Madem trabzonla ilişkiler çok sıcaklaştı. Eteğimdeki taşları dökmem lazım:
Yanılmıyorsam sene 1984 o zamana kadar bendeniz Babaannesi ile yaşıyor. Erkek kardeşim benden 1 yaş küçük olması nedeniyle rahat bakılalım diye babaanne ile kalıyorum. Tabi kadıncağızın kökler Trabzona dayandığı için evde Trabzon lafları geçiyor ben de bundan etkilenmişim muhtemelen 8 yaşına kadar Trabzonsporluymuşum. Hatta evde benden küçük kardeşimle kavga ettiğimi hatırlıyorum onda kağıttan futbolcu resimleri olan kartlar vardı birbirini takip eden akordiyon gibi o Beşiktaşlıydı kavga ederdik onunla Beşiktaş-Trabzon kavgası...

Niye Beşiktaşı tutuyon diye kavga ederdim

Derken hikmeti ALLAH'TAN Trabzonsporun Orduya 2-0 yenildiği bir maç sonrası TV de o zamanlar Cenk Koray Ve Güneş Tecellinin sunduğu pazar programı var. Programın arasında derbi maçını canlı veriyorlar. Maçta Beşiktaş-Fenerbahçe arasında maçı izliyorum ve Beşiktaşın oyununu formasını herşeyini çok beğeniyorum. Hatırladığım en güzel şey ve hayatım boyunca verdiğim en güzel kararlardan birisi belki de 1.cisi (Aman hatun duymasın

) "BEN BUNDAN SONRA BEŞİKTAŞlıyım diyorum...
İşte böyle benim Beşiktaşlılık hikayem Trabzonspordan başlar. Ne yalan söyleyeyim Trabzonsporun Beşiktaşa yaklaşması beni çocukluğuma götürdü. Her ne kadar Trabzonluların büyük bir kesimi Galatasaray sempetizanı olsa da asılda Kimyası en çok Beşiktaşla uyuşur Trabzonun. Neyse fazla uzattım geçte olsa Trabzon ile olan yakınlaşmaya benden koca bir