2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942369 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok gerek yok 9 milyona satmaya. 9 milyona pedro frankoyu satmak degil bu. Marseloyu satip oraya 5-6 vererek oyuncu bakacaksin. 2 senedir oynayan adam iyi kotu oynuyor. Kurcalamaya gerek yok. 3-4 milyon yuro kazanacam derken daha buyuk paralari kacirmanin mantigini cozemiyorum.
Alacağın adama 4-5 ten az vermeyeceksin üstüne bir de maaşı büyük ihtimalle 2 den az olmayacak, hesap dediğin gibi aynı noktaya geliyor. Bir yanda kimyası uyuşmuş 2 şampiyonluğu olan bir adam diğer tarafta gelince soru işareti olacak birisi. Güya Mitrovic'i Marcelo yu yedeklemek için almışlardı :) Yersen..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Bu Bein in sitesinde Beşiktaşın yeni sezon formaları diye bir foto haberde geçiyor , bu ilan edildi de ben mi kaçırdım?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Neyse abi uzatmaya gerek yok, kusuruma bakmayın bir anda Arda Turan'a bağladım  :) Adamlık filan hiç sevmem bu tip muhabbetleri zaten. Forum ahalisinden özür diliyorum. Herkese iyi günler.

doğru olan karşındaki yanlışda yapsa hakaret etmeden cevap verebilmek
birde bir sıkıntı olursa rapor etmen daha doğru cezayı herkes kendi keserse yandık burda

Çevrimdışı Berat

Bu Bein in sitesinde Beşiktaşın yeni sezon formaları diye bir foto haberde geçiyor , bu ilan edildi de ben mi kaçırdım?  :alala:

Daha vakit var, bir şey kaçırmadınız.

Çevrimdışı mylife1903

Alacağın adama 4-5 ten az vermeyeceksin üstüne bir de maaşı büyük ihtimalle 2 den az olmayacak, hesap dediğin gibi aynı noktaya geliyor. Bir yanda kimyası uyuşmuş 2 şampiyonluğu olan bir adam diğer tarafta gelince soru işareti olacak birisi. Güya Mitrovic'i Marcelo yu yedeklemek için almışlardı :) Yersen..
Aleksiz mevzusu tekrar edecek bu sezon. Devre arasi gene 4.2 vercez birini alacaz sonra onu satmaya kiralamaya ugrasacaz.
Kurcalama iste kurcalama

Çevrimiçi Necmi

Yok gerek yok 9 milyona satmaya. 9 milyona pedro frankoyu satmak degil bu. Marseloyu satip oraya 5-6 vererek oyuncu bakacaksin. 2 senedir oynayan adam iyi kotu oynuyor. Kurcalamaya gerek yok. 3-4 milyon yuro kazanacam derken daha buyuk paralari kacirmanin mantigini cozemiyorum.

marcelonun satılması hiç gönlüm razı olan bir şey değil iyi stoper almak için iyi stoper satılmaz
zaten varken alman gerekiyordu şimdi yokken iki tane almak zorundasın bakalım ne planları olacak
söylenen rakamlarda çok ciddi rakamlar ha aynı kalitede daha gencini bulabiliyorsan tamam derim
değişim adına gençleşme adına yaparsın. başka türlü mantık çerçevesine uymuyor.Tamam her yerin yerli yerinde olur
orda risk alırsın para caziptir oturmuş bir savunma tandemi vardır bir tane süspanse edilir.

Çevrimdışı El Nino

marcelonun satılması hiç gönlüm razı olan bir şey değil iyi stoper almak için iyi stoper satılmaz
zaten varken alman gerekiyordu şimdi yokken iki tane almak zorundasın bakalım ne planları olacak
söylenen rakamlarda çok ciddi rakamlar ha aynı kalitede daha gencini bulabiliyorsan tamam derim
değişim adına gençleşme adına yaparsın. başka türlü mantık çerçevesine uymuyor.Tamam her yerin yerli yerinde olur
orda risk alırsın para caziptir oturmuş bir savunma tandemi vardır bir tane süspanse edilir.

Almaya ne gerek var. Hırvatistan milli takımının stoperi Mitrovic bizde ya @Necmi Abi :) 4.2 milyon Euro verdik

Çevrimdışı underworld

Lyon'a Mitrovic'i verelim 4 milyona olsun bitsin .
(Genç ,Hırvatistan milli oyuncusu falan)

Çevrimdışı 38life

"Mobilyacı"nın dediğine göre Burak Yılmaz bitmiş. Taraftar tepkisinden korkulduğu için açıklanmıyormuş. Taraftarın gönlünü hoş edecek bir transferden sonra açıklanacakmış.

Pek inandırıcı gelmedi bana.

Almaya ne gerek var. Hırvatistan milli takımının stoperi Mitrovic bizde ya @Necmi Abi :) 4.2 milyon Euro verdik

Muhteşem scoutlarımız Gökhan Keskinle Fikret Demirer ne diyorsa o , 4,2 verelim demişler verilmiş , o kadarrrrr :D

Çevrimdışı Karabay

efsane ya maşallah :D inşallah rabbim banada nasip eder  :)
@Ensar tamam mı bu sefer dostum hayırlı olsun diyelim mi?  :biggrinking:

Çevrimdışı sametbagan

Millet benim filtreden gecenleri topluyor. Hurriyeti kaptirmasak bare
E bizde yüksek modelleri var ne yapacan tunayı
Elimizde audinin hem a5 i hem @7 si var Biz bmw mercedes istiyoz sen illede golf istiyon hemide dizel cık istemem ben :D

Çevrimdışı El Nino

efsane ya maşallah :D inşallah rabbim banada nasip eder  :)

Amin inşallah nasip eder :)

Lyon'a Mitrovic'i verelim 4 milyona olsun bitsin .
(Genç ,Hırvatistan milli oyuncusu falan)

Yeseler keşke Hırvat milliyi falan. şuranın millisi buranın millisini bizim kadar takmaz ki kimse , smayl da türk milli  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

E bizde yüksek modelleri var ne yapacan tunayı
Elimizde audinin hem a5 i hem @7 si var Biz bmw mercedes istiyoz sen illede golf istiyon hemide dizel cık istemem ben :D
Bindigimiz degil yahu garajdan millete filo kiraliyoz ona mahsuben

Çevrimdışı Ensar

@Ensar tamam mı bu sefer dostum hayırlı olsun diyelim mi?  :biggrinking:
yok abi yav yeni bir hayırlı olsun krizi oluştarmayalım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Karabay

ondan yazdım zaten. El birliği ile baba yaoacağız seni  :D

Çevrimdışı El Nino

Muhteşem scoutlarımız Gökhan Keskinle Fikret Demirer ne diyorsa o , 4,2 verelim demişler verilmiş , o kadarrrrr :D

Sezon ortasında Mitrovic'i eleştirirken üstüme yürüyerek bana renkli damgası yapıştıranlar transfer sezonu açılmadan adamı transfer listesine koydular bile hocam. Şimdi de Quaresma'ya salça oluyorlar. Quaresma'ya yapılanların aynısı zamanında Manuel Fernandes için de yapılmıştı.

Lafa gelince Mitrovic'e toz kondurmuyorlardı ama hepsinin gönlünde Mitrovic ilk sırada yer alıyor. Bizim yönetim takımda her alana oyuncu bulur ama stoperde 10 adamdan sadece 1 tanesini tutturur. Ama bu sene işimiz çok zor. Piyasası olan oyuncumuz 1 yada 2. Bu yüzden elimiz kolumuz bağlı kalacak. Ya Marcelo gidecek ya da çok az ihtimal verdiğim Oğuzhan. Ki Oğuzhan giderse yerine en az 1 yerli oyuncu almamız şart olacak.

Çevrimdışı El Nino

Benim oğlum olursa adını Kartal koyacağım nasipse  :biggrinking:

Çevrimdışı sozkul

Emin misiniz o transferin Gökhan ve Fikret yüzünden yapıldığına? bence boşta kalan parayı bu seneye taşımak için yaptılar, arada da  deneriz dediler.

Çevrimiçi COB

Mitroviç kesinlikle kotu bir stoper degil. Adami bir Lyon maçiyla gömdünüz. Uyum sürecini atlatsin. Bi yere de gitmesine gerek yok.

Yalnız bu Şenol hocanın opsiyonunu kullandığını kapa bildirdiğinde bunun kanuni zorunluluk olduğu v.b. gibi laflar konuşulmuştu , yoksa hocanın bu açıklama ile bir sıkıntısı yok haberi vardır gibi şeedilmişti burda. öyle değilmiş , gayet de hoşlaşmamış bu işten , görünen bu.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

Mitroviç kesinlikle kotu bir stoper degil. Adami bir Lyon maçiyla gömdünüz. Uyum sürecini atlatsin. Bi yere de gitmesine gerek yok.
kesinlikle katılıyorum , umutluyum ben mitrovicten

Etiketler: