Ben zarar ettik demedim ki? Neden konuyu fayda bilmem ne olayına getiriyoruz. Son dakikaya kaldığımız için 7 milyon euroya mal oldu dedim, Gomez'i bekledik son dakikaya kadar. Bu başkanın açıkladığı bir gerçekken son dakikaya kalmanın bize bir faydası olmaz diye anlatmaya çalışıyorum halen yok CL ligi yok bilmem ne kupası falan filan.
peki neden algı oynaması yapıyorsunuz karşınızda bunu yiyecek çocukmu var
insanların zekasıyla alay ediyorsunuz ısrarla 7 vermezdik diyorsun
7 değil 5.8 verdik geri kalan menejer parası maç başı vs 3 haziranda transfer dönemi başladığı anda alsakta
verecektik bu maliyet geç kaldığımız için değil. 10 M bonservisi olan 24 yaşında bir oyuncuyu 2,5 dan daha aşağıya
kiralayamazsın sona kaldı falan değil bunu zaten kiralamak istiyorlardı kiralamaktaki maksat satmak
Belki maaşda bir düşüş olurdu 3.3 değilde 2,5 gibi olurdu abou transferinde erkende olsa etkileyeceği para en fazla
800 bin olurdu. siz rakamı şişirdikçe o kadar zarar etmiş olmuyoruz. Bu arada gomezede 3,5 verdik 5,5 lafını kim neresinden çıkardı buda tartışılır şehir efsanesi ben kap a bakarım birileride çıkıp 10 verdik dese onadamı inanacağız.
çıkarlar kaju parasını bile hesap ederler rakamları ortaya atarlar sizde işinize gelene inanırsınız maç başına gelince bu standart her oyuncuya veriliyor prim bana saçma geliyor zaten o puanları alasın diye sana o maaş veriliyor birde
puan aldığın için primin anlamı ne. Her oyuncunun maliyetini abounun maliyetiymiş sadece gibi eleştiremezsiniz
geç aldığımız için 4 bin dolar puan başı vermedik.
yani işin özeti erken almakla geç almak arasında azami oynayacak para işde 800 bin gibi bir şey olmuşdur.
oda olduysa portodan aldığın bir oyuncu bu hiçde öyle köşeye sıkışmazlar erken alınca pazarlıkla düşmezler
tam tersi akşam pazarı satmak istiyorlarsa son çareleri olduğu için daha ucuz alma ihtimalin daha kuvvetli
satmak istemese zaten satmaz.