Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796719 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Sitavrum falan vardi, faciayiz yeminle
Ertuğrul Oktay da vardı ama ?

Çevrimdışı yoruk

ohhhhh :bawling: Anılarım depreşti....Ankarada askerdim tam da takip edemedim agustos ayında askere gidince radyodan falan kaçak kuçak dinliyorduk maçları. Teleon vardı o dönem ama bizim birlikte yoktu. Kaleci almışlardı 40 yaşında Kjaer diye galiba sonra asper diye başka bir kaleci. İyi ki askermişim o zamanlar yoksa kafayı duvarlara vurmadan duramazdık. Koğuşta dinlemiştik Galatasaray maçını Bayramın golleriyle 2-0 ı koruyamamıştık. 2-2 bitmişti. Başkan Serdar Bilgiliydi galiba?

Çok kötü plansız tercihler. Gerçekten kötü yönetilmişiz yıllarca. Ne alıyorsun da ne bekliyorsun?

O dönem Bilgili değil de Daum istemişti.Kjaer aslında 3-4 maç falan geçmişti kaleye.Asper iyi kaleciydi ama oynamadı.Myhre oynadı bol bol.O sırada iyi kaleci derdim adama çocuk aklım ile  :D Kurtardığı oluyordu ama çok saçma goller yiyordu.Asper daha doğru daha sağlam kaleciydi.

Çevrimdışı kyiv

Ertuğrul Oktay da vardı ama ?

Ertuğrul 20 golü hiç geçmedi ve gol kralı da olmadı. Oktay 20 golü geçmiş olabilir ama o da gol kralı olmadı.

Nihat gol kralı olmadı 20 golü geçmedi.

Arıza belli işte yıllarca. Biz bir türlü çözememişiz çözdüğümüzde de devamı gelmemiş.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kadromuz okadar kötü bi kadro da değil kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro Ama kalitelerini yeterince yansıtamadılar Daha şampiyonluğa aç başarıya galibiyete aç genç oyuncular ile donatılmalı takım
Ayıp yani Bizim yenemediğimiz kayseriyi fenerbahçe 5-0 yeniyorsa burda ters giden birşeyler var demektir olmayacak takımlara olmayacak puanlar kaybettik kaybettiğimiz maçlardan birtanesinden dahi 3 puan ile ayrılsaydık gs ile aynı puanda idik Yaş ortalaması yüksek oyuncular ile böylesine zor bi sene olacağını bile bile bu yaş ortalamasıyla lige girmek en başından bir takım tereddütleri beraberinde getirdi başarıya doymuş bir oyuncu kadrosu var elimizde kariyerinin son dönemleri ni yaşayan Quaresma Adriano Atiba Gökhan Gönül gibi oyuncular artık Tok
bu büyük bir hataydı Eskisi gibi koşan pres yapan bir Beşiktaş yok neden yaş ortalaması seneye Kadro baştan aşağı değişmeli ta lige başlarken dedim bu kadroyla bu sene zor diye Hepimiz beşiktaşlıyız elhamdülillah lakin Gerçekleri de görmezden gelemeyiz
Töre de ilk 11 e girmeli kalan haftalarda takımın hızı kesildi sürekli geri oynuyoruz hız yok neden çünkü takım yaşlı dolu.

Çevrimdışı mylife1903

Kadromuz okadar kötü bi kadro da değil kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro Ama kalitelerini yeterince yansıtamadılar Daha şampiyonluğa aç başarıya galibiyete aç genç oyuncular ile donatılmalı takım
Ayıp yani Bizim yenemediğimiz kayseriyi fenerbahçe 5-0 yeniyorsa burda ters giden birşeyler var demektir olmayacak takımlara olmayacak puanlar kaybettik kaybettiğimiz maçlardan birtanesinden dahi 3 puan ile ayrılsaydık gs ile aynı puanda idik Yaş ortalaması yüksek oyuncular ile böylesine zor bi sene olacağını bile bile bu yaş ortalamasıyla lige girmek en başından bir takım tereddütleri beraberinde getirdi başarıya doymuş bir oyuncu kadrosu var elimizde kariyerinin son dönemleri ni yaşayan Quaresma Adriano Atiba Gökhan Gönül gibi oyuncular artık Tok
bu büyük bir hataydı Eskisi gibi koşan pres yapan bir Beşiktaş yok neden yaş ortalaması seneye Kadro baştan aşağı değişmeli ta lige başlarken dedim bu kadroyla bu sene zor diye Hepimiz beşiktaşlıyız elhamdülillah lakin Gerçekleri de görmezden gelemeyiz
Töre de ilk 11 e girmeli kalan haftalarda takımın hızı kesildi sürekli geri oynuyoruz hız yok neden çünkü takım yaşlı dolu.
Hizin yasla fazla alakasi yok
Bizim oguzhan tolgay falan topsuz kossunlar, topla dribling yapan lensi quaresmayi babeli gecemezler. Taliska da hizli oyuncu degil. Hiz dusuyor tamam ama tempo dusuyor yasla beraber o daha tehlikeli

Aslinda hizli kosan atin boku seyrek duser diye bir atasoZumuz vardir onu da unutmamaliyiz. Simdi tecrubeyi de ne hiza ne tempoya degisirim

Tavuk ciftliginde horoz yaslanmis biraz, patron genc hizli tempolu bir horoz getirmis
Genc olan gelmis kidemli horoza
Hocam demis senin vaktin doldu bu tavuklarin hepsi benim demis
Kidemli horoz ya yapma etme paylasimci ol azicik demis yarisini bana birak yarisini kendine al
Yok hepsi benim demis
Ya ayiptir su kosedeki beyaz pilici bana birak bare demis
Yok dayi yok hepsi benim demis genc horoz
Yasli horoz oyle olmaz gel yarisalim demis kumesin cevresinde
Ama ben yasliyim bana bi 10m avans ver demis
Genc horoz demis tamam
Yasli horoz onde genc horoz arkada baslamislar kosmaya
Tam genc horoz yasliyi yakalayip gececek
Disin disin tufenk sesi genc horoz yerde
Patron gelip aliyor bunun lesini kafasindan tutup kendi kendine de soyleniyor yahu arkadas bu ay cikan ucuncu gay horoz, dunya bozuldu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Her sene forvet değiştirme huyundan da bu sene sonu itibariyle vazgeçmek iyi bir golcü alıp o oyuncuyu takıma monte etmek gerek Gomez ve Aboubakar takım tam bir forvete alışmış iken her sene yeni forvetle lige başlama huyu nu terk etmek gerek oyuncular birbirine alışmış iken bir anda yapılan bu değişiklikler takımdaki uyum bozukluğunun yegane faktörü haline gelebiliyor yönetim bu faktörü de göz ardı etmemeli
Bu takıma nerden baksanız 2 tane kaliteli golcü lazım Negredo ve Love ile sene sonu yolları ayırıp 30 yaş altı iyi bir golcü + Demba ba + Larin işimizi görür
Bu sene bu kadro bu seneko takım bende tarif edilemez derecede hayal kırıklığı yarattı.

Çevrimdışı kyiv

Türkiye koşulları için santrafor dediğin adam İspanyol, Portekizli, İtalyan (Balotelli hariç) ,Yunan, Rus olmayacak. İş bitirici santrafor Almandır, Polonyalıdır (hızlıdır, kontraatakcıdır),  Fransa görmüş Afrikalı daha da makbülü Fransa görüp İngiltere de master yapan afrikalıdır. Bu koşullar araştırılıp bizde zenci santraforun her zaman iş yaptığı gerçeğinden uzaklaşmadan hazırlık yapmak lazım yeni sezon için.

Çevrimdışı federo

Şu Başakları yenseydik en kötü berabere kalsaydık çok avantajımız olacaktı şampiyonlukta.. Şimdi ise fikstürleri de kıyaslayınca bana en şanslı Başaklar gibi geliyor. gs nin kaybetme ihtimali maçları var ama Başağın gs dışında çok zor maçı yok ki onlara herkes daha bi yumuşak oynuyorlar hakemlerde destekçileri zaten.
Bütün puan kaybettiğimiz maçları geçtim de şu Başağa yenilmesek tüm avantaj bizdeydi.. bizi yenerek psikolojik olarak da Alanya hezimetini atlatıp kendilerine geldiler.. Akhisardan da hakemle beraber 3 puanla dönmeleri çok avantajlı yaptı başakları.
Bakalım az hata yapan kazanacak umarım tökezlerler..

Çevrimdışı underworld

umut,erol hocam lige ayar cekecektir

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 'TaNeR'

Önümüzdeki sezon çare Balotelli, 27 yaşında al 5-6 sene forvetin sabit,  bizde de uyum sağlar, pırlanta gibi çocuk   :D
Lig 1'de şu an 21 maç 14 gol.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

Önümüzdeki sezon çare Balotelli, 27 yaşında al 5-6 sene forvetin sabit,  bizde de uyum sağlar, pırlanta gibi çocuk   :D

Zenci +
İngiltere görmüş +
Fransa görmüş +
İtalya görmüş +
Hırslı +
Golcü +

Bu adam bizim için biçilmiş kaftan. Taraftarla bütünleşir, psikopattır. Balotelli bize gelsin yeniden Avrupanın top 10 santraforu arasına girmezse namertim. Ondan iyi kimi alabiliriz ki? Lukaku? Wellbeck?

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabrinin ikiz bebekleri olmuş :)

Şampiyonluk is coming  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Zenci +
İngiltere görmüş +
Fransa görmüş +
İtalya görmüş +
Hırslı +
Golcü +

Bu adam bizim için biçilmiş kaftan. Taraftarla bütünleşir, psikopattır. Balotelli bize gelsin yeniden Avrupanın top 10 santraforu arasına girmezse namertim. Ondan iyi kimi alabiliriz ki? Lukaku? Wellbeck?
Bu balojan olayini burda dillendirdigimde gomez oynuyordu bizde baya bi lobisini de yaptik ama olmuyor
Iyi linc etmislerdi balo konusunda beni

Daha havalimaninda kendine gelir o
En buyuk besiktaslilardan olur
Tamam avrupada deliden sayiyor olabilirler ama bizim ulkede gayet naif bir cocuk olur bu, ulke zirdeli kayniyor

Çevrimdışı Kutay

Zenci +
İngiltere görmüş +
Fransa görmüş +
İtalya görmüş +
Hırslı +
Golcü +

Kaldı ki Türkiye'de ırkçılık sorunu da çekmeyecektir İtalya'daki gibi sadece biraz sevgiye ihtiyacı var bu adamın gelse performansı gomezi aratmaz bence

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

:steamed:
Kaldı ki Türkiye'de ırkçılık sorunu da çekmeyecektir İtalya'daki gibi sadece biraz sevgiye ihtiyacı var bu adamın gelse performansı gomezi aratmaz bence

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomezden cok atamaz
Bu hakemlerle balojan en cok 20 mac oynar
18 civari birakir

Balojana yatirim yapilacaksa o yatirimi koruyacak onlemler alinmali
Simdi bu adam sahadayken quaresma kavgasi gibi bir kavga cikarsa 20-30 mac ceza verip sinirdisi ederler

Fransada da baya bi irkcilik gordu hemen gelip baslasin
Formasi da satilir

Kavgaci takim oluruz yavas yavas
Pepenin de bir silkelenip kendine gelmesi lazim, boyle vernelle yikamislar gibi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu GS bizi ve Basaksehir'i yenemez. Bu konuda cok iddialıyım. Bugun TS les gibiydi, buna ragmen adamların oyunu kontra atak uzerine kurulmuştu. Bu sene ya biz ya da Basaksehir sampiyon olur.  Basaksehir sampiyon olacaksa bizim mutlaka 2. olmamız lazım ki bu hiç zor degil. GS'den korkmaya gerek yok. Gencler macinda hepimiz göreceğiz.
Başakşehiri yenebilir mi bilmem ama biz kesinlikle kaybetmeyiz bundan çok eminim ama yenebilirmiyiz onu da tam kestiremiyorum ama kesinlikle kaybetmeyiz çok NET
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehiri yenebilir mi bilmem ama biz kesinlikle kaybetmeyiz bundan çok eminim ama yenebilirmiyiz onu da tam kestiremiyorum ama kesinlikle kaybetmeyiz çok NET
Bi kirmizi bi penalti kombosu yaparlar
Tirmalar durursun

Çevrimdışı kyiv

:steamed:Gomezden cok atamaz
Bu hakemlerle balojan en cok 20 mac oynar
18 civari birakir

Balojana yatirim yapilacaksa o yatirimi koruyacak onlemler alinmali
Simdi bu adam sahadayken quaresma kavgasi gibi bir kavga cikarsa 20-30 mac ceza verip sinirdisi ederler

Fransada da baya bi irkcilik gordu hemen gelip baslasin
Formasi da satilir

Kavgaci takim oluruz yavas yavas
Pepenin de bir silkelenip kendine gelmesi lazim, boyle vernelle yikamislar gibi

Yol yordam gösteririz. Şu ana kadar Pepe gayet güzel götürdü.Anlatırız Baloya bak burası Türkiye vs. vs. 30 maç oyanasa kafidir. Geri kalanı da Mustafa Pektemek halleder.  :bandit:

25 gol atabilen santrafor hayal ediyorum 25 asist yapan değil.

Çevrimdışı underworld

o hafta,bu hafta...         biret pit hocam gerekeni yapck

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene o kadar söyledik dinletemedik. Abu dan öncr gelseydi bile olurdu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

o hafta,bu hafta...         biret pit hocam gerekeni yapck
Hadi insallah

Çevrimiçi Koa_lAA

Yol yordam gösteririz. Şu ana kadar Pepe gayet güzel götürdü.Anlatırız Baloya bak burası Türkiye vs. vs. 30 maç oyanasa kafidir. Geri kalanı da Mustafa Pektemek halleder.  :bandit:

25 gol atabilen santrafor hayal ediyorum 25 asist yapan değil.

pepe 2-3 yılda bir kırmızı kart gören adamdı buraya gelmeden önce... pislik yapıyordu ama profesyonelce...

balotelli bildiğin q7... pislik yapıyor ama amatörce... çok kırmızı yer burada...

örnek q7 ye geçen sene kırmızı çıkmadı diye bi yaygara yaptı renkliler... bu sene hemen fatura kesildi... aynı şey caner içinde oldu...

balotelli için bi başlarlar sigara içiyor, partilere gidiyor, yok tesisin ortasında işedi, hakeme sövdü, terbiyesiz bu falan filan koca sezon pektemek goldemek tiradı başlar  :D

Çevrimdışı mylife1903

pepe 2-3 yılda bir kırmızı kart gören adamdı buraya gelmeden önce... pislik yapıyordu ama profesyonelce...

balotelli bildiğin q7... pislik yapıyor ama amatörce... çok kırmızı yer burada...

örnek q7 ye geçen sene kırmızı çıkmadı diye bi yaygara yaptı renkliler... bu sene hemen fatura kesildi... aynı şey caner içinde oldu...

balotelli için bi başlarlar sigara içiyor, partilere gidiyor, yok tesisin ortasında işedi, hakeme sövdü, terbiyesiz bu falan filan koca sezon pektemek goldemek tiradı başlar  :D
Operasyon kolay aslinda
Bir buyugumuzu gorup asik olacak balojan
Sonra din degistirecek, umre ziyareti yapacak
Sahanin ortasinda donunu indirip orta noktaya gudumlu sicsa kart falan gormez

Etiketler: