@Serhat Akkaya nın haklı olduğu nokta var yalnız @Necmi abi, onu gözden kaçırıyorsun:
Biz Gomez'ld şöyle bir sözleşme yapmış olabiliriz:
Garanti para 3.5 milyon, 10 maç oynayınca 2 milyon daha.
Borsa ciddi bir kurum, ama yaptığın KAP bildiriminde tüm sözleşme detaylarını bildirme zorunluluğu yok. 3.5 milyonu bile bildirmeyebilirsin. Mesela Orkan'ın hiç bir rakamı bildirilmedi.
Gomez'in bence de 5.5 almış olması yüksek ihtimal, adam bizden önce 5.5 alıyordu ve bizden sonra da 5.5 alıyor.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
almıştır yada almamışdır sonuçta bu varsayım kapa bildirim bir kere yapılmıyor
detaylı bildirimde var o belge adı üzerinde kamuoyu aydınlatma platformu orda kamuoyuna bilgi veriyorsun
ana hatlarıyla. diğer şeyleri öyle açık açığa vermek zorunda değilsin ticari sırlara girer
oyuncuyla nasıl sözleşme yaptığını neden açık edesinki sözleşme dediğin şey iki kişinin özelinde olan bir şey
sen zaten mali tabloda detaylarıyla gösteriyorsun kuruşuna kadar. kamu oyuna 3,5 maliyet gösterip hesaplarda 5,5 gösteremezsin
arada 2 milyon oynuyor. bunların hiç bir önemi yok burda söylemek istediğim kap bildirisi 3,5 diyor
ötesi benim için farazidir. biri 5,5 demiş diğeri 7 demiş ağızdan çıkanla belge arasındaki farkı işaret ediyorum.
pepe içinde açıklandı totelde 9 M verilmiş şimdi bunu 13 e kadar çıkardı soytarılar bu sezon bitene kadar 15 e çıkar
sonra bizde burda 15 i tartışırız. yok canım pepe bu illaki imza parası verilmiştir söylenmiyordur.
tezde bu. Beşiktaş resmi bir kurumdur ve bu kurumun resmi açıklamasıdır önemli olan Beşiktaşın açıklamasına
yalandır ya demenin doğru bir yanı yok. Bunu başkanda söylese ağır ol derim. Kimse Beşiktaşın resmi açıklamasını yalanlayamaz
öyle bir had yok kimsede. Beşiktaş adına bir açıklamamı yapıldı herkes o açıklamayı doğru kabul etmek zorundadır.
Beşiktaşı kimse yalancılıkla suçlayamaz böyle bir durumada sokamaz. Çebi öyle söylemiş burda nasıl bir bakış açısı var
ben söyleyeyim kötü niyetli bir bakış açısı var. Ben diyorum Çebi söylemişdir söyleminde belki menejer ücretleri primler vs toplamı vardır.
buna bir açıklama getiriyorum doğru yanlış ama çebinin ağzından çıkan ve detaylandıramadığım bir söz nedeniyle Beşiktaşı
yalancılıkla itham etmiyorum. ne kadar kolay bir şey Beşiktaşın resmi bildiriminin yalan olduğunu söylemek bunu söyleyen Beşiktaşlı
olunca hiçde sıcak bakamıyorum.
Burda sırf kendileri haklı çıkmak için Beşiktaşı yalancılıkla suçlamaktan çekinmiyor insanlar.