Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5804394 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şenol hocama fb maçlarında bi haller oluyor ama gs maçlarında rahatça saplıyıp  dönüyor  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

İniesta sezon sonu Barcadan ayrılacağını açıklamış. Ardından Negredodan bu paylaşım gelmiş)

https://twitter.com/AlvaroNegredo9/status/989845363933794304

bu iniyestanın nüfus cüzdanını doğum belgelerini falan irdelemek lazım adam benden 10 yaş küçük ama benden büyük gösteriyor hemde minyon bir tip olmasına rağmen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bu iniyestanın nüfus cüzdanını doğum belgelerini falan irdelemek lazım adam benden 10 yaş küçük ama benden büyük gösteriyor hemde minyon bir tip olmasına rağmen

saçı dökük ondandır abi :D

Çevrimdışı mylife1903

adriyano koyyarraa feguliyi çiğ çiğ yer gge de gorigezi kitledi mi işlem tamamdır

önemli olan fırat oğlanın donkun sertliklerine nasıl yaklaşacağı kolay kart vermeyecektir.
Gsliler yolunu yapti abi dun asporda
Besiktas temasli oyun oynayamiyr falan diye

Ukan ne temasi dokunan kart goruyor onu gectim bizim adamin ayagina basinca da bizimkiler kart goruyor

Çevrimdışı sozkul

kaç kişi kombine yenilemiş içerden bilgi alabilen var mı?

Çevrimdışı tangaz

saçı dökük ondandır abi :D

olan 3 tel saçı da beyaz :alala:

realden çok çekti diycem oyunculuğu döneminde bolca koydular reale geriye tek seçenek yenge kalıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

kaç kişi kombine yenilemiş içerden bilgi alabilen var mı?

Ben başardım abi.sanırım bugün sağlam yüklenme oldu.

Çevrimdışı mylife1903

olan 3 tel saçı da beyaz :alala:

realden çok çekti diycem oyunculuğu döneminde bolca koydular reale geriye tek seçenek yenge kalıyor
Karidir kari
Sakalim bile bembeyaz

Çevrimdışı İsmail Özyurt

1-2 yerde Şenol GÜNEŞ idmanlarda  Gary Medeli sağbek de deniyor , Medel GS karşısında maça sağbek de başlayabilir diye haberler gördüm , umarım doğru değildir :duman: :duman:
Tövbe de. Gökhan Gönül sağlamken diyimi ya. Sallamasyon haber gibi duruyor.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı murat

bu bahçeli halen niye konuşuyor yav.

adam yine açıklama yapmıs Beşiktaş kararından dönmelidir diye.

kim takar yalova kaymakamını boşverin.konuşan bahçeli değil zaten.

Çevrimdışı sozkul

Karidir kari
Sakalim bile bembeyaz

Sakalım bile mi? bende bir tek sakalın keçi tarafı beyaz..   :)
Önce sakal beyazlamıyor mu?

Çevrimdışı tangaz

walla benim sakaldan başladı sakalların %70-80i beyaz saçlarda ise oran %10larda  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

kim takar yalova kaymakamını boşverin.konuşan bahçeli değil zaten.
Boyle bi yilan olmasin abi bu islerin arkasinda

Çevrimdışı ProjectOrigin

Boyle bi yilan olmasin abi bu islerin arkasinda

Güzel benzetme abi  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Sakalim bile derken abi
Sac yok kalmadi ona mahsuben
Kalan vucut gillari bile beyazladi

Ya arkadas nedir bu kadin milletinden cektigim, zaten dokuluyor saclar, neden yolarsin saclarimi arkadas

Çevrimdışı murat

benimde saçlar siyah sakal beyaz.halbuki sakallar daha sonra çıkıyor ama en çetrefilli dönemde çıktığı için o yükün altında eziliyor galiba.

Sakalim bile derken abi
Sac yok kalmadi ona mahsuben
Kalan vucut gillari bile beyazladi

Ya arkadas nedir bu kadin milletinden cektigim, zaten dokuluyor saclar, neden yolarsin saclarimi arkadas

çeneleriyle dökmüyorlarmıydı abi beyazlatmıyorlarmıydı yanlış bilgi mi verildi bize :D  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

benimde saçlar siyah sakal beyaz.halbuki sakallar daha sonra çıkıyor ama en çetrefilli dönemde çıktığı için o yükün altında eziliyor galiba.

Benim sizin yaşınızda beyazım yoktu yaw, bende çok çektim hatunlardan..  :icool:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Maça Çok baskılı başlayacaklardır dikkatli olmamız lazım Fatih terim Quaresma ve Babel i kitleyecek Quaresma ve Babelin kilidi bir şekilde çözmesi lazım
cok zor maç olacak çok dikkatli olmalıyız ilk dakikalardaki baskıyı kırmamız lazım bi yandan taraftar baskısı bi yandan gs nin baskılı oyunu dikkatli olmak gerek bu maç bu sene şampiyonu % 100 belirleyecek bir maç ve bu maçta diğer maçlarda oynadığımızdan daha baskılı istekli pres yaparak rakibi domine ederek oynamamız lazım bu maç diğer maçlara benzemiyor aşırı zor geçicek bu maçı kazanırsak Sene sonu şampiyonluğu kutlarız İlk yarıda birsürü anadolu takımlarına gereksiz puanlar kaybettik o puan kayıplarını bu maçı kazanarak telafi etmemiz lazım gs ye pas yaptırmamamız lazım hızlı hücuma çıkan bir takım Pepe gomis i durdurur inşallah cidden çok zor maç olacak inşallah kazanacağız Allahın izniyle.

Çevrimdışı mylife1903

çeneleriyle dökmüyorlarmıydı abi beyazlatmıyorlarmıydı yanlış bilgi mi verildi bize :D  :evillol:
Kombo yapiyorlar abijim, kac kac kac

Çevrimdışı tangaz

Benim sizin yaşınızda beyazım yoktu yaw, bende çok çektim hatunlardan..  :icool:

abicim sen şimdi bile en çok 40 gösteriyorsun ki

Çevrimiçi Necmi

Maça Çok baskılı başlayacaklardır dikkatli olmamız lazım Fatih terim Quaresma ve Babel i kitleyecek Quaresma ve Babelin kilidi bir şekilde çözmesi lazım
cok zor maç olacak çok dikkatli olmalıyız ilk dakikalardaki baskıyı kırmamız lazım bi yandan taraftar baskısı bi yandan gs nin baskılı oyunu dikkatli olmak gerek bu maç bu sene şampiyonu % 100 belirleyecek bir maç ve bu maçta diğer maçlarda oynadığımızdan daha baskılı istekli pres yaparak rakibi domine ederek oynamamız lazım bu maç diğer maçlara benzemiyor aşırı zor geçicek bu maçı kazanırsak Sene sonu şampiyonluğu kutlarız İlk yarıda birsürü anadolu takımlarına gereksiz puanlar kaybettik o puan kayıplarını bu maçı kazanarak telafi etmemiz lazım gs ye pas yaptırmamamız lazım hızlı hücuma çıkan bir takım Pepe gomis i durdurur inşallah cidden çok zor maç olacak inşallah kazanacağız Allahın izniyle.
atiba medel çıkarsak kanatları kitleyemezler. bu orta sahayı tutamazlarsa hallaç pamuğu gibi atarız
gs biz eksik kalmadan bu maçı kazanamaz. oyuncular çok dikkatli olmak zorunda en ufak faulden
kaçınmalı agrasif olmadan sakince topunu oynamalı sakin kalırsak maçı kazanırız beraberlik onlarında işine gelmiyor.
ilk golü atarsak kesinlikle panikler dağılırlar. ama acele etmemek lazım gol gelmedikçe sıkıntıya girecekler
biz sakin oyunu daha iyi oynayabiliyoruz gs bir telaş içinde bir an önce atayım diyor atamadıkça geriliyor
sonra yediği anda bırakıyor maçı. kırılgan bir takımlar ve tecrübesizler. Bunu sonuna kadar kullanmak gerekiyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Benim çekincem de gs nin ic sahada etkili oynaması. Ama gs ye en ters gelecek takım da biziz bu ligde. O yüzden ilk 25 dk falan oyunu tutmalıyız

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı sozkul

Etiketler: