje:

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/15/caykur-rizespor-3-0-trabzonspor-mac-ozeti

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2016-2017/17/fenerbahce-2-2-adanaspor-mac-ozeti
İlk 18'dr bir yabancı kaleci bulundurabiliyorsun.

Çevrimdışı Koa_lAA

Taraftarı önemsemeye kalksan, dünkü hazırlık maçı sonrası 10 kişinin sözleşmesini feshetmen gerekir.

ya bu taraftar kimleri asıp kesmedi.. kimlere sırtını dönmedi... yarın başarısız olsun takım ilk protesto şenol güneş e olur buna emin olun... sonrada başkana tabi...

tribünde sırt dönmeler.. böyle gelmiş böyle gider şarkıları fln...

vefa istanbulda bir semt adıymış diyerekten sabah sabah klişenin en derinlerine inip geliyorum :D

Çevrimdışı tuncaboylu

kulüp de onun peşinde gibi... bukadar para harcadık bari alalım diyemi düşünüyorlar nedir.. daha sonra parlatıp satacak büyük ihtimalle.. zararı çıkartır o adam ama alabilirsek tabi..
Aboubakar da zarar falan da etmedik, o da algı.

Gomez'e 5.5 verdik, şampiyon olup Avrupa'da gruplarda elendik. Golleri sampiyonlukta önemli rol oynadı.

Abou'ya 5.8 verdik, şampiyon olup Avrupa'da çeyrek final oynadık. Golleri sampiyonlukta ve Avrupa'da önemli rol oynadı.

İkisi de kiralıktı ve geri döndüler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

normalde böyle tabii ki, çok ciddi bir tepki var Burak denilen adama. Şöyle düşün bir bakalım , Beşiktaş'a gönülden bağlısın, kombine alıyorsun, kartal yuvasından alışveriş yapıyorsun hiçbir menfaatin olmadan binlerce lira harcıyorsun ve ciddi bir taraftar grubu Burak'ı istemiyor. Daha açık anlatayım istersen; müşteriyiz biz, ciddi bir bedel ödüyorsak bizi de önemseyecek. Dünyada başka adam mı yok ? Bir de taraftarın işinin transfer yapmak olduğunu söylemedim, bizim taraftar olarak işimiz ne merak ettim ?

Çevrimdışı tuncaboylu

normalde böyle tabii ki, çok ciddi bir tepki var Burak denilen adama. Şöyle düşün bir bakalım , Beşiktaş'a gönülden bağlısın, kombine alıyorsun, kartal yuvasından alışveriş yapıyorsun hiçbir menfaatin olmadan binlerce lira harcıyorsun ve ciddi bir taraftar grubu Burak'ı istemiyor. Daha açık anlatayım istersen; müşteriyiz biz, ciddi bir bedel ödüyorsak bizi de önemseyecek. Dünyada başka adam mı yok ? Bir de taraftarın işinin transfer yapmak olduğunu söylemedim, bizim taraftar olarak işimiz ne merak ettim ?
Taraftara kalsa Fabri'yi de aldırmıyorlardı geçen sene. Kıyamet koptu, zor açıkladı kulüp transferi.

Burak belli ki hala D ya da E planı, belki de kulüp onu diğer temaslarda pazarlık faktörü olarak kullanılıyor. O yüzden bu açıklamalar normal.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

5.8'e mi mal oldu? Tff'ye ekstra yabancı için ücret ,%15 vergi ve menajerlik ücretiyle 7 m euro civarına mal olmuştur.

Çevrimdışı Neo Nesil

İlk 18'dr bir yabancı kaleci bulundurabiliyorsun.

O zaman yapacağımız tek şey dua etmek.

Tanrı Fabri'yi her türlü sakatlıklardan korusun, Tolga ve Boyko'ya da ilk 11 yüzü göstermesin.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 09:51:34 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Koa_lAA

taraftarın işinin ne olduğunu bilmiyosan niye konuşuyoruz...

müşteri gözüyle bakarsan alma kardeşim ozaman der adam sana..harcama bana para.. kulübün hissedarımı oldun forma alınca hak talep ediyorsun der... tamam eleştir ama bırakda bizde işimizi yapalım der.. başarısız olmak için almıyoruz biz adamı der.. bukadar duyguyla kulüp yönetilmez der.. der işte çok şey ya neyse..

Çevrimdışı tuncaboylu

5.8'e mi mal oldu? Tff'ye ekstra yabancı için ücret ,%15 vergi ve menajerlik ücretiyle 7 m euro civarına mal olmuştur.
Dogru, onları unutmuşum.

Onları Gomez için ödemedik sanırım, istisna uygulanmıştı. :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

müşteri gözüyle bakarsan alma kardeşim ozaman der adam sana..harcama bana para.. kulübün hissedarımı oldun forma alınca hak talep ediyorsun der... tamam eleştir ama bırakda bizde işimizi yapalım der.. başarısız olmak için almıyoruz biz adamı der.. bukadar duyguyla kulüp yönetilmez der.. der işte çok şey ya neyse..
Arkasından bin bir türlü haber çıkardıkları adamı aldı o çok değerli kulüp yönetenler Burak'ı mı almayacak. Çok fazla takılıyorsunuz bu yönetim işine. Bir önceki kulüp yönetenlerde bu minvalde bakıyorlardı sonuç milyonlarca dolar borç. Yöneten kısmı göreceli bir kavram çok takılmayın bunlara, sen bir sivil toplum örgütünü yönetiyorsun aynı zamanda bir şirket değil çalışanlar istemiyor diye bi yatırım yapmamazlık etmezsin ama senin kuruluş ve varoluş amacın taraftar zaten onlara rağmen ki büyük çoğunluğa rağmen bir şeyler yapmak çok uyuşmuyor bir biriyle.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 09:56:58 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dogru, onları unutmuşum.

Onları Gomez için ödemedik sanırım, istisna uygulanmıştı. :tabe:

Gomez'in maaşı da 3.5 tu resmi kayıtlara göre sonradan çebi 5.5 dedi acaba abouya el altından neler verdik o zaman diye sorarım ben de :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Herşey yönetime kalsa menemeni parasızlıktan açlıktan yedik gibi talihsiz açıklamalar yapılır. Ne ezikliğin ne rezilliğin kalır beyaz yalanlarla hayat geçer gider. Bu kulübün bir ağırlığı var. Nasıl bir aymazlıktır Burak yılmaz için bunu ayaklar altına almak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben biliyorum da sen önce bir üslubunu düzeltirsen iyi olur.

ne alaka bu söylediklerinle biraz mantıklı düşünsene sadece aşırı tepki gösterilen bir oyuncuyu almanın ne faydası olacak. duruma tamamen at gözlüğüyle duruma bakıyorsun, bu kadar iyi giderken böyle bir hamlenin yapılması taraftarın ciddi anlamda küstürülmesinden başka ne fayda sağlar. Olay başarılı olup olmaması değil . Bir de burası futbol kulübü ister istemez duygularda işin içinde olacaktır.

Çevrimdışı onurturan

1) Forvet en önemli yer oyuzden takima alışması azim 3e bese bakilmadan hemen acil alinmali..
2)Forvet en onemli yer sakince hareket edilip en dogrusunu almali acele edilmemeli ve dogru hamle beklenmeli.
3)Burak  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1) Forvet en önemli yer oyuzden takima alışması azim 3e bese bakilmadan hemen acil alinmali..
2)Forvet en onemli yer sakince hareket edilip en dogrusunu almali acele edilmemeli ve dogru hamle beklenmeli.
3)Burak  :evillol:
Niye sadece bu 3 opsiyon var bunların dışında başka bir opsiyon yok mu? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Sapla samanı birbirine karıştırmayalım. Taraftarı önemsesen diye liste yapıp asalımmı illa. Tartıya koysak kim ağır basar. Burak Yılmaz konusu öyle üç kişinin beş kişinin istemediği bir konu mu?

Çevrimdışı underworld

Bu dedigin hırsız için geçerli değil

Etiketler: