2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6967727 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

ortak noktalar çok. zaten adaşız da, birde gomezi ilk gömen kişileriz  :D sen bir tık önce dawrandın kabulediyorum  :D
ben önce görmüşüm ondandır.gomez epey bir övülmüş merak ettim ne demiş diye baktım Allah Allah dedim .bende mi gariplik acaba diye düşündüm.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 02:54:04 MURAT ]

Çevrimdışı tangaz

ben önce görmüşüm ondandır.gomez epey bir övülmüş merak ettim ne demiş diye baktım Allah Allah dedim .bende mi gariplik acaba diye düşündüm.

walla hasan tahsin abi ilk ben tepki gösterdim deyince bi an tereddüt ettim ama sonra sen oldugunu hatırlamıstım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat baltacı

Es kaza Adriano'ya Çinden iyi bir teklif gelirde giderse çok üzülürüm ya
Bende üzülürüm ama 13 milyon işi doğruysa gözünün yaşına bakmam :)
Adrianonun katkısı tartışılmaz ama o mevki için oyuncu bulunabilir zaten caner elimizde kolarov veya orta seviye bir sol bek bulunabilir gelecek para müthiş elimiz baya genişler eksik bölgelere sağlam takviyeler yapar hatta costa gibi kiralık alıp yüksek maaşda verebileceğimiz oyuncular kovalarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Şu taş kuşa kuş taşa çarpma olayı bi kerede bizim için yaşansada diego costa gelse bir sene esse ne güzel olurdu. Söylentilere göre atletico costayı alacak bir sene bize kiraya verecek böyle bi ihtimal varsa para hesabı yapmadan senelik ücretini verelim 6-7-8 neyse verilebilir göstermelikte 4 milyon kiralık bedel 4 milyon senelik ücret dersin olur biter. Başka türlü bu kalitede oyuncuların bu yaşta buraya gelme ihtimali yok parayada boğsak yok ihtimal varsa tüm fedakarlığı yapmak lazım pepe+costa bizi şampiyonlar liginde sürükler hatta uefa kupasını aldırır net.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

kaç senedir o zaman boşuna mı uefaya 15 + 4 + 4 şeedecez die debeleniyoruz  :bandit:
karıştırıyorsun uefa ayrımcı söylemde olmuyor ordaki farkı görmen lazım Türk
oyuncu değil Türkiye alt yapılı oyuncu deniyor ikisinin arasındaki farkı görmen gerekiyor
çocuk Brezilyalıda olabilir 21 yaş altı en az 3 yıl türkiyede alt yapı almış olması şartı aranıyor
diğer 4 ise 3 yıl takım alt yapısı şartı getiriyor asla milliyet geçmiyor. Bitti artık bu tip ayrımcılıklar.
@tangaz

Çevrimdışı atalay

Dün Şili ligi ile ilgili bir bilgi alırken şu an Şili liginde oynayan Venezuelalı Soteldo için geçen senenin Kasım ayında Zamora kulübü ile imza aşamasına gelindiğini ve vazgeçildiğini öğrendim. Kulübün scout ettiği oyunculardan biriymiş. Son U20 Şampiyonasında epey gözüme çarpmıştı.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 03:35:03 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

karıştırıyorsun uefa ayrımcı söylemde olmuyor ordaki farkı görmen lazım Türk
oyuncu değil Türkiye alt yapılı oyuncu deniyor ikisinin arasındaki farkı görmen gerekiyor
çocuk Brezilyalıda olabilir 21 yaş altı en az 3 yıl türkiyede alt yapı almış olması şartı aranıyor
diğer 4 ise 3 yıl takım alt yapısı şartı getiriyor asla milliyet geçmiyor. Bitti artık bu tip ayrımcılıklar.
@tangaz

yabancı uyruklu oyunculrın öyle uzun vadeli altyapılarda tutulup yetiştirilmesi bırak yaygın olmayı hemen hiç rastlanan bir durum değil ya ülkemizde o nedenle öyle ifadeetmiştim. @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat baltacı

Şampiyonluk balosunda teknik ekip şampiyonluğu 5 lemeyi hedef koymuş  :bandit: özgüven patlaması var hepimizde.
Tabi tabi hedef bu zaten gs nin dört sene rekorunu kırmak ayrıca Şenol hocayı bir numaraya yerleştirmek. Denizli,avcı,yanalı ekarte etti bu senede aykutu ekarte edecek İnşallah sonra terim gelecek gs nin başına 4.ve 5. şampiyonluktada terimi ekarte eder bide üzerine uefa kupası ve şampiyonlar liginde çeyrek final yaparsak heykelini dikeriz hocanın.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Mitro geri planda kalmıştı kutlamalarda. Şu an nasıl acaba
Mitro demişken sezon sonuna doğru 4-5 milyonluk bi teklif geldi diyolardı keşke satılsada hazır pepe gelmişken yanına o tarzda geleceği potansiyeli yüksek stili tarzı bizim lige uygun kısaca yeni pepe olabilecek bir genç oyuncu alınıp iki sene sonra pepenin yerine koyabilsek.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ya  simdi  altyapidan  vs konusmusken aklima alakasiz  bir sey  geldi .. Gecen yaz  Amokachinin  iki  elemani  bizim altyapiya dahil edilmisti .. Ikisinden  birine de  epey iyi diyorlardi.. Ne oldu  onlara bilenimiz var mi  ?  :alala:
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

ağabey bu ağır oldu; ceviz kadar de bari, necmi ağabey terliği eline alırsa "hindistan cevizini kastetmiştim." dersin. neticede henüz beşiktaş'ın futbolcusu, duyarlı olmalıyız.
Bu iyiydi :D

Çevrimiçi Necmi

sezon açılmadı duyarlı olmaya gerek yok transfer sezonunda gömmek serbest  :D
Biraz daha esneğiz kabul ama bu Beşiktaşın oyuncusuna hakareti içermiyor. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

😁😁😁
Valla Necmi bu aralar gece yarısı geliyor. Mesajlara verip veriştiyor ama herkes pireleri kovalama derdine, duyan gören olmuyor 😁
gece az kişi varken sakin sakin okuyup yapıştırıyorum cezaları :bandit:

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle, Allah biliyor, bunlar olacagina sarişin eziklerin şampiyon olmasini isterim.
hiç duymamış olayım  :bandit:
Beşiktaş şampiyon olmadıysa kimin olduğunun zerre önemi yok

Çevrimiçi Necmi

bütün renkliler Talisca gelmeyecek diye göbek attı :alala:
Talisca bunları çok korkutmuş :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Doğru hatırladın İzmitin sembol spor mağazalarındandı. Verem Savaş Dispanseri karşısındaydı kapandığında epey üzülmüştüm. Hiç unutmuyorum prekazinin meşhur ettiği şort içine giyilen taytlar vardı. Oradan tayt alıp futbol oynarken şort altına giyip artistik yapıyorduk. Ergenlik işte  :)
Verem savas dernekleri ne oldu? Cok ciddi bir savas verilmisti vereme karsi. Asyada hala yasayan bir mikroptur, hapishane hastaligi olarak, cezaevlerinin yogunlastigi sehirlerden yayilir ve verem savasi hala devam eder. Eskiden cekildigimiz ozel rontgenler istenir herkes tarafindan, verem derneginden rapor istenir. Azicik mikrop gorseler alip hastaneye yatiriyorlsr, iyilestirmeden salmiyorlar.

Insallah verem olayi tekrar bulasmaz turkiyeye, veremle savas bir devlet politikasidir oyle amca oglu ile dayi karisi ile, eniste ile verem savas dernegi kurarsan butun ulke kirilir
Benim aklima gelen basima gelir, temkinli olun ulkede. Bir anda beyinde simsek caktii, cok fena bir hastalik, allah herkesi korusun bu mikroptan.

Eyyy tuberkuloz sen kimsin ulan, biz turkuz bize bulasmaz totemleri islemez

Çevrimdışı mylife1903

Bisey itiraf edeyim mi? Ismi geçen adamlar içerisinde en istemediğim adam bu adam.

Bi türlü olamadı bu adam. Yani olmuş sönmüş yıldızlardan da değil, olamadi bi türlü.

Biz de de olmaz bence.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu jinyak ile arsenalin jirusu atanamamis maryo gomez zaten.

Maryo bizim seviyemiz degildi, kabul etmek lazim. Yamik yumik tipimizle, cebimiz de bosken, manken gibi kiza konduk, kizcagiz da bizi sevdi bir beraberlik yasadik ama sonra karsilikli beklentilerimizi karsilayamayinca yollarimizi ayirdik.

Bu jiru ile jinyak ise besiktasa gelirse kirip dizini oturacak tipler.

Çevrimdışı mylife1903

Adem Dursun'u severdim ben ya.

Çok vasat bir adamdı, ama işine çok saygılıydı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sunu da alintilayim sonra arama yaparken kolay bulurum. Sesli dusundum

Yahu @tuncaboylu sen futbol izleme, gozunu sevem, dizi izle.

Adem dursun ney, ismail koybasi ney. Birak bu vasat seviciligi. Turkiye ucak gemisi yapacak hale gelmis sen adem dursun diyorsun.

Yahu formanin onundeki reklama bak. Kola turka.
Besiktas kendi kalibresindeki ya da daha buyuk markalar ile isbirligi yapmalidir, kendi kalibresinden dusuk kisiler ike isbirligi icine girerse gogus reklami kola turka, stad adi fiyapi, teknik direktor riza, tayfur falan olur, futbolcularda ali tandogan, fahri tatan, veysel cihan olur.

Çevrimdışı mylife1903

Ba Baki Mercimek mi  o arkadaki sakalli ??
Bana benziyor ama iki uj beden ufak galiba. Ben de merak ettim o tipi, cikartamadim. Bir tane daha merak ettigim birisi oldu ama neyse

Çevrimdışı mylife1903

yabancı uyruklu oyunculrın öyle uzun vadeli altyapılarda tutulup yetiştirilmesi bırak yaygın olmayı hemen hiç rastlanan bir durum değil ya ülkemizde o nedenle öyle ifadeetmiştim. @Necmi
Gsnin honduraslilari vardi abi, geldiklerinden en cok recep cetin sevinmisti, artik en cirkin futbolcu degilim, diye

Daha sonra ganalilari vardi gsnin altyapida bi kingston kalmisti iclerinden apiyah falan da gelmsiti altyapiya

Richard Kingston, Stephen Appiah, Ernest Boakye, Isaac Addo,Yakuba Amodu, Yaw Rush, Amenu Musah
Evet sonra bunlari bunlardan bi poh olmaz diye gonderiyor gs, apiyah bildigimiz apiyah yuventusta oynamis olan evet. Yillardan 1996

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu rakam büyük ihtimalle instagram yorum rekorunu kıracağız

Diego Costa'nın Instagram'da yaptığı son paylaşım, Beşiktaşlı taraftarların 'Come to Beşiktaş' yorumlarıyla toplam 620 bin yoruma ulaştı.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 08:04:07 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Adem dursun ney, ismail koybasi ney. Birak bu vasat seviciligi. Turkiye ucak gemisi yapacak hale gelmis sen adem dursun diyorsun.

Besiktas kendi kalibresindeki ya da daha buyuk markalar ile isbirligi yapmalidir, kendi kalibresinden dusuk kisiler ike isbirligi icine girerse gogus reklami kola turka, stad adi fiyapi, teknik direktor riza, tayfur falan olur, futbolcularda ali tandogan, fahri tatan, veysel cihan olur.
Ben kişilik olarak dedim, oyunculuk olarak değil.

Baki Mercimek'i de severdim mesela.

İyi futbolcu değiller, ama iyi insan oldukları hissini verdiler bana oynarlarken.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Gsnin honduraslilari vardi abi, geldiklerinden en cok recep cetin sevinmisti, artik en cirkin futbolcu degilim, diye

Daha sonra ganalilari vardi gsnin altyapida bi kingston kalmisti iclerinden apiyah falan da gelmsiti altyapiya

Richard Kingston, Stephen Appiah, Ernest Boakye, Isaac Addo,Yakuba Amodu, Yaw Rush, Amenu Musah
Evet sonra bunlari bunlardan bi poh olmaz diye gonderiyor gs, apiyah bildigimiz apiyah yuventusta oynamis olan evet. Yillardan 1996
Şuan bizde de Maharafa Tandina diye bir Malili var 19 yaşında ve 2 yıldır altyapıda.

Çevrimdışı tangaz

abi hep bu taht sevdası mı ne bir dizi varya onu izlemekten şeyoluyor işte  :D

Çevrimdışı tangaz

Bana benziyor ama iki uj beden ufak galiba. Ben de merak ettim o tipi, cikartamadim. Bir tane daha merak ettigim birisi oldu ama neyse

baki mercimekti kel sakallı olan reis  güzel insan baki ama fitbolculuğu sen gelme ulan ie başlayan türdendi ama harbi fahri tatan kürşat adem falan derken ulannn rıza demeden edemiyor insan.

Etiketler: