Puan hesapları yapmak için hala erken bence. 30. hafta bitiminde duruma bakıp hesap kitap yapmak daha mantıklı.
O hafta sonunda herkesin çok daha iyimser bakacağı bir tablo bekliyorum ben.
GS yedi gün içinde 9 puan kaybetmeyi başarmış takım, 6 puanı kendi sahalarında kayebetmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam (94/95 sezonu)
Başakşehir’I de göreceğiz son haftalara geldikçe.
Kendimce eksilere / artılara bakınca ben umutsuz değilim.
Bu eksileri arttırmak mümkün, ama işime gelmiyor o yüzden görmezden geliyorum

- Gol atamıyoruz. Son 3 maçta sadece 2 gol attık.
+ En az gol yiyen takım biziz.
- Önümüzde iki takım var, bizden iki maç fazla takılmaları lazım. Kalan maç sayısı da fazla değil.
+ GS ile maçımız var, iki senedir sahalarında tokatlayıp dönüyoruz. Farkı 3 puan eritme şansımız yüksek.
+ Bu iki takım kendi aralarında oynayacak, en az biri belki ikisi birden o hafta puan kaybedecek.
- Alanya maçında takımın oyun kurgusunu ve durağanlığını hiç beğenmedim. Hırs, istek, beceri yoktu.
+ Pollyanna’ya bağlayıp takımda panik havası yok, kazanmayı biliyorlar deyip geçiyorum

- Camiada şampiyonluğa inanan sayısı git gide azalıyor.
+ Ama tribün desteği devam ediyor.
- Kalan 3 deplasmandan biri bize ters gelen Akhisar, biri derbi, bir diğer rakip de düşme potasında.
+ Akhisar’ın stadı açıldı, sahası güzel artık en azından zeminden yana sorun olmayacak. GS’yi iki senedir gol yemeden yeniyoruz. Bizim maça gelene kadar Osmanlı’nın durumu belli olur.
- Şenol Hoca garip garip işler yapıyor bu sezon, daha önce denenmiş sonuç vermemiş kararlarında ısrar edip farklı sonuçlar bekliyor.
+ 4 maç içeride ve iç sahada öyle ya da böyle kazanıyoruz.
+ GS maçlarını da hallediyor hoca. İş Osmanlı maçına kalırsa o maç da geçilir.