Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803079 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

neyse pazartesi sabahı güzel bir başlangıç oldu ben biraz çalışayım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

misafir tribünü zorunluğundan epey para kaybediyoruz, Anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda bomboş kalıyor

Çevrimiçi murat

sen pepeye gerek yok dien tek üyeydin forumda
Bende diyordum.felsefe olarak yüksek maaşa karşıyım pepeye değil.

Çevrimdışı underworld

Bende diyordum.felsefe olarak yüksek maaşa karşıyım pepeye değil.
bende karşıyım  :dont:
ffp de bitince, free + yuüksek maaş en büyük düşmanım olacak.

Çevrimdışı underworld

bonservis konusu külübü,
maaş konusu  kulüp + oyuncuları bağlar  .
ikincisi lanet olası bir durumdur.

Çevrimdışı tangaz

yüksek maaşa hepimiz karşıyız ama şark tazminatı ödediğimizi de atlamayalım.

taze bi anektod paylaşayım sizlerle:

bi sanayici arkadaşım war burkina fasodan bi müşterisi var adamı davet etti gelin ankarada fabrikamızı da görün dedi adam "ankara olmaz istanbul daha güvenli gelirsem istanbulda görüşürüz ankara suriyeye daha yakın ve siz suriye ile savaş halindesiniz" dedi.

adam burkina fasolu bırakın avrupadan gelmeyi africadan gelmem diyor sürekli de değil ziyarete bile gelmem diyor. biz istediğimiz kadar bıdıbıdı yapalım realite yurtdışından bakınca budur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Şöyle bir motive olalalım değerli Beşiktaşlılar:

- Burak Yılmaz Galatasaray tribünlerinden küfür yemişti değil mi?

- Galatasaray 7 kişi kalmış Trabzona oley çekmişti değil mi?

- Olcay Beşiktaşı sever değil mi?

- Rıza Çalımbay seneye de Trabzonda kalmak ister değil mi?

Topluyorum çıkarıyorum bu Trabzon ya hiç motive olamaz ya da Galatasaray'dan puan alır. Ortası olmaz.

Şu maç öncesi Trabzonsporlulara eski kankalarını hatırlatmak lazım.

Ama en önemlisi yapmamız gereken 8 de 8 .... Unutma unutturma!
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2018, 13:37:25 kyiv ]

Çevrimdışı tangaz

Şöyle bir motive olalalım değerli Beşiktaşlılar:

- Burak Yılmaz Galatasaray tribünlerinden küfür yemişti değil mi?

- Galatasaray 7 kişi kalmış Trabzona oley çekmişti değil mi?

- Olcay Beşiktaşı sever değil mi?

- Rıza Çalımbay seneye de Trabzonda kalmak ister değil mi?

Topluyorum çıkarıyorum bu Trabzon ya hiç motive olamaz ya da Galatasaray'dan puan alır. Ortası olmaz.

Şu maç öncesi Trabzonsporlulara eski kankalarını hatırlatmak lazım.

Ama en önemlisi yapmamız gereken 8 de 8 .... Unutma unutturma!

bu maçı alsınlar 2 mertcan daha alalım teseden  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

bu maçı alsınlar 2 mertcan daha alalım teseden  :bandit:

Bütün Lazcanlara talibiz. Yeterki puan koparsınlar. Ahhh kulakları çınlasın Ergun Abimiz Beşiktaşlı olsa bu işi becermişti  :eyes

Çevrimdışı underworld

'' golü burda yedik '' via GG

Çevrimdışı mylife1903

bu noposta ve moderasyona karşıyım ben
Iceriden bildiriyorum oyle fazla korkunc bir ortam degil, once biraz garipsiyorsun falan ama alisiyorsun sobra

Çevrimdışı tangaz

Bütün Lazcanlara talibiz. Yeterki puan koparsınlar. Ahhh kulakları çınlasın Ergun Abimiz Beşiktaşlı olsa bu işi becermişti  :eyes

ehm eli sıkışıkmış adamların destek olmak lazım  :icool:

Çevrimdışı yoruk

Yazın Cenk'e gelen 12 son anda, hatta  transferin son saatlerinde gelmişti. Çaresizlik teklifiydi bir nevi ve maksimum teklifti. Aynı performansı gösterse ve CL'de iş yapmasa, 12 gelirdi maksimum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kabul edilmemesi çok doğru oldu CL sonrası fiyata göre yazmıyorum bunu.Çünkü Beck son anda gitti zaten yerine adam almaya vakit bulamadık hoca 2 gün için de olsa sağ bek istiyorum demişti.Bir de forvet arayacaktık yani.

Bu arada Fabri ile anlaşılmış.Bence doğru hamle.Fabri de Atiba da.Yeter ki diğer hamleler net olsun Fabri ile anlaşılması bize zarar vermez.Hem madem güçlenmeye çalışıyoruz , o yüzden neden as kaleciyi gönderiyoruz ? Ben bunu anlamam yani.Yedek kalecimiz kadar güçlü olalım işte  :D

Çevrimdışı underworld

bi sanayici arkadaşım war burkina fasodan bi müşterisi var adamı davet etti gelin ankarada fabrikamızı da görün dedi adam "ankara olmaz istanbul daha güvenli gelirsem istanbulda görüşürüz ankara suriyeye daha yakın ve siz suriye ile savaş halindesiniz" dedi.

adam burkina fasolu bırakın avrupadan gelmeyi africadan gelmem diyor sürekli de değil ziyarete bile gelmem diyor. biz istediğimiz kadar bıdıbıdı yapalım realite yurtdışından bakınca budur.

sanayiye çağırıırsan bende gelmem reyis  :lol:
şaka bir yana faso ya daha internet gelmemiş galiba ...

Çevrimiçi Koa_lAA

uluslararası bi kuruluş vardı ismini unuttum... hukuk düzeyleri ülkelerin sıralama yapıyor.. bizim ülke 110 ülke sanırım arasından 101. mi ne olmuş... elemanın biride yorum atmıştı altına... geri kalan 8-9 ülkede zaten mahkeme yok.. kabile reisi suçlu ilan edip uçurumdan aşağı itekliyor insanları die... heh işte sanırım bu fason arkadaş o ülkelerden olsa gerek... kabilesine tükürdüüm...

Çevrimdışı tangaz

sanayiye çağırıırsan bende gelmem reyis  :lol:
şaka bir yana faso ya daha internet gelmemiş galiba ...

düşün işte durumun vahametini fasodaki adam bile gelmem diyor

Çevrimdışı tangaz

Iceriden bildiriyorum oyle fazla korkunc bir ortam degil, once biraz garipsiyorsun falan ama alisiyorsun sobra

reis sana nie nopost verdiler yaw

Çevrimiçi Koa_lAA

aha @mylife1903 abi mektup yollamış içerden... kenarını yakmayaydın iyidi abi mektubun  :D

Çevrimdışı underworld

düşün işte durumun vahametini fasodaki adam bile gelmem diyor
faso'ndaki adamın gelmemesini bence çok doğal mühüm olan 1. lerin gelmemesi veya gelememe gibi bir düşünce içinde olabilmeleri.

Çevrimdışı tangaz

faso'ndaki adamın gelmemesini bence çok doğal mühüm olan 1. lerin gelmemesi veya gelememe gibi bir düşünce içinde olabilmeleri.

gelende eşşek yükü dolar istiyor işte

Çevrimdışı tangaz

nesi doğal yaw  :alala:

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı kyiv

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/978215719845416960?s=21
iki defa yazmıştım. maliyeti düşük olursa güzel iş

Menajeri kimse gazlamaya başlamış. Dünde Galatasaray Rodriguezin yerine düşünüyor haberleri vardı. Boş alanda bize attığı gollerin haricinde pek bir şey göremedim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs maçına kadarki 4 maçı da kazanmalıyız, gs en az 2 maçta puan kaybedecek yani en kötü ihtimalle puan puana gideceğiz, oradan çıkartacağımız bir beraberlik şampiyon yapacaktır. Tabii buradaki anahtar faktör gese başakşehir maçının berabere bitmesi olacak.

Çevrimdışı underworld

Menajeri kimse gazlamaya başlamış. Dünde Galatasaray Rodriguezin yerine düşünüyor haberleri vardı. Boş alanda bize attığı gollerin haricinde pek bir şey göremedim.
aynen menejeri iyi çalışıuyor ve bu çalışmanın sonucu ts ile taçlanabilir.

Etiketler: