2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966963 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Beşiktaş Ailesi,
Beşiktaş Arena'ya katılalı 1 yıl olmuş zaman su gibi geçiyor  :biggrinking:
Nice şampiyonluklar yaşamak dileği ile.

Çevrimdışı arda

Günaydın Beşiktaş Ailesi,
Beşiktaş Arena'ya katılalı 1 yıl olmuş zaman su gibi geçiyor  :biggrinking:
Nice şampiyonluklar yaşamak dileği ile.

Günaydın Gökhan

Çok konu dışına çıkmadan;

http://www.fifa.com/confederationscup/videos/goal-of-the-tournament/index.html

Şurda Q7'nin enfes golüne biraz destek olalım zira nasıl bir Dünya Starına @abdusta @Yunus Emre Dökmeci sahip olduğumuzu cümle alem +Çinliler @mylife1903 @tangaz @Necmi  görsün :lol: :lol: :lol:

Nice şampiyonluklar yaşamak dileği ile. (Nice'yi ilk nays diye okuyup, sonra Şenol hocanın güzel futbol, biz ikinci en iyiyiz 1. henüz yok oraya talibiz sözleri hücum etti beynime :D )
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Gökhan

Şurda Q7'nin enfes golüne biraz destek olalım zira nasıl bir Dünya Starına @abdusta @Yunus Emre Dökmeci sahip olduğumuzu cümle alem +Çinliler @mylife1903 @tangaz @Necmi  görsün :lol: :lol: :lol:

Nice şampiyonluklar yaşamak dileği ile. (Nice'yi ilk nays diye okuyup, sonra Şenol hocanın güzel futbol, biz ikinci en iyiyiz 1. henüz yok oraya talibiz sözleri hücum etti beynime :D )

@arda yataktamısın hala afyonu patlatamadın mı noldu yahuu  :D

SİYAAAHHHHH
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı arda

@arda yataktamısın hala afyonu patlatamadın mı noldu yahuu  :D

SİYAAAHHHHH

BEYAAAAAAAAAAZZZZZZZ
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Abi , tamamdır , Herkesede attım şirkette.  :D

ben de tüm objektif duygularımla oyladım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2017, 09:37:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bu senenin sloganı VEFA tam isabet :claps: :ok:
Allah rahmet etsin bütün şehitlerimize devletimizi milletimizi her daim korusun içte ve dıştaki bütün düşmanların hain planlarını bozsun...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı arda

Günaydın Abi , tamamdır , Herkesede attım şirkette.  :D

Donanmanın Come to Beşiktaş tayfasına ulaştırmamız lazım :) Messi'ye CR7 ye yürüyene kadar buna sarsınlar  :tabe:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2017, 09:44:18
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Gökhan

Herifin gol atmasi haber degeri tasiyor. Quaresma gol attiginda cnn bile canli yayini kesip maca baglaniyor.
Sosyal medyada quaresmanin marka degerini elestiren gerzekler var onlara gelsin bu gol.

Ismailin bile atabilecegi bi golu, yilin golu sececeklerdi neredeyse clde. Simdide bu konfederssyon kupasi golu o golu pektemek bile atar.

Kilinik bir vaka herif bu yastan sonra duzelmez bu. Gerizekali desem salak bi adam da degil okuz gibi calisiyor vucudundan belli, salak olsa ekstra antreman yapmaz. Frikik calisacagina bu herifi santraforlarla calistiracaksin belki 3 gol atar. Ceviz kadar beyni var gercegini degistirmiyor, hirsi, istegi, ofkesi, gucu

Seneye uefa kupasini falan alirsak bu herif de penaltidan falan bir gol atarsa uefa bunu yilin futbolcusu secer, ilginc tuhaf bi lobisi var.

Çevrimdışı mylife1903

baki mercimekti kel sakallı olan reis  güzel insan baki ama fitbolculuğu sen gelme ulan ie başlayan türdendi ama harbi fahri tatan kürşat adem falan derken ulannn rıza demeden edemiyor insan.
Ben futbolculugunu da severdim bakinin. Isim soyisimden kaybetti cocuk. Bakito mercimto olsaydi ismi pedro firanko kadar oynardi. Sanki hep pepeler zagolar oynuyor bakiyi gomduler

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2017, 09:49:41
https://twitter.com/tribunbesiktas/status/882582248570200065
underworld nerelerdesin gel.
serhat bile ikna oldu pepe nin maliyet diğerlerine bakınca bedavadan biraz daha ucuz :eyes
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

https://twitter.com/tribunbesiktas/status/882582248570200065
underworld nerelerdesin gel.
serhat bile ikna oldu pepe nin maliyet diğerlerine bakınca bedavadan biraz daha ucuz :eyes
Bunda ikna olmayacak bir şey yok ki, yıllardır yazıyorum çer çöpe para yığacağımıza Pepe gibi bir adamı alıp koyalım diye.. son 5 senede 30 40 milyon euro harcamışızdır maaşlar dahil defans oyuncularına, Al Pepe gibi bir adamı gerisini düşünme.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 10:06:15 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

"BJK'nın şampiyonluk kutlamasını izlerken bile neden şampiyon olduklarını anlıyorsun. Teknik-taktik sebeplerle açıklamaya bile gerek kalmıyor"
Senad Ok(milliyet fb muhabiri)

Çevrimdışı cagdas44

karıştırıyorsun uefa ayrımcı söylemde olmuyor ordaki farkı görmen lazım Türk
oyuncu değil Türkiye alt yapılı oyuncu deniyor ikisinin arasındaki farkı görmen gerekiyor
çocuk Brezilyalıda olabilir 21 yaş altı en az 3 yıl türkiyede alt yapı almış olması şartı aranıyor
diğer 4 ise 3 yıl takım alt yapısı şartı getiriyor asla milliyet geçmiyor. Bitti artık bu tip ayrımcılıklar.
@tangaz

Abi yerli olayı sadece süperlig için önem arz ediyor 18 kişilik maç kadrosunda en az 7 Türk milli takımında oynayabilecek oyuncu olmak zorunda ve bunların en az 1'i kaleci olmak zorunda diye madde var.

MADDE 5 – MÜSABAKA İSİM LİSTESİ:

Müsabaka isim listeleri işbu talimatın 2, 3 ve 4 ncü maddelerinde belirtilen şartlar dahilinde
aşağıdaki usule göre oluşturulur.

a) Resmi müsabakalarda düzenlenen 18 kişilik müsabaka isim listesinde en az 7 Türkiye
A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip işbu talimatın 2 nci maddesinin b
bendindeki şartlara haiz futbolcunun bulundurulması zorunludur.
b) Bu 7 futbolcudan en az birinin kaleci olması zorunludur. Kulüpler tarafından bu
şartlara uygun kalecinin müsabaka isim listesine yazılmaması halinde liste 17 kişi ile
sınırlanır.

Çevrimdışı abdusta

Bu rakam büyük ihtimalle instagram yorum rekorunu kıracağız

Diego Costa'nın Instagram'da yaptığı son paylaşım, Beşiktaşlı taraftarların 'Come to Beşiktaş' yorumlarıyla toplam 620 bin yoruma ulaştı.
Diegonun akıllı telefonu patlamıştır,her mesaj geldiğinde bip sesimi veriyor telefon?

saygılar

Çevrimdışı FARUK

Ben bu ortaya çıkan isimlerden farklı bir isimle görüşüldüğünü düşünüyorum
Pepe de öyle oldu mesela daha öncekiler gibi, isim piyasaya düştüğünde bitmişti muhtemelen

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene ilgilendiğimiz forvet isimlerini yazabilecen olan var mı?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Ben bu ortaya çıkan isimlerden farklı bir isimle görüşüldüğünü düşünüyorum
Pepe de öyle oldu mesela daha öncekiler gibi, isim piyasaya düştüğünde bitmişti muhtemelen

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pepe öyle oldu ve ahmet bulut 3 aydır çalışıyoruz konu hakkında dedi imza töreninde, geçen sene talisca ve abuşta şapkadan çıkmışlardı gene bir benzeri olabilir.

Çevrimdışı sermet00

Eyvah eyvah Yusuf Erdoğan diyorlar ciddi ciddi

Çevrimiçi Samet Demir

Eyvah eyvah Yusuf Erdoğan diyorlar ciddi ciddi
Kim o ciddi olanlar

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sermet00

Kim o ciddi olanlar

H1903

Çevrimiçi Samet Demir

H1903
Eyvahlik bir durum yok bence. Yerli kanat kimler var Tr'de. Babelin yedeği yok şuan kadroda. Gönül ister ki emre mor ya da cengiz olsun ama onlarda cok para şuan.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yusuf iyi oyuncu gelsin töre ile rekabete girerler.
Bu rekabet Beşiktaş a yarar.

Çevrimdışı tangaz

Eyvahlik bir durum yok bence. Yerli kanat kimler var Tr'de. Babelin yedeği yok şuan kadroda. Gönül ister ki emre mor ya da cengiz olsun ama onlarda cok para şuan.

çok aciliyeti yok ama gerekirse adriano canerden faydalanma opsiyonumuz var olası form düşüşünde falan

Etiketler: