2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926376 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Gomez ile abu ney
Abunun gol atmisligi kadar gomezin tuzluyarak kaleci emekli etmisligi vardir

biz gomezli kadroyla uefada o tırı vırı gruptan çıkamadık
abouyla şl grubundan çıkıyorduk (Hakaret Yasak)₅ olmasa uefada çeyrek oynadık.
oynasa lyonuda geçerdik oynamadığı iki maç elenmemize neden oldu.
tabi oda onun hatası ama oraya kadarda o getirdi önemli olan atılan gol sayısı değil
gollerin niteliğide önemli

Çevrimdışı tuncaboylu

E planı değil Z planı bile olamaz burak almak demek forvetsiz kalmamız demektir
mecbur taraftarı dinleyecek başka seçeneği varmı bir grup değil taraftarın tamamı istemiyor
bu taraftar onu vodafone arenaya çıkartmaz Taraftar Tolga konusundada net çıkarabiliyorlarmı
tolgaya bunu yapan burağa neler yapmaz birde bonservis verecekler bak ts bonservis pazarlığı yapıyor
bedavamı gelecek burak  4 M bonservis iyi deniyor çin kulübü razı olursa şimdi 4 M verildiğini düşün
en az 3 M de maaş verilecek burak için kimsenin böyle bir kredisi yok. Başka oyuncumu
kalmadıda kalkıp böyle bir konuda taraftarla restleşeceksin. Huzursuzluk istiyorlarsa buyursunlar
alsınlar.
Doğru gelsin sakatlanmazsa gol kralı olur. ama lazım değil ne krallığı nede getireceği şampiyonluk.
hiç boşa yiğitlik yapmasınlar bazı şeyler taraftarı karşına alarak olmaz. ilk burak hedef alınır
ısrar ederlerse başkan hedef tahtası olur.
insanların kredileri olur ama herşeye ramen değildir bu kredi
Bana bu tepkiler biraz ölçüsüz geliyor abi.

Burak'ı oyuncu olarak beğenmem, repertuarında tek çeşit (sağ ayak üstü) gol vuruşu olan, pozisyon bilgisi zayıf olduğu için sık ofsayta düşen, hakemi aldatmaya yönelik fazla hamle yapan bir adam. Gelsin istemem.

Ama bizim taraftarın Burak nefreti ölçüsüz. Neymiş, bizim maçta kendini yere atmış. Bunu yapan ilk oyuncu mu bu? Şampiyonluk maçı falan da değil, ligin başındaki bir derbi.

Bizim oyuncuyu otoparkta döven Aurelio geldi, bizim oyuncuya kafa atarak elmacık kemiğini kıran Ali Tandoğan geldi, bizim oyuncuya uçan tekme atan Uğur Boral geldi.
Ama bizim maçta kendini yere atan Burak gelirse ortalık yangın yeri.

Dediğim gibi Burak nefreti fazla abartılıyor bence. Ben de kalite ve karakter olarak takıma çok layık bulmuyorum, ama bu tepkiler abartılı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

abouyla şl grubundan çıkıyorduk (Küfür Yasak) olmasa uefada çeyrek oynadık.
tabi oda onun hatası ama oraya kadarda o getirdi önemli olan atılan gol sayısı değil
Yapma bunu yapma bunu abi

Gomez ile ne alakasi var olayin. Iki tane gomez olsa 2ser tane gomseler senin ismaelin ile tolgan 5 tane alir iceri olayin gomezle ne alakasi var.

Adam atiyor golunu ismail sacmaliyor. Gomez hele bi bu kadroyla oynasaydi

Gomez yerine abu olsaydi o kadroda ilk3e zor girerdik. Ismail olcay rodolfo ersan falan

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Süre alamamasıda Aboubakar'ın sorunu sen çıkıp Rizede,Kayseride,içerdeki gs maçı çat çat golü atsan süreyide alırdın haksız mıyım? Gomez başka bir dünya bambaşka bir golcü idi.Avrupada gruptan çıkamadık felan denmesine sade gülüp geçmek lazım iki mesaj sonra Vodafone Park'ın muhteşem olduğundan ambiyansdan Adriano yu izlemenin büyük keyif olduğundan Fabri ile rahat etmekten bahsedecektir.
Süre alamaması Abou'nun suçu değil Şenol Hoca'nın hatasıdır. Neyse ki ikinci yarı hatasından döndü ve şampiyonluk geldi. İlk doksan dk oynadığı maç olan Antalya maçında da bir gol bir asistle açılışı yapmıştı zaten. Buna rağmen Cenk paşamız küsmesin penaltıdan golleri sıralasın diye ilk onbir başlatılmadı.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı abdusta

Usta bizim bi forvet siparişi vardı.
Beleş kiralık yada bonservizsiz.
Bu sene de şampiyon olacağız da biraz acele eder misin ustacığım.

Sipariş banamı ?

Saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi de en çok güldüğüm şey şu Cengiz gelseydi bizde süre alamazdı muhabbeti. Doğru kanadımızda Giggs veya Neymar değil Olcay vardı :( Olcay'ı kesip nasıl süre alacaktı Cengiz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi yaptığın kıyaslama o kadar yanlış ki Onur abi hangilerini söyleyeyim. Gomez dediğin adam apayrı bir seviyenin oyuncusuydu, yolunun buralara düşmesinin sebebi de sakatlık ve teknik direktörle yaşadığı sorundu. Statsız olduğumuz dönemde Gomez şampiyonluğun baş mimarıydı;  sayesinde 3 tane derbi kazandık, Olimpiyatta geseye attığı gol olmasa belki o maç dönmeyecekti şampiyonluğu bile kaybedecektik belki ihtimaller böyle uzar gider. 33 maçta 26 gol 5 asistlik bir katkı verdi adam. Abubakar ise henüz ham bir oyuncu, istikrar sorunu ve son vuruşlarda sıkıntı olan potansiyelli ve bir o kadarda enteresan bir oyuncu. 27 maçta 12 gol 4 asistlik bir katkı vermiş ligde.  Gomezle Abubakarı kıyaslamak; Adrianoyla Hasan ali-İsmail seviyesini kıyaslamak gibi bir şey.
sabaha kadar kıyaslarım neden kıyaslamayım gs maçında attığı gol olmasa maç dönmeyecekti
demişsinde o maçı çabuk unutmuşsun ben hiç bir takımı o maçtaki kadar ezdiğimizi hatırlamıyorum
bir maç söyleyeceksen önceki fener maçını söyle bence
aboununda bu sene öyle attığı goller var 3-4 tane öyle kritik golü var ligde tamamen kendi becerisiyle attığı
sadece napoli maçında attığı goller bizi gruptan çıkardı
oly maçında attığı fırsat golüyle atinada turu getirdi burdada maçın başında atıp maçı bitirdi
hep gomezin attığı gol sayılarına bakıyorsunuz avrupada yokları oynadı kalsaydı bu sene şldede yokları oynardı
kimse ona top götüremezdiki atsın. abou tam bir avrupa maçı golcüsü maç içi katkısı golden daha değerli
iki stoperi yanında dolaştırıyor.
gomez sanki kaçırmıyordu orana vur aboudan daha fazla kaçırdığını görürsünüz. bazı şeyler çabuk unutuluyor
Beşiktaşda kaçırdığı gollerden bir video yapılmıştı seyredin onu hafızanız tazelensin biz daha fazla pozisyona giriyorduk
maçı rakip sahaya yıkıyorduk daha fazla gol atıyordu bu sene maçın yarısını kendi sahamızda top çevirerek
geçirdik bu oyun şekliyle gomez ne yapardı acaba.
neyse bu sene pepe ile bu handikapı önlemiş olacağız topu gevelemeyiz kendi sahamızda.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abouyla şl grubundan çıkıyorduk (Küfür Yasak) olmasa uefada çeyrek oynadık.
Demek küfür yasak olmasa uefa da çeyrek oynardık  :kop: :kop: :kop:
Küfürlü yere ne yazdın çok merak ettim şimdi  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 11:48:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 11:50:56
Yapma bunu yapma bunu abi

Gomez ile ne alakasi var olayin. Iki tane gomez olsa 2ser tane gomseler senin ismaelin ile tolgan 5 tane alir iceri olayin gomezle ne alakasi var.

Adam atiyor golunu ismail sacmaliyor. Gomez hele bi bu kadroyla oynasaydi

Gomez yerine abu olsaydi o kadroda ilk3e zor girerdik. Ismail olcay rodolfo ersan falan
Yunus Mallı: Mario Gomez ile ne zaman konuşsam Beşiktaş'ı çok özlediğini söylüyor. Beşiktaş'ta çok güzel bir dönem geçirdiğini söyledi bana.
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Gökhan Kurt

La Gazette Della Sport ; "Avrupanın Yükselen Değeri Beşiktaş"

Çevrimdışı mellfred

cenkis roma'da ilk golünü yazmış. Üzülüyorum bu elemanları kaçırdığımıza
Bunları roma  Sevilla'nın napoli değil biz toplamalıyız
Roma bizden büyük takım değil bu ekonomiye kavuşmak şart

Çevrimdışı mellfred

Bunları romanın Sevilla'nın napoli'nin değil bizim toplamamız lazım
Bunlar bizden büyük takım değil bu ekonomiye kavuşmak şart

Çevrimiçi Necmi

Bi de en çok güldüğüm şey şu Cengiz gelseydi bizde süre alamazdı muhabbeti. Doğru kanadımızda Giggs veya Neymar değil Olcay vardı :( Olcay'ı kesip nasıl süre alacaktı Cengiz?
gerçekten süre alabileceğine inanıyormusun. evet alamazdı süre falan
Beşiktaşda oynamak başakta oynamaya benzemez. Kaldıki vermediler bize istemedik değil alamadık
bizde alamadık fenerde alamadı gsde alamadı. Başakta nasıl aldı tahmin ediyorsundur.
kerimide oynatsan o kadar katkı verirdi. şimdi başakta oynayacak görürsün verdiği katkıyı
ama oynadımı bizde oynamadı.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 11:55:53
Bunları roma  Sevilla'nın napoli değil biz toplamalıyız
Roma bizden büyük takım değil bu ekonomiye kavuşmak şart

izledim golü boşta kalan topa üç defans oyuncusundan önce geriden gelip güzel vuruşla golü yapmış.
çok hızlı sprenter ah ah kaçtı elimizden zamanında beğenmemiş ve almamışız ona yanıyorum...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Forumda Cengiz hakkındaki ''büyük takım topçusu değil'' yorumlarını çok net hatırlıyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 11:57:31
önüne gelene açmaya başlamış bir defa açtın baklavaları gördük yeter :bandit:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

La Gazette Della Sport ; "Avrupanın Yükselen Değeri Beşiktaş"

Bu gazetta yi nerden alabiliriz :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 12:15:15
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Ben zarar ettik demedim ki? Neden konuyu fayda bilmem ne olayına getiriyoruz. Son dakikaya kaldığımız için 7 milyon euroya mal oldu dedim, Gomez'i bekledik son dakikaya kadar. Bu başkanın açıkladığı bir gerçekken son dakikaya kalmanın bize bir faydası olmaz diye anlatmaya çalışıyorum halen yok CL ligi yok bilmem ne kupası falan filan.
peki neden algı oynaması yapıyorsunuz karşınızda bunu yiyecek çocukmu var
insanların zekasıyla alay ediyorsunuz ısrarla 7 vermezdik diyorsun
7 değil 5.8 verdik geri kalan menejer parası maç başı vs 3 haziranda transfer dönemi başladığı anda alsakta
verecektik bu maliyet geç kaldığımız için değil. 10 M bonservisi olan 24 yaşında bir oyuncuyu 2,5 dan daha aşağıya
kiralayamazsın sona kaldı falan değil bunu zaten kiralamak istiyorlardı kiralamaktaki maksat satmak
Belki maaşda bir düşüş olurdu 3.3 değilde 2,5 gibi olurdu abou transferinde erkende olsa etkileyeceği para en fazla
800 bin olurdu. siz rakamı şişirdikçe o kadar zarar etmiş olmuyoruz. Bu arada gomezede 3,5 verdik 5,5 lafını kim neresinden çıkardı buda tartışılır şehir efsanesi ben kap a bakarım birileride çıkıp 10 verdik dese onadamı inanacağız.
çıkarlar kaju parasını bile hesap ederler rakamları ortaya atarlar sizde işinize gelene inanırsınız maç başına gelince bu standart her oyuncuya veriliyor prim bana saçma geliyor zaten o puanları alasın diye sana o maaş veriliyor birde
puan aldığın için primin anlamı ne. Her oyuncunun maliyetini abounun maliyetiymiş sadece gibi eleştiremezsiniz
geç aldığımız için 4 bin dolar puan başı vermedik.
yani işin özeti erken almakla geç almak arasında azami oynayacak para işde 800 bin gibi bir şey olmuşdur.
oda olduysa portodan aldığın bir oyuncu bu hiçde öyle köşeye sıkışmazlar erken alınca pazarlıkla düşmezler
tam tersi akşam pazarı satmak istiyorlarsa son çareleri olduğu için daha ucuz alma ihtimalin daha kuvvetli
satmak istemese zaten satmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi Gomez uefa grubunda 2 tane attı, Moskova'da attığı gol çok iyiydi. Sporting maçında tolga zengin bombaladı turu ondan dolayı kaybettik. Abu'yu canlı gözle 3 maç izledim abi Derbi'de iyi oynadığını söyleyemem, Oğuzhan'ın mükemmel pasını değerlendirmeliydi. Vodafone Arenadaki Napoli maçında Abu iyi top oynadı. Gs derbisi tek kaleydi, 6 7 olacak maçta geriye düştük Necmi abi eğer gomezin karşılık veren golü gelmeseydi zor dönerdi o maç, bir de biliorsun geseye karşı şansımız yaver gitmiyor. Gomez çok ayrı bir seviye hala öyle abu ham oyuncu gelişebilir ama şuan gomez seviyesinin bayağı altında görünüyor.

Çevrimiçi Necmi

Demek küfür yasak olmasa uefa da çeyrek oynardık  :kop: :kop: :kop:
Küfürlü yere ne yazdın çok merak ettim şimdi  :alala:
küfür sayılmaz aslında şeref olmadığını yazdım :utan

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Gomez uefa grubunda 2 tane attı, Moskova'da attığı gol çok iyiydi. Sporting maçında tolga zengin bombaladı turu ondan dolayı kaybettik. Abu'yu canlı gözle 3 maç izledim abi Derbi'de iyi oynadığını söyleyemem, Oğuzhan'ın mükemmel pasını değerlendirmeliydi. Vodafone Arenadaki Napoli maçında Abu iyi top oynadı. Gs derbisi tek kaleydi, 6 7 olacak maçta geriye düştük Necmi abi eğer gomezin karşılık veren golü gelmeseydi zor dönerdi o maç, bir de biliorsun geseye karşı şansımız yaver gitmiyor. Gomez çok ayrı bir seviye hala öyle abu ham oyuncu gelişebilir ama şuan gomez seviyesinin bayağı altında görünüyor.
sorun seviyesinde değil karakterinde Beşiktaşı bu kadar aşağılayan ve hala
taraftarın dilinde olan başka oyuncu yoktur herhalde birde sosa var tabi.
banane seviyesinden resmen şl de averaj takımında oynamak istemiyorum dedi
haticeye değil neticeye bakacaksın moskovada atmış attıda ne oldu gruptan çıkamadık
tolga yemiş evet fabri yemedimi napolide iki tane yedi tolganın hatalı golü bir önceki seneydi
avrupa maçlarında rezil performans gösterdi bunun nesini savunuyorsun abouyuda gördük Dembaba yıda gördük
avrupada gomez bir cenk olamadı cenk aldığı kısa sürede ondan fazla katkı verdi
çabuk unutuluyor tekrar söylüyorum atılan gol sayısına bakıp yanılgı içine düşüyorsunuz
abou katkısı gomez katkısından fazla oldu.
maç başına on pozisyonu yaklaşık quaresmanın öldürdüğü bir sezonda abou katkısıyla şampiyon olduk
nihayetinde gomezi öyle böyle dengelemiş oldu üstüne şl ve el de büyük katkı verdi
buda gomezin üstüne koyduğunu gösterir
birde verilen para son ana kalması eleştiriliyor buda gomez yüzünden değilmiydi son ana kadar bizi oyalayan o
değilmiydi. evet gomez bizi şampiyon yaptı emeği var ama benim gözümde Tolga kadar değeri yok.
madem profesyonel bakıyor bende öyle bakarım.
bari gözleriniz kör olmasın formana değer verenle vermeyeni bir tutmayın.

Çevrimdışı sametbagan

Bana bu tepkiler biraz ölçüsüz geliyor abi.

Burak'ı oyuncu olarak beğenmem, repertuarında tek çeşit (sağ ayak üstü) gol vuruşu olan, pozisyon bilgisi zayıf olduğu için sık ofsayta düşen, hakemi aldatmaya yönelik fazla hamle yapan bir adam. Gelsin istemem.

Ama bizim taraftarın Burak nefreti ölçüsüz. Neymiş, bizim maçta kendini yere atmış. Bunu yapan ilk oyuncu mu bu? Şampiyonluk maçı falan da değil, ligin başındaki bir derbi.

Bizim oyuncuyu otoparkta döven Aurelio geldi, bizim oyuncuya kafa atarak elmacık kemiğini kıran Ali Tandoğan geldi, bizim oyuncuya uçan tekme atan Uğur Boral geldi.
Ama bizim maçta kendini yere atan Burak gelirse ortalık yangın yeri.

Dediğim gibi Burak nefreti fazla abartılıyor bence. Ben de kalite ve karakter olarak takıma çok layık bulmuyorum, ama bu tepkiler abartılı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burağın bize gelmesi için cenkin satılması lazım.Başka türlü burak buralara uğramaz.Hem iki tane kendini yere atan adama ihtiyaç yok kanımca
@Necmi abinin dediği gibi dünkü maçta 1 pozisyon hariç hepsinde kendini yere bıraktı cenk.Mevzu kendini atmaksa cenk alasını yapıyor ama ona hiç tepki yok statta

Çevrimdışı sametbagan

Sipariş banamı ?

Saygılar
Valla bu işle uğraşan herkese geçerli usta. :biggrinking:

Etiketler: