2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941832 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Suni kahraman Şenol hoca mı oluyor burada? Yönetimin hakkınıda verin Şenol hocanınkinide, kantarın topuzunu birileri kaçırmış diye eleştiriyorsun ama senin kantarda bozuk görünüyor.

Suni kahraman Önder Özen, Biliç oluyor. Şenol Güneş gerçek kahramandır benim gözümde. Unutulmamalıdır ki onu da getiren yönetimdir. Tribündeki Q7 şakşakçıları değil.

Çevrimdışı abdusta

neresi yorum quaresma dünya kupasına katılmak için çıtayı yükseltecek nasıl yükseltecek
becerip atamadığı gollerimi atacak. ne yapacak daha fazlamı topu kendine isteyip daha fazlamı oynayacak
maç 90 dakika ne yapacakki hakeme rüşvetmi verecek 100 dakika oynatsın diye başka türlü çıtayı çıkaramazki
bir sene hoca oynattı saygı gösterildi susuldu bir taraftan şampiyonluk yarışı dendi diğer taraftan alternatifsiz dendi
ama gelecek sene insanlar bu tezle kendisini kandırmaya devam edecekmi hiç sanmıyorum çıkacak oynayacak
gene ego kasacak önce ona homurtular yükselecek oynamaya devammı etti küfürde nasibini başkan ve hoca alacak
evet katılıyorum marcelo nokta transfer ama bu adam quaresma egosu yüzünden satılırsa sen gör bak neler denecek.
taraftarın büyük çoğunluğunun tepkisi var. Taraftarla bu kadar oynanmaz quaresmayı tut savunmanın en önemli oyucusunu
satma hesabı yap ortalığa alttan alta emek hırsızının alınacağını yay Beşiktaş taraftarında bu kadar miğde yok
5 yılda diktiğin binayı bir dakikada alaşağıya ederler.

Dünkü mesajlarıma bakarsanız bende içim kan ağlasada Beşiktaşın menfaati için satılması taraftarayım dedim
ama kendisi 2 gün önce ülkesinde röportaj yapıp Katara gitmesinin çok büyük hata olduğu orada yapamadığı ve nasıl POrtoya döndüğünü
anlatmışken,Çine nasıl ikna edilecek?Tabiki parayla?Birinin çıkıp 2misli maaş teklif ederse bence Çin yılı Mart 2018den önce gider

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

-

Seni adam yerine koyup cevap veriyorum da sen kimsin? Kantarı gösteririm sana çok meraklıysan.
Bu kadar sinirlenecek birsey yazmamis cocuk!
Neden sinirlendin guzel kardesim?

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Beck'in kızı çok tatlı maşallah :)
efsane ya maşallah :D inşallah rabbim banada nasip eder  :)

Çevrimdışı 38life

Lyon Marcelo için teklifi 9 Milyon Euro'ya (8+1) yükseltmiş.  :D Reddetmek zaten zordu artık imkansızlaşıyor. İnşallah doğrudur tabi bu haber.

Çevrimdışı atakan eraslan

Başakşehir tunay torunu kapmış , biz alsaydık iyiydi bu çocuğu..

Çevrimiçi Necmi

-

Seni adam yerine koyup cevap veriyorum da sen kimsin? Kantarı gösteririm sana çok meraklıysan.
onun bahsettiği bir deyim saygısızlık değil türkçede bolcana var. Ama senin yaptığın saygısızlık.
tamda söylediği gibi davranıyorsun şu anda @Eray_Steiermark

Çevrimdışı abdusta

Adam Ozan dubasına yer açacam diye Mehmet topalı stoper oynatıyor
Babasını keser Ozan'ı kesmez
Olması gereken dediğin gibidir

2 sayfa önce bağlatıları yazmıştım

Ozanın menejeri Ahmet Buluttur
F.T nin damadı Ahmet Bulutla çalışıyor
Arda da Ahmet Bulutta bağlantılı
Emre Belezogluda Ahmet Bulutun iş ortağı

İşte açıklanmayan bağlantı budur
F.T 2 saat toplantı yapıyor,dışarıdan müdahele ediliyor diyor ama adını söylemiyor..

Kadroyu Ahmet Bulutmu yapıyor F.T ne kadar ele geçirmişlerde,F.T ve ilişki neden bozuldu
gerçekler ortaya çıkacak..

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir tunay torunu kapmış , biz alsaydık iyiydi bu çocuğu..
Millet benim filtreden gecenleri topluyor. Hurriyeti kaptirmasak bare

Çevrimiçi Necmi

Lyon Marcelo için teklifi 9 Milyon Euro'ya (8+1) yükseltmiş.  :D Reddetmek zaten zordu artık imkansızlaşıyor. İnşallah doğrudur tabi bu haber.
geçen dedim ya 7,5 peşin 2 taksit diye yönetimde 10+ istiyor Çebinin dediğine göre
sorun para değil o iş bitti sanırım marcelo ikna edilmeye uğraşılıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Tamer hoca osmanliya
Ertugrul malatyaya gitmis

Gelelim mevzuya,
Tamer hocanin santraforlari balta endaye gidiyor ustune. Mesela pektemek ve veliyi alsa 4 milyona, azicik 300-400 komisyon versek
Ertugrul hocamizin takimi yeni ligde cikmis kalecisi yok stoperi yok. Besiktas gormus ukrayna milli takiminin kalecisini 3, kolombiya milli takiminin stoperi pedroyu 2ye alsa ustelik pedronun uyum sorunu yasamamasi ixin beskktastan takim arkadasi isvec milli takimi formasi giyen milosevici de yanina 4 milyona alsa, bizde ona 500-600 komisyon versek.

Menecerlere gidecegine komisyon besiktasimizin cocuklarina gitsin

Çevrimiçi Necmi

2 sayfa önce bağlatıları yazmıştım

Ozanın menejeri Ahmet Buluttur
F.T nin damadı Ahmet Bulutla çalışıyor
Arda da Ahmet Bulutta bağlantılı
Emre Belezogluda Ahmet Bulutun iş ortağı

İşte açıklanmayan bağlantı budur
F.T 2 saat toplantı yapıyor,dışarıdan müdahele ediliyor diyor ama adını söylemiyor..

Kadroyu Ahmet Bulutmu yapıyor F.T ne kadar ele geçirmişlerde,F.T ve ilişki neden bozuldu
gerçekler ortaya çıkacak..

Saygılar
bunlar bilinen şeyler yeni değil avrupa şampiyonasında kızına neden küfrettiler.
ondan öncede milli takımı gs alt yapısı olarak kullanıyordu Terim sayesinde bu milli takım
hiçbir zaman halkın takımı olmadıki.

Çevrimdışı mylife1903

Insallah gitmez, kalsin bi senecik daha seneye satariz

onun bahsettiği bir deyim saygısızlık değil türkçede bolcana var. Ama senin yaptığın saygısızlık.
tamda söylediği gibi davranıyorsun şu anda @Eray_Steiermark

Evet şu anda öyle davranıyorum abi. Çünkü kendisiyle bir önceki mesajımda gayet nazik bir şekilde iletişime geçmeye çalıştım ama o cevap vermek yerine arkamdan şahsıma ithamlarda bulunmayı tercih etti. Saygı hak edene gösterilir arkadan sinsice laf edene değil.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Marcelo nun gidince yerinin doldurulamama riski,kendisi için teklif edilen harika bonservisin yaratacagı rahatlamadan daha fazla ve önemli bence.Bu risk beni cok tedirgin ediyor ve hiç bir alternatif düşünce rahatlatmıyor.Oguzhan dahil her oyuncunun ayrılısı ve alternatifi doyurucu olur olmaz teoriler var ama Marcelo da bence yok.Kişiye göre değişir...Bence Marcelo gitmemeli,gerekirse Marcelo(Mitro)-Tosic(Titi)tandemi ile kalalım.

Marcelo nun gidince yerinin doldurulamama riski,kendisi için teklif edilen harika bonservisin yaratacagı rahatlamadan daha fazla ve önemli bence.Bu risk beni cok tedirgin ediyor ve hiç bir alternatif düşünce rahatlatmıyor.Oguzhan dahil her oyuncunun ayrılısı ve alternatifi doyurucu olur olmaz teoriler var ama Marcelo da bence yok.Kişiye göre değişir...Bence Marcelo gitmemeli,gerekirse Marcelo(Mitro)-Tosic(Titi)tandemi ile kalalım.

Bence de böyle kalmalı. Vida gelirse Marcelo kadar katkı vereceği de meçhul ayrıca.

Çevrimdışı Ensar

tamam hakkın var ama abubakar alınmalı mesela, veya başka bir forvet ismi mühim değil alinmasi lazım , para lazım ,  yanı birileri satılmalı , hiç istemiyorum marcelo gitsin ama sanırım gitmesi gerekiyor

Çevrimdışı atakan eraslan

Millet benim filtreden gecenleri topluyor. Hurriyeti kaptirmasak bare

Başkan sen şimdi torun geleydi mi demiş oldun yoksam hürriyet falan filan boşveer gibi mi almak lazım  :alala: :D

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bence de böyle kalmalı. Vida gelirse Marcelo kadar katkı vereceği de meçhul ayrıca.

Vida degil kim gelirse gelsin,isterse ismi ve kariyeri cok büyük bir yıldız gelsin,şu anda bize ne verecegi koca bir ''X''.Uyum,performans,zaman,ortam vs bi sürü degişkene baglı olumlu,olumsuz performanslar alabiliriz.Ama Marcelo bize ne verecegi belli,ve takım içi uyumda ön planda olan aktörlerden.Gidişi,para getirecek olmasına ve rahatlamaya yol acacak olsada,bizden götürebilecekleri düşündügümüzden de fazla olabilir.Degeri bulunan her oyuncuyu ben de satma taraftarıyım,yeterki B planın net olsun.Net bir oyuncuyu bir soru işaretiyle,sonunun ne olacagını bilmedigin yeni bir macare ile değiştirmektense,Quaresma,Tolgay,Beck,Inler gibi oyuncuları pazarlamaya calısmalıyız bence.

Çevrimiçi Necmi

Evet şu anda öyle davranıyorum abi. Çünkü kendisiyle bir önceki mesajımda gayet nazik bir şekilde iletişime geçmeye çalıştım ama o cevap vermek yerine arkamdan şahsıma ithamlarda bulunmayı tercih etti. Saygı hak edene gösterilir arkadan sinsice laf edene değil.
Evet saygı hak edene gösterilir bunda hem fikirim ama o lafı sarfederken kişi ile birlikte platformada saygısızlık ediyorsun
onun bir kusuru olmuş cevabı adamlığının sorgulanması değil ama bizim ne kusurumuz olduda saygıyı haketmedik.
saygısız davrandığını düşündüğün bir kişiyle aynı üslupta konuşursan onunla aynı seviyeye inersin kardeşim
o zaman tepkininde bir anlamı olmaz. saygısız birine saygısızca verilen bir tepki her iki kişiyide aynı kefeye koyar.
tepki gösteriyorsan bir farkın olmalı

Çevrimdışı abdusta

Karim Benzama Beşiktaş tamı?

6.2019 da sözleşmesi bitecek karim Benzama
İstanbul da UMUT Günerle görüşmüş.

Istanbul'u ısrarla isteyen Benzama acaba uzun vadede Beşiktaş yolundamı?
2yıl sonra yoksa seneyemi göreceğiz?

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Yok gerek yok 9 milyona satmaya. 9 milyona pedro frankoyu satmak degil bu. Marseloyu satip oraya 5-6 vererek oyuncu bakacaksin. 2 senedir oynayan adam iyi kotu oynuyor. Kurcalamaya gerek yok. 3-4 milyon yuro kazanacam derken daha buyuk paralari kacirmanin mantigini cozemiyorum.

Evet saygı hak edene gösterilir bunda hem fikirim ama o lafı sarfederken kişi ile birlikte platformada saygısızlık ediyorsun
onun bir kusuru olmuş cevabı adamlığının sorgulanması değil ama bizim ne kusurumuz olduda saygıyı haketmedik.
saygısız davrandığını düşündüğün bir kişiyle aynı üslupta konuşursan onunla aynı seviyeye inersin kardeşim
o zaman tepkininde bir anlamı olmaz. saygısız birine saygısızca verilen bir tepki her iki kişiyide aynı kefeye koyar.
tepki gösteriyorsan bir farkın olmalı

Neyse abi uzatmaya gerek yok, kusuruma bakmayın bir anda Arda Turan'a bağladım  :) Adamlık filan hiç sevmem bu tip muhabbetleri zaten. Forum ahalisinden özür diliyorum. Herkese iyi günler.

Etiketler: