2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941660 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Murat abi,buna cidden inanıyor musun ?

buna ciddi veya gayri ciddi inanmamam için bir neden yok belki diyorum ihtimaldir diyorum. kesin o teklif gelir demiyorum ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gitmiyorum dedi
Ne yapalım
Takımdan kesip kontrat bitinceye kadar 8milyon euromu odeyelim maaş olarak

Saygılar

Not marceloda ayrılmak istemiyor
o sözleşmeyi yapmayacaksın o zaman, söz hakkı sadece onda değil, Başkan isterse gönderebilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

buna ciddi veya gayri ciddi inanmamam için bir neden yok belki diyorum ihtimaldir diyorum. kesin o teklif gelir demiyorum ki...
abi olma olasılığı epey düşük bence hiç sanmıyorum öyle bir şey olursa, İzmir'de sokakta lokma dağıtırım o derece yani  :D :D

Çevrimdışı sozkul

Gitmiyorum dedi
Ne yapalım

Saygılar

Açığımız ne kadar, kimse gitmiyorsa seneye Avrupa'dan men mi yiyeceğiz? Boykoya para filan  vermez kimse, Abu'yu alacak parada yok.  :s20:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

o sözleşmeyi yapmayacaksın o zaman, söz hakkı sadece onda değil, Başkan isterse gönderebilir.
O sözleşmeyi yapmasında ki yegane sebep bedavaya gitmesine mani olmak
Teklifler geldiğinde hiç değilse parayla gitsin para kazandırsın yoksa başkan da bayılmıyor Quaresma nın sözleşmesini 3 yıl uzatmaya
Umarim iyi bi teklif gelir de Çin de başarılar dileriz kendisine yoksa önümüzdeki sezon da bu sezon ki gibi tekmelere kart görmeye devam edecek takımı 10 kişi bırakır önümüzdeki sene daha zor geçecek bu tarz hatalara taviz vermez önümüzdeki sene şartları
Bakmayın sadece basaksehir le yarış içindeydik ama önümüzdeki sene yapacağı en ufak bir harekette kırmızı yi görüp oyundan atılır bu sene tekmeler attığı için kırmızı görmemesinden ötürü çok göze battı ve önümüzdeki sene de gözler onun üzerinde olacak nimlendi şuan ve yapacağı en ufak harekette 3.şampiyonluk tan eder takımı
Video hakem de geliyor 10 maçta bir kırmızı görür.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 12:07:16 PrisonBreak ]

Çevrimdışı underworld

Gitmiyorum dedi
Ne yapalım

Saygılar

Gene birinin üzerine işettiririz .
Baktık o da olmuyor ilerleyen süreçte oluşabilecek kötü koşullarda bu sözleşmeyi yapanlar gerekeni yapacaktır.

Çevrimdışı underworld

Q7 nin 1 yıl daha opsiyonu vardı yani öyle bedavaya gitme gibi bir durumu yoktu.

Konuştuğumuz oyuncu 34 e merdiven dayanmış biri 20 li yaşlarda olsa eyv

Çevrimdışı tangaz

abi olma olasılığı epey düşük bence hiç sanmıyorum öyle bir şey olursa, İzmir'de sokakta lokma dağıtırım o derece yani  :D :D

lokma ucuz kaçar o kadar karizma aşkına, dağıtmışken kayseriden yağsız çemensiz sırt pastırması getirip dağıt. 100 kilo makbuldür  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mellfred

Herif baştan yanlış kuruyor orta sahayı zaten. Ozanı sağ iç, Oğuzhan sol iç olunca Ozan Oğuzhan'dan daha çok ileri çıkmaya falan çalışıyor. Adam gibi bir stoperimiz olsa Oğuzhan - Topal önlerinde Yusuf, Yunus veya Cengiz çok güzel olurdu. Şu ilk resimdeki kurguyla finallere gitmemiz imkansız gibi.
Adam Ozan dubasına yer açacam diye Mehmet topalı stoper oynatıyor
Babasını keser Ozan'ı kesmez
Olması gereken dediğin gibidir

Çevrimdışı kyiv

Bu sene çok önemli olacak geçmiş yıllarda önemliydi ama bu sene bir başka. Çok dikkatli, titiz, stratejik...3. şampiyonluk gücümüze güç katacak. Marcelonun takım ile uyumu çok iyi, yeni transfer onun kadar performans verir mi bilinmez.Bir de madalyonun öbür yüzü hücum hattımız var ki hücum oynayacak Beşiktaş'ta Aboubakar'ın eksikliği, Marcelonun eksikliğinden daha fazla hissedilir. Futbolcu satamayacaksak porto ile bir şekilde özel bir anlaşmayla önümüzdeki sene 8,10 neyse vermek kaydıyla bu sene transferi bedelsiz gerçekleştirmeliyiz ki ben yönetimin bu konuda da kafa patlattığını düşünüyorum.

Hadi hayırlısı sabırla bekliyoruz ama Gomez olayı kadar da gecikmez umarım.

Çevrimdışı mylife1903

Murat abi,buna cidden inanıyor musun ?
Pazarda iki salak vardir, der ruslar biri alan biri satan. Her malin alicisi vardir, pazarlamayi bilirsen

Çevrimdışı doganay

quaresma eylulde 34 yasini dolduracak ve o yasta birinin bonservisine cuzi bir miktar (1-2m) disinda para veren cikacagina inaniyor musunuz gercekten ? Cin'liler bile bukadar ucuk degil  :D

Çevrimdışı doganay

Acikcasi ben bugune kadar oyle birsey oldugunu pek hatirlamiyorum 1-2 ornegi vardir belki ama hadi hayirlisi belki ilki biz basaririz  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Satmak için uzatmadıysak neden kontrat uzattık Q7 ile o zaman? Ben de onu anlamıyorum. Necmi'ye sordu bi arkadaş ama o sadece işine gelen soruları yanıtlıyor :)
ne demeye çalışıyorsun her soruya cevap vermek gibi bir yükümlülüğümmü var.
yada bu sorunun cevabını verecek yetkili kişi benmiyim. Sen beni Kulüpte yönetici falanmı sanıyorsun.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Aynı minvalde,
Yani Marcelo transferinin gerçekleşmemesi durumunda.
'Quaresma ve Adriano gözden çıkarılabilir' diye
Ara başlıklar da var başka gazetelerde.
Adriano nasıl bir profesyonel olduğunu,
Geçtiğimiz sezon gözler önüne serdi.
Pozisyon anlayışı,
Tecrübesi,
Hakemlere hiç isyan etmemesi,
Rakip oyuncularla hiç dalaşmaması gibi.
Yani kısacası
O bölgenin emin ellerde olduğunu hissettirdi bizlere.
Bütün bunlara mukabil.
O bölgenin yaralı Kartal'ı Caner
Uzak kaldığı formasına son Osmanlıspor maçında
Hocasının jestiyle kavuşmuştu.
Şampiyonluk havasını o da yakalasın, koklasın diye.
Lakin Caner maç içinde,
Hem de şampiyonluğun cepte olduğu
Sıfır stresli bir maçta,
Maç boyu yan hakemle didişti de didişti.
Neredeyse her karara.
Şenol Hoca oyundan aldığında
Yine yüzünde mutsuz ve sinirli bir ifade vardı.
Bir şeylere söylenip, durdu.
Yani anlayacağınız Caner'in durumu,
Balıksırtı.
Deli fişek falan ama,
(Madem ki artık tribünvari konuşulmuyor!!!)
Takımı her an 10 kişi bırakabilir korkusu hakim.
O yüzden,
Bence o bölgenin gerçek sahibi Adriano da
'Satılmaz(!)' bestsellerini çıkartmış benim gözümde.

Başka baharlara kalmadan

Satılabilinir paragraflarının içinde.
Quaresma'nın ismi de geçiyor.
Onu da yazalım.
Hoş, 'Satılmayacak futbolcu yoktur' diyenleriniz elbet çıkacaktır.
Tabii ki saygı duyarım.
Lakin,
Amaçlarda ve hedeflerde,
En yukarı zıplamak varsa
Sıçrama kabiliyetini kaybetmeyeceksin.
Yoksa zıplamayı öğretene ve öğrenene kadar,
Başka baharlara kalırsın.
O yüzden Quaresma'nın,
'2018 Dünya Kupası'nda Portekiz formasını giyebilmem için
Çok iyi bir sezon geçireceğim' demesi bile
Beşiktaş için büyük avantaj teşkil eder.
O yüzden satılmamalı diye düşünüyorum.
Lafın belini kırarsak
UEFA'nın kıstaslarının olduğu,
Ve kaynak yaratmak zorunda kaldığımız doğrudur.
Ama bu senin omurganı oluşturan,
En kilit oyuncularını satman anlamına gelmemeli.
Macelo'nun yanına.
Marcelo'dan daha iyisini alıp,
O bölgeyi mükemmel yapmak için uğraşmalıyız.
Bence çıta böyle yükselir.
Spor kamuoyuna hürmetle.

İki nokta üst üste

İlk cemre geçen hafta düştü
'8 milyona gitti Marcelo' diye.
Menajerler, duyumcular! Kim düşürdüyse artık.
Dedik ki 'Yok canım!' Olmaz öyle şey.
'Yanlı basın mikserlik yapıyor yine' diye söylendik kendi kendimize.
Son 5 senedir ala bula
10’un üzerinde stoper, libero eskitmişken,
En sonunda ele avuca gelir bir adam yakalamışız.
'Yapmazlar herhalde' dedim.
Aaa! Bir baktım.
Çok değil 2 gün sonra,
Gazeteler manşetlere çıkardı.
'Kilit isim Marcelo' diye
Niye?
Talisca ve Aboubakar için kaynak yaratılsın diye.
Sonra başka bir gazete,
'Satılıp, 2 nokta transfer yapılabilir' diye çemkirmiş.
Yahu, zaten noktanın tillahını yapmışız.
Marcelo’yu alarak…
Hatta iki nokta üst üste koymuşuz.
Daha ne nokta transferi?
Hem takıma uyum sağlamış,
Hem pozisyon bilgisi yüksek,
Hem 'İyi' denilecek standartlara sahip.
Hem iki nokta üst üste.
Allah Allah!
Nokta.

Alen Markaryan

Bir yorum

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Gitmiyorum dedi
Ne yapalım

Saygılar

evet gerekiyorsa oturtulur 8 M € ödenir bunuda o kontratı yapanlar cebinden öder.
ilk kez ödemiyoruz. Bunu kontratı verirken düşüneceklerdi.

Çevrimdışı Ensar

şimdi de fabriyi satıyormusuz , hey gidi medya , kafayı yemişsiniz oğlum siz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

evet gerekiyorsa oturtulur 8 M € ödenir bunuda o kontratı yapanlar cebinden öder.
ilk kez ödemiyoruz. Bunu kontratı verirken düşüneceklerdi.

ilk kez ödemediğimiz doğru ama cebinden ödeyeni hiç görmedim. yönetimin kontrat uzatma aşamasında yaptığı bir pektemek iki quaresma iç transferleri ağır saçmalıklar oldu.

Çevrimdışı cagdas44

Bir yorum

saygılar

Ne yazık ki popülist yaklaşımlarından dolayı forza ve içinden çıkan isimlere camianın güveni sarsılmış vaziyette. Hem başkana karşı duruşları hem her taşın altından çıkma çabaları ne yazık ki destekleyen kitlelerini eritiyor. Bilinçlenen taraftar şuan ne forza ne de bir başka taraftar grubuna değil bilinçli olan Beşiktaşlılarla hareket ediyor ve etmelidir. Q7 için bir teklif varsa ikna edilmelidir (Halis meşe odununu uçakla yollarım bunun için)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gitmiyorum dedi
Ne yapalım

Saygılar

Kulübün şartlarını ve gitmesi gereken ilk oyuncu olması gerektiğini biliyor sanırım Quaresma . Marcelo da ayrılmak istemezse haklı bulurum ama kendisinden böyle bir fedakarlık yapması istenirse bunu yapar mı yapmaz mı diye de soralım kendimize. Ama birisi Lyon diğeri Çin demeyelim . Bunu neden diyorum çünkü bazı futbolculara hak ettiğinden fazla değer veriyoruz . Bazılarına da hak ettiğinden az ...  Taraftar olarak değer verirken kıstaslarımızı gözden geçirmeliyiz.
Quaresma , Milli Takımı'nda ilk 11 değil back-up oyuncusu . Çin'e gitse istese Milli Takım kadrosunda olamayacak mı sanki?
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 13:22:44 Onur Küçük ]

Çevrimdışı underworld

Bir oyuncu adına kitap yazan taraftar lideri ( eski lideri) !

Baze çok komik  oluyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Bir yorum

saygılar
neresi yorum quaresma dünya kupasına katılmak için çıtayı yükseltecek nasıl yükseltecek
becerip atamadığı gollerimi atacak. ne yapacak daha fazlamı topu kendine isteyip daha fazlamı oynayacak
maç 90 dakika ne yapacakki hakeme rüşvetmi verecek 100 dakika oynatsın diye başka türlü çıtayı çıkaramazki
bir sene hoca oynattı saygı gösterildi susuldu bir taraftan şampiyonluk yarışı dendi diğer taraftan alternatifsiz dendi
ama gelecek sene insanlar bu tezle kendisini kandırmaya devam edecekmi hiç sanmıyorum çıkacak oynayacak
gene ego kasacak önce ona homurtular yükselecek oynamaya devammı etti küfürde nasibini başkan ve hoca alacak
evet katılıyorum marcelo nokta transfer ama bu adam quaresma egosu yüzünden satılırsa sen gör bak neler denecek.
taraftarın büyük çoğunluğunun tepkisi var. Taraftarla bu kadar oynanmaz quaresmayı tut savunmanın en önemli oyucusunu
satma hesabı yap ortalığa alttan alta emek hırsızının alınacağını yay Beşiktaş taraftarında bu kadar miğde yok
5 yılda diktiğin binayı bir dakikada alaşağıya ederler.

Çevrimdışı abdusta

İçimdeki KUŞKU!!

Acaba diyorum VİDA ve BURAK isimleri yönetim tarafından yem olarakmı atıldı son 1 haftada..
Medya bunlarla uğraşırken arka planda Yönetim becerikli işlermi yapıyor.?

Vida ilk başlarda olumluyken,halen klubunun ve kendisinin ikna edilme zorluğu nedeniyle şimdilik askıya alınması
Burağında 5-6milyon Euro yıllık aldığı bir klupden yarı fiyatına Beşiktaşa dönmesi,üstelikde çine bonservisi kendisinin ödemesi gibi olmayacak bir durumda bile haberi
Başkanın ortaya atması yönetimin hedef şaşırtmasımı?

Diğer yandan Mitroviçin satılması-kiralanması isteniyorsa,o halde kurtarıcısı milli takım arkadaşı VIDA bizimle olmayacak manasını çıkardım

Hissiyatım,yönetim şu anda butun enerjisini ABOUBAKAr ın olması için harcadığı yönde,biz 6 daymışız-onlar 7 istiyormuş,bir ara formülle iş hallolacak gibi

Beşikaşın transferlerine bakınca,en iyi transferlerin hep transferin son günlerinde olduğunu gorduk,yani bizim ayımız Agustos ayı olur.
o zaman kimler kampdan gönderilir,kimler kiraya gider son dakika indirimiyle hallolur,Talisca,Aboubakar,Gomez,Dembaba böyle gelmedimi?

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Adriano'ya teklif varsa eğer onu satıp Hasan Ali'yi Caner'in yedeği yapıp Marcelo'yu elde tutup yanına X stoper alma fikri daha mantıklı gelmeye başladı. Yoksa Marcelo'yu satıp Vida'yı alıp yanına Titi veya Tosic'i koyarsak savunma konusunda level falan atlamış olmuyoruz. Aksine daha kötü bir savunma rotasyonuna sahip oluyoruz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

-
Onun kantarı yok ki.

Seni adam yerine koyup cevap veriyorum da sen kimsin? Kantarı gösteririm sana çok meraklıysan.

Etiketler: