Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5806604 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Madem trabzonla ilişkiler çok sıcaklaştı. Eteğimdeki taşları dökmem lazım:

Yanılmıyorsam sene 1984 o zamana kadar bendeniz Babaannesi ile yaşıyor. Erkek kardeşim benden 1 yaş küçük olması nedeniyle rahat bakılalım diye babaanne ile kalıyorum. Tabi kadıncağızın kökler Trabzona dayandığı için evde Trabzon lafları geçiyor ben de bundan etkilenmişim muhtemelen 8 yaşına kadar Trabzonsporluymuşum. Hatta evde benden küçük kardeşimle kavga ettiğimi hatırlıyorum onda kağıttan futbolcu resimleri olan kartlar vardı birbirini takip eden akordiyon gibi o Beşiktaşlıydı kavga ederdik onunla Beşiktaş-Trabzon kavgası... :D :iblush: Niye Beşiktaşı tutuyon diye kavga ederdim :iblush:

Derken hikmeti ALLAH'TAN Trabzonsporun Orduya 2-0 yenildiği bir maç sonrası TV de o zamanlar Cenk Koray Ve Güneş Tecellinin sunduğu pazar programı var. Programın arasında derbi maçını canlı veriyorlar. Maçta Beşiktaş-Fenerbahçe arasında maçı izliyorum ve Beşiktaşın oyununu formasını herşeyini çok beğeniyorum. Hatırladığım en güzel şey ve hayatım boyunca verdiğim en güzel kararlardan birisi belki de 1.cisi (Aman hatun duymasın  :D ) "BEN BUNDAN SONRA BEŞİKTAŞlıyım diyorum...

İşte böyle benim Beşiktaşlılık hikayem Trabzonspordan başlar. Ne yalan söyleyeyim Trabzonsporun Beşiktaşa yaklaşması beni çocukluğuma götürdü. Her ne kadar Trabzonluların büyük bir kesimi Galatasaray sempetizanı olsa da asılda Kimyası en çok Beşiktaşla uyuşur Trabzonun. Neyse fazla uzattım geçte olsa Trabzon ile olan yakınlaşmaya benden koca bir  :claps:  :ok:

Çevrimiçi Necmi

o değilde şimdi bir de tahkim kurulu gidip kararı bozup 3-0 hükmen bejeke kazandı diyormuş  :D
o kozu vermedik ellerine çaresiz bıraktık ne şov yapabilirler nede tükürdüklerini yalayabilirler.
tahkime gitmeye tenezzül bile etmedik. Burda amacımız maçı lehimize çevirmek
değil tff yi tüm dünyaya rezil etmekti.

Çevrimiçi Necmi

başvursak ve o karar çıksa dahi gelinen noktada oynamıyoruz demek yakışır bize...
final maçına çıkmamak çok eğlenceli olurdu :D
mecbur çıkacaklar bekleyecekler Beşiktaşı canlı yayında sonra kupa seranomisi yapacaklar

Çevrimdışı tangaz

Erdoğan: Sadece geçtiğimiz 7-8 günde yaşanan hadiseler dahi milletimize kimlerin kendisi için çalıştığını kimlerin sürekli kumpas, tezgah, oyun peşinde koştuğunu göstermiştir.

Biri susuyor diğeri başlıyor Tanrım aklıma mukayet ol.

kandırıldım da demiş mi?

eeeeey tffff hani kumpas hani organize nerede bu çete  die de sormuş mu? birbirini hayatında görmüş mü göz altına alınanlar? aralarında bir bağ var mı? kimden emir almışlar? emri veren kim ve nerede? madem çeteydi organizeydi terördü neden sadece 3 tutuklama var diğerleri neden serbest bırakıldı?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serdar

Selamlar, meşguliyetten sebep çok yazamıyorum ama her gece ekmek gibim su gibim çiş gibim takip ediyorum forumu  :D
@Necmi Abi , bak kırk yılda bir yazıyorum foruma şu püskevit ci amcaya saydırabilir miyim azcık. Sırf onun için girdim.
Ben alışık değilim nopost falan vereceksen de benim yerime kaşarlı olanlara ( @mylife1903 ) veriverirsin bu seferlik.  :iblush:

Çevrimiçi Necmi

monika en azından dönek değildi
dönek değilki ta en başından beri istikrarını hep korudu.
sayesinde malum kişi tuvalet kağıdı kullanmıyor.
doğayı koruduğu kesin sayesinde daha az ağaç kesiliyor. :D

Çevrimiçi Necmi

bil clinton amerika başkanıyken asistanıydı  :evillol:

oval ofis uzmanıydı derin stratejik gelişmeler şeysiydi  :D
asistanı demeyelim sondaj sorumlusu demek daha doğru :D

Çevrimdışı mylife1903

"Beşiktaş'ın kararını değerlendiren MHP lideri Devlet Bahçeli; "Beşiktaş hata yapmaz. Yapmamalıdır. Türkiye’nin bu karmaşasında siyasetin, partiler arasında kutuplaşmaların olduğu böyle bir noktada siz bunu bir de kulüpler arasında bir kutuplaşmaya  çevirirseniz o taraftarların ilerde ne yapacağı belli olmaz. Bunu ne Fenerbahçe’nin ne Beşiktaş’ın başkanı taşıyamaz. Beşiktaş o nedenle kararını değiştirmelidir. Bunu bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum."

!!! bu ne iğrenç bir söylemdir. Resmen üstü kapalı tehdit var. Bide beşiktaşlıymış .......!!!! Yapılanların karşılığı bunla kalmadı , daha o şikeciler mabede gelicek!!!
3 mayista sen turkculer gununu kutla hele, sabir ya sabir
Kaldiramazmis, kaldirdi yahu
Aman sendeleme

Çevrimdışı mylife1903

Hmmm tamam çözdum abi oval ofis skandalının baş aktristıni diyorsunuz :D :evillol:
Aktirist degil aktivist

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gs maçı için geleneksel simülasyonu yaptığımda maçı 3-2 kazandık. Negredo(2),Talisca-Gomis,Feghouli. :steamed:

Çevrimdışı BavyeraKartali

Foruma kayitli olmama ragmen sifremi unuttugum icin ve islerimin yougunlu uzerine uzun bir sure misafir olarak okudum yazilari ancak bu siyasetin bu denli sporun icine girmesinden duydugum rahatsizliktan oturu tekrar sifre alip bu rahatsizligimi bende dile getirmek istedim . Türkiye de ki secimler icin usenmeden turkiyeye gelip degistirilmesi calinmasi muhtemel oyumu sandiga atacagim. 15 senedir olan maalesef tekrar edecek ve yine zorbalikla yine yalan dolanla olanlar olacak . Ayet oldu resmen adamin sözleri kapsidan it olmak isteyenler mi yoksa gö.ünde kil olmak isteyenler mi ben kesinlikle Besiktasimiza ve durusuna yakisir hareket ettigni dusnuoyrum divan kurulumuzun. Umarim Don kisot olmayiz ve gercekten birseyler degisir.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı mylife1903

Erdoğan: Sadece geçtiğimiz 7-8 günde yaşanan hadiseler dahi milletimize kimlerin kendisi için çalıştığını kimlerin sürekli kumpas, tezgah, oyun peşinde koştuğunu göstermiştir.

Aynen
Aykut kendisine calisiyor
Aziz ve sekip de surekli kumpas tezgah ve oyun pesinde

Ayni senin gibi oyun pesine dusmusler sayin cb
Hersey oy icin

Çevrimdışı mylife1903

geçen hafta gs ye maç kazandıran hakemi osmanlı başak maçına neden atamışlar
başak puan kaybetsin diyemi peki başağın puan kaybetmesi bizim işimize yaramıyormu :alala:
bu maçtada kaybetmezse daha ne zaman kaybedecek. unutmayın başak puan kaybetmezse
gs yi hacımat etsen gene şampiyon olamazsın. istediklerini yapsınlar yen gs yi bitir ligi
zaten galip olursan maçta o maçta bitmez. soğukkanlı olacaksın gol atıp öne geçmeye
çalışacaksın bir kez öne geçtiğinde sahadaki bütün olaylar senin lehine döner. fener gibide değil
şampiyonluğu kaybeden kudurmuş bir gs taraftarı olur ondan sonra soğukkanlılığını koruyup
hakemide gs yide tuzağına çekersin. sonra tff bir eyyam karar daha alsın diye bombayı bırakırsın
ellerine.
Evet abi insallah ellerine veririz gsnin de tffnin de

Çevrimdışı levitate

Gs maçı için geleneksel simülasyonu yaptığımda maçı 3-2 kazandık. Negredo(2),Talisca-Gomis,Feghouli. :steamed:
bu totem çalışıyo mu peki :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Beyler siyaset yapmayalım en azından isim vererek yapmayalım. bizim işimiz değil siyaset yapmak
tam tersi siyaseti futboldan uzaklaştırmak en iyisi.
Beşiktaş taraftarı zaten işini bilir. Neyin ne olduğunu görebilen doğru kararları verebilen bir
topluluktur.
Hak eden hak ettiğini her zaman Beşiktaş taraftarından almışdır.
Biz futbola dönelim önümüzde önemli bir maç var her türlü oyuna manuplasyona açık.
karşılarında haksızlığa isyan eden bir kulüple himmetçileri₁ kongrelerinde ihraç edemeyecek kadar
fetöyü seven bir kulüp var. Bakacağız hangimizden daha fazla nefret ediyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

kandırıldım da demiş mi?

eeeeey tffff hani kumpas hani organize nerede bu çete  die de sormuş mu? birbirini hayatında görmüş mü göz altına alınanlar? aralarında bir bağ var mı? kimden emir almışlar? emri veren kim ve nerede? madem çeteydi organizeydi terördü neden sadece 3 tutuklama var diğerleri neden serbest bırakıldı?
Gizli tanik bulunur abi gsli boyle iyi gsli
Sonra tuzgolunun altinda iki boru ohhh mis

Bagiraak temizligi, savci da benim, kandirildim, istiklal marsi ve kapanis
Iyi magduriyet yapti cok sukur mevsim basinda

Çevrimdışı mylife1903

Selamlar, meşguliyetten sebep çok yazamıyorum ama her gece ekmek gibim su gibim çiş gibim takip ediyorum forumu  :D
@Necmi Abi , bak kırk yılda bir yazıyorum foruma şu püskevit ci amcaya saydırabilir miyim azcık. Sırf onun için girdim.
Ben alışık değilim nopost falan vereceksen de benim yerime kaşarlı olanlara ( @mylife1903 ) veriverirsin bu seferlik.  :iblush:
Kasarli degilem ben harranliyam sendika koyunden

Çevrimdışı mylife1903

dönek değilki ta en başından beri istikrarını hep korudu.
sayesinde malum kişi tuvalet kağıdı kullanmıyor.
doğayı koruduğu kesin sayesinde daha az ağaç kesiliyor. :D
Tuvalet kagidi ne be abi
One beaaa abi
Yapma bunu be abi

Çevrimiçi Necmi

Kasarli degilem ben harranliyam sendika koyunden
taze kaşarmı eski kaşarmı bende onu merak ettim :D

Çevrimdışı sozkul

Bizden bahsetmiyor canım, 15 lerden bahsediyordur.

Çevrimdışı mylife1903

Foruma kayitli olmama ragmen sifremi unuttugum icin ve islerimin yougunlu uzerine uzun bir sure misafir olarak okudum yazilari ancak bu siyasetin bu denli sporun icine girmesinden duydugum rahatsizliktan oturu tekrar sifre alip bu rahatsizligimi bende dile getirmek istedim . Türkiye de ki secimler icin usenmeden turkiyeye gelip degistirilmesi calinmasi muhtemel oyumu sandiga atacagim. 15 senedir olan maalesef tekrar edecek ve yine zorbalikla yine yalan dolanla olanlar olacak . Ayet oldu resmen adamin sözleri kapsidan it olmak isteyenler mi yoksa gö.ünde kil olmak isteyenler mi ben kesinlikle Besiktasimiza ve durusuna yakisir hareket ettigni dusnuoyrum divan kurulumuzun. Umarim Don kisot olmayiz ve gercekten birseyler degisir.
Analarini seetse kahpelik analarindaymis, oyle diyorlar

Yarin kutsal emanetleri alip kilic kusansa, halifeyim dese arkasindan gidecek 10milyon insan bulurum

Çevrimdışı tangaz

Beyler siyaset yapmayalım en azından isim vererek yapmayalım. bizim işimiz değil siyaset yapmak
Beşiktaş taraftarı zaten işini bilir. Neyin ne olduğunu görebilen doğru kararları verebilen bir
topluluktur.
Biz futbola dönelim önümüzde önemli bir maç var her türlü oyuna manuplasyona açık.
karşılarında haksızlığa isyan eden bir kulüple himmetçileri₁ kongrelerinde ihraç edemeyecek kadar

siyset yapmıyoruz ki

kayak sporunu icra ediyoruz işimiz spor bizim

bi vidyo var bu mahmut tuncer okan bayülgene konuk olmuş türkü çığırıyor sözler "kar gördüm kaydım kaymaz olaydım" şeklinde tabii söylerken kardan sonra araya "ı" kaynıyor. bizde kar gördük kayıyoruz  :evillol:
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 15:23:20 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

topluluktur.
Bizden tabi abi
Dusunmeye ne gerek var
Fetoyu adamin eski karisi gibi dusun nefretle beraber karmasik duygular ama akki da kayiyirdur ara ara

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başında Süper Lig'de 16 derbi maçına çıktı ve bunların sadece 2’sinde mağlup oldu.

Çevrimdışı mylife1903

siyset yapmıyoruz ki

kayak sporunu icra ediyoruz işimiz spor bizim

bi vidyo var bu mahmut tuncer okan bayülgene konuk olmuş türkü çığırıyor sözler "kar gördüm kaydım kaymaz olaydım" şeklinde tabii söylerken kardan sonra araya "ı" kaynıyor. bizde kar gördük kayıyoruz  :evillol:
Yarani bulmus sonunda
Onun da vidyosu var
Yaram burda, diyir

Nadani terk etmedin, yarani arzularsin

Fikra gibi ulke anasini satim

Etiketler: