2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966284 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Ulan sen kalk Barcelona'dan gel, verebileceğin maksimum performansı limitine kadar ver, en kıytırık maçta bile herkesten daha disiplinli ve çalışkan oyna bir de üstüne bütün takımı maskot gibi eğlendir. Hayranlık duymayıp da ne yapacan sen şimdi bu adama?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bende hatırlıyorum rahmetli babam (geseliydi) çok inönüye götürmüştür beni büyük aşkımı izleyebilmem için
Sen nasıl Beşiktaş'lı oldun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

bende hatırlıyorum rahmetli babam (geseliydi) çok inönüye götürmüştür beni büyük aşkımı izleyebilmem için
Siyahın yanına beyazı koyduk
3 sene üst üste şampiyon olduk
Kupa bizim Fener(Cimbom) al sana da baş
En büyük sensin Beşiktaş

Benim bildiğim ilk versiyonu buydu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Baloya Turkuaz grubundan gazeteci katılmamış sanırım, grubun Beşiktaş muhabirleri Hakan Gündoğar ve Turgay Demir yoklar.

sınırlı kişi dawet edilmiş medyadan total 30 kişi die duydum. turkuazı temsilen turgay demir dawet edilmiş normalde herkesin çift katıldıgı baloya gazeteciler tek çağırılmış turgaydemirde küsmüş gitmemiş.

türkçesi eşi yalnız gitmesine izin vermemiş :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Vizyon.valla amatör kümede böyle imza töreni olmaz

Fb hep boyledir
Skmdi tam hatirlayamadim senesini galiba tayfuru aldiklari 1993 yiliydi 20-30 tame transfer yapmislardi, kampa 50 kisi falan gitmisti adamlar.

Boyke apaci bi takim iste bunlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakan gündoğar gsnin Slovakya kampı muhabiri Turgay Demir de karısını çağırmadılar diye gitmemiş
Turgay Demir'i çağırmışlar da, karısı mı eksik kalmış?

Bir de Hakan'a neden Galatasaray'ı kitlenmişler, yok mu ellerinde Galatasaray'lı muhabir?

Çevrimiçi 38life

Son videoda gördüğüm kadarıyla Japonlar çiftetelli oynamaya başlamış... Bu işin sonu iyi değil  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Fb hep boyledir
Skmdi tam hatirlayamadim senesini galiba tayfuru aldiklari 1993 yiliydi 20-30 tame transfer yapmislardi, kampa 50 kisi falan gitmisti adamlar.

Boyke apaci bi takim iste bunlar
Holger Osieck zamanı.

Ogün Altiparmak oğlu Batur'u bile sokturmuştu araya. Sonra Osieck oğlunu oynatmayınca, adama düşman olmuştu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Son videoda gördüğüm kadarıyla Japonlar çiftetelli oynamaya başlamış... Bu işin sonu iyi değil  :lol:

hani atsana :D

Aklıma recep ivediğin filmi geldi :D

Recep ivedik gibi biri ortaya çıkarsa quaresma 50 ye kitleriz :D  :kop:

Çevrimdışı ekrembaser

Turgay Demir'i çağırmışlar da, karısı mı eksik kalmış?

Bir de Hakan'a neden Galatasaray'ı kitlenmişler, yok mu ellerinde Galatasaray'lı muhabir?

Çağırmışlar gazetede yazı yazdı çağırdılar ama eşli çağırmadılar o yüzden gitmeyeceğim diye

Çevrimdışı sozkul

Ne toplantısı abi?

Bilmiyorum, içeriği bilgiyi veren arkadaşda bilmiyor, iş nedeniyle kulüpdeymiş başkanda çinlilerle toplantıdaymış, belkide kampı planlıyorlardır

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilmiyorum, içeriği bilgiyi veren arkadaşda bilmiyor, iş nedeniyle kulüpdeymiş başkanda çinlilerle toplantıdaymış, belkide kampı planlıyorlardır
Anladım.

Quaresma'yı planlasalardı keşke. :bandit:

Çevrimdışı arda

güçlü altay olsun biri güçlenecekse siyaaaahhhh

+1903

Aslında paran olcak alacan Altay'ı.. Kocaelibirlik nedir allasen.. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi 38life

hani atsana :D

Aklıma recep ivediğin filmi geldi :D

Recep ivedik gibi biri ortaya çıkarsa quaresma 50 ye kitleriz :D  :kop:

https://twitter.com/besiktashbrl/status/883064492317437956

Çevrimdışı tangaz

Sen nasıl Beşiktaş'lı oldun

@Hasan Tahsin abi allah akıl fikir vermiş onu kullandım bende çocuk aklımla  :D

babam demokrat biriydi, tüm hayatı boyunca demokrasi kelimesini çok kullanmıştır. bana da karışmamıştır hatta 5 yaşında falandım spor mağazasına götürüp kocaelispor forması almıştı bana izmitliyiz die ama kendisi fanatik geseliydi çok kapışmışımdır lise yıllarımdayken rahmetliyle maç muhabbetine  :)

benim taraftarlık hikayem çok güzel, 82 şampiyonluğu ertesi günü dönemin tercüman gazetesinde şampiyon karakartal başlığı altında bir fotoğraf gördüm tribünlerin fotosunu gördüm siyah beyaz bayraklar flamalar vbvb ve bu tribün fotosuna mix. edilmiş bir kartal resmi. bildiğin aşık oldum o fotografa ve ben BEŞİKTAŞLIYIM dedim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben zaten Trabzonspor'a kesinlikle sempati duyanlardan değilim. Önceden duyuyordum ama Trabzonsporluları tanıdıkça soğudum hatta tiksindim. Buna ilaveten Trabzonspor'un hiçbirzaman başarılı olamayacağını düşünüyorum ben. O taraftar karakteri olduğu sürece başarı imkansız. Yönetim oyuncu falan değişir ama taraftar değişmez.
aynen öyle, Allah biliyor, bunlar olacagina sarişin eziklerin şampiyon olmasini isterim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Savaş

+1903

Aslında paran olcak alacan Altay'ı.. Kocaelibirlik nedir allasen..
Büyük Altay! Siyah beyaz olmasından mı yoksa izmir takimi olmasından mi bilmiyorum çok severim ben Altay'ı.

Toparlansalar da çıksalar bir an evvel Süper lige.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Şampiyonluk balosu organizasyonları, futbolcu transfer ilanları, basın toplantıları vs. buram buram kalite kokuyor. Pazarlama, halkla ilişkiler, reklam, iletişim yönetimi konusunda kendimizi aştık Türkiyede de açık ara öndeyiz. Nereden nereye...Böyle kalite artmaya devam ederse bu kulübe diego costa da gelir ronaldo da!

Çevrimdışı tuncaboylu

Aklıma geldi de: hasann diye bir eleman vardı forumda. Galatasaray 85 puan alır diyip deşifre olmuş ve atılmıştı 10 gün kadar önce.

Keşke bir hafta daha bekletip, Pepe transferi sonrası atılsaydı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi allah akıl fikir vermiş onu kullandım bende çocuk aklımla  :D

babam demokrat biriydi, tüm hayatı boyunca demokrasi kelimesini çok kullanmıştır. bana da karışmamıştır hatta 5 yaşında falandım spor mağazasına götürüp kocaelispor forması almıştı bana izmitliyiz die ama kendisi fanatik geseliydi çok kapışmışımdır lise yıllarımdayken rahmetliyle maç muhabbetine  :)

benim taraftarlık hikayem çok güzel, 82 şampiyonluğu ertesi günü dönemin tercüman gazetesinde şampiyon karakartal başlığı altında bir fotoğraf gördüm tribünlerin fotosunu gördüm siyah beyaz bayraklar flamalar vbvb ve bu tribün fotosuna mix. edilmiş bir kartal resmi. bildiğin aşık oldum o fotografa ve ben BEŞİKTAŞLIYIM dedim.
İlginç gerçekten. Ama sen demokrat olma 😀
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Şenol Güneş'i birebir tanıdığını ve görüştüğünü iddia eden birisinin söylediğine göre Şenol Güneş ilk sezonundaki kadroda en çok Sosa'yı beğeniyormuş. Ne Gomez ne Oğuzhan ne Atiba ne başkası. Sosa'ya bayılıyormuş hoca.

Çevrimiçi Rasim

Vay arkadaş ne ara Lorke'ye bağladınız  :lol:

http://twitter.com/selobjk/status/883061684151214091
müthis bir takimiz mazallah bu nesemiz her daim olsun :claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Aklıma geldi de: hasann diye bir eleman vardı forumda. Galatasaray 85 puan alır diyip deşifre olmuş ve atılmıştı 10 gün kadar önce.

Keşke bir hafta daha bekletip, Pepe transferi sonrası atılsaydı.

oda çok maldı yahuu hayatta dayanamazdı 10 gün :kop:

şimdi kesin misafir modunda okur bu yazdıklarımızı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi 38life

Şampiyonluk balosu organizasyonları, futbolcu transfer ilanları, basın toplantıları vs. buram buram kalite kokuyor. Pazarlama, halkla ilişkiler, reklam, iletişim yönetimi konusunda kendimizi aştık Türkiyede de açık ara öndeyiz. Nereden nereye...Böyle kalite artmaya devam ederse bu kulübe diego costa da gelir ronaldo da!

Bi te stadda Şampiyonluk kutlamasını beceremiyoruz.  :) Onun haricinde herşey çok güzel ve kaliteli.

Etiketler: