2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927095 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman: “Sadece Çin değil, Malezya da Endonezya'da da büyük bir potansiyel var.''

Fikret Orman ; Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir müslüman ülkenin takımı ilgi çekiyor.

Fikret Orman: ''Malezya kralı ve Malezya futbol federasyonu başkanı Beşiktaşlı. Bizim takımın 11'ini ezbere sayıyor.''
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Gomez'in maaşı da 3.5 tu resmi kayıtlara göre sonradan çebi 5.5 dedi acaba abouya el altından neler verdik o zaman diye sorarım ben de :)
o rakam büyük ihtimal vergisi menejer ücreti primleri dahil rakamdır.
borsaya bağlı bir şirkette adını koyamayacağın bir gideri söyleyemezsin borsaya 3,5 verdik deyip
sonra yok 5,5 verdik demek gibi bir durumun olamaz borsa yalan beyandan canına okur
öyle kayda düşmemiş bir şey olsa bunun lafını edemezsin. 5,5 bize total maliyetidir
hep aklın kötüye çalışıyorda borsanınki böyle çalışmaz direk soruşturma açar o beyan için
kolaymı borsaya yanlış beyan vermek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sorun seviyesinde değil karakterinde Beşiktaşı bu kadar aşağılayan ve hala
taraftarın dilinde olan başka oyuncu yoktur herhalde birde sosa var tabi.
banane seviyesinden resmen şl de averaj takımında oynamak istemiyorum dedi
haticeye değil neticeye bakacaksın moskovada atmış attıda ne oldu gruptan çıkamadık
tolga yemiş evet fabri yemedimi napolide iki tane yedi tolganın hatalı golü bir önceki seneydi
avrupa maçlarında rezil performans gösterdi bunun nesini savunuyorsun abouyuda gördük Dembaba yıda gördük
avrupada gomez bir cenk olamadı cenk aldığı kısa sürede ondan fazla katkı verdi
çabuk unutuluyor tekrar söylüyorum atılan gol sayısına bakıp yanılgı içine düşüyorsunuz
abou katkısı gomez katkısından fazla oldu.
maç başına on pozisyonu yaklaşık quaresmanın öldürdüğü bir sezonda abou katkısıyla şampiyon olduk
nihayetinde gomezi öyle böyle dengelemiş oldu üstüne şl ve el de büyük katkı verdi
buda gomezin üstüne koyduğunu gösterir
birde verilen para son ana kalması eleştiriliyor buda gomez yüzünden değilmiydi son ana kadar bizi oyalayan o
değilmiydi. evet gomez bizi şampiyon yaptı emeği var ama benim gözümde Tolga kadar değeri yok.
madem profesyonel bakıyor bende öyle bakarım.
bari gözleriniz kör olmasın formana değer verenle vermeyeni bir tutmayın.
Başka yerden bakmışsın abi ben safi katkı olarak söyledim yoksa Gomez'in yaptığı yanlıştı, yönetiminde yaptığı yanlıştı ama planlamanı ona göre yapacaksın. Abu konusunda sana çok katılamayacağım. Abunun da katkısı olmuştur ama söylediğinden daha az olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada Abubakar transfer döneminin son günlerine doğru kadromuza katılabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o rakam büyük ihtimal vergisi menejer ücreti primleri dahil rakamdır.
borsaya bağlı bir şirkette adını koyamayacağın bir gideri söyleyemezsin borsaya 3,5 verdik deyip
sonra yok 5,5 verdik demek gibi bir durumun olamaz borsa yalan beyandan canına okur
öyle kayda düşmemiş bir şey olsa bunun lafını edemezsin. 5,5 bize total maliyetidir
hep aklın kötüye çalışıyorda borsanınki böyle çalışmaz direk soruşturma açar o beyan için
kolaymı borsaya yanlış beyan vermek.
Pepe bir dünya markası. Çok büyük değer katacak. Mario Gomez'e 5,5 milyon euro verdik ama bir sorun olmadı. Çoğunluk 2 milyon alırken 5,5 milyona Gomez’i oynattık.
ahmet nur çebi.
bu borsayı Allah filan mı sanıyorsunuz siz acaba? Ne pislikler dönüyor şirketlerde bu mu ayarlanamayacak. Valla komiksiniz. Adam 5.5 verdik net demiş işte halen yok vergi yok menajer ücreti diye çevirmeye çalışıyorsunuz. Borsaya bildirimde bulunurken oyuncuların menajerlerine şu kadar verdik diye de bildirimde mi bulunuyoruz?
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 13:17:01 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Fikret Orman: “Sadece Çin değil, Malezya da Endonezya'da da büyük bir potansiyel var.''

Fikret Orman ; Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir müslüman ülkenin takımı ilgi çekiyor.

Fikret Orman: ''Malezya kralı ve Malezya futbol federasyonu başkanı Beşiktaşlı. Bizim takımın 11'ini ezbere sayıyor.''
O zaman ilk durak Malezya

Çevrimiçi Necmi

Gomez bambaşka bir adamdi kabul ediyorum. Golcülüğü kimseyle kolay kolay kiyaslanamaz, hele ki Abuş'la. Ama Gomez su kadar atti Abuş bu kadar atti kiyaslamasi yapılıyorsa aldiklari süreye de bakmak zorundasınız. Aldiklari maaş kiyaslaniyorsa süre de kiyaslanmali.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
gomez 117.8 dakikada bir gol atmış
Aboubakar 127,5 dakikada bir gol atmış
abou bu sürenin çoğunu son 10-15 dakikalarda girerek yaptı 90 dakika oynadığı her maç iki gole katkı yapmış
uzun süre oynadığı maçların hepsindede kanat oynamış forvet oynadığı maçlarda hep kısa süre yer almış
genede gol katkısı gomeze denk sayılır iki gol daha atsa gomezden daha katkılı olacak.
bütün istatistikler gomezden çok daha fazla katkı verdiğini söylüyor ama insanlar görmek istediklerini görürler
ligin başında uyum sorunu yaşamasa daha doğrusu hoca forvet oynatsa kesinlikle katkısı gomezden fazla olacaktı
il yarı boyunca 3 tane 90 dakikası var ikisinde kanat oynamış bir tane 88 dakikası var 3 maçda gol atmış zaten
o 88 ide sayarsak 6 tane 90 dakikası var ve bu maçlarda 6 gol 2 asisti var
aldığı kısa süreler sadece istatistiği şişiriyor sürekli santrafor olarak 90 dakika oynatsaydı kesinlikle gomez istatistiğini geçerdi. ağza dolanmış şu kadar gol attı kimse oynadığı süreye ve bu sürede nerde oynadığına bakmıyor
ligde oynadığı 1.587 dakikanın 672 dakikasını kanat olarak oynadı

Çevrimdışı Furkan Sarper

Hala nasil abu gomezden katkı verdi diyebiliyorsunuz cidden anlamiyorum.

Avrupa performanslarini bir kenara koy ona sonra degincem. Ligde gomez fbye 2tane atti derbi kazandirdi, gsye 2 macta 2 atti 6 puan kazandirdi.anadoluya gittik ceza sahasina sokmadi adamlar dışarıdan vurdu atti 3puan kazandirdi. Bu adama abudan az katki verdi diyosaniz objektif degilsiniz. Neymis abu 2.yarı alismis takima. E ikiside yeni transfer sanki gomez 10 yildirbu takımdaydı. Ustune ustluk gomez sakatti onceki sezonlarda top oynamisti.
Birde avrupa meselesi var iyice komik.diyorsunuz gomez gruptan cikaramadi.abu daha beterini yapti. 4 4 luk giden takimi sabote etti. Top olmayan yerde takimi 2 kere 10 kisi birakti. Bu sadece avrupada. Yetmedi ustune geldi ligde 10kisi .birakti. Cidden bazen sadece algi yapmak icin insanlari salak yerine koyuyosunuz bu forumda ona üzülüyorum. Daha yazardimda neye yariycak?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

gomez 117.8 dakikada bir gol atmış
Aboubakar 127,5 dakikada bir gol atmış
abou bu sürenin çoğunu son 10-15 dakikalarda girerek yaptı 90 dakika oynadığı her maç iki gole katkı yapmış
uzun süre oynadığı maçların hepsindede kanat oynamış forvet oynadığı maçlarda hep kısa süre yer almış
genede gol katkısı gomeze denk sayılır iki gol daha atsa gomezden daha katkılı olacak.
bütün istatistikler gomezden çok daha fazla katkı verdiğini söylüyor ama insanlar görmek istediklerini görürler
ligin başında uyum sorunu yaşamasa daha doğrusu hoca forvet oynatsa kesinlikle katkısı gomezden fazla olacaktı
il yarı boyunca 3 tane 90 dakikası var ikisinde kanat oynamış bir tane 88 dakikası var 3 maçda gol atmış zaten
o 88 ide sayarsak 6 tane 90 dakikası var ve bu maçlarda 6 gol 2 asisti var
aldığı kısa süreler sadece istatistiği şişiriyor sürekli santrafor olarak 90 dakika oynatsaydı kesinlikle gomez istatistiğini geçerdi. ağza dolanmış şu kadar gol attı kimse oynadığı süreye ve bu sürede nerde oynadığına bakmıyor
ligde oynadığı 1.587 dakikanın 672 dakikasını kanat olarak oynadı
Abi adam ikinci yarı oynadı güle oynaya şampiyon olduk. Ben yönetime güveniyorum çakma Gomez getirecek olsalardı geçen yıl da getirirlerdi. Bence Abuş dönecek. İlk tercih olduğu kanısındayım. Hem yönetim hem de hoca açısından.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı underworld

Bırakalım abuyu gomezi, jinyaka negredo ya bakalım.

Çevrimiçi Necmi

Pepe bir dünya markası. Çok büyük değer katacak. Mario Gomez'e 5,5 milyon euro verdik ama bir sorun olmadı. Çoğunluk 2 milyon alırken 5,5 milyona Gomez’i oynattık.
ahmet nur çebi.
bu borsayı Allah filan mı sanıyorsunuz siz acaba? Ne pislikler dönüyor şirketlerde bu mu ayarlanamayacak. Valla komiksiniz. Adam 5.5 verdik net demiş işte halen yok vergi yok menajer ücreti diye çevirmeye çalışıyorsunuz. Borsaya bildirimde bulunurken oyuncuların menajerlerine şu kadar verdik diye de bildirimde mi bulunuyoruz?

bir şeyi çevirdiğim yok komik falanda değilim bir dahada birilerinle böyle dalga geçersen burdan gidersin
borsa dediğin evet oldukça ciddidir. uluslar arasıdır. borsacı arkadaşlar varsa aramızda ne kadar ciddi olduğunu anlatsın
evet gs ye yaptılar sonra borsa başkanının başına neler geldi araştır. çirkin üslubun artık tahammül sınırlarını aşıyor.
o kadar kıvırmaya alışmışsınki herkesi kendin gibi sanıyorsun. evet borsaya bildirimde bulunurken harcadığın her kuruşu veriyorsun
zaten sen vermiyorsun borsa bunu yetkili uzmanlardan istiyor. ne sanıyorsun iki kelimeyi borsaya gönderip işin bittiğinimi
sanıyorsun. borsaya tabi denetleme diye kaç defa denetleme yapıldı hiç dikkatini çekmedimi. senin borsanın garantörlüğünde
dışarıya satılmış hisselerin var. bunun oyunmu olduğunu sanıyorsun. uyarı alabilirsin geçici tahtan kapanır yada sürekli
ihraç alırsın. yaptırımı bilmiyorum ama borsadan atılırsan büyük ihtimal devlet sana piyasadaki hisselerini toplatır
buda senin iflasın demek olur büyük ihtimal. Allahın adını her şeyin içine katma nasıl bir cevap alacağın hiç belli olmaz.

Çevrimiçi terapati

Bu arada Mangala haberleri de bir anda kesildi sanki, var mı radara takılan bir bilgi? @abdusta

Çevrimdışı matias_27

pepe şenol hocanın isteği doğrultusunda takımla çalışmaya başlamıştır. normalde 1 hafta bireysel çalışması düşünülüyordu. şenol hoca ve pepe kısa bir toplantı durum değerlendirmesinden sonra takımla çalışmaya başlaması kararlaştırıldı.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tuncaboylu

bir şeyi çevirdiğim yok komik falanda değilim bir dahada birilerinle böyle dalga geçersen burdan gidersin
borsa dediğin evet oldukça ciddidir. uluslar arasıdır. borsacı arkadaşlar varsa aramızda ne kadar ciddi olduğunu anlatsın
evet gs ye yaptılar sonra borsa başkanının başına neler geldi araştır. çirkin üslubun artık tahammül sınırlarını aşıyor.
o kadar kıvırmaya alışmışsınki herkesi kendin gibi sanıyorsun. evet borsaya bildirimde bulunurken harcadığın her kuruşu veriyorsun
zaten sen vermiyorsun borsa bunu yetkili uzmanlardan istiyor. ne sanıyorsun iki kelimeyi borsaya gönderip işin bittiğinimi
sanıyorsun. borsaya tabi denetleme diye kaç defa denetleme yapıldı hiç dikkatini çekmedimi. senin borsanın garantörlüğünde
dışarıya satılmış hisselerin var. bunun oyunmu olduğunu sanıyorsun. uyarı alabilirsin geçici tahtan kapanır yada sürekli
ihraç alırsın. yaptırımı bilmiyorum ama borsadan atılırsan büyük ihtimal devlet sana piyasadaki hisselerini toplatır
buda senin iflasın demek olur büyük ihtimal. Allahın adını her şeyin içine katma nasıl bir cevap alacağın hiç belli olmaz.
@Serhat Akkaya nın haklı olduğu nokta var yalnız @Necmi abi, onu gözden kaçırıyorsun:

Biz Gomez'ld şöyle bir sözleşme yapmış olabiliriz:
Garanti para 3.5 milyon, 10 maç oynayınca 2 milyon daha.
Borsa ciddi bir kurum, ama yaptığın KAP bildiriminde tüm sözleşme detaylarını bildirme zorunluluğu yok. 3.5 milyonu bile bildirmeyebilirsin. Mesela Orkan'ın hiç bir rakamı bildirilmedi.

Gomez'in bence de 5.5 almış olması yüksek ihtimal, adam bizden önce 5.5 alıyordu ve bizden sonra da 5.5 alıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

sana bir şey olmasın dikkat et başka 38life yok :D
ne kadar mantıksız bir şey söylediğinin bilmem farkındamısın.
peki alacağımız oyuncunun transfer bittikten bir gün sonra sakatlanmayacağının garantisi varmı?
ona buna bir şey olursa diye bir durummu var öyleyse yüzlerce oyuncudan oluşan bir kadro kuralım
birine birşey olursa sonra yedeğine olursa diye.
hayata olumsuz bakarsan hep olumsuzluk yaşarsın negatif düşünmek kimseye bir şey kazandırmaz.
bu sene takımdan sadece iki oyuncun gitmiş sadece iki oyuncu takım geçen seneki takım
geçen sene şampiyon olan takıma 10 oyuncu geldi takımın kimliği oyun şekli komple değişti
gene şampiyon olduk. biz halimize ağlıyorsak rakiplerin kendisini köprüden atması lazım
fener taraftarı webonun tekrar gelmesine razı ondan medet umacak duruma gelmişler.
gs liler tarihlerinin en acı elenişini yaşadılar. bütün iyi oyuncularını kaybedip yerini çöplerle doldurdular
hepsi geçen seneden daha güçsüz olacaklarını biliyor. Biz neden korkuyoruz 3 maç forvetsiz oynasak ne olacak
bizim takımda herkes gol atıyor quaresma hariç. Zımba gibi takımımız var tadını çıkarın.

Söylediğin mantık doğru ama benim demek istediğim şu: Elde 1 tane kaliteli stoper var o da sakatlansa 2 tane yetersiz stopere kalırız. 2 tane kaliteli stoper olsa en azından bir sakatlık durumunda sahada güvenebileceğimiz bir stoper olur. Yani ilk 11 tam olsa eyvallah ozaman kimsenin sakatlanmasına göre senaryo kuramayız ama şuan zaten ilk 11i oluşturamıyoruz. Cenkin yedeği yok. Birşey olsa sahaya forvetsiz çıkıcaz. Kanatta da aynı şey geçerli. Orkan var ama şuan için ne düzeyde olduğunu bilmiyoruz.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Hala nasil abu gomezden katkı verdi diyebiliyorsunuz cidden anlamiyorum.

Avrupa performanslarini bir kenara koy ona sonra degincem. Ligde gomez fbye 2tane atti derbi kazandirdi, gsye 2 macta 2 atti 6 puan kazandirdi.anadoluya gittik ceza sahasina sokmadi adamlar dışarıdan vurdu atti 3puan kazandirdi. Bu adama abudan az katki verdi diyosaniz objektif degilsiniz. Neymis abu 2.yarı alismis takima. E ikiside yeni transfer sanki gomez 10 yildirbu takımdaydı. Ustune ustluk gomez sakatti onceki sezonlarda top oynamisti.
Birde avrupa meselesi var iyice komik.diyorsunuz gomez gruptan cikaramadi.abu daha beterini yapti. 4 4 luk giden takimi sabote etti. Top olmayan yerde takimi 2 kere 10 kisi birakti. Bu sadece avrupada. Yetmedi ustune geldi ligde 10kisi .birakti. Cidden bazen sadece algi yapmak icin insanlari salak yerine koyuyosunuz bu forumda ona üzülüyorum. Daha yazardimda neye yariycak?
derbilerde gol atmakla şampiyon olunmuyor abouda attı derbide gol
eletmedi katkı vermedi diyorsan lyon maçında o olmadığı için elendik demeyeceksin
oly maçında kırmızı gördü maçı 4-1 aldık lyon maçında on kişi oynamadık 11 kişi çıktık
hem katkı vermedi deyip hemde onun yüzünden elendik demek çelişki değilmi.
bak kardeşim matematik yalan söylemez açacaksın istatistiklerine bakacaksın
uefada çeyrek final oynadıysak onun sayesinde oynadık onun yüzünden elenmedik
ona bakarsan quaresmada sakat değilmiydi o nun yüzündende elenmiş olabiliriz o zaman
kimsenin algı yaptığı falan yok işte istatistiklerini veriyoruz senin yaptığına algı denir fener maçında attı gs maçında attı
işte kırmızı gördüğü için elendik lafları algıdır. ilk yarı derbilerde kısa süre aldı ikinci yarı gs maçında hoca oynatmadı
fener maçında 72 dakika oynadı golünü attı hoca çıkartmasa o maç berabere bitmezdi
bütün derbilerin toplamında 147 dakika oynadı. sana istatistikle konuşuyoruz algı yapmıyoruz
ikisininde performansı ligde şampiyon yaptı. artı olarak abounun performansı avrupadada iş yaptı.
o nedenle zaten abounun performansı daha iyi diyoruz. görünen köy kılavuz istemiyor burda bir senedir ah gomez vah gomez dediler
ama işte gol atma süreleri aynı hemen hemen abou iki gol daha atmış olsa gomezi geçiyor
biri oynamış 1500 dakika diğeri 2700 dakika oynamış biri sürekli 90 dakika santrafor oynarken diğeri 5 defa onunda çoğu kanat olarak çıkmış
fenerin oyuncusuyla Beşiktaşın oyuncusunu mukayese etmiyoruz bu çıkış niye gomez kötü yararsız demiyoruz
başarısızda demiyoruz şampiyonluk getiren katkı verdi ama dönüp dolaşıp ah va gomez demenin manası yok
abouda onun kadar ve fazlasınıda yaptı. Kimsenin gomezi kötülediği yok sadece abou kötü gösterilmeye çalışıldığı gibi biri olmadığı
mukayese edilen oyuncudan daha iyi istatistiği olduğunu anlatmaya çalışıyoruz
en azından gomez gibi dansözlük yapıp bizi transfer döneminin sonuna kadar oyalamıyor.
portonun imza teklifini kabul etmeyip elimizi kuvvetlendiriyor.
Haketmeyeni göklere çıkartıp hakedenin hakkını yemek bir Beşiktaşlıya yakışmaz.
Gomezci yada Aboucu olarak değil Beşiktaşlı alarak bakın iki oyuncuda sana şampiyonluk kazandırdı.
bu çıkışına bakan gomez Beşiktaşda abou fenerde oynadı sanır. Sakın unutma sırtında terlettiği
Beşiktaş formasıyla sana 15. şampiyonluğunu kazandırmış uefada çeyrek final oynamanı sağlamış oyuncudan bahsediyoruz
sen hiç Beşiktaşın avrupada çeyrek final oynadığını hatırlıyormusun direk uefa tarafından kupanın favorilerinden gösterildiğini
hatırlıyormusun. insanları salak yerine koyarsan cevabını verirler kimse kimseyi salak yerine koyamaz
koymaya kalkarsan kendin salak duruma düşersin saçma sapan konuşursan bu kadar aklı başı yerinde insana kendini
güldürürsün. tekrar ediyorum kimse gomezi gömmüyor gomez üzerinden örnek verip abou gömmeye çalışanlara
istatistikleri koyup cevap veriyoruz.

Çevrimiçi terapati

Aboubakar'ın Porto ile sözleşme uzattığı haberleri dolaşıyor. Şöyle bir Porto tarafındaki haberlere bakındım da sanki Aboubakar'ı elden çıkartmak yerine bu sezon takımda düşünecekler gibi. Bu durumda Aboubakar seçeneğini elememiz söz konusu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'ın Porto ile sözleşme uzattığı haberleri dolaşıyor. Şöyle bir Porto tarafındaki haberlere bakındım da sanki Aboubakar'ı elden çıkartmak yerine bu sezon takımda düşünecekler gibi. Bu durumda Aboubakar seçeneğini elememiz söz konusu.
Sanmıyorum sözleşme yenileyecğini.

Bu Aboubakar'ın sözleşmesi cidden saçma gelmeye başladı bana.

Aboubakar'ın bonservisinin %62'si Lorient'te, ama sözleşme yenileyen Porto, oynatan Porto, kiralayan Porto. Satılırsa Lorient 6 milyon alır deniyor, ama saha kararı da Porto'da. Bu nedir, anlamıyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı matias_27

transfer piyasasında avrupa da en çakal kulüp hangisi diye sorsan tereddütsüz porto derim. bu haberler boşuna servis edilmiyor ama hesaba katmadıkları bir şey var ne mi :))) FİKRET ORMAN

Çevrimdışı federo

Sözleşmesi uzatılıp tekrardan bize 1 sene kiralanacağı da söyleniyor..

Çevrimdışı abdusta

Bu arada Mangala haberleri de bir anda kesildi sanki, var mı radara takılan bir bilgi? @abdusta

Mangalada kiralık teklifimizden dolayı şansımız yok,zaten öncelikli satışın bonservisli olduğunu ilk bilen bizdik
muhtemelende bonservisle satışı gerçekleşecek Juventus devreye girmişti en son

https://www.tuttojuve.com/calciomercato/tmw-la-juve-pensa-a-mangala-per-la-difesa-contatti-in-corso-380811

saygılar

Çevrimdışı Koa_lAA

silva yı sattılar milan a.. yeni forvette almıyolar gibi.. dediğin yüksek ihtimal.. sözleşme uzatıp bu seneyi onla geçirebilirler.. hazırlık maçlarındada iyi oynamış...

Çevrimdışı matias_27

:busted_cop:  :busted_cop:  :busted_cop:

şunu yerleştireyim yavaş yavaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 15:05:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: