Doğru hatırladın İzmitin sembol spor mağazalarındandı. Verem Savaş Dispanseri karşısındaydı kapandığında epey üzülmüştüm. Hiç unutmuyorum prekazinin meşhur ettiği şort içine giyilen taytlar vardı. Oradan tayt alıp futbol oynarken şort altına giyip artistik yapıyorduk. Ergenlik işte 
Verem savas dernekleri ne oldu? Cok ciddi bir savas verilmisti vereme karsi. Asyada hala yasayan bir mikroptur, hapishane hastaligi olarak, cezaevlerinin yogunlastigi sehirlerden yayilir ve verem savasi hala devam eder. Eskiden cekildigimiz ozel rontgenler istenir herkes tarafindan, verem derneginden rapor istenir. Azicik mikrop gorseler alip hastaneye yatiriyorlsr, iyilestirmeden salmiyorlar.
Insallah verem olayi tekrar bulasmaz turkiyeye, veremle savas bir devlet politikasidir oyle amca oglu ile dayi karisi ile, eniste ile verem savas dernegi kurarsan butun ulke kirilir
Benim aklima gelen basima gelir, temkinli olun ulkede. Bir anda beyinde simsek caktii, cok fena bir hastalik, allah herkesi korusun bu mikroptan.
Eyyy tuberkuloz sen kimsin ulan, biz turkuz bize bulasmaz totemleri islemez