2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966123 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 sene oncesine kadar takip etmezdim turkiye gundemini, sadece maclari izlerdim. Sonra uyduyu taktirdim, aliskanlik trt aciyordum gsrip bir tip acayip acayip seyler soyluyordu, yok turkiye cok guclu bilmemne, surundururuz. Dovizle ilgili garip aciklamalar falan. Yasadigim soku kimse tahmin edemez.

Sonra bu forumu buldum, sagolsun @Necmi abi her sacma soruma cevap veriyordu, insaati takip ettim, biraz alisinca da gundemi takip etmeye basladim, neerden bulastiysam turkiye gundemine.

Disardan gozuken, boyle objektif bakinca, fena!
Ulkedeki tek guzel sey galiba besiktas, garip seyler oluyor ulkede, vatandasi olmasan otur cekirdek citlat izle aksama kadar bbg evi gibi.
:biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Baloya Turkuaz grubundan gazeteci katılmamış sanırım, grubun Beşiktaş muhabirleri Hakan Gündoğar ve Turgay Demir yoklar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Temsilen Erol Kaynar var

saygılar

Çevrimdışı bordele

Sunlar surada dursun, unutlmasin. Besiktasin cocugu, efsane besiktas futbolcusu falan sacmaligina capsizlara kulubun anahtarini verince ne oluyor hatirlarsin.

Defansa bak
Ali tandigan kursat adem onlerinde fahri tatan

Forvete de bak abi : veysel cihan. Kafiye önemli, takımda kafiye kalkışması tutturmuşlar. O dönem Brezilyalı futbolcuların isimlerindeki kafiyeler meşhurdu örnek almışız. Vizyon vizyon. Hey gidi

Av zamanı

Çevrimdışı kyiv

bizde kolordunun orda nike mağzası vardı selçukspordu sanırım adı ordan almıştık sene 80

Doğru hatırladın İzmitin sembol spor mağazalarındandı. Verem Savaş Dispanseri karşısındaydı kapandığında epey üzülmüştüm. Hiç unutmuyorum prekazinin meşhur ettiği şort içine giyilen taytlar vardı. Oradan tayt alıp futbol oynarken şort altına giyip artistik yapıyorduk. Ergenlik işte  :)

https://twitter.com/besiktashbrl/status/883064492317437956
Balo falan derken olayi bildiğin Düğün salonuna çevirmişler

Gecen senede Gomeze Sosaya halay cektirdiydik :D

bu adriano brezilyali falan degil, bildigin anadolu türkü  :lol: :ishock:
Hatırlayın Gecen sene Cenkin dugununde Sosa bir halay çekmişti hepimiz agzimiz acik izlemistik burada , adam benim diyen bir cok Turkten daha iyi halay çekiyordu :bandit:

yok abi ne demokrasisi hiç gerek yok öle şeylere ben kızıma önce siyala beyazı öğrettim anne karnında başladım marş dinletmeye. 2 yaşını devirdikten sonra da renklilerin kötü kaka çirkef hırsız olduğunu öğrettim misafirlerimize hangi takımı tutuyosun die sorar renkli yanıtı alırsa biz onları sevmiyoruz onlar kötüler hırsızlar diyor :D
:lol: :lol:

sag taraftaki de mansimov degilmi? gerci onun pek bir destegini görmedik simdiye kadar
Aynen o

Adam daha 2 Gun once Pepeyi almaya kuyrugunda kartal logosu olan Ozel jetini gonderdi ya :tabe:

Çevrimdışı Berat

Aras balo eğlencelerindeki kadar kadroya girse iyi olur, geçen yazki hazırlık maçları performansı iyiydi :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tigres CEO´su Miguel Angel Garza: "Los Angeles Galaxy ile Gignac transferi için görüştük"

Çevrimiçi 38life

"instagram üzerinden bir fotoğrafın altına 495.000+ yorum atıldı ve bu bir instagram  rekoru daha önce bu rekor 389.000 yorum ile LeBron James'in bir fotoğrafıydı."

Çevrimdışı Savaş

Tigres CEO´su Miguel Angel Garza: "Los Angeles Galaxy ile Gignac transferi için görüştük"

Bisey itiraf edeyim mi? Ismi geçen adamlar içerisinde en istemediğim adam bu adam.

Bi türlü olamadı bu adam. Yani olmuş sönmüş yıldızlardan da değil, olamadi bi türlü.

Biz de de olmaz bence.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi murat

yok abi ne demokrasisi hiç gerek yok öle şeylere ben kızıma önce siyala beyazı öğrettim anne karnında başladım marş dinletmeye. 2 yaşını devirdikten sonra da renklilerin kötü kaka çirkef hırsız olduğunu öğrettim misafirlerimize hangi takımı tutuyosun die sorar renkli yanıtı alırsa biz onları sevmiyoruz onlar kötüler hırsızlar diyor :D
Valla aynı ben :evillol: bende benim kıza fenerbahceyle galatasarayı dandik takım diye öğretmistim :lol: çok matrak diyaloglar oluyordu.1.5 yaşında beşiktası aşılamıştım.bu arada benim babamda galatasarylı.benzer hikayelerimiz var yalnız ben şampiyon olamadığımız bir sezonun ardından beşiktaşlı olmuştum.

Çevrimdışı Furkan Sarper

töreyi hiç görmedim resimlerde

Çevrimdışı tuncaboylu

Sunlar surada dursun, unutlmasin. Besiktasin cocugu, efsane besiktas futbolcusu falan sacmaligina capsizlara kulubun anahtarini verince ne oluyor hatirlarsin.

Defansa bak
Ali tandigan kursat adem onlerinde fahri tatan
Adem Dursun'u severdim ben ya.

Çok vasat bir adamdı, ama işine çok saygılıydı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bordele

töreyi hiç görmedim resimlerde

Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Tolga Zengin... Üçü birlikte ağır abiler masasında oturuyormuş, Adriano kendilerine çiftetelliye çağırınca "ya dur abi bize yakışmaz siz devam edin, iyiyiz böyle ya bozma şimdi" diye cevap vermişler. (Kesin bilgi)

al kardeşim töre
Av zamanı

Çevrimdışı atalay

Ekseriyetle kasıntı profillerin olduğu bir zümreyi düşünürsek; yöneticiler, teknik personel ve futbolcular arasındaki ilişki güzel. İletişim ve organizasyon konusunda kulübün geçmiş dönemlere göre nispeten gelişim kaydettiği doğru; fakat ilginin ve potansiyelin böylesine yüksek olduğu, malzemenin ise bu kadar bol olduğu yerde yetersiz. Çünkü bizim taraftarlar bu tarz işlerden çok büyük keyif alıyorlar. Kulübün taraftara daha çok ulaşması lazım. Özellikle medya görselliği ve içerik açısından. Babel'in Gaspar Noe tarzı el kamerasıyla çektiği görüntülere kalmamalı bu işler.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 11:23:28 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Yalnız Adriano'nun dans yeteneği de baya iyiymiş. Sardana biliyor mu acaba?
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 02:05:25 atalay ]

Çevrimdışı sermet00

Gignac istese hayatının parasını kazanacağı Çin'e giderdi.Ama her ne kadar üst seviye olmasa da baskının,taraftarın,heyecanın olduğu Meksika ligine gitti.Attığı goller,oyun iştahı bambaşka bu adamın.Bir de iç sahada taraftarının önünde düşünün bunu.Kesinlikle sayılan isimler arasında en düşük riskli olanı.Yönetimin eli güçlü ise 3-5'e bakmam direkt getiririm.Ayrıca Tigres forvet transferi yapmış sanırım.Costa'yı zaten alamayız,bir mucize olur da kiralasak bile ben 3 yıllığına Gignac'ı tercih ederim.Keşke alınsa

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ba
Şenol güneş & Lucescu  :bandit:

Baki Mercimek mi  o arkadaki sakalli ??
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

Valla aynı ben :evillol: bende benim kıza fenerbahceyle galatasarayı dandik takım diye öğretmistim :lol: çok matrak diyaloglar oluyordu.1.5 yaşında beşiktası aşılamıştım.bu arada benim babamda galatasarylı.benzer hikayelerimiz var yalnız ben şampiyon olamadığımız bir sezonun ardından beşiktaşlı olmuştum.

ortak noktalar çok. zaten adaşız da, birde gomezi ilk gömen kişileriz  :D sen bir tık önce dawrandın kabulediyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

her gün titi yazıyordu adam günde 2-3 doz :D  :evillol:
Benim favori defans hattımda marceloyu satıp pepe-titi tandemi kurmaktı değil kalemize defansa bile yaklaşamazlar :)
BeŞiKtAşK

Etiketler: