2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926561 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Cenk sakatlansa veya cezalı duruma düşse oynayacak tek 1 forvet yok ...Babel veya Quaresma'ya bişey olsa oynayacak kanat yok, Pepe'ye bişey olsa stoper yok!

Bukadar rahat davranma lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Evet biz rakiplerin hepsinden iyiyiz ama zaten iyi olduğumuz için rahat davranma ve risk alma lüksümüz yok.
sana bir şey olmasın dikkat et başka 38life yok :D
ne kadar mantıksız bir şey söylediğinin bilmem farkındamısın.
peki alacağımız oyuncunun transfer bittikten bir gün sonra sakatlanmayacağının garantisi varmı?
ona buna bir şey olursa diye bir durummu var öyleyse yüzlerce oyuncudan oluşan bir kadro kuralım
birine birşey olursa sonra yedeğine olursa diye.
hayata olumsuz bakarsan hep olumsuzluk yaşarsın negatif düşünmek kimseye bir şey kazandırmaz.
bu sene takımdan sadece iki oyuncun gitmiş sadece iki oyuncu takım geçen seneki takım
geçen sene şampiyon olan takıma 10 oyuncu geldi takımın kimliği oyun şekli komple değişti
gene şampiyon olduk. biz halimize ağlıyorsak rakiplerin kendisini köprüden atması lazım
fener taraftarı webonun tekrar gelmesine razı ondan medet umacak duruma gelmişler.
gs liler tarihlerinin en acı elenişini yaşadılar. bütün iyi oyuncularını kaybedip yerini çöplerle doldurdular
hepsi geçen seneden daha güçsüz olacaklarını biliyor. Biz neden korkuyoruz 3 maç forvetsiz oynasak ne olacak
bizim takımda herkes gol atıyor quaresma hariç. Zımba gibi takımımız var tadını çıkarın.

Çevrimiçi Necmi

Ya arkadas bu nasi takim fotosudur

Hangi macti o realin galiba elemanin biri realli futbolcu gjbi takim fotosuna girmisti 12 kisik foto vermislerdi
Ilk defa goruyom boyle bisi 7 kisi onde 4 kisi arkada. Hayret bisi
acemiler onbir başlamamış oyuncular takım fotosu verememişler işte hoş gör.

Çevrimdışı mylife1903

acemiler onbir başlamamış oyuncular takım fotosu verememişler işte hoş gör.
Acemi falan dinlemem abi, ayrica tez zamanda 2-11 forma numarasi duzenine donulsun 2 nomero sagbekden baslasin olay. Forma numaralarina bak yahu yakinda 00 giyecek birisi

Çevrimdışı ardiles

FFP kulüpleri batırmak için değil aslında, biz kuralların etrafında dolaşıyoruz sadece.

FFP'nin kulüpleri yönlendirdiği şey, tam olarak bizim feda dönemi. Bu FFP anlaşmasını feda döneminde yapsak, kimse 3 aldık 2 satmak lazım işlerine gitmeyecektin.

Adam sana genç oyuncu yetiştir ve oynat, onlardan sattığın kadarıyla da takviye yap. Seni Ajax gibi, Brugge gibi bir takım haline getirme hedefi var.

Biz buna uyumadık, çünkü zaten fedadan çıkmıştık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekonomiyi düzeltmenin tek yolu oyuncu yetiştirip satmak değilki, ajax brugge modeliyle kısa vadede daha çok zarar eder kulübü daha kötü hale getirirsin. ffp kulüpleri sıfır noktasında tutuyor. daha geri gitmene izin vermiyor bu iyi birşey ama ileri gitmene de izin vermiyor.

Çevrimdışı ardiles

Sende BJK'ye sponsor ol, kısıtlama yok, paranı o yolla hibe et hatta sponsor olmadan hibe et. Borç öderiz karlılığımızı artırırız. Bir tek futbolcu alamayız o parayla.
FFP nin mantığı bu zaten, yıllarca zarar ettiğin zor durumlara düştüğün için seni kar etmeye zorluyor, ayrıca bizim son 4 yıl için başabaş kuralını yerine getirip getiremeyeceğimiz hala belli değil, senin sponsorluğun buna yardımcı olabilir.

:alala: başabaş kuralındaki noksan kısım dışarıdan hibelerle kapatılabilir mi? ffp böyle bir şeye izin veriyor mu?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Brezilya'lı futbolcuların bonservisi genelde bir kaç kulüpte olabiliyor. Merak ettiğim illaki futbol kulübü olmak zorunda mı? Eğer bir şirket te bonserviste hak sahibi olabiliyorsa ffp yi dolanmak kolaylaşıyor. Yani şirket bonservisi alacak ve bedelsiz sana kiralayacak  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kartalizm

Brezilya'lı futbolcuların bonservisi genelde bir kaç kulüpte olabiliyor. Merak ettiğim illaki futbol kulübü olmak zorunda mı? Eğer bir şirket te bonserviste hak sahibi olabiliyorsa ffp yi dolanmak kolaylaşıyor. Yani şirket bonservisi alacak ve bedelsiz sana kiralayacak  :alala:
@Hasan Tahsin abi geçen gün konusu geçmişti atalay bahsetmişti bu TPO (Third Party Ownership) ya giriyor sanırım 2015 yılında UEFA yasaklanmış

https://en.wikipedia.org/wiki/Third-party_ownership_in_association_football
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 05:57:51 kartalizm ]
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi geçen gün konusu geçmişti atalay bahsetmişti bu TPO (Third Party Ownership) ya giriyor sanırım 2014 yılında UEFA yasaklamıştı
@kartalizm kaçırmışım demek ki. Teşekkür ederim. Bu sene kurtuluyoruz. Sarı gızlar düşünsün 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kartalizm

@kartalizm kaçırmışım demek ki. Teşekkür ederim. Bu sene kurtuluyoruz. Sarı gızlar düşünsün 😁
sarı kızlar ve düşünmek :uhohu: :uhohu:
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı bjk4ever

:alala: başabaş kuralındaki noksan kısım dışarıdan hibelerle kapatılabilir mi? ffp böyle bir şeye izin veriyor mu?

Hayir vermiyor. PSG bunu denemisti ancak UEFA sponsor gelirlerinin piyasa degerinin cok uzerinde oldugu icin piyasaya gore duzeltmisti. Yani benim paravan sirketim sponsor olsun yillik 200 milyon euro sponsor sayesinde kulubun kasasina koyayim diye birsey yok.....

Çevrimdışı mylife1903

Hayir vermiyor. PSG bunu denemisti ancak UEFA sponsor gelirlerinin piyasa degerinin cok uzerinde oldugu icin piyasaya gore duzeltmisti. Yani benim paravan sirketim sponsor olsun yillik 200 milyon euro sponsor sayesinde kulubun kasasina koyayim diye birsey yok.....
Yahu gerek yok
Olimpik bolu psgden ben arfayi 300 milyona alir problem cozulur

Çevrimiçi Necmi

futbolcu bonservislerine futbol kulüpleri dışında kimse sahip olamıyor bu yasak
aktif bank bu tip bir işin içine girmek istiyor ama bunu nasıl yasal hale getirecekler bilmiyorum
bu tip bir açıklama yapmışlardı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese günaydın.

Dünkü açıklamalardan anladığım kadarıyla son ana kadar Abou' yu bekleyeceğiz.
Bu nedenle yakın zamanda santrafor transferi olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı onurturan

Herkese günaydın.

Günaydin özgür abi..
Son ana kadar beklemek riskli olur iki bucuk üç hafta icinde hallolur bence..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Herkese günaydın.

Negredo soruldu önceliğimiz değil dedi başkan. Abou sorulsaydı yine aynı cevabı verecekti. Tamamen politik yani ve haklı tabii
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aşağıdaki adamların toplam maaşı 9 milyon euro yapıyor biz hala 1-2 milyon az verelim diye forvet pazarlığı yapıyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Tolga
Boyko
Milosevic
Pedro Franco
Veli
Aras
Pektemek

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

Ya arkadas bu nasi takim fotosudur

Hangi macti o realin galiba elemanin biri realli futbolcu gjbi takim fotosuna girmisti 12 kisik foto vermislerdi
Ilk defa goruyom boyle bisi 7 kisi onde 4 kisi arkada. Hayret bisi
Galler milli takımı yapinca ay ne guzel ne ilginc değişik.... bizim cocuklar yapinca herkes aaaooouuuuwww  :outtahere:

Çevrimdışı onurturan

Şöyle bir saat 21:00'dan beri geldim. Gözlerim kanadı. Napmışınız arkadaşlar siz? Hızlı hızlı okuyunca daha fena oldu dayak yemişe döndüm gömmediğiniz adam kalmamış. Hazırlık maçı bu yapmayın :)

Geçen sezon hadi bir nebzeydi de bu sezon maç sırasında hiç uğramamak lazım foruma onu anladım.
Bu kesinlikle net bişey artik benim icin de..

Çevrimdışı Neo Nesil

F.o stoper ve santraforun yanı sıra bir de kaleci almalı.Bana göre Itandje olmalı. Adam boşta şu an.

Bein Sports'taki geçen ve bu sezon STSL maç özetlerini izliyordum. Adanaspor, Rize ve Gaziantepte iken çoğu maçlarda baya kritik kurtarışlar yaptı.

Konya'daki performansı da iyiydi. Bu adamın refleksleri gayet mükemmel. İyi de pozisyon alıyor.

Eğer Fabri sakatlanırsa, Tolga veya Boyko başımızı çok ağrıtır.

Itandje:

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/15/caykur-rizespor-3-0-trabzonspor-mac-ozeti

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2016-2017/17/fenerbahce-2-2-adanaspor-mac-ozeti

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 09:20:29 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı onurturan

Abi hazırlık sürecindeyiz. takım tam oturmadı

:kop: :kop:
Simdi Beck in durumuna iyi bakmak lazim.. arkada mi önde mi? O aradaki harmanlamayi iyi vermis super bir hibrit durus var tam bir donuş noktasi ayni seyi aras yapabilse aslinda bugun bunlar hic konusulmazdi super bir foto olacakti.. 

Çevrimdışı onurturan

Aşağıdaki adamların toplam maaşı 9 milyon euro yapıyor biz hala 1-2 milyon az verelim diye forvet pazarlığı yapıyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Tolga
Boyko
Milosevic
Pedro Franco
Veli
Aras
Pektemek
Simdi serhat abi onlarin yarisini gönderebilsek..
Bikacmilyon da forvetten kâr etsek baya bi kar etmis oluruz gecmiste yapilan hatalarin üzerini yeni hatalarla kapatamayiz..

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop:
Simdi Beck in durumuna iyi bakmak lazim.. arkada mi önde mi? O aradaki harmanlamayi iyi vermis super bir hibrit durus var tam bir donuş noktasi ayni seyi aras yapabilse aslinda bugun bunlar hic konusulmazdi super bir foto olacakti..
Yirtik dondan firlar gibi ziplamis bi taliska mekanizmasi var orda, zamanlamasi manidsr

Çevrimdışı sermet00

Günaydın,sanırım hoca özellikle Aboubakar'ı istiyor ve sözleşme uzatmasını bekliyoruz kiralamak için,olmazsa Negredo gelecek.Kim gelirse gelsin Demba Ba da ek olarak alınacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga
Boyko
Milosevic
Pedro Franco
Veli
Aras
Pektemek
Battı balık yan gider diyip koyverelim diyorsun yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Simdi serhat abi onlarin yarisini gönderebilsek..
Bikacmilyon da forvetten kâr etsek baya bi kar etmis oluruz gecmiste yapilan hatalarin üzerini yeni hatalarla kapatamayiz..
Yok hata yapalım demiyorum tabiki ama bir yanda 1-2 milyonluk kâr etme çabası öbür tarafta böyle bir tablo çok uyuşmuyor.Bi kaç kere yazdım geçen sene forvette son dakikaya kaldığımız için bize abounun 1 senelik maliyeti 7-8 milyon euro oldu şimdi son ana kadar bekleyip gerçekten kâr mı ettik yoksa tam tersi mi?
Korku akıl katilidir.

Etiketler: