2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940042 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Benim oğlum olursa adını Kartal koyacağım nasipse  :biggrinking:
inşallah abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı underworld

Sezon ortasında Mitrovic'i eleştirirken üstüme yürüyerek bana renkli damgası yapıştıranlar transfer sezonu açılmadan adamı transfer listesine koydular bile hocam. Şimdi de Quaresma'ya salça oluyorlar. Quaresma'ya yapılanların aynısı zamanında Manuel Fernandes için de yapılmıştı.

Lafa gelince Mitrovic'e toz kondurmuyorlardı ama hepsinin gönlünde Mitrovic ilk sırada yer alıyor. Bizim yönetim takımda her alana oyuncu bulur ama stoperde 10 adamdan sadece 1 tanesini tutturur. Ama bu sene işimiz çok zor. Piyasası olan oyuncumuz 1 yada 2. Bu yüzden elimiz kolumuz bağlı kalacak. Ya Marcelo gidecek ya da çok az ihtimal verdiğim Oğuzhan. Ki Oğuzhan giderse yerine en az 1 yerli oyuncu almamız şart olacak.
Ba , lens, Çiçi  2 free 1 opsiyonlu kiralik; 0 bonservis

Çevrimdışı underworld

Emin misiniz o transferin Gökhan ve Fikret yüzünden yapıldığına? bence boşta kalan parayı bu seneye taşımak için yaptılar, arada da  deneriz dediler.
Böyleyse hepten skandal.
O parayla ne borçlar odenirdi.

Çevrimdışı underworld

Yalnız bu Şenol hocanın opsiyonunu kullandığını kapa bildirdiğinde bunun kanuni zorunluluk olduğu v.b. gibi laflar konuşulmuştu , yoksa hocanın bu açıklama ile bir sıkıntısı yok haberi vardır gibi şeedilmişti burda. öyle değilmiş , gayet de hoşlaşmamış bu işten , görünen bu.
Adam kovsalarda gitmiyorum diyor daha söylenecek bir şey yok.

Çevrimdışı doganay

Yalnız bu Şenol hocanın opsiyonunu kullandığını kapa bildirdiğinde bunun kanuni zorunluluk olduğu v.b. gibi laflar konuşulmuştu , yoksa hocanın bu açıklama ile bir sıkıntısı yok haberi vardır gibi şeedilmişti burda. öyle değilmiş , gayet de hoşlaşmamış bu işten , görünen bu.
Hoca hangi kanaldi simdi tam hatirlamiyorum, programda sozlesmesinin 1 yil opsiyonla uzatildigini mevuzu gecince " evet, banada eve mektup geldi biliyorum"! tarzi imali bir sitem iceren cumle kurmustu.
Yonetim hakli tabi, opsiyonu kullanmayarak hocanin bosta kalmasini goze alamazdi. Simdi anlasmak icin 1 yil gibi genis genis zamanlari var.

Çevrimiçi sozkul

İfadelerle aksiyon arasında fark var çünkü, hem imzalar kalplere atılır, kağıda atılanın önemi yok diyeceğiz,  hemde böyle uzatacaksın.
Şenol hoca zor adam, kaçdı yıl içinde uzatmaktan bizimkilerde mecbur kaldı opsiyonu kullanmaya. Sonuçda bir hata varsa karşılıklı, hoca bütün hatayı yönetime yüklemesin. 
Bizim ödeyemeyeceğimiz paralar istiyorsa, by yılki zammı konusunda anlaşsınlar, sonraki yıllar için  pazarlığı yıl sonuna bıraksınlar, uzamasın bu iş.

Çevrimdışı tangaz

görüyorum ki hala gazetelerin yalanlarından etkileniyoruz. az evvel trafikteydim radyosporda şenol hoca görüşmede yoktu gelmedi menajerini gönderdi vbvb diyorlardı, oysa ANÇ açıklamış ne menajeri yok öle bişey hocayla görüşüyoruz bir sorun yok şeklinde. ben hocanın bi menajeri oldugunu sanmıyorum en fazla belki kontratı şeeden bir avukatı vardır. bu totoş radyolara bağlanıp sormak lazım menajer kim adı ne die...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

Alt tarafı oturup konuşup anlaşacaklar bu mesele neden bu kadar uzadı anlamıyorum zaten medyanın işine geliyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

İfadelerle aksiyon arasında fark var çünkü, hem imzalar kalplere atılır, kağıda atılanın önemi yok diyeceğiz,  hemde böyle uzatacaksın.
Şenol hoca zor adam, kaçdı yıl içinde uzatmaktan bizimkilerde mecbur kaldı opsiyonu kullanmaya. Sonuçda bir hata varsa karşılıklı, hoca bütün hatayı yönetime yüklemesin. 
Bizim ödeyemeyeceğimiz paralar istiyorsa, by yılki zammı konusunda anlaşsınlar, sonraki yıllar için  pazarlığı yıl sonuna bıraksınlar, uzamasın bu iş.
tam ben yazacaktım bunu o opsiyonu biz uydurmadık anlaşmanın bir parçası
bayadır yönetim masaya oturalım diyor hoca sene sonu diyor opsiyon zamanı geldi
uygulamaya koymasan bu seferde istenmiyor olacak birde boşa çıkartmış olacaksın
kulüp bunu yapmak mecburiyetindeydi prosedürdü yerine getirildi seni bırakmıyoruz
hocam dendi buna bozulmak yerine aslında mutlu olması lazım. şimdi geniş geniş oturur konuşursun
zaten opsiyon konduğunda bunun rakamıda konmuştur sözleşme yapılırken.
sözleşme yapılacaksa oturulur tekrar pazarlık yapılır yok opsiyon kalsın denirse zaten pazarlığı yapılmış.

Çevrimiçi Savaş

Madem ikna edicez Quaresma'yı ikna edelim.

Quaresmaya gelince zorla mi gondericez gitmek istemiyor diyoruz. Marcelo'ya gelince ikna etmeye calisiyoruz diyoruz.

Bu ne sacma bi çelişki böyle.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Madem ikna edicez Quaresma'yı ikna edelim.

Quaresmaya gelince zorla mi gondericez gitmek istemiyor diyoruz. Marcelo'ya gelince ikna etmeye calisiyoruz diyoruz.

Bu ne sacma bi çelişki böyle.

fransa ve çin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Savaş

Daha kötü be abi. Quaresma'ya teklif fransa'dan gelseydi ikna etmeye ugrasir miydik yoksa hemen gider miydi?

Ben burdan anliyorum ki Marcelo'nun sevgisi daha fazla Beşiktaş'a karşı. Adam fransaya bile gitmek istemiyor. :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fransa'dan ya da Avrupa'dan bir kulüp Quaresma'ya makul bir bonservis vermeyeceğine göre yapacak bir şey yok. Takımın çıkarı için kabul etmek zorunda. O derece övgülere mazhar olan Quaresma'nın durumu bu.

Çevrimdışı tangaz

Daha kötü be abi. Quaresma'ya teklif fransa'dan gelseydi ikna etmeye ugrasir miydik yoksa hemen gider miydi?

Ben burdan anliyorum ki Marcelo'nun sevgisi daha fazla Beşiktaş'a karşı. Adam fransaya bile gitmek istemiyor. :)

öyle zaten quaresma beşiktaşı öle aman aman sevmiyor ben buna inanmıyorum o pohpohlanmayı şımartılmayı el üstünde tutulmayı seviyor ve bunu kendisine başka ülkede verecek taraftar topluluğu olmadığını da iyi biliyor.

Çevrimiçi Necmi

şu anda lyonda fransızlara güzelleme yapıyor olurdu

Çevrimdışı hasann

Llorente varken aboubakarla hiç uğraşmaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

şu hayat nasıl bir hayat bir buçuk sene önce alındı diye kıyametler kopmuştu çöp ilan edilmişti
şimdi mitrovice yaptıkları gibi tıpkısı aynısı şimdi gitmesin diye kıyamet kopuyor.

Çevrimdışı ekrembaser

tam ben yazacaktım bunu o opsiyonu biz uydurmadık anlaşmanın bir parçası
bayadır yönetim masaya oturalım diyor hoca sene sonu diyor opsiyon zamanı geldi
uygulamaya koymasan bu seferde istenmiyor olacak birde boşa çıkartmış olacaksın
kulüp bunu yapmak mecburiyetindeydi prosedürdü yerine getirildi seni bırakmıyoruz
hocam dendi buna bozulmak yerine aslında mutlu olması lazım. şimdi geniş geniş oturur konuşursun
zaten opsiyon konduğunda bunun rakamıda konmuştur sözleşme yapılırken.
sözleşme yapılacaksa oturulur tekrar pazarlık yapılır yok opsiyon kalsın denirse zaten pazarlığı yapılmış.

Hoca iyi,hoş seviyoruz tamam ama bu yaptığı çok ayıp. İstediği ücret hakkı da olsa bu olayların bu aşamaya gelmesinin sebebi kendisi yönetim sürekli masaya oturmak isterken kendi masaya oturmadı. Yönetimin opsiyonu kullanmasında da bi sıkıntı görmüyorum geçen sene sosa gomez bu sene hoca bu kulüp bu adamların belirsizlikleri ile uğraşmak zorunda değil anlaşılamadı haberlerinin kaynağının da yönetim kaynaklı değil hoca kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı atakan eraslan

şu hayat nasıl bir hayat bir buçuk sene önce alındı diye kıyametler kopmuştu çöp ilan edilmişti
şimdi mitrovice yaptıkları gibi tıpkısı aynısı şimdi gitmesin diye kıyamet kopuyor.

İsim ver abi isim , kim ilan etti  :D

Çevrimdışı tangaz

marceloyu çok az kişi gömdü hafif dozlu eleştiriler dışında öyle çok tepki görmedi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İşin ilginç tarafı gömülen de Marcelo oluyordu genelde. Bu Lyonlular futboldan anlamıyor besbelli ki.

Çevrimdışı cursedofdragon

Llorente varken aboubakarla hiç uğraşmaya gerek yok.

32 yaşında llronte

25 yaşında abuobakar

iyimiş :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hoca iyi,hoş seviyoruz tamam ama bu yaptığı çok ayıp. İstediği ücret hakkı da olsa bu olayların bu aşamaya gelmesinin sebebi kendisi yönetim sürekli masaya oturmak isterken kendi masaya oturmadı. Yönetimin opsiyonu kullanmasında da bi sıkıntı görmüyorum geçen sene sosa gomez bu sene hoca bu kulüp bu adamların belirsizlikleri ile uğraşmak zorunda değil anlaşılamadı haberlerinin kaynağının da yönetim kaynaklı değil hoca kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Hoca bir demecinde dünya kupasından kalma priminin TFF de olduğunu ve halen gidip almadığını söylemişti. Herkesin dikkatinden kaçmış sanırım. Sorunun özellikle para olduğunu sanmıyorum. Şu an her iki tarafta haklı ... Kazan kazan olayı yani ... Kutlamalardaki Hoca ve Başkanın birbirlerini onore edecek şekilde tezahürat yapmaları yeter bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

isimler değişmiyorki sadece oyuncular değişiyor her sene şimdi bak marceloya kimler gömüyorsa gene onlar gömdü.
yazında fabriye gömmüşlerdi. bu yazda yeni alınacak oyunculardan bir hedef bulurlar kendilerine.
hoş burak alınırsa gömme işini onlara bırakmam ben. benim gömmemde onların gömmesine benzemez
toplu mezar açarım o mezara çok kişi girer.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

isimler değişmiyorki sadece oyuncular değişiyor her sene şimdi bak marceloya kimler gömüyorsa gene onlar gömdü.
yazında fabriye gömmüşlerdi. bu yazda yeni alınacak oyunculardan bir hedef bulurlar kendilerine.
hoş burak alınırsa gömme işini onlara bırakmam ben. benim gömmemde onların gömmesine benzemez
toplu mezar açarım o mezara çok kişi girer.
Ba Gomez Abou sonrası Burak Yılmaz muhteşem bir aşama olur gerçekten..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: