2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927738 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı başkan taraftar için Q7'yi tekrar alırken laf yok taraftar Burak istemeyince "Sen nasıl bizim işimize karışırsın". Cidden bazen arkama yaslanıp baya gülüyorum şu durumlara.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

ben biliyorum da sen önce bir üslubunu düzeltirsen iyi olur.

ne alaka bu söylediklerinle biraz mantıklı düşünsene sadece aşırı tepki gösterilen bir oyuncuyu almanın ne faydası olacak. duruma tamamen at gözlüğüyle duruma bakıyorsun, bu kadar iyi giderken böyle bir hamlenin yapılması taraftarın ciddi anlamda küstürülmesinden başka ne fayda sağlar. Olay başarılı olup olmaması değil . Bir de burası futbol kulübü ister istemez duygularda işin içinde olacaktır.

valla ben kötü bişey demedim ama yinede kusuruma bakma arkadaşım üslup yönünden bi hatamız olduysa... kalp kırmak yada rencide etmek için yazmadım.. yanlış anlaşılmak istemem... ben burda kimseylede polemiğe girmiyorum.. karışıyo sonra forum  :biggrinking:

sen görüşünü yazdın.. ben yazdım.. kapandı ben açısından konu..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dogru, onları unutmuşum.

Onları Gomez için ödemedik sanırım, istisna uygulanmıştı. :tabe:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi yaptığın kıyaslama o kadar yanlış ki Onur abi hangilerini söyleyeyim. Gomez dediğin adam apayrı bir seviyenin oyuncusuydu, yolunun buralara düşmesinin sebebi de sakatlık ve teknik direktörle yaşadığı sorundu. Statsız olduğumuz dönemde Gomez şampiyonluğun baş mimarıydı;  sayesinde 3 tane derbi kazandık, Olimpiyatta geseye attığı gol olmasa belki o maç dönmeyecekti şampiyonluğu bile kaybedecektik belki ihtimaller böyle uzar gider. 33 maçta 26 gol 5 asistlik bir katkı verdi adam. Abubakar ise henüz ham bir oyuncu, istikrar sorunu ve son vuruşlarda sıkıntı olan potansiyelli ve bir o kadarda enteresan bir oyuncu. 27 maçta 12 gol 4 asistlik bir katkı vermiş ligde.  Gomezle Abubakarı kıyaslamak; Adrianoyla Hasan ali-İsmail seviyesini kıyaslamak gibi bir şey.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla ben kötü bişey demedim ama yinede kusuruma bakma arkadaşım üslup yönünden bi hatamız olduysa... kalp kırmak yada rencide etmek için yazmadım.. yanlış anlaşılmak istemem... ben burda kimseylede polemiğe girmiyorum.. karışıyo sonra forum  :biggrinking:

sen görüşünü yazdın.. ben yazdım.. kapandı ben açısından konu..
  saygı çerçevesinde tartışabiliriz sıkıntı yok  :) 

Çevrimdışı underworld

Abu 3 kiralık ; 3,3 maaş vermedik mi ?  ( maç başı hariç)

Çevrimdışı onurturan

Niye sadece bu 3 opsiyon var bunların dışında başka bir opsiyon yok mu? :)
Sınıflandirmayi o sekilde yaptim diger opsiyonlarin hepsini 1 ve 2 ye alabilecegim istersen dene abi. :upto:
3 zaten fıkra kısmı..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abu 3 kiralık ; 3,3 maaş vermedik mi ?  ( maç başı hariç)
2.5 m euro kiralama, 3.3 m maaş + vergi + menajer+ puan başı 4 k euro'dan 312k euro verdik.  7 m euronun üstünde bir maliyeti var.

Çevrimdışı EagleForce

Transfer doneminde taraftar elbette en iyisi gelsin ister. Taraftarin istegine gore transfer yapmak gecmiste pahaliya mal oldu bize. Tolga'dan kurtulmak icin Boyko'yu cogu kisi istedi, alindi ama olmadi. Fabri alinirken de daha unlu isimler var diye istemeyen coktu ama tuttu. Elbette yonetim ve hoca karar vermeli kimlerin alinacagina. Hoca ister maddi sartlar gerektirir taraftarin istedigi degil de baska biri alinir. Kotu secenek oldugunu dusunup elestirse de taraftar destegini verir. Ama Burak konusu farkli. Dunyanin en iyi forveti de olsa alinmasini istemeyen milyonlarca taraftar var. Bu Costa'yi alalim deyip alamayinca yonetime atip tutmak gibi bisey degil. Taraftar birinin alinmamasini istiyor belli sebeplerden. Insanlari kusturmenin kimseye faydasi yok Burak gibi biri icin. Atiyorum mesela Senol hoca yardimci olarak Tumer'i istiyorum dese, baskan da hatalari oldu ama Besiktaslidir dese eyvallah mi demeliyiz?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar kaç maçı 90 dk oynadı ki Gomez'le kıyaslıyoruz? Gomez'den 900 dk daha az süre aldı. Penaltıcı Cenk formda diye küsmesin diye ilk yarı doğru düzgün oynatılmadı. Bazı maçlar kanatta süre aldı. Kendisine güvenildiği ikinci yarıda da hemen her mac gol atip şampiyonluğu getirdi.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi yaptığın kıyaslama o kadar yanlış ki Onur abi hangilerini söyleyeyim. Gomez dediğin adam apayrı bir seviyenin oyuncusuydu, yolunun buralara düşmesinin sebebi de sakatlık ve teknik direktörle yaşadığı sorundu. Statsız olduğumuz dönemde Gomez şampiyonluğun baş mimarıydı;  sayesinde 3 tane derbi kazandık, Olimpiyatta geseye attığı gol olmasa belki o maç dönmeyecekti şampiyonluğu bile kaybedecektik belki ihtimaller böyle uzar gider. 33 maçta 26 gol 5 asistlik bir katkı verdi adam. Abubakar ise henüz ham bir oyuncu, istikrar sorunu ve son vuruşlarda sıkıntı olan potansiyelli ve bir o kadarda enteresan bir oyuncu. 27 maçta 12 gol 4 asistlik bir katkı vermiş ligde.  Gomezle Abubakarı kıyaslamak; Adrianoyla Hasan ali-İsmail seviyesini kıyaslamak gibi bir şey.
Seviyeden bahsetmiyorum, faydadan bahsediyorum.

Aboubakar sayesinde 2 gol attığı Napoli'yi deplasmanda yendik, Benfica'dan burada puan aldık. Olympiakos deplasmanında skoru lehimize çevirdik. Ligin 2. yarısında o kadar kritik goller attı ki. Onları neden konuşmuyoruz?

Gomez'in katkısı oldu, o sayede şampiyon olduk. Abou'nun katkısı oldu, o sayede sampiyon olduk ve çeyrek final oynadık. Yok Gomez Bayern'de gelmiş, sakatmış, bunlar ayrı bir tartışma konusu.

Biz santrafordan bu sene zarar etmedik bence. Seneye santrafora 6 milyon Euro verip aynı katkıyı alsak ve aynı başarıları elde etsek, ben mutlu olurum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Seviyeden bahsetmiyorum, faydadan bahsediyorum.

Aboubakar sayesinde 2 gol attığı Napoli'yi deplasmanda yendik, Benfica'dan burada puan aldık. Olympiakos deplasmanında skoru lehimize çevirdik. Ligin 2. yarısında o kadar kritik goller attı ki. Onları neden konuşmuyoruz?

Gomez'in katkısı oldu, o sayede şampiyon olduk. Abou'nun katkısı oldu, o sayede sampiyon olduk ve çeyrek final oynadık. Yok Gomez Bayern'de gelmiş, sakatmış, bunlar ayrı bir tartışma konusu.

Biz santrafordan bu sene zarar etmedik bence. Seneye santrafora 6 milyon Euro verip aynı katkıyı alsak ve aynı başarıları elde etsek, ben mutlu olurum.

Ben zarar ettik demedim ki? Neden konuyu fayda bilmem ne olayına getiriyoruz. Son dakikaya kaldığımız için 7 milyon euroya mal oldu dedim, Gomez'i bekledik son dakikaya kadar. Bu başkanın açıkladığı bir gerçekken son dakikaya kalmanın bize bir faydası olmaz diye anlatmaya çalışıyorum halen yok CL ligi yok bilmem ne kupası falan filan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Usta bizim bi forvet siparişi vardı.
Beleş kiralık yada bonservizsiz.
Bu sene de şampiyon olacağız da biraz acele eder misin ustacığım.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aboubakar kaç maçı 90 dk oynadı ki Gomez'le kıyaslıyoruz? Gomez'den 900 dk daha az süre aldı. Penaltıcı Cenk formda diye küsmesin diye ilk yarı doğru düzgün oynatılmadı. Bazı maçlar kanatta süre aldı. Kendisine güvenildiği ikinci yarıda da hemen her mac gol atip şampiyonluğu getirdi.

Gomez ilk formayı nasıl aldı Cenkten? Hatrick ile başlamıştı sezona Cenk bu iş kapasite ile alakalı. Aboubakar'ı ücreti çok olmasına rağmen hep savundum hep beklemek lazım dedim Babelin ücretini eleştirdim Aboubakarı eleştirmedim ama sizin yaptığınız kıyas götürmez Gomez nere Aboubakar nere. Olympiyat stadına gitse Aboubakar hayata küserdi. O şampiyonluk yarışı içinde sönüp giderdi Aboubakar kaldıramazdı.

Beşiktaş'a Aboubakar'ı ve Talisca' yı getiren iradeye güveniyorum. Babacar ile ilgilenilmesi de o iradenin hala etkin olduğunun göstergesi. Otuz yaş üstü bitik bir forvet gelmeyecektir artık bu takıma. 

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar da zarar falan da etmedik, o da algı.

Gomez'e 5.5 verdik, şampiyon olup Avrupa'da gruplarda elendik. Golleri sampiyonlukta önemli rol oynadı.

Abou'ya 5.8 verdik, şampiyon olup Avrupa'da çeyrek final oynadık. Golleri sampiyonlukta ve Avrupa'da önemli rol oynadı.

İkisi de kiralıktı ve geri döndüler.

Sabah gusul abdestini aldin insallah, gomez ile abuyu ayni ileti icinde karsilastirmak kiyamet alametidir

Çevrimdışı mylife1903

5.8'e mi mal oldu? Tff'ye ekstra yabancı için ücret ,%15 vergi ve menajerlik ücretiyle 7 m euro civarına mal olmuştur.
Yeme icme ulasim kanalizasyon cop vergisi bir suru de forma ekipman falan eskitti

Gomez ilk formayı nasıl aldı Cenkten? Hatrick ile başlamıştı sezona Cenk bu iş kapasite ile alakalı. Aboubakar'ı ücreti çok olmasına rağmen hep savundum hep beklemek lazım dedim Babelin ücretini eleştirdim Aboubakarı eleştirmedim ama sizin yaptığınız kıyas götürmez Gomez nere Aboubakar nere. Olympiyat stadına gitse Aboubakar hayata küserdi. O şampiyonluk yarışı içinde sönüp giderdi Aboubakar kaldıramazdı.
Gomez bambaşka bir adamdi kabul ediyorum. Golcülüğü kimseyle kolay kolay kiyaslanamaz, hele ki Abuş'la. Ama Gomez su kadar atti Abuş bu kadar atti kiyaslamasi yapılıyorsa aldiklari süreye de bakmak zorundasınız. Aldiklari maaş kiyaslaniyorsa süre de kiyaslanmali.

Çevrimdışı mylife1903

Aynı başkan taraftar için Q7'yi tekrar alırken laf yok taraftar Burak istemeyince "Sen nasıl bizim işimize karışırsın". Cidden bazen arkama yaslanıp baya gülüyorum şu durumlara.
Sureyya abinin ustune cisini yapan bi adam sonucta, burak yilmaz kakasini yapsin

Çevrimdışı mylife1903

Ben zarar ettik demedim ki? Neden konuyu fayda bilmem ne olayına getiriyoruz. Son dakikaya kaldığımız için 7 milyon euroya mal oldu dedim, Gomez'i bekledik son dakikaya kadar. Bu başkanın açıkladığı bir gerçekken son dakikaya kalmanın bize bir faydası olmaz diye anlatmaya çalışıyorum halen yok CL ligi yok bilmem ne kupası falan filan.
Gomeze bugun 8 versinler yarin baslasin, abuya da 1.5-2 versinler yarin baslasin
Bunlarin 1 atmosfer basincta ederleri budur

Çevrimiçi Necmi

Taraftara kalsa Fabri'yi de aldırmıyorlardı geçen sene. Kıyamet koptu, zor açıkladı kulüp transferi.

Burak belli ki hala D ya da E planı, belki de kulüp onu diğer temaslarda pazarlık faktörü olarak kullanılıyor. O yüzden bu açıklamalar normal.

E planı değil Z planı bile olamaz burak almak demek forvetsiz kalmamız demektir
mecbur taraftarı dinleyecek başka seçeneği varmı bir grup değil taraftarın tamamı istemiyor
bu taraftar onu vodafone arenaya çıkartmaz Taraftar Tolga konusundada net çıkarabiliyorlarmı
tolgaya bunu yapan burağa neler yapmaz birde bonservis verecekler bak ts bonservis pazarlığı yapıyor
bedavamı gelecek burak  4 M bonservis iyi deniyor çin kulübü razı olursa şimdi 4 M verildiğini düşün
en az 3 M de maaş verilecek burak için kimsenin böyle bir kredisi yok. Başka oyuncumu
kalmadıda kalkıp böyle bir konuda taraftarla restleşeceksin. Huzursuzluk istiyorlarsa buyursunlar
alsınlar.
Doğru gelsin sakatlanmazsa gol kralı olur. ama lazım değil ne krallığı nede getireceği şampiyonluk.
hiç boşa yiğitlik yapmasınlar bazı şeyler taraftarı karşına alarak olmaz. ilk burak hedef alınır
ısrar ederlerse başkan hedef tahtası olur.
insanların kredileri olur ama herşeye ramen değildir bu kredi

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez bambaşka bir adamdi kabul ediyorum. Golcülüğü kimseyle kolay kolay kiyaslanamaz, hele ki Abuş'la. Ama Gomez su kadar atti Abuş bu kadar atti kiyaslamasi yapılıyorsa aldiklari süreye de bakmak zorundasınız. Aldiklari maaş kiyaslaniyorsa süre de kiyaslanmali.

Süre alamamasıda Aboubakar'ın sorunu sen çıkıp Rizede,Kayseride,içerdeki gs maçı çat çat golü atsan süreyide alırdın haksız mıyım? Gomez başka bir dünya bambaşka bir golcü idi.Avrupada gruptan çıkamadık felan denmesine sade gülüp geçmek lazım iki mesaj sonra Vodafone Park'ın muhteşem olduğundan ambiyansdan Adriano yu izlemenin büyük keyif olduğundan Fabri ile rahat etmekten bahsedecektir.

Çevrimdışı cagdas44

Talisca'nın 18 yaşındaki kardeşi Souza, altyapı takımımız için İstanbul'da antrenman yapıyor. (Haber Kartalı)

Çevrimdışı mylife1903

Talisca'nın 18 yaşındaki kardeşi Souza, altyapı takımımız için İstanbul'da antrenman yapıyor. (Haber Kartalı)

Ben daha gecen gun teshisi koymustum kulaklarda babanin imzasi var, diye

Ulan ne goz var beee

Çevrimdışı mylife1903

Süre alamamasıda Aboubakar'ın sorunu sen çıkıp Rizede,Kayseride,içerdeki gs maçı çat çat golü atsan süreyide alırdın haksız mıyım? Gomez başka bir dünya bambaşka bir golcü idi.Avrupada gruptan çıkamadık felan denmesine sade gülüp geçmek lazım iki mesaj sonra Vodafone Park'ın muhteşem olduğundan ambiyansdan Adriano yu izlemenin büyük keyif olduğundan Fabri ile rahat etmekten bahsedecektir.
Gomez ile abu ney
Abunun gol atmisligi kadar gomezin tuzluyarak kaleci emekli etmisligi vardir

Çevrimiçi Necmi

5.8'e mi mal oldu? Tff'ye ekstra yabancı için ücret ,%15 vergi ve menajerlik ücretiyle 7 m euro civarına mal olmuştur.
kaça mal olduysa oldu parasını çıkarttı sokağa atılmış bir para değil
cenk eli belinde dolaşırken abou golleri olmasa nah şampiyon olurduk
şldede gruptan zor çıkardık hala 5 mi 7 mi tartışıyorsunuz nesini tatışıyorsunuz
adamın katkısı gomez katkısından fazla herkes gol sayısına bakıyor sen o gollerin değerine bak
genç ve tecrübesiz oyuncu uyum süresi uzun sürdü genede şampiyonluk getiren
performans çıkardı alıştıktan sonra birde hoca lig sonuna doğru anca onu birinci tercih
olarak düşündü cenke verilen fırsat verilse gol sayısı çok daha fazla olurdu Başak maçını unutamıyorum
cenkle çıkmakla kendi bacağımıza sıktı hoca. fener maçında çıkarıp cenki sokmasa
o maçta berabere bitmezdi abounun oyunda olduğu maçta fener tek stoperiyle o ortayı yapamazdı
geçen sene şenol hoca affı olmayacak hatalar yaptı. Bunları yapmasa çok daha önce biterdi lig
önümüzdeki sene abou olsa 20+ kesin yapar. gene maçta sinir oldum kaç defa kendini yere attı
bir keresinde sadece temas etti ispanyol oyuncu hemen bıraktı
kendini hiç birine hakem faul çalmadı insan biraz utanır ya. Burak bile kendini bu kadar kolay bırakmıyor.
Resmen Beşiktaşdaki kredisini dolduruyor.

Etiketler: