Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5804425 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Benim çekincem de gs nin ic sahada etkili oynaması. Ama gs ye en ters gelecek takım da biziz bu ligde. O yüzden ilk 25 dk falan oyunu tutmalıyız

Hiç çekinme, temaslı oynayıp bizi kızdırmaya çalışacaklar, biz sakin kalmayı iki yıldır fener maçları sonunda öğrendik.
Biz sakin kaldıkça taraftarı su ve çakmak fırlatmaya başlayacaklar. Bu iş onların futbolcusunu bunalıma sokacak.

Uyuyan dev uyandı, motivasyon problemimiz kalmadı. Yalnızca sakin kalmaya devam.
Tolgea cezalı değil değil mi?
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 17:25:15 sozkul ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

oda en son hükmen aldığı
Zaten 2-1 mağlup değilmiydik o maçta :alala:

Ben tribundeydim zaten o maçta Batı en üst katta
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Hiç çekinme, temaslı oynayıp bizi kızdırmaya çalışacaklar, biz sakin kalmayı iki yıldır fener maçları sonunda öğrendik.
Biz sakin kaldıkça taraftarı su ve çakmak fırlatmaya başlayacaklar. Bu iş onların futbolcusunu bunalıma sokacak.

Uyuyan dev uyandı, motivasyon problemimiz kalmadı. Yalnızca sakin kalmaya devam.
Tolgea cezalı değil değil mi?

değil abi.

Maça Çok baskılı başlayacaklardır dikkatli olmamız lazım Fatih terim Quaresma ve Babel i kitleyecek Quaresma ve Babelin kilidi bir şekilde çözmesi lazım
cok zor maç olacak çok dikkatli olmalıyız ilk dakikalardaki baskıyı kırmamız lazım bi yandan taraftar baskısı bi yandan gs nin baskılı oyunu dikkatli olmak gerek bu maç bu sene şampiyonu % 100 belirleyecek bir maç ve bu maçta diğer maçlarda oynadığımızdan daha baskılı istekli pres yaparak rakibi domine ederek oynamamız lazım bu maç diğer maçlara benzemiyor aşırı zor geçicek bu maçı kazanırsak Sene sonu şampiyonluğu kutlarız İlk yarıda birsürü anadolu takımlarına gereksiz puanlar kaybettik o puan kayıplarını bu maçı kazanarak telafi etmemiz lazım gs ye pas yaptırmamamız lazım hızlı hücuma çıkan bir takım Pepe gomis i durdurur inşallah cidden çok zor maç olacak inşallah kazanacağız Allahın izniyle.
Yahu öyle bir konuşuyorsun ki

Defansı O yazı ile SIFIR olan Mariano mu kitleyecek Babeli , herif sağbek değil sağ açık gibi oynuyor GS bütün atakları ve Golleri onun kanadından yiyor bunu hiç mi görmüyorsunuz :alala:

Adrı zaten Feguliyi yer ona şüphem yok , geriye Rodriguez kalıyor hızlı ve ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu Gökhan dikkatli olsun yeter

Fatih terimin her zaman olduğu gibi Önde baskı ile başlayacağı yazıyor sağda solda ben de dua ediyorum inş öyle başlar diye :D Elek gibi deleriz önde baskı ile başlarlarsa :biggrinking:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

O macın 2. Yarısının hemen başında gökhan töre mutlak pozisyonda kontrada golü kaçırmıştı.daha dogrusu pası verememişti. Bi de serdarın topu taca atmaması. Böyle ufak tefek detaylarla maçı vermiştik.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yahu öyle bir konuşuyorsun ki

Defansı O yazı ile SIFIR olan Mariano mu kitleyecek Babeli , herif sağbek değil sağ açık gibi oynuyor GS bütün atakları ve Golleri onun kanadından yiyor bunu hiç mi görmüyorsunuz :alala:

Adrı zaten Feguliyi yer ona şüphem yok , geriye Rodriguez kalıyor hızlı ve ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu Gökhan dikkatli olsun yeter

Fatih terimin her zaman olduğu gibi Önde baskı ile başlayacağı yazıyor sağda solda ben de dua ediyorum inş öyle başlar diye :D Elek gibi deleriz önde baskı ile başlarlarsa :biggrinking:
Önde baskı ile başlarsa gs, gol yemedigimiz sürece sıkıntı yok. Ama allah korusun olurda mesela erken golü yersek maalesef o golü çıkaramayız.  O yüzden ilk yarım saat gerekirse sadece defans yapalım ama o golü yemeyelim.

Sol kanattan çok ekmek yeriz Babel bol bol pozisyon ve geniş alan bulur o kanatta Marino sayesinde herifin defansı sıfır resmen sağ açık gibi oynuyor GS 3 lusu avunma oynuyor aslında Mariano Sağ açık Feguli de Sağ forvet gibi düşünün

Kağıt üstünde 4 lu defans ama sahada 3 lusu defanslar bence..

Nagatomo bence fena oyuncu değil Latovleviciden sonra seviye atlattı takıma o bölgede Fazla fazla da katkı verdi takıma onun da hücumu fena değil ortaları falan isabetli ve iyi defasıni pek anlamadım...

Önde baskı ile başlarsa gs, gol yemedigimiz sürece sıkıntı yok. Ama allah korusun olurda mesela erken golü yersek maalesef o golü çıkaramayız.  O yüzden ilk yarım saat gerekirse sadece defans yapalım ama o golü yemeyelim.

niye golü çıkaramıyoruz biz anadolu takımımıyız ?

Sol kanattan çok ekmek yeriz Babel bol bol pozisyon ve geniş alan bulur o kanatta Marino sayesinde herifin defansı sıfır resmen sağ açık gibi oynuyor GS 3 lusu avunma oynuyor aslında Mariano Sağ açık Feguli de Sağ forvet gibi düşünün

Kağıt üstünde 4 lu defans ama sahada 3 lusu defanslar bence..

Nagatomo bence fena oyuncu değil Latovleviciden sonra seviye atlattı takıma o bölgede Fazla fazla da katkı verdi takıma onun da hücumu fena değil ortaları falan isabetli ve iyi defasıni pek anlamadım...

maiconun üstüne oynamak lazım maicon.

Hataya müsait ağır bir oyuncu talisca yoklasın ordan.

maiconun üstüne oynamak lazım maicon.

Hataya müsait ağır bir oyuncu talisca yoklasın ordan.
Quaresma ve Babel de içe kat edip Maicon la 1vs1 e girmeli , bırak hata yaptırmayı oyundan bile attirabiliriz :tabe:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

niye golü çıkaramıyoruz biz anadolu takımımıyız ?
Ic sahada olsa tamam ama deplasmanda golü yersek psikolojik olarak çok negatif etkileniriz.

Çevrimdışı Librarius

şenol hocama fb maçlarında bi haller oluyor ama gs maçlarında rahatça saplıyıp  dönüyor  :bandit:

Hocaya birsey oldugu yok, hakemleri geçemiyoruz Kadikoyde.

Bu sene 4 derbi oynadık.

FB 5 gol atti 2'si penalti, biri ofsayt.

Besiktas 8 gol atti, ikisi ofsayt diyen yendi ve 3 net penalti verilmedi lehimize.

5 kirmizi kart gorduk.

Senol hocalik bir durum yok. Hakemler adil olsaydi 4 derbiyi de eze eze hem de farklı skorlarla geçerdik.

NOT: bakin FB rezil durumda, istatistik olarak ezmişiz ama sonuc alamamisiz. Neden? Nedini yukarıya yazdim. FB'yi Kadikoyde yenmek icin hakemleri ve TFF'yi de yenebilecek bir güç farkini oluşturmak gerekiyor. Yani yenilmeyen FB degil, hakemler ve TFF. Fakat bundan sonra Vodafone'da mütemadiyen gecirecez bu harami kulübe.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Ben Fatih terimin Pazar günü maça Mariano yerine Linnes ile başlayacağını düşünüyorum

Marinonun savunması yok risk almaz diye düşünüyorum

Ic sahada olsa tamam ama deplasmanda golü yersek psikolojik olarak çok negatif etkileniriz.

o senin hüsnu kuruntun  :bandit:

Ben Fatih terimin Pazar günü maça Mariano yerine Linnes ile başlayacağını düşünüyorum

Marinonun savunması yok risk almaz diye düşünüyorum

olabilir.

İnşallah babel en son malatya maçında ki gibi değildir.

Haldır haldır yardırmasına ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu sene 4 derbi oynadık.

Besiktas 8 gol atti, ikisi ofsayt diyen yendi ve 3 net penalti verilmedi lehimize.

5 kirmizi kart gorduk.

Senol hocalik bir durum yok. Hakemler adil olsaydi 4 derbiyi de eze eze hem de farklı skorlarla geçerdik.

NOT: bakin FB rezil durumda, istatistik olarak ezmişiz ama sonuc alamamisiz. Neden? Nedini yukarıya yazdim. FB'yi Kadikoyde yenmek icin hakemleri ve TFF'yi de yenebilecek bir güç farkini oluşturmak gerekiyor. Yani yenilmeyen FB degil, hakemler ve TFF. Fakat bundan sonra Vodafone'da mütemadiyen gecirecez bu harami kulübe.
Dediklerinin tamamı dogru. Ayrıca birde efsanevi fenerbahce balı diye bir sey var. Şener özbayraklı ligde medelin cikardigi topta 50 defa oradan vursa 50 tanesi de auta çıkar.  Kupada gol attı mesela. 500 defa aynı pozisyona girsin 499 tanesini atamaz.

Çevrimdışı Librarius

Gsliler yolunu yapti abi dun asporda
Besiktas temasli oyun oynayamiyr falan diye

Ukan ne temasi dokunan kart goruyor onu gectim bizim adamin ayagina basinca da bizimkiler kart goruyor

Levent Tuzemen agzindan kacirdi Terim'in planını. Tahrik edip eksik bırakmaya calisacaklar bizi. Baska sanslarinin olmadigini cok iyi biliyorlar. Quaresma, Pepe, Tosic ve Medel dikkatli olmalı. GS'de kendini yere atıp kıvranan tipler var: Rodriguez, Cigulli ve oynarsa Selçuk Inan. Fakat bunun disinda çirkeflik yapacak pek oyuncu yok (Maicon hariç). Joseph, Ekici, Kibar Hasan Ali, ve ispanyol forvetleri gibi kah.e oyuncu yok GS'de.

Ayrıca yillardir genel geçer bir kuraldır: Eger bir derbide Besiktas'in rakibi eksilmişse hakemler Beşiktaş'tan da adam atmak icin fırsatı kollar ve en fazla 15 dakika icinde bunu gerçekleştirir. Fakat, eğer eksilen Besiktas ise hakem oralı bile olmaz.
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 17:51:08 cursedofdragon ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

📰"Boykot kararı..."
📰"Beşiktaş'tan boykot kararı"
📰"Skandal derbi için tarihi boykot!"
📰"Onurlu duruş..."

💥🗣️Dünya basını Beşiktaş'ın derbi kararını konuşuyor! İşte detaylar 👇🏻

https://t.co/n6ZGlZP6HK

Çevrimiçi Necmi

maç bitmeden nasıl mağlup oluyorsun :alala:
bir tane atmayacağının garantisi varmi

Çevrimiçi Necmi

olabilir.

İnşallah babel en son malatya maçında ki gibi değildir.

Haldır haldır yardırmasına ihtiyacımız var.
babelin malatya maçında kötü görünmesi orta sahada ozi olmasından kaynaklıydı
taliscada babelde oyundan düştü iyi izleyin orta sahada sürekli yan top sonra
topu quaresmaya yolla şeklinde ozi çıkana kadar devam ettik. çıktı normal oyunumuza dönüp maçı 3-1 e getirdik.
ozi çıkana kadar baskı yoktu.

Çevrimiçi Necmi

Levent Tuzemen agzindan kacirdi Terim'in planını. Tahrik edip eksik bırakmaya calisacaklar bizi. Baska sanslarinin olmadigini cok iyi biliyorlar. Quaresma, Pepe, Tosic ve Medel dikkatli olmalı. GS'de kendini yere atıp kıvranan tipler var: Rodriguez, Cigulli ve oynarsa Selçuk Inan. Fakat bunun disinda çirkeflik yapacak pek oyuncu yok (Maicon hariç). Joseph, Ekici, Kibar Hasan Ali, ve ispanyol forvetleri gibi kah.e oyuncu yok GS'de.

Ayrıca yillardir genel geçer bir kuraldır: Eger bir derbide Besiktas'in rakibi eksilmişse hakemler Beşiktaş'tan da adam atmak icin fırsatı kollar ve en fazla 15 dakika icinde bunu gerçekleştirir. Fakat, eğer eksilen Besiktas ise hakem oralı bile olmaz.
doğru en son fener denedi işde olanlar belli sakin kalırsan o maç bitmez o zaman.
oyuna gelmemek lazım bu güne kadar kaybettiğimiz her maçı sakin kalamadığımız için kaybettik.
bir şey atıyorlarsa üstüne gideceksin atsınlar hakemide köşeye sıkıştıracaksın.

10 kişi kalmadıgımız sürece bu maçı alırız  :bandit:

Oyuncuların dikkat etmesi lazım tahriklere gelmemesi lazım Quaresma,nın,pepe'nin,medel'i,tosic'in.

imPARAtor bizi top oynayarak yenemeceğini biliyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Youtube'da paylaşıldı hepimiz storelara.Daha da fazlasını yapıcaz.

babelin malatya maçında kötü görünmesi orta sahada ozi olmasından kaynaklıydı
taliscada babelde oyundan düştü iyi izleyin orta sahada sürekli yan top sonra
topu quaresmaya yolla şeklinde ozi çıkana kadar devam ettik. çıktı normal oyunumuza dönüp maçı 3-1 e getirdik.
ozi çıkana kadar baskı yoktu.

yok abi babelde o maçta sıkıntı vardı first-touch'ları sıkıntılıydı baskı yokken çok rahat pası bile veremedi.

Çevrimiçi Necmi

Bu sene 4 derbi oynadık.

5 kirmizi kart gorduk.

hayır hoca fener maçlarında dağılıyor. gerginliği takımada yansıyor hem gerilimden kaybettik
sakin kalıp rakibi germeyi beceremedik. bir maç sakin oynadık ondada kazanma hedefimiz yoktu maç 0-0 a kitlensin dedik
her oyuncu sahaya bu nedenle çıkmış sakin bir maç oldu. Demekki istersen sakin kalabiliyorsun
ama biz hocanın fenere hırsına yeniliyoruz. Bunu kabul edip bundan sonra sakin olmayı öğrenmemiz lazım.

Etiketler: